Tjohooo!




Underbart väder och träning, tjohooooooo! :D





You're so beautiful!



Okej, det här med bloggandet gick inge vidare. Får försöka på nytt igen, börjar lugnt den här gången.



Den här låten har varit en stor del av den bästa sommaren i mitt liv. Njut eller dö!






Ciao!




Rhodos <3



Nu är jag till slut hemma från Rhodos, tyvärr!
Visst sa jag att det skulle bli tråkigt att åka med familjen, men jag träffade många trevliga människor på hotellet, och precis när jag började lära känna alla där så va jag tvungen att åka hem. Jävligt trist!

Sen så känns det även jävligt tråkigt att lämna stället, för det var så underbart väder hela jävla tiden. Ligga vid poolen och sola och bada hela dagarna och dricka öl, och sen dra ut o käka god mat o dricka drinkar. Helt underbart!
Det kommer dock fler resor i livet, får man ju hoppas..



Som tur är lyckades jag få med mig lite billig alkohol!




Lyckades även få tag på lite parfym, så förhoppningsvis jag kan börja lukta gott från och med nu



Självklart va man jävligt cool där nere också!




Fler bilder kan ni hitta på facebook inom ett par dagar. Bara att söka på Båron Af Silfvertryffel så hittar ni allt där, både från Rhodos och resten av min sommar!



Vad har man att se fram emot resten av sommaren då? Nu i helgen ska jag ner till linköping på min kusins förlovningsfest, det blir förhoppningsvis roligt. Sen är det inte så mycket mer som händer. Jag och några av polarna har snackat om att ta en sista minuten resa precis i slutet av sommaren, men eftersom jag knappt har några pengar kvar så verkar det inte bli nåt av det.
Sen så är det så att vi har typ 5 matcher, som alla äger rum var tredje dag efter varandra. Kommer bli jävligt Kul att lira match och träna hela tiden i typ 2 veckor.


Nu ska jag iväg och bada.
Ciao!





RSS 2.0