Jobbig dag



Blev ju bara tre timmars sömn natten till torsdag. Sen var det en lång men ändå rätt lugn dag. Kul idrottlektion där vi blev indelade i fem grupper och alla grupper fick skapa varsin del av ett friskispass typ, så ska vi köra det om några veckor.


Direkt efter åkte jag iväg med mamma och handlade, och åkte därifrån till IP där jag skulle döma en match. Alltid lika kul o tjaffsa med tränarna när man dömer, haha!
Precis efter matchen var det tydligen träning med u21, så jag stannade och körde med dom också. Första träningen på flera veckor, och det går absolut inte bra för mig i fotbollen just nu.


Sen jag kom hem har jag käkat och kollat på ett avsnitt av Entourage, vilket förövrigt är en GRYM serie!
Därefter började jag med mitt demonstrerande tal, och som vanligt ska det krångla som fan, men nu klockan 02.01 är jag äntligen klar med skiten, och förhoppningsvis blir det någon timme mer sömn än föregående natt.


Väl hemma fick jag även syn på att syrran köpt ett Nintendo Wii. Kan faktiskt vara ganska kul att köra lite simulerade sporter då och då. Ser fram emot det!





Nu ska jag sova och försöka bli ännu lite friskare och försöka klara den här helvetesveckan så gott det går.







Ciaoooo!

Fan också!



Tyvärr har det inte blivit något inlägg på några dagar. Men oroa er inte! Jag tänker fortsätta skriva. Har bara varit jävligt upptagen den här veckan så har knappt suttit vid datorn.

Förutom inatt, då jag tänkte köra en av mina patenterade studienätter och skriva klart ett arbete som jag trodde jag hade full koll på. Det visade sig tyvärr att min koll va någon helt annanstans, och nu sitter jag här klockan 04.42 med en klar G-del, och har absolut ingen aning om hur jag ska fortsätta när det kommer till dom högre betygen.
FAN OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Jag va helt säker på att jag skulle bli klar med den idag och det ville jag verkligen, så jag kunde bli av med skiten och fokusera på resten som finns att göra dom 2 sista dagarna.

Kommer ju fortfarande inte på vad jag ska demonstrera och har bara en dag på mig att komma på det. 5 minuter ska det vara. Lycka till Bobo!
Har ju fan suttit i skolan till halv 6 både tisdag och onsdag för o jobba med den jävla affärsplanen.



Aja, något att glädjas åt är att Milan som är i världens sämsta form, idag VANN BORTA MOT REAL MADRID med 3-2! Helt sjuk match var det, men glädjen är obeskrivlig! Och vem gjorde 2 mål om inte med egna kung som jag ständigt förespråkar? JO NÄMLIGEN PATOOOOOOOOOOOOOO!!!! Kärlek till dig mannen, du är grym!



Nu ska jag sova och komma på bra ursäkter jag kan använda i skolan imorgon.
Ciao!






Snor på lager



FAN VILKEN HÄRLIG HELG!!!!!!

Jag har suttit hemma och varit sjuk hela tiden. Snoret har runnit konstant, eller varit helt fast och fått mig att få andningsnöd, men en helg då MILAN VINNER hemma mot Roma, ja det är en riktigt jävla bra helg ska ni veta!


Självklart var det min frälsare som avgjorde det hela; NU LOSSNAR DET!







Förutom att glädjas över Milans vinst så har jag även pluggat en hel del teori, övningskört och även kollat på innebandy i tomtbergahallen. Mitt lag (om jag nu kan säga så) mötte sörskogen, men torskade tyvärr med 5-6.
Jag tänkte ju börja träna igen för 2 veckor sen men eftersom jag varit sjuk så har det inte blivit av. Blev dock riktigt sugen på att lira när jag såg matchen idag. Nu gäller det verkligen att bli FRISK!


Såhär ser det oftast ut nuför tiden. Nörd? OHJA!






Tyvärr har det inte blivit riktigt så mycket plugg som jag hade tänkt mig i helgen, så det innebär helt enkelt att jag får slita ännu mer i veckan. Över 5 stora grejer kvar att göra fram till fredagen, men när den kommande veckan väl är över, så kommer jag nog dö av lättnad!
GE MIG LOOOOOOOOOOOOOOOOOV!



Nu blir det fotbollskanalen Europa.
Ciao!







I gotta feeling!



Blir nog en hel del övningsköra idag som sagt. Även träna teori och plugga lite engelska. Men jag måste verkligen lära mig att backa ordentligt och parkera bra.
NU KÖR VI!




Har ni tråkigt under dagen kan ni njuta av den här videon som jag själv tycker är riktigt coolt gjord!







Vi hörs senare
Ciao!






Sjukisfredag



Jaa vad ska man säga om skoldagen idag? Började 9.30 med en arg lärare som förmodligen har tappat tidsuppfattningen. Egentligen var lektionen bara en timme, men vi satt kvar med företaget och snackade om massor och gjorde det som behövdes göras.

Därefter satt jag och Åsa och väntade på engelskalektionen men fick reda på att det inte var nån. Eftersom vi ska redovisa arbetet på tisdag så var vi dock tvungna att sitta och jobba. Gick ganska snabbt och det gick även väldigt bra. Satt kvar själv en stund och jobbade med powerpointen.

Gick även ner till centrum och provade kläder eftersom jag inte orkade stressa till bussen. Blev en trevlig bussfärd hem sen med Therese.


Sen jag kom hem har jag bara pluggat teori, käkat och kollat på idol, underskatta aldrig mjukiskläder framför teven en hel kväll när man är sjuk! Fan va många favoriter jag har i år, känns skitdåligt att alla kommer att åka ut någon gång, men alla är faktiskt jävligt duktiga, det måste sägas!




Vad händer i helgen då?
Jo först och främst ska jag försöka bli lite friskare, för jag kommer aldrig klara av en till vecka i skolan om jag ska vara såhär sjuk.
Annars är det bara plugg som gäller. Teori, engelska, pedagogisk ledarskap, svenska, och sen även en hel del övningskörning får man ju hoppas på. Det börjar trots allt närma sig. BARA 9 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR!

Låter som en jävligt tråkig helg, men jag vill bara få allt överstökat och komma fram till det där jävla höstlovet som känns så sjukt jävla långt bort just nu.

Nu blir det dock sömn, välbehövlig sömn!
CIAO






Volleyboll



Om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt att jag varit död ett par gånger idag, men sen helt plötsligt har jag sprattlat till och fått liv i mig igen. Så dåligt mår jag just nu.

Somnade direkt när jag kom hem från skolan och sov i nästan 4 timmar, sen dess har jag bara degat i soffan och kollat på tv.

Skolan va lugn idag. En lugn och givande lektion i pedagogisk ledarskap på morgonen, en mattelektion där jag löste soduko för första gången, håltimme på donken och sen idrott där vi lirade volleyboll.
Va lite segt idag i klassen så ingen fick igång något riktigt bra spel.

Killarna stannade dock efter lektionen och körde en kort match, de va riktigt kul faktiskt! Nu ska vi försöka köra något efter varje idrottslektion.

Skoldagen imorgon verkar helt värdelös. Vet inte ens om jag har lektion på morgonen, men om jag har det så är det bara en timme och efter det har jag nästan 3 timmar håltimme. Får väl se hur det blir... Lär ju ligga hemma hela helgen och försöka bli frisk i alla fall. Förhoppningsvis en del övningskörning och teoripluggande också.

Juste, skolplugg också... FAN!
Godnatt!






Inget VM för Sverige



Nu är det slut. Det blev inget 6e raka mästerskap för det Svenska landslaget i fotboll. Fan va surt! Men så är det när man inte sätter sina målchanser. Varför känner jag lite igen mig...?
Nu äre bara att ta nya tag och hoppas att Zlatan vinner den där jävla Champions, och att min absoluta favorit börjar prestera i sitt nya lag.

Favoriten, Marcus Berg;






Skoldagen idag va ett rent helvete. Blir bara sjukare och sjukare för varje dag som går och dessutom var det världens kukigaste stressigaste tråkigaste resursdag idag. HELVETE vad det känns dåligt.


Nu ska jag klunka hostmedicin och gosa ner mig i sängen.
Ciao!







Sjuuuuuuk



Okej, jag mår INTE bra idag. Ännu mer sjuk än föregående veckan och näsan är helt täppt, jag mår dåligt och allt va de nu är.

Trots det så gick rådgivarmötet imorse väldigt bra och nu har jag suttit här i snart 2 timmar och gjort en jävla BMW-hemsida på multimedian. Rätt kul egentligen, härlig musik har man också hunnit lyssna på.

Nuuuu är det fittrapporten som ska göras klart. Den ska in imorgon så vi lär väl sitta här i skolan hela kvällen.
FAN VA KUL ATT MAN ÄR SJUK JUST NU!





Panikattack!



Vakna kl 7 för att åka in på möte i stan är inte det man direkt föredrar, men sånt som ibland måste göras. Och därmed missa matten. Matte...
Jag har inte räknat ett enda mattetal under hela 3an. Det säger väl ungefär hur mycket jag förstår av matte C?

För en del av er har nog tanken uppstått redan, och ja, det stämmer. Det här är ett deprimerande inlägg om hur mycket vi har i skolan just nu och att jag inte vet om jag kommer klara det.

Jag orkar inte sitta och skriva upp allt här, men jag har fixat en fin bild som kanske får er att förstå;




Jag fyller som sagt år om 14 dagar, men fram tills dess är det inte riktigt lugnt. 7 större uppgifter plus att jag samtidigt ska övningsköra och plugga teori, dessutom ska man även hinna träna. Det hela blir ju inte bättre av att man är sjuk och hostar som ett jävla monster. En hosta som aldrig verkar gå över...
Har legat invirad i filtar, druckit te och kollat på teve hela kvällen. Lagade mat till mig själv och pluggade lite också. Inte ofta det händer att jag pluggar direkt efter skolan.

Ska nog skriva ett kort arbete ikväll också så jag blir av med det. En grej mindre att tänka på liksom.
Har även pluggat lite teori också. Fan det är snart dags. Börjar nästan bli lite nervös!
Juste, rådgivar möte igen imorgon, och helt ärligt så känns det lite konstigt, på ett dåligt sätt. Men det blir vad man gör det till!

Den här veckan och nästa vecka kommer att bli ett rent helvete. Men den som klarar det borde väl vara ganska bra?
PANIK!






Körkooooort!



Nääänänä! Inte än va! Men snart ska ni se.
Åkte runt med syrran i flera timmar idag och övningskörde. Tränade på att fickparkera för första gången, gick rätt bra.


Efter det var det mammas delikata hemmagjorda pizza och sen har jag bara pluggat teori i flera timmar. Håller på att bli galen på alla jävla frågor som har 4 likadana svar! Helt galet!

Helgen är slut och jag har fortfarande en förfärlig hosta. Någon som kan svara på varför jag inte blir bättre? Den personen får en bamsekram! När jag blivit frisk alltså...

Som vanligt en hel jobbig skolvecka att gå igenom, men förhoppningsvis klarar jag det utan större bekymmer. Man får helt enkelt ta vara på dom små roliga stunderna.

Nu ska jag plugga mer teori, vill ju trots allt ha de där jäääävla körkorete, och sen gå och lägga mig.
Ciao!







Mål och fittsverige!



Även fast jag hade en förfärlig hosta igår så lirade jag ganska mycket, runt 60 min tror jag. Det resulterade i ett nickmål för min del, vilket liksom inte sker så jag mest är rädd för att nicka en fotboll. Men snygg var det i alla fall och vi vann med 2-1 till slut, efter sisådär 30 solklara målchanser som vi missade.


Efter matchen drog vi till IP och basta o duschade för att sen dra till stuvstakällan där vi käkade grymt god mat och sen kollade på Danmark-Sverige.
Herregud... PINSAMT SVERIGE!
Fast det blir nog bättre såhär, om vi missar vm. Då kanske ledningen fattar att de behövs förändringar i landslaget om vi ska komma nånstans inom svensk fotboll.

Alla andra drog på krogen eller fest igår efter matchen, men jag valde nog det allra bästa alternativet; Jag gick hem och la mig klockan 11. HELT UNDERBART!


Ska nog ut och övningsköra hela dagen idag, fyller ju trots allt år om 15 dagar. LÄNGTAAAAAAAAA!!!
Några tips på vad man kan önska sig förresten?



Ciao!





Bio



Det blev till slut en biokväll med familjen och kusinerna. Inte en bra sådan, utan en sån där man sover igenom halva filmen, och den halvan som man väl såg va sjukt dålig. Som tur va så betalade jag inte själv.
Inglorious bastards, eller hur det nu stavas, såg vi, och alla som sett den tycker att den är sjukt bra, men av det jag såg så tyckte jag de va bland dom sämsta filmer jag sett.

Nu ska jag gå och lägga mig och tagga till inför en heldag med laget imorgon.
Ciao!






Kollektivtrafik = värdelöst!



Mötet med vår rådgivare gick jättebra. Vi satt och snackade i nästan en och en halv timme, och det var givande. Det som var mindre kul var att jag precis missade bussen hem, så jag väntade på nästa genom att hänga med Gårde. Precis när jag ska gå till bussen kommer jag på att jag glömt en sak i skolan, så jag missar den bussen också. När den tredje bussen väl ska komma så är det klart att den inte kommer. Chauffören hade missuppfattat vilken buss han skulle köra och det blev en kvart försenat.

Just därför ska det bli så sjukt jävla underbart att fylla 18 och ta körkort så slipper man anpassa halva sitt liv efter den helt jävla värdelösa kollektivtrafiken här i Stockholm.


Med tanke på att jag är sjuk och har en enormt hemsk träningsvärk så lär det bli en lugn kväll denna fredagen. Förmodligen kommer jag att gå ut och käka med familjen och gå på bio. Antagligen kommer jag göra allt i min makt för att försöka bli i alla fall en aning friskare till matchen imorgon.


Ciao!






Kick off!



Sitter i skolan och har engelskalektion. Egentligen ska vi jobba med ett arbete, en redovisning om filmen jag såg igår, men det är knappt någon här och jag är sjukt otaggad på att ens sätta igång med någonting.
Vårt företag ska ha möte med en av våra rådgivare kl 2 så chillar mest i väntan på det.


UF-Kick offen var jävligt bra. Vissa som föreläste var bättre än andra, men sista killen, Nicke Wiklund var helt underbart bra. Rolig samtidigt som han berättade intressanta saker. Självklart raggade jag upp hans nummer och vi ska ta en öl någon gång. Lär ju bli en bra kontakt att ha inom företaget i alla fall!




Träningsvärken från gårdagens cirkelträning är helt sjuk. Bröstet och magen, men det jobbiga är att jag hostar satan, och varje gång jag hostar känns det som kramp i magen, INTE NAJS! Sebbe trodde jag höll på att dö när vi kom ut från mässan.


Vi hörs senare!







Hosta, mums!



Jaaa, här hade man tänkt sig att börja blogga igen, men då är ju ganska självklart att bloggsajten ska krångla hela dagen, i alla fall för mig. Därav detta sena inlägg.

Ganska värdelös dag i skolan idag; Pedagogisk Ledarskap, sen håltimme i flera timmar, iofs var det en mattelektion men den ses nästan som en rast asså.

Får hoppas att UF-Kick Offen imorgon blir givande iallafall




Idrott till slut och då var det cirkelträning som gällde. Sjukt jobbigt, roligt, men inte särskilt trevligt att även fast jag tog det lugnt på grund av hostan så började jag må illa och va nära att spy.
Åkte hem och la mig i sängen, sömnens värld intog hela mitt sinne och när jag vaknade var det bara att byta om och åka till fotbollsträningen direkt.
Inga tränare, men vi körde på bra själva ändå.

Precis som dom senaste veckorna har det dock inte gått särskilt bra för mig på fotbollen. Jag va igång jävligt bra där i början av hösten, men dom senaste 3-4 veckorna har det verkligen gått åt helvete. Tillslagen är helt sämst, kan inte tänka klart och orken va inte riktigt som den skulle, fast det kan ju också bero på att jag tränade/spelade match varje dag i flera veckor.
Det har varit en härlig säsong men de ska bli skönt att få lite distans till fotbollen nu och börja med innebandy igen. Får hoppas att suget, och tillslaget, kommer igen efter jul.
Säsongen avlutas dock med match nu på lördag och sen käk och kolla på Danmark - Sverige med laget.


Tänkte ju som sagt köra ett inlägg tidigare ikväll, men eftersom sidan krånglade så kollade jag på filmen Taken istället. Det var i skolsyfte jag gjorde detta, vi ska nämligen på engelskan analysera och redovisa om en film som har med könsroller att göra.
Riktigt bra film kan jag säga! Verkligen värd att se, så om ni nångång sitter hemma en helgdag och har tråkigt går den att ladda ner ganska snabbt. Sätt dig i mörkret med en filt och en iskall öl så kan det knappast bli bättre.








Nu är det dags att sova. Måste ju vara pigg på Kick Offen. LYCKA TILL BOBO!
Ciao!









Dags att börja blogga igen!



Här sitter man klockan 11 en onsdagkväll och funderar över så pass många saker att huvet snart exploderar. Läxan för dagen är dock gjord och redovisningen idag som har ätit upp mig inifrån dom senaste veckorna är äntligen över. Ett par småfel men med tanke på att det var flera månader sen vi redovisade något liknande så kändes det ändå som att det gick jävligt bra.

- Vad är det för redovisning du snackar om Bobo?
- Jo det är ju nämligen så att vi håller på med Ung Företagsamhet nu under vårat sista år på gymnasiet, och vi hade den första redovisningen idag.


För er som inte visste det så är jag VD i företaget Kalkhjärta UF som består utav dessa 8 personer;

- Bobo
- Sebbe
- Patricia
- Amanda
- Stefan
- Åsa
- Jessica
- Emmie



Nu när stressen för tillfället är aningen mindre än den har varit dom senaste veckorna så satt jag och funderade ensam i mörkret (Jävligt bra idé faktiskt, vill ni bara tänka på saker och ting så sätt er i mörkret i en skön fåtölj och bara låt tankarna flyta iväg. Man kommer fram till många härliga saker kan jag berätta för er!) och så kom jag plötsligt fram till att jag faktiskt saknar att blogga en aning. Fick ganska härlig respons när jag va igång förut, och dessutom kan det vara skönt att få ut lite tankar och känslor angående mitt sista år på gymnasiet, som hittils varit tuff, men förmodligen kommer att bli ett jävligt roligt år!


Härmed lägger jag tankarna på sommaren 09, den bästa sommaren i hela mitt liv, åt sidan och försöker från och med nu göra mitt bästa för att det kommande året ska bli underbart!
En av mina absoluta favoritbilder från sommarn, Åhus 09;




Alla bilder från sommaren finns på facebook!



Förvänta er inte mycket, men jag ska göra mitt bästa för att få igång en bra blogg på alla sätt och vis.
Ni får jättegärna komma med tips om vad jag ska skriva om och liknande!



Ciao så länge!






RSS 2.0