Studentdag

Så sjuuukt jävla varmt ute! Nästan perfekt väder för att ta studenten, som min bror gjorde idag. Bra molnen hade försvunnit så, fast det är ändå jättevarmt, varmast i år tror jag.
Det var enormt mycket folk utanför skolan och man kunde knappt andas när man stod där o svettades, men det var värt det. Fan vad härligt att se alla springa ut och vara så lyckliga.
Efter att alla hoppat på flaken tog vi våra enormt söta rosa bil och körde efter brorsans flak typ 2 varv runt huddinge, asnajs, dom verkade ha jättekul
Det enda jag ångrar är att jag inte hoppade på flaket med dom, helvete vad roligt det skulle varit, men jag får helt enkelt vänta på min tur.
Nu är brorsan på väg hem och vi ska grilla med släkten och fira honom. Lär bli en del champagne, haha.
Hoppas att det händer någonting kul ikväll. Kusinen vill dra med mig på studenternas slutskiva i stan men jag vet inte riktigt om jag kommer kunna ta mig in, med tanke på att det är 18-års gräns. Om någon annan sötnos där ute vill hitta på någonting så säg gärna till.

Jag är jättehungrig för jag har inte ätit på hela dagen, så jag ska äta riktigt gott när maten väl är klar. Vill verkligen hitta på någonting ikväll så hör av er sötisar!
Nu orkar jag inte skriva mer, sak ut och njuta av vädret, men vi hörs senare
Kyss <3

Chill+Schtek

Typ värdelös dag i skolan idag. Började med idrott i sjödalsparken, brännboll som sista lektionen i 1an. Vi körde tjejerna mot killarna. Även fast jag missade bollen varenda jävla fucking gång så vann vi med 164-80 eller nåt tror jag. Det var nog tack vare att alla andra killar drog frivarv hela tiden och bananplockar-Ivan (Hahahahahahah) som tog lyra hela tiden.
Kan ju säga att det hände ett antal roliga grejer den timmen.
Fast en tråkig sak också. Rebecka råkade slå till Malin i pannan typ med basebollracket. Jag stod kanske 20 meter ifrån men hörde hur det klickade. Hoppas det gick bra med dig Malin! <3

Efter det hade vi lunch och sen Engelska där vi tittade klart på en film i typ 10 minuter, sen hade vi betygssnack så alla satt bara i klassrummet och chillade. Jag fick mitt betyg först av alla, solklart MVG, vad annars? Haha, nej men jag blev så glad så jag sprang runt halva skolan typ och sjöng på låten Hero med Charlotte Perrelli. Kanske inte den bästa låten enligt många men den är fan grym! Synd bara att min sångröst inte är så värst bra.
Tack vare att jag inte hade någon svenskaredovisning idag som vissa andra så slutade jag där, cirka halv 1. Satt kvar och snackade med några polare, och sen när jag gick ut såg jag att Sara, Emmie, Patricia och Timmy satt och stchekte på gräsmattan utanför skolan. Vi gick ner till donken och köpte glass, helt klart inte värt 20 kronor förresten för den där jävla skitglassen, och sen gick vi upp igen och satt där ett bra tag innan min kära far kom och hämtade mig.
Eftersom jag är så sjukt trött hela tiden somnade jag en stund hemma innan jag drog till friskis och körde ett enormt tråkigt pass. Var tvungen för att en viss person inte skulle bli sur på mig! Hoppas att hon är nöjd nu.

Vi har inga lektioner imorgon för alla är inställda. Men jag ska ändå till skolan klockan 12. Nu tänker ni säkert; "Usch vilken nörd han är", eller någonting liknande, men icke!
Det är nämligen så att min bror tar studenten imorgon. Ni vet vad det innebär va? Jo eftersom han tänker supa skallen av sig så tänker jag också göra det. Eller jaa, i alla fall sno så mycket dricka jag kan. Champagne, bål, vin, öl, drinkar, kan inte bli mycket bättre. Eller jo juste, det är ju grillat som gäller också så det kommer bli hur najs som helst!
Men det som kommer vara allra bäst, jo det kommer vara alla lättklädda tjejer som kommer vara ute imorgon, om det nu är lika bra väder imorgon som det var idag eller liknande, men det får vi ju hoppas jättestarkt på så löser det sig säkert.

Match på söndag i gubbängen. Jag som tänkte vila hela helgen men det kommer nog gå bra, dom vi möter har bara tagit en poäng på 5 matcher typ, så det kommer säkert gå finemang.
Fast den matchen innebär att jag kommer missa Sverige-Ukraina matchen som jag planerade att se med några vänner, och att jag missar dokumentären om Zlatan, men det är sånt man får ta liksom.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag är så sjukt trött och jättedeppig, så även om jag har massor tankar som virvlar runt i huvet orkar jag inte skriva ner dom innan jag tänkt igenom allt lite noggrant. Jag finns på mobilen dygnet runt ifall någon skulle få för sig att vilja muntra upp mig
Pussissar så hörs vi imorgon <3


image3
Chillet utanför skolan, mysigt <3

Förlust

Ja som det står i rubriken så förlorade vi, med 3-0.
Vi har tappat allting asså, går åt helvete. Nästan så man känner för att sluta med fotboll. Men jag är så sjukt jävla sur så jag orkar inte snacka om det.

Vill bara säga ett enormt tack till alla som kom och kollade. De va väl runt 15 pers så jag orkar inte nämna alla, men ni vet själva vilka som var där. Det värmer! Ta åt er!

Har absolut ingenting kvar i skolan längre, så det är väl en ljuspunkt. Ska nog ta och vila hela helgen, det behöver jag och mina ben. Brorsan tar studenten på fredag så det blir ju lite fest här hemma då.

Det var allt för ikväll, vill ännu en gång tacka alla som kom och kollade på matchen, även fast vi förlorade.
TACK!

Nu orkar jag inte mer, mackor+scrubs=<3
Puss<3

Väldigt lugn dag

Ja dagen började med lite utvärderingar av några kurser på mentorstiden. Efter det fick vi se klart på filmen på psykologin, för att sedan ha håltimme i 3 och en halv timme. Eller det var typ bara jag och 2 andra, lite konstigt med massor grupper och så. Jag satt i alla fall i biblioteket hela tiden nästan och förberedde min redovisning i svenska. Måste säga att det gick sjukt bra! Kände mig jättenervös innan men det gick bättre än väntat ändå. Det blir alltså två grymma redovisningar på två dagar. Fan jag börjar få riktigt bra koll på det här.
När jag slutat åkte jag hem med söt Gårde och så lagade jag lite mat. Så nu har jag ätit och sitter bara och väntar på att dra till matchen. Samling om en timme, ska nog gå och packa ner grejerna alldeles strax.
Är taggad som fan, speciellt med tanke på att det ska komma några vänner och titta, sötisar ni är.

STUVSTA IP, IKVÄLL, 20.00 !!
För er som är intresserade dvs. Det är underbart väder så glid ner och njut.

Nu har jag absolut ingenting kvar i skolan längre den här terminen. Ni anar nog inte hur otroligt skönt det känns efter det här enormt jobbiga första året på gymnasiet. Ska bli underbart med sommarlov. Njuta av fint väder, lira boll, se på EM och hänga med polarna i två månader. Och sen får jag inte glömma Gothia heller. Kommer bli underbart i sommar.

Det enda bekymret jag har just nu är att min ljumske är typ helt förstörd. Har sjuuukt ont men jag tänker spela ändå för jag är så jävla taggad så det inte är sant. Lite negativt också att planen är torr men det är sånt man får ta.
Nu förväntar jag mig ni som läser kommer och kollar på min match!

Har inte så mycket mer att skriva just nu, är nervös inför matchen så jag ska nog gå och packa och leka lite med bollen. Wish me luck!
Kommer antagligen med ett inlägg efter matchen, beror på hur det går.
Puss sötisar <3

Tröttig

Jag somnade typ i två timmar förut, sen när jag vaknade lagade jag mat och sen var jag tvungen att dra på träning, eftersom jag skulle träffa en vän innan. Det innebar att jag inte hann plugga någonting alls. Inte bra Bobo! Jag suger på att sätta igång med saker. Måste fan ta och skärpa mig. Som tur är så har jag håltimme i 3 hela timmar imorgon, så jag ska nog sätta mig i biblioteket under den tiden och förbereda min redovisning. Vill egentligen bara bli av med det då jag ändå inte har chans o höja mitt betyg i svenska.

Träningen var chill. Med tanke på att vi har match imorgon så tog vi det lugnt. Blev rätt mycket taktik. Det var eftersom vi har för vana att tappa hela vårt spel stora delar av matcherna. Får hoppas att det går bra imorgon, speciellt nu när så många ska komma och kolla.
Är rätt taggad, men blir deppig när jag har ont överallt hela tiden.

Får inte glömma o nämna söta gullungen Krebs. Han är ju riktigt rolig och gosig när han är på humör. Fortsätt så, så kan du kanske få stöta på en goskväll med bobo nångång, hahaha.

STUVSTA IP, IMORGON ONSDAG, 20.00, för er som är intresserade.

Imorgon ska vi bara titta på film, sen ha håltimme, sen ska jag redovisa, så det innebär en rätt lugn dag. Börjar halv 10 också så det är en aning skönt, synd bara att jag slutar 4. Ska fråga om jag får redovisa först och sen gå eftersom jag har match, borde nog gå bra.

Nu är jag så trött så jag håller på att somna på tangentbordet, lovar att skriva mycket mer imorgon. Nu måste jag försöka börja på vad jag ska snacka om, och sen sova.
Puss sötisar <3

Lugn dag

Efter att ha kämpat mig upp från sängen tog jag bussen till skolan. Första lektionen fick vi titta på film. Eftersom vi jobbat med terrordåd så fick vi se filmen München. Har sett den förut men det var ett tag sen. Minns den som långtråkig, men nu när jag är äldre och klokare (haha) så var den mycket mer intressant. Vi fortsatte titta på den på mattelektionen, eftersom vi är klara med kursen i matte, innan vi hade lunch.
Äckligaste hamburgarna till lunch, usch asså, smakade jätteilla.
Men sen klockan 12 skulle vi ha redovisning i företagsekonomi, och jag var en aning nervös för hur det skulle gå.
Vet ni hur det gick? Jo det gick PERFEKT ! Allting satt klockrent, inte bara för mig, utan för hela gruppen. Vi fick massor positiva reaktioner och läraren hade absolut ingenting negativt att säga. Det underbara var att vi var den enda gruppen i både vår klass och den andra SMEK klassen som inte använde sig utav stödord. Fan vad bra jobbat pojke och flickor! så jävla skönt!
Det enda som jag har kvar i skolan nu är en redovisning i svenska imorgon, sen är jag helt friiiiiiiiii! Längtar så sjukt mycket!

Underbart väder idag förresten, synd att man inte har något att göra.
Fast måste plugga inför redovisningen och sen har jag träning ikväll. Får fortsätta vara en lugn dag.
Skulle träffat några vänner men orkar verkligen inte.

Förresten, hoppas att redovisningen imorgon går lika bra som den idag!

Sebastian jag är sur på dig! Precis när jag skulle krama en tjej så kommer den jäveln och drar bort mig, fan vad sur jag blev, så fick jag inte gå tillbaka heller. Jag som behöver en jävla massa kramar nu när jag är deppig (på grund av min ljumske som fortfarande gör helt sjukt ont) och ständigt trött. Så nu får ni som läser se till att krama mig så fort ni får chansen!

STUVSTA IP, IMORGON ONSDAG, 20.00 !!!
Kom o kolla om det är fint väder ! Har försökt dra ner ett antal människor redan, ju fler som kommer desto bättre spelar jag, säger vi.
Är lite nervös asså, vi måste vinna den här matchen. Hoppas Viktor kan vara med, skulle behövas. Hoppas på bra väder också. Det är mycket man får hoppas på såhär i livet.

Fan vad jag är less på vissa människor i min klass asså. Förstår verkligen inte hur dom tänker, det är som om dom bara har en sak i huvet. Fast det är andra människor också, förstår mig inte på såna. Fast jag måste bekänna att dom flesta i SMBE07B är väldigt trevliga människor.
Ibland har jag lust o bara gå fram till vissa och skälla ut dom. Fast det skulle aldrig funka för dom får ju vara som dom själva vill liksom. Alla är ju olika.

Nu orkar jag inte skriva mer, måste plugga lite. Kommer kanske med ett inlägg efter träningen.
Pussissar <3


Fittmåndag

Började med att jag var tvungen att gå upp klockan 7 imorse för att hinna med bussen. Första lektionen var naturkunskap i typ 2 timmar där vi bara chillade, gick igenom lite om universum, fick tillbaka prov och sen fick vi fika också. Åt så många kakor läraren hade gjort att jag mådde jätteilla, va nära på att spy. Det resulterade i att jag knappt åt någon mat. Efter det hade vi matte. En genomgång på typ 5 minuter sen fick vi gå. I och med att historian var inställd skulle det innebära att vi hade typ 2 och en halv timmes håltimme. Nästan hela klassen satte sig i biblioteken och förberedde sina redovisningar i Företagsekonomi imorgon. Hoppas det går bra för mig, men för alla andra också. Sen fick jag reda på att idrotten också var inställd så det innebar att vi slutade. Efter att vi förberett redovisningen gick jag ner till donken med några och chillade en stund innan jag tog bussen hem.

Måste nämna att jag gjorde en liten fiffig sak. I matsalen satt Emmie, Sara och Natta och åt. Jag går och sätter mig mittemot natta, tar upp hennes mobil som ligger på bordet och tar ett kort på henne helt plötsligt. Hon såg jättekonstig ut på den, men ändå jättesöt. Snäll som jag är springer jag iväg och skickar den till min mobil, 10 minuter senare när jag går i korridoren skickar jag ett mms med bilden, och texten "Hahahahahaha!".
5 minuter senare ser jag en Natta som störtar emot mig och försöker ta min mobil för att radera bilden. Oj vad sur hon blev, jagade mig runt halva skolan. Men det är ingen fara sötis, bilden är borta.

Hela dagen har jag varit jättetrött, men ännu mer deppig och distraherad. Det märktes på mig enligt några människor, även om jag försökte vara mig själv.
Dom främsta anledningarna till att jag varit deppig är att jag är orolig inför dom två redovisningarna vi har kvar, men ännu mer för att jag har jättemegaont i ljumsken, så jag va osäker på om jag skulle träna ikväll.
Träning blev det dock, rätt lugn och chill träning, men ändå bra träning.
Grejen är den att när jag är deppig för en sak så känns det som om allting annat går åt helvete, och med tanke på att fotboll betyder så pass mycket för mig så blev jag jättedeppig för det. Får hoppas att jag kan lira matchen på onsdag ändå. Matchen för övrigt är på
STUVSTA IP, ONSDAG, 20.00, kom och kolla om det är fint väder.

Just nu är jag jättetrött, både sömnig och trött i kroppen, så jag hade tänkt läsa igenom papprena lite och sen lägga mig och glo på tv tills jag somnar. Tror Scrubs börjar nu förresten.

Kom gärna med kommentarer i min blogg, it makes me a happy Bobo.

Godnatt och puss sötisar <3

Varmt väder, chilldag

Det var väldigt bra väder idag, för er som inte visste det.Till en början hade jag skittråkigt men sen tog jag ut min kära cykel och cyklade till Joakim och Marcus, sen drog vi och lirade lite fotboll på Stuvsta IP. Vi diskuterade även vad vi har för problem i laget. Lite gosigt sådär. Har inte gjort så värst mycket mer idag. Låg nyss och tittade på u21 landskampen mellan Sverige-Portugal. Sverige är faktiskt rätt duktiga, till min stora förvåning.

Vi måste verkligen vinna matchen på onsdag, annars tappar vi typ all chans på att hänga med i toppen. Men hemmaplan brukar alltid kännas bättre, så nu får vi bara hoppas att alla ni läsare hjälper till och önskar oss lycka till. Om jag nu har några läsare kvar för det verkar inte vara så värst många som läser längre, men det är för er trogna sötisar jag skriver, det vet ni.

Måste ta och plugga lite senare, förbereda redovisningar. Det är det enda vi har kvar innan sommarn typ; 1 redovisning i svenska och 1 redovsning i företagsekonomi. Det ska nog gå bra.

Fattar inte vad som har hänt med ungdomen asså. Igår kväll satt jag och grabbarna o chillade i skeppsmyreparken. Så kommer några fjortis 92or (Inte du Sophia) fram och frågar om vi har lite sprit att ge dom. Nej säger vi snällt och fortsätter med det vi höll på med.
Då fortsätter dom tjata och så säger en av dom; "Men snälla vi behöver bara liiite sprit, vi vill tända brasan"
Vad fan har hänt med alla ungdomar som skaffade sprit för att dricka det? Förstår mig inte på folk längre.
På tal om folk. Helvete vad jag är irriterad på dom flesta asså. Dom som inte irriterar mig, ni är underbara, men resten kan nästan dra åt helvete asså. Kommer seriöst bryta ihop snart, fast det beror inte bara på andra människor, det beror en hel del på mig själv också. Är så sjukt irriterad på mig själv just nu så jag bara har lust o hoppa ut ur fönstret.

Kommer missa Sverige landskamp mot slovenien imorgon för jag ska träna med b-laget. Lite surt sådär.
Men nu börjar andra halvlek av u21-matchen.
Vi hörs <3


Förlust och chill

Ja vi förlorade matchen med 3-1. Första förlusten i serien den här säsongen då, inte längre obesegrade. Känns dåligt som fan. Vi lirar alltid ut motståndarna första 15-20 sen suger vi kuk, fattar inte vad det är för fel på oss.
Hemmamatch på Stuvsta IP på onsdag för er som är intresserade. Återkommer om tiden.

Efter matchen drog jag hem och duschade, sen drog jag och Max till il pirata och köpte med kebab hem till Chris där vi åt och tittade på American Pie 2. Jocke och gårde va där också. Mysiga pojkar. Efter filmen drig vi ut till skeppsmyreparken och chillade. Väldigt kallt men det var mysigt ändå. Var massor fjortisar där, och Carros lillasyster Sophia var där. Hon kände sig.. konstig, på nåt sätt när hon såg att jag satt där. Men sen kom hon, Carro och Johanna förbi och satt med oss.

Kom hem för en liten stund sen, och jag är sjuuuuuuukt trött så jag orkar inte skriva någonting mer idag, mer än att jag älskar att hänga med er pojkar, glöm inte det.

Måste säga att jag är besviken på er, alla ni som läser min blogg dvs. Eller ja ni som läset i alla fall, för det är knappt någon som läser längre. Det gör mig lite ledsen i ögat faktiskt.
Får inte glömma att nämna Krebs och Otter heller, som jag lovade att jag skulle göra. Väldigt söta pojkar faktiskt, även om dom är jääääääääääääävligt dyra. Snåla jävlar asså, haha.

Nej nu ska jag sova och hoppas på att min onda rygg kan bli lite bättre, håller på att somna på tangentbordet.
Skriver mer imorgon om jag inte pluggar eller är med grabbarna.
Kyss<3

Sommardoft

Det som hände när jag vaknade imorse var att syrran kom in och drog undan gardinerna och öppnade fönstret. Vad är det som sipprar in, om inte en helt jävla underbar doft av sommar. Där blev jag så glad så det skulle räcka hela dagen.

Syrran kom hem sent från stan igår och hade köpt en jättefin sommarskjorta till mig. Väldigt snällt av henne då hon vet vad jag gillar. Kommer bild längre ner

Vi åkte till arlanda och hämtade upp mamma, hon har med sig en jävla massa godis asså. Nu måste jag se till att hålla mig, annars kommer hela den här veckan som gått varit åt helvete. Fick köra hela vägen hem. Älskar att köra vår rosa bil asså, helt underbart.

Nu är det alldeles strax en viktig bortamatch mot Ingarö IF. Vinner vi mot dom så går vi garanterat upp på andra plats. Vi har några spelare skadade/avstängda så det blir tufft men vi får göra vårt bästa. Jag har dock jätteont i ryggen, vetefan vad som har hänt, men lite smärtstillande och mycket vilja så ska det nog gå ändå.
Det kommer bli en lång resa, cirka 1 timme, eftersom Ingarö IP ligger någonstans på Värmdö, så det blir en bit att åka, men som sagt, vår rosa bil tillsammans med min iPod blir en perfekt kombination, speciellt när det är så pass fint väder.
Den som inte håller tummarna kommer få en fet smäll!

Måste bara säga att jag längtar till sommaren och all tid jag kommer spendera med dom närmsta, I love you guys <3

Nu blir det att tagga till och sen dra till matchen, lite nervöst idag också faktiskt. Efter det blir det chillkväll.
Ha det bra sötisar <3


image2
Tack syster !

Chillfredag

Joo dagen har ju varit rätt chill asså. Även fast jag varit sjukt enormt trött så hände det knappt någonting i skolan. Först matte där vi inte gjorde någonting, sen engelska där vi tittade på film, och efter det hade vi historia där vi bra gick igenom någonting snabbt, minns inte ens vad det var, sen fick vi gå. Även fast vi slutade klockan halv 12 idag så var jag inte hemma förän klockan halv 5 på eftermiddagen. Det berodde på att jag satt kvar och gjorde klart Samhälle/Historia arbetet. Fan vad skönt det känns att ha det gjort, även om det inte känns som om det blev något bra.
Efter det kom jag hem och chillade lite innan en polare kom över. Vi kollade på tv och snackade om allting, rätt trevligt faktiskt.
Sen vaknade jag nyss av att pappa som vanligt skällde ut mig för att jag somnat med teven på. Tog chansen och skrev det här nu, bara för att få det gjort.

Kommer inte ha särskilt mycket tid att skriva imorgon eftersom jag kommer åka iväg till värmdö och lira match typ hela dagen. Nu hoppas jag verkligen att alla ni som läser håller tummarna för mig, annars blir jag surig på er !
Ska hänga med och hämta mamma från Arlanda också om jag är vaken när dom åker på morgonen, får se hur det blir.

Jag måste bara skryta om att jag är rätt duktig på att laga mat, och jag gör världens godaste kladdkakor, bara så ni vet.

Det känns som om det börjar bli lite tjatigt nu, men fyfaaaan vad trött jag är på vissa människor asså. Jag förstår verkligen inte hur vissa tänker. Hur mycket jag än försöker och försöker att förstå så går det verkligen inte. Snälla ni kan ni inte bara dra åt helvete? Allt skulle vara så mycket enklare då.

SommarSommar med grabbarna <3

Nu blire sussa, skriver mer imorgon.
Puss på nötterna <3

Helt slut

Fan nu måste jag nog ta och skämmas lite. Jag som trodde att det där jävla friskispasset skulle vara hur enkelt som helst. Oj vad fel jag hade. Till att börja med så tvingade tjejerna mig att ställa mig framför dom, bara för att dom skulle kunna stå och asgarva åt mig hela tiden, vilket jag vet att dom gjorde för jag va så jävla lost. Allt gick ju åt helvete. Nu ska jag inte börja komma med massor ursäkter, men när det är första gången så är det ju faktiskt en aning omöjligt att göra alla rörelser exakt som ledaren om man aldrig sett rörelsen innan. Man måste ju liksom kolla hur hon gör först och sen försöka komma in i rytmen.
Men tjejer, och speciellt Carro, den bjuder jag på. Fast nu när ni fick er ett sånt gott skratt borde ni fan vara snälla mot mig istället för att hålla på och mobbas hela tiden. Vänta bara tills jag kommit igång och lärt mig lite, då jävlar ska jag äga er.
Förresten, bara en liten såndär "by-the-way"; Jag tror aldrig jag sett så många rumpor i så tajta byxor samtidigt. HERREGUD, bara det gjorde ju så man mådde illa och tappade koncentrationen.
Men som jag sa, ska inte skylla ifrån mig, jag är nybörjare och dålig. Så, nöjd nu Carro?

Efter friskis vare en riktigt lugn träning ikväll. Några passningsövningar, lite småspel och en jävla massa skott. fan mina skott går ju åt helvete. Kan knappt skjuta längre. Va tvungen o skjuta typ 30 skott innan dom började bli hyffasade. Måste fan ut och nöta i sommar, annars kommer jag verkligen aldrig mer göra mål. Asså inte för jag gör det nu heller, men ja ni förstår.

På tal om sommarn, fan vad jag längtar efter fint väder och fotbolls-EM. Är så sjukt taggad på att se hur det går för alla lag, speciellt Sverige. Hoppas hoppas hoppas.

Är fortfarande helt jävla sjukt irriterad på människor. Är det inte idioter så är det massor småsaker som irriterar mig. Alla dessa idioter i samband med tillvaron gör det hela till ett rent helvete, för min del i alla fall. Även om det inte verkar så på mig utåt så är jag helt sjukt arg och irriterad på människor just nu, bara så ni vet.

Jag är helt slutkörd i benen, för att relatera lite till överskriften. 5 dagar i streck har jag gjort någonting jobbigt, kan knappt stå upp längre. Nu är det bara strecha och vila som gäller, så är jag taggad och klar till matchen på lördag. fan vad kul det ska bli att lira! Synd att det är bortamatch bara.

Imorgon slutar jag klockan 12 men eftersom det där jävla Samhälle/Psykologi arbetet ska in imorgon ska jag nog stanna en stund efter skolan och göra klart det. fan vad skönt det kommer kännas när det är över, vad jag än får för betyg på det. Från och med nästa vecka är det bara chill som gäller i skolan.
Förresten, mamma kommer hem på lördag. Har inte pratat med henne på två veckor. Åhhh god mat igen!

Nu orkar jag inte skriva mer för jag håller på att dö av hunger, har inte ätit sen lunchen. Hoppas att en viss person är nöjd över att jag skrev innan jag åt. Allt för den söta jäveln!
Mat+scrubs+sängen=HJERTA!
Kyss<3

Jobbig men trevlig dag

Dagen började med idrott. Rätt tråkig lektion, vi hängde på gymmet hela klassen, men passade på att träna överkroppen lite i alla fall. Ville inte slita ut benen med tanke på att jag ska på friskis om mindre än en timme och senare ikväll ska jag träna fotboll. Det blir alltså fotboll för femte dagen i rad, rätt mysigt faktiskt.

Efter en äcklig lunch hade vi engelska där vi bara tittade på film, men innan fick vi veta vad vi fick på engelska nationella; Solklart MVG fick jag ju såklart, vad annars?
Nu har jag MVG i både matte och engelska. Och på tal om mitt mvg i idrott så snackade jag med läraren och det är ingen fara med det, en liten orienteringsrunda här i huddinge så är allt fixat.

Det var mumsmums-tävling i skolan idag. Jag var inte anmäld men va med ändå. Man skulle äta 18 mumsmums så snabbt som möjligt. Jag lyckades bara trycka i mig 9 stycken när nån idiot vann, herregud vad illa jag mådde. Men resten av godbitarna tog jag med mig och delade ut till några kära vänner.
Mår fortfarande lite illa dock.

Sista lektionen, samhällslektionen, var det bra 6 pers där typ för man fick jobba på valfri plats, och valfri plats för dom flesta i min klass innebär; "ni kan skita i lektionen".
Men till huvudsaken, jag satt och pratade om min blogg med några för vi väntade på hjälp, så sa jag att flera unga mammor läst min blogg. Då reagerar läraren, Anna-Karin, och säger typ; "Men Bobo vad sa du nu?!" medan hon garvade lite smått. Så berättade jag för henne att flera unga mammor läst min blogg. Sen när jag skulle gå så sa jag trevlig helg, och då kommer hon med den här; "Du bobo nu vet jag varför dom läser din blogg, den heter ju Oerfaren".
Hahaha, lite läskigt att hon sitter och tänker på sånt, men nu har jag iaf en teori.

Det är väldigt skönt väder ute idag märkte jag nyss, så jag ska ta moppen till friskis. Orkar inte kämpa med masor bussar och skit. Friskis, hem och byta om, fotbollsträning, sen hem och duscha och sova. Kommer antagligen med ett inlägg efter träningen då.

Jätteskönt förresten att vi bara har två halvstora grejer kvar i skolan, annars är det slappt som fan. Hur underbart som helst o slippa massor plugg.

Bortamatch på lördag förresten. Sjukt taggad nu igen, känns så jävla skönt med fotboll.
Men nu måste jag dra mig, måste åka alldeles strax.
Puss&kram<3

Förlust

Vi fölorade b-lagsmatchen med 3-0. Jag bryr mig inte så mycket egentligen. Fick lira hela andra halvlek, och efter en liten stund började det gå bra för mig, även om jag slarvade mycket som vanligt. Men jag tänker faktiskt skylla på att det var min första match mot äldre. Dom lirade både tuffare och tempot var högre än vad jag är van vid.

Manchester United vann Champions League finalen mot Chelsea på straffar, för er som inte redan visste det. Även om jag hoppades lite smått på Chelsea så måste jag ta och gratulera United, dom är värda titel efter hela den hrä säsongen. GRATTIS!

Jag är så jävla trött så jag somnade under straffläggningen lite snabbt. Men kände att jag var tvungen att skriva lite här, för att inte göra mina kära läsare besvikna. Är helt slut i benen efter dom här dagarna, men det är bara att tagga till för imorgon har jag 3 pass framför mig, underbart!
Måste ju visa Carro och resten av tjejerna att jag också kan äga på deras mesiga friskis-pass.

Blir mycket plugg på fredag eftersom uppgiften i Samhälle/Psykologi ska in då på kvällen. Det ska bli skönt att bli av med den till slut så slipper man tänka på den längre. Kan man bara se fram emot sommaren, och hoppas på att den medför någonting bra.

Nu håller jag på att somna sittandes här vi datorn så det får räcka nu. Fler inlägg kommer imorgon, om jag hinner dvs. Men jag ska försöka i alla fall.
Godnatt på er sötisar <3

Wtf

Va bara tvungen o dra ett snabbt inlägg på grund av dom tre kommentarerna i inlägget innan detta.
För det första vill jag bara säga:
Malin Carlsson du är helt underbar, vem du än är. Den där behövde jag verkligen, även fast jag är hur sur som helst så började jag garva så fort jag såg din kommentar, så kom gärna med flera.
Och till dom andra två kommentarerna; Läste ni ens inlägget innan ni kommenterade? Det verkar inte så över huvudtaget i alla fall.
För tredje, vad är det med unga mammor och min blogg? Verkar ju som om många yngre mammor hört talas om min blogg, hahaha.

Förresten, är så trött just nu så jag antagligen kommer somna på bussen till matchen, får väl be någon trevlig prick på tåget att väcka mig innan jag ska av.

Chris du är söt, bara så du vet <3

Till er andra, wish me luck <3

Kukorientering och matchdag igen

Fyfan vad jag hatar orientering !!!!!!!!!!!!!!!
Vi sprang runt i två timmar och lyckades bara ta 9 av 14 kontroller. Det tråkiga är att jag o sebbe va dom enda som inte lyckades. Fyfan vad misslyckad man känner sig asså. Löpte runt hela jävla haninge och fattade ingenting. Trött, hungrig, varm och svettig, det var så man kände sig i den där fittskogen.
Men det som är absolut tråkigast är att jag kommer få sänkt betyg i idrott från MVG till VG. BARA för att jag inte hittade några jävla äckliga kontroller. Eller aa kanske lite för att jag skrek på typ 3 lärare när vi kom tillbaka, men ändå.
Den här dagen har bara varit negativ, och den har förstört hela mitt psyke. Jag kommer gå runt och vara arg och sur i flera dagar nu, bara så ni vet.

Med tanke på att jag är helt jävla slut i benen och vrickade fötterna typ 10 gånger så finns det ju ingen chans att jag kommer orka b-lags matchen ikväll, så otränad som jag är. Allt kommer gå åt helvete, jag kommer förstöra allting. Och inte bara det, jag kommer även missa Champions League finalen som jag har skrivit ett antal gånger nu.

GAAAAAAAAAAH!
Det enda jag vill göra just nu är att dö, så arg och irriterad är jag! Känner ju även för att döda andra människor men det är mycket jobbigare.
Glöm inte att minsta lilla grej kommer göra mig skitarg just nu, så tänk efter innan ni säger eller skriver något till mig.
Skulle kunna skriva så jävla mycket mer om hur sur jag är och hur mycket jag hatar allt men vad tjänar det till? Ingenting kommer någonsin gå bra för mig, det är nog dags att inse det.

Nu äre bara vila, strecha, äta och sen dra till matchen, som för övrigt börjar
20.00 på Stuvsta IP ifall någon har lika lite liv som jag har.

Nu orkar jag fan inte skriva mer, ska gå och hata lite mer, om det nu är möjligt. Får se om jag orkar fortsätta med den här jävla fittiga horbloggen.

Helt slut

Rätt lugn träning idag, lite speed övningar i början och sen mycket övningar. Dåligt tempo men det var ändå rätt bra. Skönt att vi börjar bli ett riktigt sammansvetsat lag nu. Känner mig bättre än igår när det gäller passningar och sånt i alla fall. Slog ett par riktigt sköna långbollar, så lite nöjd måste jag nog vara.
Hann inte plugga någonting idag, och det lär jag inte orka heller.

Jag är helt sjukt deprimerad just nu. Tror det är orienteringen som förstör allt. En dålig sak gör allting dåligt för mig. Är så sjuuukt otaggad på att ens åka dit imorgon, men jag lovade Sebbe att paina igenom allt lite snabbt så vi blir av med det. Rätt skönt att komma hem tidigt ändå så jag hinner ladda bra inför matchen. Den innebär dock att jag kommer missa finalen i Champions Leauge. Lite surt men som tur är så är det inte Milan som spelar, och en hel engelsk final är faktiskt inte så intressant i mitt tycke.
Får inte glömma att ta med mig en nål så jag kan kopiera några av kontrollerna imorgon, lite fusk är nog tillåtet ändå, säger vi.
Men som sagt, man borde inte prata så mycket med mig just nu för jag är verkligen sur på allt och alla, och jag ser ingen mening med någonting just nu. Förhoppningsvis blir det bra väder till helgen för när det blir bra väder brukar jag bli gladare. Hopp, usch vad jag tjatar om hopp, men hoppet är allt jag har för tillfället, och en fåtal underbara vänner.

Någon kommenterade att han eller hon saknade mig. Det var väldigt gulligt av en personen. Synd bara att han eller hon inte vill skriva vem det är, men okända sötisar är också uppskattat.

Jag har helt sjukt ont i kroppen, träningsvärk, utsliten och småsträckningar. Får hoppas att det går över med sömnen. Men om någon söt unge vill blåsa eller pussa skulle det inte heller skada, haha.

Nu orkar jag inte skriva mer, även fast jag och Carro för en liten stund sen kom fram till att jag analyserar saker alldeles för mycket i mitt huvud. Mackorna väntar och sen sängen.

Kommer antagligen skriva ett väldigt surt inlägg imorgon efter orienteringen.
Puss på skinkan <3

Tröttighet är min vardag

Jag kan seriöst inte vara normal. Sov cirka 7-8 timmar inatt och det är ju självklart att jag ska känna mig helt jävla fucking död hela jävla fucking dagen. Orkade knappt göra någonting men trots det kämpade jag mig igenom dagen och lyckades göra en del. Ligger efter som fan på samhälle/psykologi arbetet och jag har knappt nån tid med tanke på alla träningar. Eller jag skulle haft tid om jag inte hade varit tvungen att sova bort hela eftermiddagen varje dag efter skolan. Bara att kämpa på och hoppas på det bästa.
Fick reda på att jag ligger mellan VG och MVG i företagsekonomi. Nu får vi hoppas att jag får bra på den sista uppgiften så att det blir ett underbart MVG till slut. Jag lägger för lite kraft på inlämningsuppgifter tydligen, men jag brinner för dom stora uppgifterna. Det var vad han hade o säga om mig.

Förutom att jag är cptrött så har jag träningsvärk typ överallt också. Inte så mycket iofs men ändå lite, är helt trött i benen också. Träningen ikväll kommer inte bli trevlig om det fortsätter regna så som det gör nu. Då blir det bara blött och blaskigt och äckligt och tråkigt. Men som sagt, det skadar ju aldrig att hoppas.

Till den personen som vägrar säga vem den är;
Jag skrev i inlägget att det är jättetrevligt asså så många läser min blogg. Och jag har även skrivit ett antal gånger hur roligt jag tycker det är att folk gör det, så det verkar inte som om du har koll på dig själv riktigt.
Men om du är så hemlig så kan du få fortsätta få vara det, för helt seriöst orkar jag inte bry mig om någon annan än mig själv längre.

Fan vad jag längtar till sommaren. Inte långt kvar nu. Jag ska sitta och glo på VARENDA match i fotbolls-EM, och sen ska jag bara njuta av att vara ledig och slippa fittskolan. Hoppas att det blir underbart väder också, i alla fall under Gothia. Helvete vad jag längtar till Gothia. Det kommer lätt bli sommarens höjdpunkt, fast det är ju iofs det enda jag har planerat. Någon som vill rymma iväg på en solsemester nån vecka kanske? Hör av dig i sånna fall.

Jag försov mig imorse så jag hann inte äta någon frukost. Det har förstört hela min dag, med hjälp av tröttheten såklart. Är jättehungrig nu men ska inte äta förän kl 17.30. Vilken tur att jag ska gå och lägga mig nu då så slipper jag känna av hungern.

Den personen som kan förklara för mig varför i helvete man ska åka ut till HANINGE och orientera en hel jävla fittdag får fan vad som helst.
Jag hatar orientering, det är det värsta som finns! Så jävla sjukt enormt tråkigt så man bara har lust o hänga sig i ett träd eller nåt. Funderar seriöst på att skolka, men eftersom mitt MVG i idrott lär försvinna då så kommer jag antagligen åka ut dit ändå, så duktig som jag är. Fast jag ska nog fuska lite, sånt måste man få göra när det gäller orientering.

Ännu en gång börjar jag bli trött på människor. Varför, varför varför?! Varför är människor såna idioter? Varför är människor så egoistiska? Varför är människor så som dom är? Usch vad jag hatar allt och alla just nu. Det enda jag vill är att lira fotboll, och att det blir bra väder såklart.

Skoldagen igen. de va några jävla socialdemokrater i skolan som shibbade. Jag gick fram och drev med dom och så började dom snacka massor. Till slut kom jag och en av dom fram till att om 14 år ska vi ha avskaffat alla räntor på alla lån. SUG PÅ DEN!
Nu när jag slutade gick jag upp på trean och snackade med en lärare. Sen när jag ska gå ut och ta mig till bussen ser jag att det sitter en tjej helt ensam och läser en bok. Såklart det är tjejen jag har varit hemligt förälskad i, i ett halvår nu, som sitter där med kortaste shortsen och visa sina sjukt underbara ben, och med en rosa tajt topp. Jag tappade andan asså. Om jag inte va så jävla äckligt feg kanske jag kunde gått fram och snackat med henne, men nejdå, såklart min idiotiska personlighet ska stoppa mig. Kommer aldrig få en sån chans igen. FAN !

Nej nu orkar jag inte skriva mer även fast jag har jättemycket att få ut. Måste gå och sova en stund och sen laga mat, kanske hinna plugga lite också så jag blir av med skiten. Kommer kanske med ett inlägg senare efter träningen.

Bamsekramisar! <3

Åt helvete

Jag har tappat all jävla bollkänsla. Kan knappt slå en passning längre. Det är helt sjukt. Jag lirade EN bra match och sen har jag tappat allt igen. Fattar inte vad det är för fel på mig.
Men trots det gick träningen rätt bra. Blev kallad till b-lags match på onsdag.
Den är på Stuvsta IP kl 20.00 ifall någon inte skulle ha något bättre för sig.

Sebastian, jag har inget liv. Det är svaret på kommentaren du skrev, fast jag tvivlar på att du kommer läsa det här, men då vet ni andra det i alla fall. Jag har inget liv.
Och My du var jätteduktig.

Jag har varit enormt trött hela dagen. Somnade på bussen till träningen. Otroligt skönt att jag inte har något att plugga på ikväll. Har ätit megagoda tacos nu efter träningen och bara glott på tv. Ska alldeles strax gå och lägga mig. Och med tanke på träningen kan jag knappt stå upp heller.
Jag längtar tills den här veckan är över. Då är det nästan ingenting stort kvar i skolan, och vädret blir förhoppningsvis bättre. Förresten har vi en viktig match på lördag.
Om jag har tur kan jag även hitta på någonting annat kul i helgen.

Med tanke på att jag blev kallad till b-lagsmatchen på onsdag ser min vecka ut såhär;

Söndag; Match
Måndag; Idrott, barpump. träning med b-laget
Tisdag; Träning
Onsdag; Orientering med skolan hela dagen. B-lagsmatch
Torsdag; Idrott, friskispass, träning
Fredag; Friskispass
Lördag; Match


Nu är alldeles för trött för att komma på någonting mer att skriva om, så det får räcka där.
Borsta tänderna och sen somna i sängen framför scrubs, det är livet. Tuff dag imorgon, bara att kämpa.
Kommer antagligen med ett nytt inlägg eller två imorgon.
Puss på er sötisar <3

Meningslös men rolig dag

Skolmässigt var den här dagen helt meninglös. Vi gjorde bara det där fittprovet i naturkunskap på morgonen, som jag tror gick åt helvete för min del. Sen hade vi matte, som vi inte behövde stanna på för läraren orkade typ inte. Efter det hade vi historia där vi inte gjorde nåt för det var bara betygssnack. Så istället för att sitta i klassrummet som resten av min tråkiga klass gick jag runt i skolan och kollade på 3orna och deras poängjakt. Fyfan vilka sjuka saker som ska göra asså. Det var allt från att äta flugor till att dricka råa ägg och spela fotboll i underkläder, men också bygga pyramider med typ minst 6 pers och köra wet t-shirt contest i en fontän. Och alla var utklädda också. Fyfan vad roligt det var att se, längtar så sjukt mycket tills vi får göra samma sak i 3an.
Efter det var vi tvungna att dra till idrotten även om jag så gärna ville stanna och titta. Vi hade barpump på idrotten. Helvete vad jobbigt det är asså, kan knappt lyfta armarna nu. Och så ska jag iväg om ett tag och träna med b-laget.
Sen så har jag lovat Carro att hänga med på friskis pass på både torsdag och fredag.
När jag ändå är inne på träning kan jag ju visa mitt träningsschema den här veckan;

Söndag; Match
Måndag; Idrott, barpump. träning med b-laget
Tisdag; Träning
Onsdag; Orientering med skolan hela dagen
Torsdag; Idrott, friskispass, träning
Fredag; Friskispass
Lördag; Match

Lite tufft kanske? Äsch det är bara kul ju. Förutom orienteringen dvs. Den suger kuk. Ska dra dit och hitta typ 3 kontroller sen chilla och säga att jag inte hittade resten.

Förresten, jag sov typ 8 timmar inatt, och vad händer med mig? Jo jag är heeeeeeelt död hela dagen. Även fast det varit så kul i skolan så har jag gått runt och gäspat typ varje halvminut, och halvsovit gåendes typ. NÅGONTING ÄR FEL PÅ MIG !!

Fick VG i slutbetyg i Historia. Det var det jag satsade på så jag är helt nöjd. Och vi har typ ingenting kvar i skolan längre förutom den sjukt jobbiga uppgiften i samhälle/psykologi och en mindre uppgift i svenska. Fan saker och ting börjar se ljusare ut. Får hoppas att allting fortsätter åt samma håll bara.

Nu måste jag äta lite och sova typ så jag orkar träna senare.
Kommer säkert med ett inlägg senare ikväll.

Puss&kram


Mystiska människor

Det är jättetrevlig att så många människor följer min blogg och är trevliga och så, men kan ni snälla skriva vilka ni är när ni kommenterar? Blir ju helt galen här, vill veta vilka ni är!

OCH VEM FAN BRYR SIG OM ENERGI?! JAG HATAR NATURKUNSKAP!!!!!!!!!!


Dubbelvinst

Ja milan vann ju med 4-1, men Fiorentiona lyckades också knipa en seger vilket innebär Uefa-Cup spel för Milan nästa säsong. Allt annat än vinst där måste ses som ett misslyckande. Bara att ta nya tag och kämpa sig upp bland de bästa igen. Det första man måste göra är nog att föryngra truppen rejält.
Inter vann ligan. KUK ! Men det måste man acceptera, har man vunnit en liga har man antagligen förtjänat det.

Vi vann vår match! 1-0 blev det. Vi lirade bra typ första kvarten och Chris gjorde ett grymt fint mål. Sen tappade vi helt och försvarade nästan helt och hållet resten av matchen. Men det är väl så man måste spela mot lag som är bra, för dom vi mötte var faktiskt väldigt duktiga. Måste nog tacka Max och hela backlinjen, grymt jobb idag! För oss offensiva spelare blev det mest jaga och styra, men sånt får man ta ibland.
Segern innebär i alla fall att vi vann mot serieledarna som vunnit 4 matcher av 4, och vi är fortfarande obesegrade. Fan vad skönt det känns!! Jag går runt och ler hela tiden för att jag är så glad. Obeskrivlig känsla!
Det blev ännu tuffare när Viktor blev utvisad med cirka en kvart kvar att spela. Idiotisk domare , fast det är ju trots allt domaren som bestämmer. Helvete vad jobbigt det var att jaga och täcka av i slutet. Även om det bara var högst 10 minuter så fick jag springa fram och tillbaka som en galning, kunde knappt andas efter.

Tack till alla som kom och tittade också. Carro, hennes syster Sophia, Johanna. Även Sara och Patricia tittade en liten stund, det var lite oväntat faktiskt. Men tack till alla, underbart av er.

Fan vad jag har ont i rumpan asså. Måste ha sträckt den eller något. Gör så jävla ont. Måste ta smärtstillande eller något.
Nu måste jag nog plugga en aning. Prov imorgon och jag har inte läst någonting alls. Dags att börja snart tycker jag.
Har itne så mycket negativt att säga idag. Förutom att jag inte fick några chanser att göra mål men vi vann ändå och det är det som räknas. Känns verkligen som att saker o ting börjar bli bättre nu. Hoppas bara att vädret kan bli lika underbart som det var förra helgen. Nu ser vi fram emot en vecka med plugg och träningar, ELLER INTE! Längtar redan till nästa helg, även om jag för det mesta har skittråkigt på helgerna.

Nej nu måste jag klä på mig och börja plugga. Kanske kommer med ett kort inlägg senare ikväll, annars får det bli imorgon.
Puss sötisar <3

Matchdag

Fyfan vad jag är nervös, och rädd, men också jävligt taggad!
Har nog aldrig känt såhär inför en match tidigare. Hoppas iaf att det går bra, och att några av er läsare kommer ner och kollar, då blir jag glad.
Drömde till och med om matchen. När vi satt i omklädningsrummet innan och bytte om. Det sjuka var att typ alla i laget va sjuka så de va massa gamla spelare där. Konstigt.
Men det verkar vara en speciell match idag, för alla verkar så sjukt taggade. Chris, som smsar mig och frågar om jag har något tips på vad han kan göra istället för att sitta och räkna minuter. Marcus alltid lika taggad. Krebs som till och med kommenterar min blogg och skriver att alla ska tagga till. Hoppas bara Jocke har fått till det nu i helgen så han också är taggad.
Våran älskade glenn är ju borta i en månad. Han och jag som precis började spela grymt tillsammans. Nu får man stå ut med "snabb-harriiii".
Nej men det ska nog gå bra. Som sagt, alla är sjukt taggade.

Bara för att lite snabbt komma in på min enormt underbara sömn, det blev cirka 6-7 timmar inatt igen, sen typ 3 timmar då jag halvsov och vaknade var 20e minut. Någon som vill byta sina sov vanor med mig kanske?

Fortfarande lika trevligt att fler och fler läser min blogg. Har fått många fina kommentarer om att den är bra och att jag skriver bra och så, men helt ärligt så förstår jag inte vad som är så bra. Jag skriver liksom bara hur jag känner och hur jag tänker? Även om det bara är en liten del av allt som pågår i mitt underbart krulliga huvud.
På tal om mitt krull; NÄR I HELVETE SKA FOLK FATTA ATT DET INTE ÄR OKEJ ATT TA PÅ MITT HÅR?!
Även om ni inte förstår varför så kan ni väl försöka respektera min vilja?
Och på tal om respekt, varfan finns den egentligen? Känns som om ingen respekterar någon nuförtiden. Klart man inte har lust att respektera någon annan då. Alla är ju bara så sjukt själviska nuförtiden. Får försöka hålla mig till mina älskade som i alla fall försöker.

Krebs verkar vara på G idag asså. Skriver om och om igen hur taggad han är. (Nu blir det lite väl mycket "taggad")
Hoppas han är lika underbart säker där bak som han alltid är, så ska jag försöka göra så många mål jag kan.

Oj vad tiden springer iväg. Jag måste löpa ner och laga min egen speciella mat som jag måste äta inför varje match. Annars går det inte asså, allting måste vara helt rätt. Sen så måste jag plugga lite också, har ett litet prov imorgon som jag inte är så lycklig över. Och sen så får jag ju inte glömma Serie-A magasinet och sedan Milans sista match för säsongen. Den helt sjukt pinsamma säsongen från Milans sida. Verkar som om det blir Uefa-cup spel nästa säsong. Man har bara sig själva att skylla. Men jag lägger varenda liten ynka droppe hopp jag har på att Fiorentina förlorar och Milan vinner, även om jag tycker att Fiorentina är ett väldigt karismatistiskt lag. Fast några droppar får nog få åt att hoppas på att Inter förlorar och att Roma vinner. Dom förtjänar att vinna, vilket inte fuskar-Inter gör.
Sammanfattning; Laga mat, plugga, se på fotboll, hoppas, samtidigt tagga inför match, samlas o träffa grabbarna, VINNA ! och sen plugga lite till tyvärr.

Nu måste jag verkligen gå, men glöm inte;

STUVSTA IP, 18.00 !!!!!
Kommer ni inte så kan ni i alla fall hålla alla tummar ni har. Ni anar inte vad det här betyder för mig.

Kanske kommer med ett inlägg ikväll efter matchen, beror på hur det går.
Kyssar på alla <3

Trötter

Det här inlägget är endast för att en viss person bad mig skriva såhär sent på natten. The things I do for some people.
Men då kan jag väl lika gärna passa på o lätta på hjärtat, eller i alla fall få ut lite ilska. Vem vet, då kanske jag kan sova mer än 7 timmar. Man kan ju alltid hoppas.

På tal om 7 timmars sömn, fyfan vad trött jag varit idag. Höll på o somna på bion. Juste, jag va på bio nyss med Carro och Johanna. Trevliga prickar de där. Blev ingen poker, dom började alldeles för sent och jag skulle vara hemma nu, så det gick inte ihop. Dock var jag på dansuppvisningen där Doris dansade på för fullt. Jävlar vilken duktig tjej alltså. You go girl ! Caroline och My var inte heller så pjåkiga.

På vägen hem kom det på tal igen. Jag tänker alldeles för mycket. Medan Carro och Johanna satt och försökte övertala mig om att skriva lite mer glatt i min blogg, speciellt nu när jag haft en så trevlig kväll, vilket jag hade, så kunde jag inte sluta tänka på allting som är fel. Fel i mitt liv, fel i den här världen, fel i min värld. Skulle jag skriva ner alla mina tankar här så skulle jag få sitta hela natten och skriva. Men det kan jag tyvärr inte göra, måste tagga inför matchen imorgon. Är sjukt nervös, vet inte varför. Hoppas alla som läser detta nu håller tummarna för oss.

Provade thai-mat för första gången i mitt liv idag typ. Smakade faktiskt väldigt bra, kanske borde vidga mina vyer lite mer och prova nya saker, kan ju inte skada. Kanske man kan bli lite mer social samtidigt.

Måste köpa nya kläder! Har tänkt på det ett bra tag nu, men måste få tag på pengar på något sätt. Får väl typ komma med fler MVG så kanske jag kan få lite bonus.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, även om det virvlar runt tusentals tankar i mitt huvud, är alldeles för trött för att skriva ner allt. Får ta och lägga mig så jag är taggad inför imorgon.
STUVSTA IP, 18.00, SÖNDAG ! Kommer du och kollar så är du underbar.

Förresten, det här inlägget var inte så hatiskt, skeptiskt, negativt och argt som de andra. Pyttesmå framsteg med tanke på att varenda jävel som läser min blogg säger åt mig att skriva gladare. Det kommer gott folk.


En trött Bobo efter bion. "And his hair was perfect.."
image2


Godnatt på er alla sötnowsingar <3

Fuck sömn

AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
Kan någon, vemsomhelst, vara så snäll och berätta för mig hur jag bara kan sova SJU FUCKING TIMMAR, även fast jag knappt sovit på en hel vecka?!  Alltså en lördagmorgon när ingen jävel stör mig över huvudtaget!
Den som svarar på den frågan får fan världens fetaste kyss!
Säger ju att det är något fel på mig.
Det här kommer ju resultera att jag kommer vara så sjukt trött hela dagen.
Kommer antagligen somna på Doris dansuppvisning också, hur trevligt är det?

Som sagt, ska på Doris dansuppvisning om ett tag, och sen ska jag antagligen hänga med Joakim, kanske blir poker med några andra, återstår att se.

Det här vädret är fan deprimerande. Såg fram emot våren och sommaren med sol och värme, men inte alls. Vi ska plågas med kylan och allt regn ända tills vi dör typ. Fattar inte vad det är för fel på Sverige. 30 grader och sol ena veckan, och sen 10 grader och regn andra veckan. Helt jävla ostabilt! Precis som de flesta fotbollsspelare, prestationerna går ju upp och ner som berg-och dalbanor.
När jag ändå är inne på vädret måste jag berätta att mitt humör i stort sett bestäms av vädret, bara så ni vet.

Jag är trött på allt, jag vill ha en förändring, en stor jävla förändring. Positiv förändring såklart. Men inget verkar ske. Allt rullar på som vanligt, åt helvete alltså. Får väl hoppas att dagen bringar någonting positivt över huvudtaget, ett gott litet skratt kanske. Att hoppas är ju aldrig fel, även om hoppet alltid sviker.

Nu måste jag duscha, äta och fixa lite. Kanske hör av mig senare.
Later

Fyfan Sverige =/

Huuuuuuuuuuur fan kan man låta en spelare åka över hela plan och enkelt sätta pucken i krysset ?!
SKÄMS SVERIGE ! Den semifinalen borde ni haft. Bara att tagga till och hoppas på nästa år då. Ja Sverige i Fotbolls-EM lär ju inte lyckas särskilt bra.

Är helt sjukt taggad inför matchen på söndag. Kan inte sluta tänka på den. Är sjukt nervös också. Vi möter serieledarna, dom har vunnit 4 matcher av 4 spelade, vilket gör dom och oss till dom enda lag av 9 som hittils är obesegrade.
Tänker i alla fall på matchen varenda jävla sekund. Måste fan göra mål, annars blir jag besviken på mig själv. Grymt besviken.
Måste ju visa viktor att jag har kommit igång nu , haha.

Jag förstår fortfarande inte vad är för fel på människor. Dom får allt serverat på ett guldfat och ändå tar dom allt för givet, och säger att allting är dåligt. Herregud asså, folk behöver perspektiv. Det behöver iofs jag också.

Trevligt att ständigt få höra att folk gillar min blogg, men tro mig, jag hatar fortfarande bloggar och jag hatar fortfarande människor.
Jag skriver för min egen skull.
Har även kommit på att jag är alldeles för kräsen, vad det än gäller. Inte bra, det måste vi se till att ändra på. Eller vad är det för meningen egentligen? Inte så att alla jävla idioter kommer bättra sig helt plötsligt bara för att jag blir mer ödmjuk.

Dummiga Julia läser min blogg, även fast jag sa åt henne att hon inte fick. Duktig som hon är så kommenterade hon mitt "grova vokabulär". Förlåt sötnöt, men jag skriver som sagt som jag känner.
Julia är en såndär människa, jag säger inte vilken slags, men en sådan som jag funderar väldigt mycket på. Måste försöka lista ut hur hon fungerar asså. Hoppas bara hon inte följer mig regelbundet nu, då blir jag surig.

Nej nu får det räcka, sömn är något alla behöver, även om jag kommer vara lika trött som vanligt imorgon hur länge jag än sover. Får väl dra ett inlägg imorgon när jag vaknar, får se på vilket humör jag är då.

Godnatt på er.

Ännu fittigare fredag

Åhhhhhhhhh vilken rolig kväll. Se på världens tråkigaste talang och koka sönder i sitt eget rum. Jag tror inte riktigt ni fattar hur varmt det är här, nästan likt en bastu skulle jag vilja påstå.
Finns absolut ingenting att göra alltså. Den som kommer med ett konkret förslag får fan livsförbrukning av bamsekramar!

Jag är så jävla trött på människor, ALLA människor. Trött på hur alla tänker, trött på hur alla agerar, trött på hur alla ser ut, trött på vad alla säger, trött på hur alla är idioter. Skulle vilja vara lika snabb som tomten så jag kunde åka runt världen på en kväll och berätta för alla hur otroligt dumma i huvet dom är.
Är ju inget praktexemplar själv heller. Dubbelmoralen hos mig skiner upp som den varmaste soligaste dagen, ändå kan jag inte sluta bli irriterad på folk. Som jag sagt att antal gånger nu, någonting måste vara fel på mig.
Men that's life liksom, jag hatar allt och alla, så är det bara.
Nu kommer vi in på hat igen. Jag skulle nog vilja utnämna mig själv till kungen av hat. Om man ändå hade den makten att utnämna sig till någonting. Eller åtminstone förmågan att kunna utvecklas.
Tänk vad folk tar saker för givet här i världen. Jag förstår helt enkelt inte hur folk tänker ibland, eller hur lite dom tänker.
Fast å andra sidan har jag kommit på mig själv med att tänka alldeles för mycket. En jobbig egenskap om jag själv får tycka till, vilket jag inte får vid dissa tillfällen, på grund av min bakgrund.

Rasism asså. USCH! Inte heller här kan jag förstå hur folk tänker.
- Varför har man något emot folk på grund av FÄRG ?! skulle någon kunna förklara det för mig? Nej antagligen inte för inners inne har vi alla en liten rasist som sitter och hatar. Hat ännu en gång.
- Varför drar man alla över samma kant? Varför kan man inte se att folk agerar på grund av hur samhället format dom? Varför kan man inte fatta att det har absolut ingenting med vilket land man kommer ifrån att göra?
Och till den stora frågan. VARFÖR I HELVETE SKA MAN DÖDA, VÅLDTA, RÅNA ELLER SLÅSS ?! Känns ju nästan som att man är onormal om man INTE gör någonting dumt nuförtiden.
Men jag ska inte sitta och snacka om skit när jag egentligen inte har kunskapen att kunna argumentera om någonting alls.

Jag har till och med tappar lusten att lyssna på musik. Skulle vilja påstå att jag dör en liten bit inombords för var dag som går. Allting går ju fel i det här livet. Fattar inte varför allting ska vara så svårt, speciellt någonting som man älskar mer än allt annat. Och jag förstår inte heller varför alla gör som dom gör. Nu kommer jag in på det igen, varför är människor så enormt dumma i huvet?
Älskar frågor som inte går att besvara.

Nej nu blir det till att diskutera livet med min käraste Joakim cirka halva natten. Har ni tur, mina kära läsare(herregud, fattar inte att ni läser min blogg över huvudtaget) så kanske det kommer ett nattligt inlägg då jag förhoppningsvis är ännu argare, för det verkar ju vara mitt kall.

Later

Fittig fredag

Jaa, det är precis vad som står i rubriken, en fittig fredag !
Började med att jag försov mig så jag va tvungen o skynda mig jättemycket för o hinna till bussen. Hade ingen som helst o gå upp, ville bara ligga kvar o dö eller nåt.
En mattelektion där vi inte gjorde någonting, en engelskalektion där vi inte gjorde någonting och en historialektion som vi inte hade innbär en helt onödig dag som slutade typ halv 11, ändå kom jag hem nyss, halv 2.
Tyckte det var trevligare o chilla med mina homies istället för att gå hem o sova, när jag ändå va där i fittskolan så.
Oj va mycket fitta det blev nu, antar väl att det har någonting med mitt undermedvetna psyke o göra, för lite fitta eller nåt.
Har varit så sjukt trött idag så jag bara velat bli slagen i huvet av ett basebollträ eller nåt , helt sjukt asså.

En positiv sak kom dock ut från den här fittdagen, nämligen ett MVG i slutbetyg i Matte A. Kan ju säga att jag är rätt nöjd asså (a) Flest poäng av alla i klassen, och alla rätt på första delen. Jag som trodde jag sög på matte, men tydligen inte.
Helt sjukt att jag tackade nej till 100 kr från pappa idag. Han ville ge mig det för jag fick MVG alltså. Vad i helvete är det som händer med mig?

Och resten av dagen är ju redan förstörd eftersom vädret suger och det finns absolut ingenting att göra i den här jävla fittvärlden.
SNÄLLA KAN INTE NÅGON FÖRKLARA MENINGEN MED LIVET ?!

Ska väl läsa lite fotbollsnyheter nu o sova en stund, får se hur uttråkad jag är senare, kanske skriver lite mer då.

Senare

<3

Vet inte riktigt vad jag ska ha för rubrik så det får bli ett gulligt hjärta.
Sämsta träningen, gjorde typ ingenting, stod bara o frös. Tur att det börja regna precis när träningen tog slut iaf, annars skulle jag blivit dynderarg.
Hahahaha skönaste innan träningen, vi satt i omklädningsrummet typ hela laget, så kommer det helt plötsligt in en kille som är hur ful som helst från 93ornas lag, med en kvast i handen och hotar Chris. Och Chris, så kylig som han är, flinar bara åt killen. Alla vi andra som satt där inne fattade ingenting utan stirrade bara på snubben, som blev asrädd när han såg att vi stirra på honom, kastade kvasten i golvet o gick därifrån. Såklart alla vi brister ut i världens garv, killen såg så sjuuuukt löjlig ut. 
Jääävlar vad roligt de va asså.

Inget plugg ikväll, underbart måste jag erkänna. Kanske man kan försöka sova lite tidigare då? Om man nu lär lyckas. Gothia är säkert iaf, weeii :D

Kort dag i skolan imorgon, slutar 12 och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra.
Blev inbjuden till pokerturnering på lördag, låter mysigt.
Och för alla som är intresserade har jag en trevlig match på söndag eftermiddag, bara att glida ner och spana in mig göra ett par mål :)

Nu ska jag ta en macka o glo på Scrubs, kyssar <3

Förresten, måste hålla med min älskade Joakim och erkänna att jag fortfarande hatar bloggar.

HATA !

Fyfan vad jag hatar skolan. Allt är så jävla jobbigt, folk borde ju fatta att dagens ungdomar inte klarar hur mycket som helst, även fast vi har mycket mindre nu än vanligt. Jobbade på bra idag ändå, känner mig lite smånöjd.

En annan sak som jag hatar är bussar. Helvete asså, jag mår alltid illa när jag åker buss, känner mig spyfärdig varje gång, även om det bara är en kvart. Ska fan sno syrrans bil från och med nu.

Kom precis hem iaf och eftersom jag mår så dåligt pallar jag inte göra mer än att ligga hemma o titta på tv resten av dagen, förutom träningen förstås. Hoppas att det inte börjar regna. HATAR o träna i regn.
Oj vad jag hatar saker, fast det va knappt en tusendel av allt jag hatar.

Inte ätit något onyttigt på hela dagen, fan vad nöjd asså, men helgen lär ju gå åt helvete =/
Får försöka daska till mig själv när jag börjar känna suget.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen o glo på teven, ska äta om en stund också.
ÄLSKA MAT NÄR MAMMA ÄR BORTREST, eller inte.

Later


Herregud :O

Nu känner jag mig lite desperat eftersom jag skrev ett inlägg för typ 3 minuter sen men Jenny loggade precis in och sa att hon kommer följa min blogg, vilket innebär att jag redan har 4 regelbundna läsare, efter att ha haft min blogg i 3 timmar !
Ska man skratta eller gråta? xD

Sömn, uefacupvinnare och idioter

Jag har märkt en sak, jag klarar inte av skolan en dag då jag sovit mer än 6 timmar på natten. det låter säkert helt sjukt men jag är som piggast då jag sovit 5-6 timmar. Det måste fan vara något fel på mig.

Om ni orkat läsa tidigare inlägg så märkte ni nog att jag tittade på fotboll innan ikväll. Det var finalen i Uefa-cupen och Zenit St:Petersburg vann över Glasgow Rangers. Mycket bra jobbat Zenit ! Värdiga vinnare måste jag säga efter stundvis underbart spel.

Jag har valt att inte godkänna idiotiska kommentarer i min blogg om man inte ens vågar skriva vem man är. Är man dock anonym men är trevlig så är det helt okej :)

Dags o dra sig mot sängen nu, skyndade mig lite med plugget så jag skulle hinna se lite scrubs också :D
3 inlägg på en o samma kväll är inte dåligt asså. Men det visar väl på hur tråkigt liv jag har xD

Godnatt människor <3

Tröttis

Börjar bli en aning sent nu och jag är så sjukt trött. Ni vet vad det innebär va?
PLUGGAAAA :D
Fast asså jag är inte glad över det, men ni förstår säkert, eller kanske inte, aja vem bryr sig.
Dags o sätta igång nu.

Förresten, redan efter mitt första inlägg märkte jag att jag var en populär bloggare, kanske nya BlondinBåbbå på g? :D

Första gången

Mitt första blogginlägg i mitt liv.
Känns inte bra asså, men en god vän bad mig börja. Har alltid varit emot bloggar och jag är det fortfarande, men det kanske kan vara skönt att få ut alla sina tankar såhär, med tanke på att jag är lite hemlig av mig. Vem vet, en vacker dag kanske jag blir lite mer positiv gentemot bloggar.
På tal om vackra dagar, usch för idag asså, även fast jag är inomhus så verkar kylan utifrån smitta av sig, eller nåt. Det är i alla fall jävligt kallt här inne, obehagligt .

Förresten, bästa låten just nu: RMK & co - I väntan på bussen. Underbar låt asså, har du inte hört den så har du missat något.

Nu när jag sitter såhär och skriver så märker jag att jag måste ändra om allting flera gånger. Det kan inte vara bra eftersom jag inte får ut mina tankar då, utan ändrar allt för att det ska bli bättre. FYSKÄMS BOBO !
Får ta och skärpa mig med att som vanligt skita i plugget o glo på fotboll.

Later dudes !


RSS 2.0