Stuvsta IF 1-0 Rosenrövarna



Började dagen med att vakna klockan 8.10, samma tid som jag egentligen skulle ta bussen. Skönt att få skjuts dock. Chill engelska, chillmatte, sen håltimme och fotboll på bollspelslektionen. Inte kul att ha benhinneinflammation, speciellt inte när man ska springa på hårt underlag.


På naturlektionen skulle vi kolla på en jävla film om majs, och jag spenderade den tiden med att effektivt ta igen bristen på sömn.


Hem o laga mat; pasta med kycklingbitar, favoriten!
Därefter fotbollsträning där tränaren lackar och drar hem för att vi bara är 9 man, vilket ändå är väldigt bra för att vara vårat lag. Till slut blev vi iallafall 13 stycken och körde själva.

Efter att ha kört en stund kom laget som tränade på andra planhalvan fram och frågade om vi ville lira match mot dom. ett division 6 lag vid namn Rosenrövarna, som bestod av cirka 13-14 stycken 30+ gubbar. Riktigt jävla hårt spel och högt tempo, men vi höll undan och kunde till slut vinna med 1-0. Fyfan vad bra grabbar!! <3


Imorgon börjar jag egentligen 1, men ska vara i skolan 12 för att jobba med ett arbete. Ändå skönt att börja så sent. Nu ska jag gå och lägga mig och bara njutaaaaa!


Njut av den här så länge;






A domani!







Hektisk vecka



Oj, här sitter man igen och skriver. Känns som om det var evigheter sen, även fast det bara var lite mer än en vecka. Har faktiskt saknat att skriva lite, men nu ska ni få veta varför det inte har hänt.


Det började, som ni säkerligen förstod från förra inlägget, med träningsläger hela förra helgen. Jag har aldrig sprungit så mycket i mitt liv, men vi hade skitkul även fast det var enormt jobbigt. Efter en sån helg orkar man inte sätta sig en söndagkväll och skriva i bloggen.


Måndag tisdag onsdag var det skola, jobb, komma hem kl 10 och sova. Därför blev det inget inlägg som dagarna. Jobbet var inte alls min grej så jag sa upp mig på onsdagen. Ångrar mig inte det minsta. Kändes inte riktigt som min grej att sitta 3 timmar varje dag och bli utskälld på telefon.


Torsdagen var bara helt jävla underbar. Först fotboll på morgonen på bollspelslektionen, sen 2 slappa lektioner uppe i skolan, och sen ner och lira innebandy på idrotten.
Efter idrotten var det den ökända FEK-lektionen på 2½ timme. Kom 40 minuter sent till den, jobbade seriöst i typ 10 minuter, och sen började det roliga;

Den lektionen håller till på fjärde våningen i skolan, och fönstrena är precis ovanför skolans entré. Självklart får busungarna Emelie och Miranda för sig att hämta muggar med vatten från toan och kasta på folk som går utanför. Sagt och gjort; Jag, Sebbe, Ivan och Stefan joinar och börjar flänga. Helvete vad kul man kan ha med lite vatten och höjd. För att bli ännu mer effektiva fyllde vi en stor hink med vatten och fyllde på från den istället för att springa till toan hela tiden. Tyvärr hann vi inte med slutnumret, att hälla hela hinken på någon, innan en studierektor på skolan och båda biblotikarierna uppfattade vårat hyss och kom upp och skällde ut oss.
Men det var helt klart värt det, så underbart kul man kan ha på en ekonomilektion asså!
Och nästa vecka kommer det bli ännu bättre!


Gårdagen var underbar. Eller den började ju segt med högskoleprovet, men därefter blev det bara bättre. Först lira match med laget, slutade 2-2, därefter kebab med grabbarna på nyöppnade illen. Därifrån drog vi till Adrian och lirade fifa och kollade på Sverige matchen. Helt jävla fucking underbar dag! <3


Dock jobbigt att upp klockan 8 idag och döma två fotbollsmatcher, men man tackar ju inte nej till 400 kronor för att springa runt och blåsa lite i en visselpipa!

Så jävla underbart att vädret börjar bli bra och att tiden flyttats fram en timme. Från och med nu kommer livet bara bli bättre, det kan jag lova! Och jag lovar att skriva oftare, mina kära läsare!
Nu ska jag käka och kolla på tv resten av kvällen.



Ciao<3







Träningsläger



Jobbet gick helt okej. Det var nervöst som fan att ringa till folk, men förhoppningsvis vänjer man sig, och då kommer det bli fett med cash! Måste bara hinna med allt annat också. Får se hur det går på måndag.


Va på o'learys idag med familjen och åt. Jääävligt gott. Fick en sjukt god drink också. Sånt ska det bli mer av hädanefter!
Efter drog jag till Gårde och gosade galet.


Om cirka 8 timmar ska jag iväg på träningsläger över helgen. Är ju inte ens det minsta taggad om jag ska vara ärligt, men förhoppningsvis blir det kul. Synd att tmL blev magsjuk idag och inte kan följa med.


Ciao<3







Känslan



Ni vet den där känslan. Den där känslan man får ibland, när man bara vill gräva ner huvet och fälla ett par tårar. Man vill bara fälla ett par tårar, för att det är att göra något annorlunda. Man vill liksom komma bort från verkligheten, bara för ett ögonblick. Det är liksom alldeles för mycket som pågår, alldeles för mycket och det känns som att man inte klarar av det. Man behöver en liten stund för sig själv, för att fälla en tår, ta ett djupt andetag och försöka ta tag i saker igen.

Jag antar att det är många av er som har känt den känslan någon gång.

Men har ni nångång känt den, men sedan känt att ni inte kan fälla en tår? Att ni inte kan ta ett djupt andetag? Att ni inte kan ta tag i saker på nytt?
Så känner jag just nu. Jag har slut på tårar, jag har slut på nya andetag..






Studiedag



Studiedag, underbart!
Synd bara att jag måste plugga hela jävla dagen. Skönt att komma bort med grabbarna iaf, ska iväg alldeles strax o käka med dom.


Underbart väder också, och det påverkar mig så enormt mycket. Jag tycker nästan det är intressant att plugga. Fyfan vad vädret kan påverka, men det är bra, så jävla skönt såhär!



Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me



Ciao<3







Brist på tid



Okej, jag har kommit fram till att det är någonting fel med mig. Det spelar liksom ingen roll om jag sover 2 timmar eller 14 timmar, jag är alltid lika trött, och det är alltså så trött så jag måste sova 2-3 gånger under dagen. Börjar bli riktigt jobbbigt faktiskt.



Men nu till lite roligare saker.
Jag har fått jobb. Arbetsintervjun gick tydligen bra, vilket jag kände totala motsatsen till. Men jag fick det i alla fall och nu ska jag alltså slita fram till midsommar för att samlar ihop pengar till sommaren. Känns både kul och tråkigt.



Det tråkiga är att jag kommer missa en eller två träningar varje vecka på grund av det här. Dessutom kommer pluggtiden bli betydligt mindre. Som tur är så är innebandysäsongen över, så där kan jag förhoppningsvis slappa lite.



Fick ett samtal idag också, en tränare som ville att jag skulle döma deras match på söndag. Jag va fett taggad men sen kom jag på att jag ska på träningsläger hela helgen. Känns ju trist att gå miste om 250 kronor, men nu blir ju vädret bättre o bättre så det kommer antagligen komma fler samtal, förhoppningsvis.

Som sagt, det är brist på tid. Att hinna gå i skolan, plugga, träna två sporter, jobba och döma fotbollsmatcher, och dessutom hinna med ett socialt liv. Det kommer bli en sjukt stressig vår, men förhoppningsvis blir det den bästa!



På tal om vädret, fyfan vad jag är väderberoende. Lite sol och ett antal plusgrader idag och jag sken upp som solen själv hela dagen. Så jäääävla härligt med vårkänslor. Nu kan man äntligen börja träna fotboll på plan och slippa frysa ballen av sig hela jävla tiden. Hoppas bara utav hela mitt hjärta att det inte snöar nå mer igen.


Hahaha ännu en bild som visar hur våra mattelektioner ser ut när vi ska lösa potensfunktioner;



Hahaha, fyfan vad jag älskar vår klass ibland! Hoppas den här våren blir lika underbar som den förra!



Nu blire scrubs och plugg, ciao<3










Trött och seg



Har fan inte skrivit här sen i tisdags. Det känns ju riktigt illa om jag ska vara ärlig. Jag VILL skriva varje dag, flera gånger om dagen till och med, men det blir bara inte så. Nu längtar man ju tillbaka ännu mer till då man skrev så otroligt mycket bättre.


Har inte hänt så mycket i veckan. Fick VG+ på fekprovet. Så jävla kass lärare vi har asså. Hon hade sänkt betyget på typ 20 pers i klassen. Först skrivit ett betyg och sen ändrat det. Så jävla kasst.
Religionprov på fredag också. Känns som att det kommer bli en hel del nattplugg den här veckan..?


Lirade dom två sista matcherna för säsongen i innebandy igår och idag.
Igår gick det ju åt helvete, torsk mot vendelsö med 11-2. Idag gick det aningen bättre. Vi va grymma, fast vi släppte in massa mål på kontringar, 7-7 blev slutresultatet.
Jag fick min första poäng någonsin i innebandy idag, en grym assist till 2-1 målet. Kändes bra att avsluta säsongen med en poäng.


Va på fest igår också, blev en impulsgrej, var mest seg och trött men kände för att dra ut. Drog dit med max, och det var rätt sjukt. Kände bara två tjejer där, men alla va otroligt trevliga. Den första sjuka grejen va en kille gick förbi mig, så stirra vi på varandra i typ 10 sekunder utan att säga något, sen säger han "Du lirade idag va?" Jag ba; "ehh... aaaaaaaaa, du me?"
Haha, det var två killar från vendelsö som vi mötte på dagen som va där. Astrevliga dudes!

Det andra sjuka var att helt plötsligt kom grannan från lägenheten mittemot plötsligt över med ett vinglas, precis när jag skulle pissa, när jag kommer tillbaka så ser jag att grannens ytterdörr öppnas, och där står max. Jag går in dit och då sitter det typ fem stycken 40-åringar i soffan, och så står det typ 10 pers från festen jag va på och sjunger singstar.
Hahahaha de va den första tvålägenhetsfesten jag varit på, grymt kul!


Milan tog en viktig seger idag, 5-1 borta mot siena. Pirlo, Pato x2, Inzaghi x2. Underbart!!
Hoppas bara att Fiorentina känner för att hjälpa oss och slår Inter ikväll.


Nu ska jag slappa i sängen med kexchoklad och päronsaft för att försöka bli av med tröttheten. Vem sa att sömn är bra? 
Ciao<3







Gamla inlägg



Det blev ingen arbetsinterju igår, utan jag var där idag istället.
Gick helt okej, och dom skulle höra av sig på måndag. Jag både vill och vill inte ha jobbet. Det är jobbigt när man inte kan bestämma sig.


Hade bara uppsatsskrivning igår och efter det drog vi och bowlade för att fira Carros födelsedag. Tyvärr så suger jag kuk på bowling men det var mysigt ändå.
Träning på kvällen och man var ju inte särskilt rapp i benen efter 2 matcher på söndagen.


Champions League ikväll. Jävligt synd att Juventus åkte ut, hoppades verkligen på dom. Real Madrid ska ju bara ta och skämmas riktigt mycket. Fyfan asså, sammanlagt 5-0 till Liverpool. SKAM!
Och då ska vi inte ens tala om stackars Sporting. 12-1 torska dom med över två matcher. Dags att byta ut alla defensiva spelare?


Dom senaste dagarna har jag varit sjukt trött hela tiden. Kanske inte så konstigt eftersom jag tränar, lirar match och festar hela tiden, känns det som i alla fall. Dessutom blir det lite sömn eftersom jag måste plugga rätt ofta. Men det gäller bara att hålla ut. En god vän påminde mig om att läsa lite gamla inlägg i min blogg, och helvete vilka härliga tider det var när vädret var bättre. Det var fortfarande jobbigt med skolan och allt, men bara den grejen att vädret var så underbart verkar ha haft en stor effekt på mig.
Dessutom skrev jag så otroligt mycket bättre i bloggen förut. Intressantare saker, tankar, känslor, och så skrev jag oftare också. Om man ändå kunde skruva tillbaka tiden..


En annan sak jag observerade var när B-laget inte fick tag på mig till en match så skrev jag;
"Känns ju kul att man satt hemma och stirrade in i väggen en hel dag när man istället kunde lirat match. Aja det är sånt som händer men från och med i höst kommer det nog gå bättre."
På något sätt känns det som att om jag inte hade skrivit det där så hade jag inte skadat knät sista dagen på sommarlovet..


Nej nu måste jag faktiskt ta och plugga in lite glosor.
Ciao<3







Sjukt jobbig helg



Får väl börja med att be min söta vän Rebecca om ursäkt för att jag är dryg.
Förlåt! Jag lovar att det inte ska ske igen :)



Fyfan asså, det kostar att ligga i. Både pengar och energi.
Efter att jag drog till skolan i fredags så va jag knappt hemma på två dagar. Fest både fredag och lördag, både förra helgen och den här helgen, plus 2 matcher varje helg. Jag orkar inte längre. Tänkte ta det lugnt nästa helg men då är det fest igen. Nästan så man vill tacka nej, men statusen lär ju sjunka då. Får se hur det blir.


Däremot har det ju varit otroligt roligt! Speciellt igår, fan vad jag och Gårde fucka ur. Dansade i flera timmer och hade sjukt rolig. Det är så det ska vara!


Imorgon är det uppsatsskrivning på svenskan och jag borde ha läst in min lite för cirka 4 timmar sen. Men jag har varit så jäääävla seg. Somnade direkt när jag kom hem efter matcherna idag, och sen har jag bara varit allmänt slapp.
dags att ta tag i det nu.



Arbetsintervju imorgon också, håll tummarna!


Ciao<3






Busy vecka



Herregud nu är jag helt död asså, varför kommer ni få reda på senare.
Fick G i matte B, känns ju rätt kasst men ändå väntat.
Skrev prov i Naturkunskap idag, och jag både tror och hoppas att det blir ett MVG.


Det är i såna här stunder som man bara har lust o byta favoritlag asså. Milan som ska vara en av världens största klubbar, med bäst ekonomi och flest internationella titlar, har inte vunnit en match på snart en månad, och när de ska vara med och fajtas om en finalplats i Champions League så åker de ut i 16-delsfinal i UEFA-Cupen. Det är ju ren skam! Ut med allt gammalt och in med nytt och fräscht!!!


Okej, nu till min tuffa vecka, börjar med lördag från förra veckan;
Lördag; - Vakna klockan 7 efter att ha varit på festoch lira innebandymatch.
Söndag; - Samma sak igen, fest på lördag, vakna kl 7 och lira innebandymatch. Sen fotbollsträning 3 timmar efter.
Måndag; Skola, innebandyträning.
Tisdag; Plugga hela dagen
Onsdag; Plugga, fysträning med fotbollen, plugga halva natten
Torsdag; Bollspel kl 8 på morgonen, skriva prov, asjobbig idrottslektion, komma hem klockan 5, somna i datorstolen, träna innebandy.
Fredag; Skola, stan, 18årsfest o kröka sönder!
Lördag; Vakna upp, förhoppningsvis inte bakis, titta på fotboll, börja föra och sen 18årsfest igen.
Söndag; Två innebandymatcher start klockan 10 och sen fotbollsträning


Fyfan asså, det måste ha varit flera år sen jag hade såhär fullt upp. Det är sjukt jobbigt att träna hela tiden, prestera i skolan och umgås socialt, men det är ändå väldigt mycket roligare än att bara sitta hemma och tråka. Hoppas dock på en lugn period ganska snart.


Ser fram emot helgen sjukt mycket, jag och gårde ska ha så jävla kul!

Ciao<3






Snabbt inlägg



Har varit en riktigt tuff helg. Fest på fredag, komma hem klockan 2, gå upp klockan 7 på lördag och lira innebandymatch, hem o sova, fest igen på lördag, komma hem två, gå upp 7 och lira innebandy match idag, söndag, sen hem och äta, dra på fotbollsträning, hem och halvsova i 5 timmar, och så sitter jag här nu.

Även fast jag är helt slut så har det varit en riktigt jävla kul helg! Festa och sporta, finns inget bättre! Synd bara att kukskolan börjar nu, och man måste börja plugga sönder varenda jävla dag. Är så jävla otaggad så de inte är sant. Hoppas verkligen att det blir varmare ute snart, så det finns en liten positiv sak i alla fall.


Nu ska jag kolla på Fotbollskanalan Europa, med dom sjuka matcherna i helgen, samt milans jävla fucking äckliga
misslyckande.



Ciao<3



RSS 2.0