Pissväder

Jag vaknade för typ en timme sen, vilket är alldeles för sent men jag orkade bara inte gå upp tidigare.
Vad är det som händer när man vaknar då? Jo man tittar ut och ser att det är pissväder som vanligt. Fyfan vad dåligt! Man blir så jävla ledsen och deprimerad när det är sånt väder. Varför kan det inte bara bli som det var i början av juni liksom?
Nu hoppas jag bara jävligt mycket på att det blir bra väder till Gothia i alla fall.
Det hela blir ju inte bättre av att jag sover lika dåligt som vanligt. Kokhett, ont som fan i ryggen, svårt att somna om när jag vaknar varje halvtimme. Irriterande som fan!

Precis innan jag gick och la mig inatt så ställde jag mig i fönstret och kollade ut i några minuter. Helt stilla, fräsch luft, fåglarna kvittrar, och himlen var ovanligt fin, så jag var helt enkelt tvungen o ta kort:




Kanske inte det bästa att ta kort på o lägga upp i en blogg, men jag har ju sagt att jag ska börja med bilder, så det här får bli en bra start.

Nu tror jag att jag ska gå ut och springa och sen får vi se vad som hittas på.
Ciao<3

Va i helvete?

Märkte nyss att det står att jag är 20 år här på bloggen.
Det stämmer alltså INTE. Jag är inte 20 år, utan jag är 16 år och fyller 17 i Oktober, alltså är jag 91a.
Just so that no one gets confused.
Verkar inte heller kunna ändra på det vilket förklarar det här inlägget. NU går jag på riktigt.
<3

EM är slut :(

Jag har inte riktigt haft tid att uppdatera dom två senaste dagarna, eller jag har väl haft tid, men jag har inte riktigt orkat eller tänkt på det.
Kan ju börja med att berätta vad jag har haft för mig under tiden. Igår slappade jag mest hemma, snackade rätt mycket med mamma, tittade på några avsnitt av Reaper, men på kvällen drog jag till Jocke och hämtade honom för vi till Adde och "fira" Jocke lite eftersom han fyllde år i förrgår. Alltså menar jag att vi krökade. Typ 10 killar och 12 tjejer så det var rätt najs. Tjejerna hade jag dragit ditt genom att kontakta en viss tjej i min klass. Vill man ha brudar till en fest är det bara att slå en pling till henne så fixar hon resten.
För min del blev det alldeles för mycket. Jag som inte ens tycker om att vara full hade glömt bort hur det går till eftersom det var ett tag sen, så jag fick i mig för mycket. Mamma lackade ju såklart när jag kom hem, och hela morgonen idag, men hon har rätt. Egentligen vill jag bara dricka tills man blir lullig och skön, men jag var tyvärr en aning Oerfaren igår kväll. Det var trevligt ändå måste jag säga, gosig kväll.

Idag åkte jag till Ikea med familjen på förmiddagen och sen när vi kom hem grillade vi. Efter det gick jag upp på rummet och kollade på Reaper typ tills det var dags för försnack inför EM-finalen. Precis till matchstart kom mamma och pappa hem med pizza som jag hade tjatat på.
Spanien vann. Grattis måste jag säga. 44 år utan en titel, men nu kom den äntligen, och självklart var det "El Niño" som fick frälsa sitt land. Mäktigt var det. Hellre spanjorer än äckliga tyskar.
Synd bara att EM är slut nu, det betyder att jag har ännu mindre att göra om dagarna, men får väl tänka på alla matcher jag sett och försöka förbättra mitt eget spela genom det.
Nu efter eftersnacket har jag suttit här och kollat på Reaper, men även laddat ner och sett den där dokumentären Cirkus Zlatan. Kunde ju inte se den när den gick på TV eftersom vi hade match då, men nu såg jag den i alla fall, och den var riktigt bra, man blir inspererad o så.

Den anonyma men extremt taggade människan som är väldigt aktiv med kommentarer i min blogg börjar bli lite läskig, så du får faktiskt jättegärna säga vem du är.

Allmänt så mår jag rätt bra just nu, förutom att min mamma är besviken på mig.
Juste jag har dåligt samvete också över att jag inte tränat lika mycket som jag hade tänkt i sommar. Tänkte hålla igång tills Gothia börjar men så har det inte blivit, så imorgon ska jag nog ut och springa och sen lira lite fotboll. Får hoppas att vädret är fint bara, så slipper man bli blöt o kall. Skulle ju inte skada om någon ville hänga med heller, får försöka ringa dom vanliga imorgon.

Om det är någon som har tips på någon bra serie man kan ladda ner och se på så får ni gärna höra av er.

Nu ska jag faktiskt ta och lägga alldeles strax så jag kommer upp i hyffsad tid imorgon i alla fall.
Puss <3

Stygg ännu en gång

Måste påpeka, efter en viss kommentar, att den arga delen i mitt förra inlägg inte var riktat mot krebs, utan han kom bara med eftersom någon fejkade hans namn. Jag syftade mer på alla som håller på på det där sättet.
Som sagt, jag skriver så ofta jag kan och när jag har nåt att skriva om. Och angående bilderna så skrev jag nyss att det kanske blir så inom en snar framtid. Fast jag förstår inte riktigt vad det är jag ska ta kort på och lägga upp vid varje inlägg.
Några tips kanske?

Även denna kväll siktade jag på att gå o lägga mig vid klockan två men ändå sitter jag här halv 4 på natten och skriver ännu ett inlägg samtidigt som jag lyssnar på gosig musik.
Det är dock omöjligt att gå o lägga sig klockan två när det är just då en hemskt intressanta personen loggar in varje kväll, och som de två föregående nätterna är diskussionerna heta, intressanta, och helt underbara. Jag kan inte slita mig från den här personen, hon är liksom underbar på något sätt. Fortsätt så!

Nu ska jag faktiskt försöka dra mig ifrån datorn och lägga mig sängen, så godnatt för andra gången ikväll.
<3


Fotboll+Chill

Jaa ni, kan ju börja med att svara på kommentaren som sötiskrebs kom med för en stund sen. Han skrev nämligen att låten var gammal, alltså den senaste låten jag rekommenderade. Den kommentaren fick mig att reagera och bli irriterad, för hur ofta händer det inte att man sitter o lyssnar på en låt eller säger att en låt är bra, och så kommer nån idiot o säger typ; "Asså den där låten är så jävla gammal vafan du är så jävla efter", eller något liknande.
MEN VAFAN SPELAR DET FÖR ROLL OM DEN ÄR GAMMAL?!
Jag kan väl ändå tycka att den är bra för det? Finns det någon norm kanske, som säger att gamla låter måste vara dåliga? Är det fel att lyssna på en gammal låt? Nej det tror jag verkligen inte, så alla ni som känner igen er i det jag just skrivit, sluta upp med att vara så trångsynta innan jag blir riktigt surig.

Idag vaknade jag rätt sent även fast jag inte ville det, men jag orkade helt enkelt inte dra mig upp tidigare. Gick väl upp lite innan två och dunkade hög musik eftersom ingen var hemma. Två mackor och lite videosamtalande senare tog jag cykeln och drog mig bort mot Chris. Vi drog ner till IP och lirade lite fotboll. Efter det cyklade vi vidare till il pirata och åt lite gosig middag. När vi ätit klart ville Carro ses en liten stund eftersom hon ska bort till Danmark i 6 dagar. När vi skiljdes åt cyklade vi vidare ännu en gång, men denna gång bar det av mot kreppla där vi tänkte röka lite vattenpipa. När vi kom det var det några andra bekanta där så vi satt med dom och chillade en bra stund. Till slut kom min kära far och hämtade mig och min cykel.
Just nu har jag jätteont i huvudet och det beror på vattenpipan. Får alltid jätteont i huvet när jag rökt för mycket vattenpipa. Måste nog börja begränsa mig.
Juste jag har sett ett avsnitt av Reaper också, lite gosigt sådär.

Ännu en gång måste jag vädja till er läsare att skriva vem ni är när ni kommenterar. Det är fortfarande lika jobbigt. Att det ska vara så svårt att förstå. Jag vill även ännu en gång påpeka att folk som kritiserar mig när dom inte ens vågar skriva sitt namn bara är patetiska.

Eftersom min älskade Joakim fyllde år idag men tyvärr var tvungen att spendera nästan hela dagen med sin familk så ska vi istället ut imorgon och ha kul. Vad vi ska göra vet jag inte men någonting kul får vi hoppas att det blir.
Måste nog snacka lite vett med pojken också. Även Gothia måste nämnas. Cupen närmar sig snabbt och jag blir bara mer och mer taggad för varje dag som går.

Det är några som har klagat på att jag aldrig lägger upp bilder på min blogg, utan mest skriver braiga saker. Men nu kanske det kommer bli ändring på det. Jag ska kanske få en egen digitalkamera och om så är fallet så kommer det antagligen bli ändring på det hela, och många sötiga bilder kommer svamla runt här.

Det är rea på rätt många ställen nu så jag måste nog passa på att shoppa nu när det är billigare. Kanske hittar något fint plagg till ett lite bättre pris än vanligt.
Kanske spenderar dagen imorgon med att kolla runt lite, återstår att se.

Godnatt<3

Forgot

Juste jag glömde visst skriva en sak. Jag har nämnt det en väldans massa gånger tidigare men ni verkar inte förstå. SNÄLLA NI, SKRIV VILKA NI ÄR NÄR NI KOMMENTERAR!
Herregud hur läskigt kan det vara egentligen? okej att vissa skojar då o då, men sen att vissa andra kommer och kritiserar mig när dom inte ens vågar skriva sitt namn, now that's just wrong!
Från och med nu tycker jag verkligen att ni ska skriva vem ni är när ni kommenterar, annars blir jag bara irriterad.
Dock så vet jag att dom flesta kommer fortsätta vara anonyma trots det här inlägget, och många kommer även fortsätta att vara dryga. Vad är det för värld vi lever i egentligen? Jaa ni, helt störd är den, och jag irriterar mig väldigt mycket på den.
Precis som jag irriterar mig på att varenda lag jag hållt på i fotbolls-EM har åkt ut, eller precis som jag irriterar mig på dom allra flesta människor som vägrar inse vissa saker.
Fast å andra sidan är jag väldigt förtjust i vissa personer just nu. Blir bara bättre och bättre. Jag tror att just en av dom personerna vet att jag syftar på henne.

Usch nu känner jag att jag börjar bli riktigt arg. Det är nog bäst att jag sätter stopp här.
Siktade ju på att lägga mig klockan 2 inatt också men en timme och några minuter senare får väl duga det också.
The things I do for some people.
Lite stygg borde man allt få vara.

En annan grym låt;
Colbie Caillat - Bubbly
Check it out!

Nu blir det godnatt på riktigt. <3

Seg som fan

Jaa ni, det blev inte så värst mycket sömn inatt. Först blev jag väckt av micke runt klockan 11. Han undrade om jag skulle med o lira fotboll lite senare, sen lyckades jag somna typ en halvtimme innan Jocke ringde och sa att jag skulle hämta upp honom en timme senare. Efter det kunde jag inte somna om, så jag gick upp och märkte att jag var ensam. Vet ni vad det ledde till? Kan ni gissa kanske?
USCH VAD SNUSKIGA NI ÄR! Jag satte på jättehög musik såklart, era snuskisar!
När jag hämtat Jocke va vi hos mig en liten stund innan vi drog till planen. Där spenderade jag cirka 4 timmar skulle jag vilja påstå. Det innebar att jag kom hem vid halv 8 ikväll. En snabb dusch och en god middag senare var Gårde, Carro och Doris hos mig igen och skulle se på fotbollen. Jag som var jättetrött både på grund av sömnbrist och allt fotbollande var rätt irriterad, men dom snackade faktiskt mer än vanligt idag. Usch vad irriterande det var.
Efter att dom åkt hem har jag bara suttit här och tittat på Reaper typ, och nu håller mina ögon på att sprängas för jag är så trött. Det här tröttigandet har som sagt bidragit till att jag varit seg hela dagen.

Imorgon, den 27e juni, fyller min kära Joakim 17 år. Grattis på födelsedagen din toffel.
Vi ska nog fira honom på lördag eftersom hans kära farmor tittar förbi imorgon.
Hur vi ska fira honom vet jag inte riktigt än, men det går nog bra, tror jag, får vi hoppas. Någon som har något tips kanske? You know what to do.

Jag är så jääättesugen på pizza, bara så ni vet, ifall någon skulle få för sig att bjuda ut mig på en dejt så vet ni vad jag vill ha.
Juste pizza, jag är fortfarande sur över allt det där med Gohia. Verkar suga kuk i år. Får se till att göra det bästa av situationen dock. Ska ju trots allt få en digitalkamera inför den veckan, det är ju någonting positivt skulle jag vilja påstå.
Någonting som däremot INTE är positivt är min förmåga att köpa rätt kläder, så nu vädjar jag ännu en gång till er läsare att ta er tid o följa med mig till stan för att shoppa loss. Om ni är riktigt snälla kanske jag till och med bjuder på en glass eller två.

Kate Ryan - Ella elle L'a
Grym låt, lyssna på den om ni inte har någonting bättre för er.

Nej nu orkar jag verkligen inte mer, ska börja dra mig mot sängen tror jag. Försöker nog sikta på att ligga nergosad till klockan 3 i alla fall.
Godnatt cuties <3

Styggast i stan

Okej, helt seriöst, nu klockan 06:44 går jag och lägger mig.
Vill inte sova bort hela dagen för det är fint väder, så RING gärna och väck mig.
Bamsekramar! <3


Jag är stygg :(

It's true, jag har varit olydig. Jag sa att jag skulle gå och lägga mig, men klockan är nu 5 på morgonen och vad gör jag? Jo jag sitter framför datorn istället för att ligga i sängen som en lydig liten blondin-båbbå hade gjort. Vad beror detta missöde på? Jo det beror faktiskt på en viss person som är så hemskt intressant att prata med så man vill bara inte lämna, även fast jag håller på att somna är på tangentbordet. Det måste jag dock hindra mig själv från att göra, vill ju inte dregla sönder den, då kommer jag inte kunna skriva här längre.
Nej jag får helt enkelt ta mig samman och göra någonting vettigt, säger vi...

Någon mer än jag som tycker att den nya versionen av Jason Mraz - I'm yours suger kuk om man jämför med den första versionen? Har lyssnat på båda rätt många gånger under dagen och den senaste versionen är bara ett patetiskt försök från musikbolagen att göra någonting "hippt". PATETISKT SÄGER JAG!

När jag ändå är inne på musikämnet kan jag berätta att jag lite tidigare ikväll laddade ner skivan Absolut Summer Hits 2008. Det är faktiskt en rätt bra skiva, många sköna låtar med som jag har suttit och lyssnar på hela natten. 
Ett bra tips, ladda ner den ni också!

Nu till en musikrelaterad fråga; Någon som har tips på en skön låt som vårat lag kan ha som "vår låt" under Gothia? Bara att komma med förslag så är ni sötisar.

Juste jag glömde en sak, alla ni där ute; SUIT UP!

Nu ska jag försöka komma i säng, på riktigt.
Kisses<3

Bättre dag än vanligt

Idag försökte jag vakna lite tidigare än vanligt men det blev ändå runt klockan halv 1 som jag gick upp, så det gick inte så värst bra. Först skulle jag dra o lira fotboll med några men det blev inte så. Istället tog jag bilen (jag vet jag är busig) och hämtade upp Jocke. Vi drog iväg o cruisade lite (jag är rätt cool också skulle jag vilja påstå) och fixade en grej. Sen åkte jag ensam vidare till Sanna och hängde lite hos henne. Väldigt trevligt att bara snacka om saker måste jag säga. Efter att ha varit hos henne en stund drog jag hem och åt innan Jocke hämtade mig på moppen och vi åkte iväg o jobbade lite.
Efter det blev det hem till mig igen där Gårde, Carro och Doris väntade eftersom jag var tvungen att skjutsa Jocke till färjan. Vi gosade alla 4 och tittade på kvällens fotbollsmatch.
FYFAAAAAAAN FÖR TYSKLAND! Helvete vad trött jag är på dom. Dom suger kuk men ändå går dom vidare. Turkiet lirade grymt och dom åkte ur. Världens är som sagt orättvis, och fotboll likaså. Nu får jag helt enkelt hoppas så gott det går på Ryssland, för jag är rätt kär i deras lir just nu måste jag erkänna. Speciellt Arshavin, you go girl!

På tal om girls, fan vad trött jag börjar bli på vissa av dom asså. Jag orkar seriöst inte. Det enda jag vill göra är att hänga med polarna och lira fotboll, om det nu är möjligt, men så verkar det inte vara tyvärr.
Ja juste, polarna. Haha jag och Chris har lovat att nån skön kväll köpa med oss en större pizza att dela på och sätta oss med vattenpipa och bara prata om allting. Fyfan vad najs asså, kan det bli bättre? Jaa ni kanske har en fristad att erbjuda, men det tvivlar jag på.

Med andra ord skulle jag vilja påstå att jag idag har åstadkommit lika mycket som jag gjort under resten av sommarlovet.
Fast det är faktiskt inte så fel med att vara ledig, man slipper ju jobbiga saker som att gå upp tidigt eller att behöva plugga dygnet runt.
En negativ sak dock, pappa kom till mig idag och sa typ; Du som ändå inte gör nåt om dagarna, om det är fint väder imorgon så får du fan ta och måla hela staketet.
Oftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Dude jag målar inte staket! Fast så otroligt snälla som mina föräldrar är så kanske jag borde ta och göra det, för dom gör nästan vadsomhelst för mig.
Jag vet, det är en börda.

En annan fördel med sommarlov; man kan sitta uppe hela natten och göra vadsomhelst typ. Två nätter i rad har jag varit taggad på att gå ut o löpa. Dock är jag för lat för det, men inom några dagar borde jag nog ha gjort det, hoppas jag.
Eller så kan man helt enkelt bara sitta uppe och snacka om saker och ting med en viss person som ligger helt på samma nivå gällande det mesta. Eller jag vet inte om hon gör det, men vi diskuterar rätt mycket, och det är faktiskt enormt trevligt måste jag berätta för er. Hon är klok och trevlig, öppen för förslag men har ändå en egen åsikt. Känner ni igen er så får ni gärna höra av er för en nattlig konversation.

Imorgon ska jag nog hänga med Chris, om jag nu orkar, och om det finns någonting att göra, det mesta beror väl på vädret. Men jag tror att vi skulle hitta på någonting. Annars skulle jag kanske in till stan o träffa Gårde en stund. Aja, återstår att se.
Jag som skulle lägga mig senast klockan 2 inatt, det sket sig märkte jag nu när jag sitter här klockan halv 4 och skriver ett inlägg i min blogg. Får väl försöker skärpa mig tills imorgon.
Men nu är jag faktiskt rätt trött, tror jag ska ta och lägga mig.
Puss på musen <3

Sämsta sommarlovet

Det är precis vad jag och Joakim har kommit fram till, att det här är det sämsta sommarlovet någonsin. Vad beror det på? kanske ni tänker. Jo det beror på att det finns absolut ingenting att göra. Speciellt inte när vädret är så pass dåligt, för när vädret är bra kan man i alla fall dra och o lira fotboll typ, då spenderar man i alla fall några timmar av dagen till att göra någonting roligt. Känns som att man bara sitter o stirrar in i väggen resten av tiden. Längtar verkligen till Gothia, med tanke på att det är enda gången jag ska åka hemifrån i sommar.

På tal om Gothia. Fyfan vad dåligt det kommer bli i år om man jämför med förra året. Skolan vi ska bo på ligger mycket längre bort från stan än den vi bodde på förra året, vilket innebär att det kommer ta cirka 30-40 minuter att åka in till stan. Det hela blir ju inte bättre av att två av våra matcher är klockan 5 och 4 på dagen, vilket innbär att vi måste typ chilla hela förmiddagen inför matchen, och så hinner vi knappt göra någonting på kvällen sen.
Dessutom är det dåliga planer vi ska lira på, plus att vi ska lira i pojkar 18. Fan allt blir ju bara sämre hela tiden. Det enda lilla positiva är väl att området är typ som stockholms lidingö vilket förhoppningsvis innebär en fräsch skola, och att den ligger rätt nära havet.
Men nu ska vi inte vara negativa, utan vi får hoppas på det bästa istället.

Igår var jag på fysträning med innebandyn. Det var rätt jobbigt med tanke på att man inte tränat hårt på ett bra tag, men det behövdes. Fast allting försvann nog sen när jag drog och rökte pipa med Chris och Jocke precis efter, men det jämnar väl ut sig får jag hoppas.
Idag hade jag inte heller någonting att göra. Började titta på en ny serie som heter Reaper. Det handlar om en kille vars föräldrar sålde hans själ till djävulen. Lite smårolig och intressant sådär, typ en komdi/drama serie. Bättre än att stirra in i väggen i alla fall.
Runt klockan sju drog jag till IP och lirade fotboll med Chris, Jocke kom efter ett tag också. Anledningen till att jag bara hänger med dom två nuförtiden är för att alla andra är bortresta, om ni nu skulle undra.
Var där ett par timmar innan jag drog hem och började titta på Reaper igen, och så sitter jag här nu.

Imorgon tror jag att vi ska jobba en del, kan tyvärr inte säga vad vi ska göra men det är bra betalt och med tanke på att jag ändå inte har någonting att göra så skulle lite lättförtjänta pengar inte sitta fel. Får väl hoppas på att det händer någonting roligt på kvällen.

Ska kanske vara med en tjejkompis också, men vi får se.

På tal om att inte vara negativ, jag tror jag ska vara det och lägga mig i sängen så jag inte typ slår sönder tangentbordet eller så. Vi hörs förhoppningsvis<3


Usch

Ja verkligen usch! Usch för en massa jävla saker. För att komma med några exempel så är det till exempel usch med regn, det är usch med kyla, det är usch med folk som lovar glass men inte håller det dom lovat, det är usch med falska människor, det är usch med väldigt massor saker som ni kanske märker.

Jag har inte skrivit på några dagar. Besvikna? Spelar helt seriöst ingen roll för jag bryr mig inte riktigt. Jag har helt enkelt inte haft lust att skriva, men nu kom lusten helt plötsligt fram. Vad beror det på ? Jo kanske det faktum att jag dom senaste 3 timmarna suttit och deppat över allting här i livet, och snackat med typ den enda jag kan prata med om såna saker. Just med tanke på att hon är den enda jag kan prata med så kan jag helt enkelt inte skriva djupare än så om vad som pågår i mitt huvud, vilket för tillfället är jääävligt mycket.

Nu till en aning roligare saker, kanske, om ni nu tycker det. Tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig dom senaste dagarna.
På midsommar gjorde jag inget särskilt, åt grillat hemma med familjen innan jag drog och lirade fotboll med några polare från laget. Det började helt plötsligt ösregna så vi sprang in i ett tält som står på IP och lirade lite fotboll där inne, innan solen kom fram igen vilket innbar att vi drog oss utåt. Efter fotbollen åkte jag och Joakim runt hela jävla Stuvsta och Huddinge och letade efter nåt matställe som hade öppet, men då var det verkligen inte. Det slutade med att vi köpte pizza som man värmer i ugnen från statoil och drog hem till Jocke o tittade på matchen; Kroatien - Turkiet. Måste säga att jag fällde en tår när Kroatien åkte ut, helvete vad irriterande. Efter det drog vi på fest men vi stannade inte så länge utan drog iväg med några andra och chillade.

Igår gjorde jag knappt någonting, var hemma mest hela dagen. Tittade på tv och satt vid datorn mest. Mot eftermiddagen kände jag att jag behövde komma ut och röra på mig, så jag tog cykeln till Jocke och hämtade min väska och cyklade tillbaka, vilket innebär över 1 mil. Med värmen i kroppen drog jag ut i backen precis utanför och körde intervallträning innan jag tog en lugn löprunda runt området och sen tillbaka till intervallträningen i backen. Efter det blev det fotboll på tv med hela familjen: Holland - Ryssland. Fyfan vad Ryssland är bra asså, nu när Italien åkt ut så är det helt klart dom jag håller på. Är rätt imponerad av Arshavin måste jag erkänna, skön lirare asså. Runt klockan 1 på natten satte jag på filmen 21. Bra film faktiskt, får en att fundera rätt mycket på livet.

Idag var jag mest med Carro hela dagen. Efter det drog jag och åt med Adde och sen gick vi hem till honom o såg Italien - Spanien. Jag grät faktiskt när Italien förlorade, så mycket betyder det laget för mig.
Resten av kvällen har jag som sagt bara suttit här och varit deprimerad.
Juste jag kollade facinerat på åskan också, men det varade inte så länge.

En av de många anledningarna till att jag är deppig är att vädret är så jävla dåligt så man kan inte göra någonting på dagarna, vilket innebär att man bara sitter inne och slösar bort sitt så hett efterlängtade sommarlov. Eller ja det är i alla fall så jag känner, ni andra kanske har massor att hitta på, vad vet jag.
Nu får vi alltså helt enkelt hoppas på att det bli bättre väder snart, annars kommer jag bli galen.

Förresten, fysträning med innebandylaget imorgon. Inte så värst taggad men det är faktiskt ett måste.

Nu ska jag tillbaka till att grubbla över livets alla gåtor. Förresten, jag har fått höra att jag har svar på det mesta, så ifall ni har någon fråga angående typ vadsomhelst så fråga på, jag ska göra mitt bästa för att försöka ge er ett bra svar.

Puss <3

Shopping är jobbigt!

Idag vaknade jag alldeles för tidigt, klockan 11! Känn på den! Hur känns den? Hård? Sur? Äcklig? DUMMAST I VÄRLDEN KANSKE?! Mjoo ungefär så känner jag också. Det var dock ett måste eftersom jag skulle in till stan med Joakim, han hade nämligen Burger King kuponger. Vi drog in till stan, båda helt döda, och kollade mest kläder och så. Det var väl bra antar jag, med tanke på att jag behövde/behöver nya kläder. Provade en del, dock fanns inte motivationen där, speciellt inte hos honom, så det blev bara en t-shirt och en skjorta till slut. Juste, får inte glömma den enormt stora måltiden på Burger King heller, helvete asså, är fortfarande mätt, men det var värt det.

Jag var tvungen att återvända mot huddinge rätt tidigt eftersom jag skulle vara hos optikern klockan 5 och göra en helt onödig undersökning. Allt var bra och jag behövde egentligen bara köpa nya linser, dock fick jag rabatt på ett valfritt par solglasögon, så jag ska kolla närmare på det.
Efter det blev det mest sökande efter en HÖG uppblåsbar madrass att ha med till Gothia. Letade en bra stund men det fanns bara låga. Under tiden hann jag med att köpa nya kalsonger (väldigt söta faktiskt), ett par shorts och en till t-shirt. Man måste ju passa på när mamma är där och betalar. Kollade in hörlurar också eftersom dom till min iPod gått sönder. Ska nog köpa nya närsomhelst. Madrasser hittade jag till slut på Rusta, fast dom var slut så får åka dit igen nångång nästa vecka och köpa en. Passade på att köpa hårprodukter när jag ändå var på g.

Jag måste ju erkänna att jag var väldigt grinig i slutet precis innan vi skulle hem. Min kära mamma måste ju självklart stanna till varannan meter och stå o kolla på massor grejer hela tiden, grejer som är heeeeeeelt jävla onödiga.
Efter cirka 6 timmar ute i butiker så blir man faktiskt trött i benen, eller jag blir det, vetafan hur ni andra är.
Det jag vill få fram är att om ni vill med o shoppa får det bli högst 5 timmar.
Förresten lite tips kan behövas, med tanke på att jag var rätt nära att köpa ett par 96 jeans idag. Fyfan vad fjortis asså! Men dom satt så sjukt snyggt på mig! Funderar på att köpa dom o be mamma ta bort 96 märket eller nåt. Någonting måste göras i alla fall, antigen så köper jag dom eller så får någon daska till mig i huvet så jag förstår vad jag håller på med.

Väl hemma la jag ut min säng på blocket eftersom jag vill sälja den, och sen blev det ju självklart teven, första kvartsfinalen i EM, mellan Tyskland-Portugal. För er som inte redan vet det så vann Tyskland med 3-2, vilket innebär att alla tjejers älskling Ronaldo inte kommer vara med i EM mer. Även om jag hejjade på Portugal måste jag säga; SÅ JÄVLA SKÖNT!
På tal om någonting som är skönt.. Ni vet nog vad jag talar om! Just det! Det är en underbar massage jag snackar om! Om det är någon där ute som känner att han eller hon är lite extra bra på att massera så är jag mer än gärna villig att betala för det. Usch nu känns det som om jag köper tjänster. Ni får väl helt enkelt massera mig gratis.

Imorgon är det midsommarafton, vilket för min del innebär en helt vanlig tråkig dag, fast med den skillnaden att alla jag känner typ kommer vara upptagna, och på kvällen verkar det inte heller hända så värst mycket. Äh, jag får väl köra på att midsommar är överskattat. Dock drar jag till med den gamla vanliga; Om det är någon som känner för att hitta på något så hör av er.

Dagens låttips; Fountains of Wayne - Hey Julie
Underbar låt, check it  out!

Nu blev det helt tomt i huvudet. Hade massor mer att skriva om men hjärnsläpp klockan 3 på natten är alltid lika underbart. Får väl skriva mer i nästa inlägg.
Juste, jag ska bli bjuden på en midsommarglass imorgon. Eller jaa jag hoppas det i alla fall, nu när du sagt att du ska bjuda mig. Du vet vem du är.

Godnatt <3

Kuksverige och anonyma människor

Jaa jag kan väl börja med att berätta om hur min dag har sett ut. Vaknade runt 12-12.30 nångång. Började med att städa lite eftersom 2 sötisar skulle komma förbi och se matchen senare under dagen. Efter en stund satte jag mig vid pianot och började spela lite. Det kändes lite roligt och jag har bestämt mig för att komma igång med det igen. För er som inte visste om det så har jag spelat piano i typ 6 år, men la av för att antal år sen, men nu jävla ska jag börja igen. Ett litet tag senare började jag även lära mig lite på brorsans gitarrer. Den här sommaren ska jag bli musikalisk av mig. det är fan roligt när man väl kommer igång.
Aja, senare runt klockan 6 kom Johanna och Carro hit och hade handlat med sig lite på vägen. Vi hade nämligen bestämt oss för att göra tacos. Måste erkänna att det blev jävligt gott med tanke på att jag aldrig gjort det i hela mitt liv, och speciellt med tanke på att tjejerna verkade vara helt lost.
Kladdkaka och godis till efterrätt satt fint när vi började titta på försnacket till Sverigematchen. Precis till matchstart kom Jocke och Gårde också. Blev lite trångt men väldigt mysigt där i soffan.
Fyhelvete vad Sverige var dåliga idag! Jag förstår inte riktigt hur man kan sänka sig så enormt på bara några dagar. Och jag förstår inte heller vad "Larsebäck" gör som förbundskapten eller hur han tänker. Han slänger in Allbäck (Som för övrigt lirar i superettan) när det är 10 minuter kvar och förväntar sig ett mirakel. Efter matchen säger han; "vi gjorde allt vi kunde för att försöka kvittera". Jaaaaaaaaasså du Larsebäck, du tänkte aldrig på att satsa framåt så fort ni låg under med 2-0? Hur i helvete förväntar du dig att man ska göra två mål på 10 minuter när hela det svenska spelet sett ut som pojklagsfotboll hela matchen?! Nej fan vad sur jag är alltså!
Efter matchen var vi alla så ledsna så vi valde att gå ut och hoppa lite på studsmattan. Det blir alltid roligt när man är flera stycken och lite vilda sådär.
Jocke och Gårde drog med moppen och vi tre blev kvar en liten stund. Sen ringde brorsan och bad om att bli hämtad. Eftersom tjejerna skulle hem just då så fick jag lov av min snälla mor att ta vår söta rosa bil och skjutsa hem dom samtidigt som jag hämtade upp brorsan. Det blev som ett litet äventyr. Tjejerna var jätterädda i början, men jag kör ju som sagt som en gud.

Imorgon ska jag till stan med Jocke och kolla kläder, eftersom ingen annan ville hänga med till stan så får det bli den gamla vanliga grabbsmaken, men det blir nog roligt det också. Speciellt med tanke på att vi brukar gå runt och skratta åt alla vi ser på stan. Herregud vad roligt man kan ha ibland asså. Men jag måste hem relativt tidigt eftersom jag ska till optikern och skaffa nya linser klockan 5. Senare på kvällen är det fysträning med innebandyn men jag vetefan om jag orkar dra dit. Är sugen på att träna men måste även vila kroppen med tanke på min hemskt dåliga återhämtningsförmåga som jag skrivit om tidigare. Tror jag skipper imorgon men börjar gå på måndag. Kan ju behövas inför Gothia också så det är ju även det positivt. Får se vad som händer på kvällen imorgon.

Någon som har några roliga planer inför midsommarkvällen? Ni får jättegärna höra av er om ni har någonting kul att göra, men även om ni inte har något planerat och kanske vill hitta på något kuligt.

Nu till dagens tråkiga bit. Varför i helvete är det nästan aldrig någon som skriver sitt namn när ni kommenterar i min blogg? Jag tror inte riktigt ni förstår hur sjukt otroligt irriterande det är! Alla dessa frågor som helt plötsligt dyker upp i huvet.
Vem är det som har skrivit? Varför vill inte personen stå för det den säger, även fast det ofta är något skämt? Vet den här personen ens någonting om mig? Vet jag vem personen är? Är det en person jag gillar eller ogillar?
Jag skulle kunna fortsätta i evigheter.
Gott folk, ni har ingenting att skämmas för. Skriv vem ni är istället så blir det mycket lättare för mig att förstå sammanhanget men också lättare att kunna komma med ett bra svar.
Om det nu är så att ni skäms så hemskt mycket över att andra ska se vad ni skriver så får ni jättegärna komma till mig personligen och säga det ni har på hjärtat, men för min del börjar det faktiskt bli enormt irriterande. Skriv vem ni är så gör ni mig så väldigt mycket gladare!

Nu ska jag lägga mig i sängen och fundera på alla livets gåtor.
Puss <3

Nattinlägg och en jävla massa fotboll

Ännu en gång sitter jag här mitt i natten och uppdaterar motvilligt min blogg. Ja, jag sa motvilligt, för faktum är att jag har ingen större lust att skriva i bloggen faktiskt, men jag gör det bara för att vissa personer skulle bli ledsna om jag slutade. Det börjar bli som en vanesak att bara skriva mitt i natten, kanske för att jag har mest tid över då, tro det eller ej. Får väl se hur bloggandet utvecklar sig under sommaren.

Vädret har varit väldigt dåligt dom senaste dagarna vilket i mitt fall innebär att jag blir väldigt deprimerad och skeptisk till saker och ting, men även fast det åskade hela natten och ösregnade ända in på morgonkvisten så dök solen faktiskt fram rätt fint under dagen. Det betydde att jag tog cykel till källbrink runt klockan tre för att lira lite fotboll med Jonathan och hans grabbar. Det var faktiskt rätt roligt, inte bara fotbollandet utan dom så sjukt söta 95orna som också var där och lirade. Hahahahah nu tror ni alla säkert att jag är värsta pedofilen men ni skulle varit där för att förstå, hahahaha.
Efter att dom andra drog så stannade jag själv kvar ett bra tag innan Jocke dök upp och vi lirade en stund. Det slutade med att jag var där i över 4 timmar innan jag tvingade mig själv att cykla hem för att hinna till Frankrike-Italien matchen. Ett väldigt klokt beslut då matchen var väldigt spännande, men också för att mitt favoritlag Italien till slut, efter typ 15 missade chanser, vann med 2-0, samtidigt som Holland slog Rumänien med 2-0 vilket innebar att Italien gick vidare till kvartsfinal. Yaaaaay!
Jag har även tittat på Hollandmatchen nu under natten och jag måste erkänna att dom är jävligt duktiga, och dom har en väldigt stor chans att vinna EM i år.

Förresten, kladdkakan jag bakade igår kväll, den är GUDOMLIG! Har ätit nästan halva idag helt själv, man kan inte sluta äta asså, för den är helt underbar. Men jag lovade att spara lite till dom söta som ska komma hit imorgon och titta på Sverige-matchen. Med tanke på att maten jag ska laga åt dom inte kommer bli så värst bra så får jag väl ta och bjuda på världens bästa efterrätt i alla fall. Jag tar gärna beställningar ifall det är någon annan där ute som vill prova på en orgasm i munnen.
Har hittils bara fått ett enda tips på vad jag kan laga för mat förresten. Har ni verligen lika dålig fantasi som jag har? I sånna fall borde ni ta och skämmas! Inte heller någon som har hört av sig om att följa med till stan och shoppa nån dag. Får väl helt enkelt ta och lita på min egen smak, och då vet vissa av er att ett par 96 byxor inte är långt ifrån att köpta av mig. Så vill ni hindra mig från det som dom flesta ser som ett enormt misstag får ni helt enkelt ta och följa med. Jag är faktiskt inte lika jobbig som när tjejer shoppar.
Fan måste ta och städa lite också, kan ju inte bjuda hem folk när det sur ut som det gör just nu. Verkar bli en väldigt jobbig dag imorgon.

Jag har kommit fram till att min återhämtning i kroppen efter träning eller match är typ världens sämsta. Ännu en gång måste jag be er läsare om tips! Gothia är ju på g och med tanke på att det är match varje dag så skulle jag behöva varenda litet trick som finns.

Får hoppas på att det blir bra väder imorgon, annars blir det inte roligt måste jag erkänna.
Nej nu ska jag gå och lägga mig och fundera på allt som suger, alltså livet typ.

Puss <3


Ännu en meningslös dag

Idag har jag typ bara suttit vid datorn eller teven och glott. Finns ju absolut ingenting att göra på dagarna. Jag tror helt seriöst att jag upplever dom tråkigaste dagarna som ens är möjligt. Om det är någon som tror att ni har det tråkigare än mig så säg gärna till, så kan vi diskutera vad som inte händer.
Men en liten positiv sak kom ur all tråkighet ändå. Eftersom jag inte hade någonting att göra passde jag på att be mamam klippa mitt hår, med tanke på att det växer snabbare än en människar hunger typ, bara för att jämföra i brist på metaforer.
Efter det grillade mamma och jag fick äta lite snabbt eftersom jag  i brist på nåt att göra bestämde mig för att gå på b-lagsträningen. Det var ett tag sen eftersom jag vilat ljumsken men det var kul att träna med dom igen.
Det hände en liten tråkig sak när jag kom dit. Började snacka med tränaren och han sa att jag skulle lirat matchen med dom igår men han fick inte tag på mig. Han hade ringt min tränare och frågat om mitt nummer, men han hade tydligen inte det, och istället fick min tränares son lira matchen, som i sin tur är lite mindre bra. Känns ju kul att man satt hemma och stirrade in i väggen en hel dag när man istället kunde lirat match. Aja det är sånt som händer men från och med i höst kommer det nog gå bättre.
Duschen efter träningen blev lite wierd eftersom jag hade glömt handduk, så det blev till att lufttorka. Lite obehgaligt sådär men det fick gå, hahaha. Efter träningen skyndade jag hem för att se kvällens fotbollsmatcher, och jag måste säga att jag är lite smått förälskad i Kroatiens landslag.

Nu är det uppehåll i fotbollen i typ 2-3 veckor. Rätt skönt att vila men eftersom jag inte vill tappa den lilla bollkänsla och kondition jag har så ska jag försöka dra med nån polare så ofta det går och lira boll eller gå ut o löpa. Trist med löpning men det är sånt som måste göras, fotbollen däremot är faktiskt rolig. Kul att snacka med polare och samtidigt träna på det man känner för. Måste ju faktiskt försöka träna upp mig lite inför Gothia, har man fått nummer 10 så måste man ju helt enkelt glänsa lite, om ni förstår. Inte bara för själva fotbollen, utan för att impa på tittande tjejer, hahahahahahah xD

Har smsat med lite tjejkompisar idag och det känns bra att jag och en gammal vän börjat få mer kontakt nu när det är sommar och snacka lite mer. Hon kanske helt enkelt kan rädda mig från mina sjukt trista dagar.
En annan tjejkompis som tydligen följer min blogg väldigt intensivt, vilket jag inte visste, påpekade att jag borde skriva mer och oftare, ungefär så som jag brukade göra när jag började blogga, alltså flera gånger om dagen. Men det finns faktiskt en klar anledning till att det inte är så längre, och det är helt enkelt att jag har så sjukt tråkigt för det mesta så det finns liksom ingenting att skriva om längre. Dock så gör jag mitt bästa för att försöka underhålla alla mina trogna läsare.

Jag har en del grejer att shoppa dom närmsta veckorna så om det är någon trevlig prick som känner för att ta en shoppingrunda någon vacker dag inom 2-3 veckor är det bara att säga till. Måste bland annat köpa nya hörlurar till min iPod, köpa en såndär uppblåsbar madrass som blir ungefär som en säng (tänker absolut inte sova på en yoga-matta igen under hela Gothia veckan).
Sen så måste jag också köpa en hel del nya kläder så det skadar ju inte om någon med bra smak har lust att försöka hjälpa mig hitta lite nya fina kläder.

Förresten, någon som har tips på vad man kan laga för middag åt två tjejer som är väldigt kräsna när det gäller mat? Tydligen så har jag lovat dom att laga någonting riktigt gott innan Sverige-matchen på onsdag som vi tydligen ska se här hemma hos mig. Kommentera gärna med tips om ni kommer på någonting lättlagat och smarrigt. Jag är ju trots allt kille.

Nu är jag rätt trött så jag ska nog gosa ner mig i sängen och fortsätta fundera vidare på dom tankarna som uppstår under dagarna när man inte har nåt annat att göra än att tänka. Även om det är rätt dystra tankar så måste jag försöka komma fram till lösningar så att jag kan känna mig lite bättre och gladare, i alla fall nu när det är sommarlov. Får bara hoppas på att det blir bättre väder snart igen, för så som vädret är nu så blir man bara deprimerad faktiskt, eller jaa, jag blir det i alla fall.
Godnatt på er sötisar<3

Tråkig dag, mysig kväll

Jaa vad ska man skriva i sin blogg såhär klockan fyra en måndagmorgon? Antar väl att jag borde ta och berätta vad jag har haft för mig hela dagen.
Kan ju börja med att berätta om mitt lite vilda äventyr igår natt, ungefär vid den här tiden. Min bror hade varit på festival i stan och tog nattbussen till huddinge. Det var nångång runt halv 4 har jag för mig som han ringde mig och bad om att bli hämtad av någon. Jag hade en stund innan det sagt till pappa att han var tvungen att hämta min bror, men han hade kommit in till mig o sagt: "Jag orkar inte vara uppe längre, du får hämta din bror, nycklarna ligger på bordet."
Så när min käre bror ringde tog jag bilen och hämtade upp honom. Det var lite småmysigt sådär när det precis hade blivit ljust.

Dagen idag då. Gjorde absolut ingenting märkvärdigt på dagen. Satt och försökte fördriva tiden genom att kolla på massor avsnitt av How I Met Your Mother, typ världens bästa serie. När klockan slagit fem slog jag ivrigt på teven för att titta på försnacket till fotbollen, men icke. Eftersom det var sista omgången i gruppspelet så spelades båda matcherna senare, kvart i nio dvs, vilket innebar att fotbollssändningarna började ett par timmar senare. Jag som var så sjukt uttråkad skrev till Chris och vi bestämde oss för att dra till IP o lira lite boll. Efter en stund kom Johanna och Carro förbi och vi följde med dom till Johanna för att titta på fotbollsmatchen mellan Turkiet o Tjeckien. Tjeckien som jag hoppades på ledde med 2-0 när det var en kvart kvar, men då slog turkarna till och gjorde 3 snabba mål, vilket innebär turkarna till kvarten och tjeckerna ut ur mästerskapet.
Efter det hängde vi bara, gick ut och tog en promenad och drack även vanilj te med honung, väldigt gott faktiskt. Tack Johanna!
Klockan halv 3 kom pappa för att hämta mig och jag som bara hade shorts på mig frös rätt mycket på vägen hem.

Ni som läser kanske börjar förstå att mina dagar är helt jävla meningslösa, så ni får jättegärna ta och höra av er så vi kan hitta på någonting kuligt.
Det skulle jag verkligen behöva, för jag har kommit fram till att när jag är uttråkad börjar jag tänka alldeles för mycket. Jag tänker på massor saker, oftast dåliga saker, vilket får mig att bli deppig, som i sin tur leder till att är otrevlig mot vissa människor även fast jag inte vill det. Och det är absolut inte roligt att vara deppig, speciellt inte när det är sommarlov, men det är sånt som händer när man inte har någonting att göra på dagarna. Många är bortresta men jag får väl anta att det relativt dåliga vädret också har lite att göra med saken.
Sen ska vi ju inte ens tala om min förkylning som även den bidrar till att jag tappar en himla massa ork.

Som ni kanske märkt på senaste tiden så skriver jag inte lika mycket i min blogg. Det finns flera anledningar till det, men för att nämna vissa av dom så är det bland annat för att det knappt händer någonting i mitt liv nuförtiden som är värt att skriva om, men även för att det känns som att ingen läser längre, och det är absolut ingen som kommenterar. Väldigt tråkigt om jag själv får tycka till.
Så till alla er som bryr sig det minsta om den blivande Blondin-Båbbå; Läs, kommentera, HÖR AV ER!
Om ni inte stödjer mig och hjälper mig ur mina deppiga stunder kommer jag aldrig bli lika framgångsrik som Blondin-Bella ju!

Nu blir det till att sova ett par timmar i min högst osköna säng och hoppas på att morgondagen för med sig någonting positivt till skillnad från idag, alltså att någonting speciellt händer. Fast det blir väl som vanligt att glo på fotboll, dock så älskar jag fotboll så det är inte helt fel det heller, men eftersom första matchen börjar kvart i 9 så har jag en hel dag ledig att spendera på allra bästa möjliga sätt.

Godnatt<3

Vinst och mål

Dom senaste dagarna har som sagt sett rätt lika ut. Chilla på förmiddagen och sen titta på fotboll med vänner på kvällen.
Fast igår missade jag båda matcherna på grund av att jag själv hade match.
Vi vann med 4-0 och jag gjorde 1 mål. vi skulle vunnit med typ 15-0 om vi hade gjort mål på dom flesta chanserna vi fick, men vi är tyvärr inte så värst effektiva.

Såg repriserna av båda matcherna inatt. Fyfan Italien! Ni är lika ineffektiva som Stuvsta P91 för i helvete! Nu får ni fan se till att vinna mot fitt-frankrike och hoppas på att Holland kämpar i sista matchen.

Skulle jobba lite idag men det blev inget. Lika bra, är jättetrött och har ingen lust med något speciellt faktiskt.
Men ikväll ska jag se på matchen med Jocke och kanske några andra, Sverige-Spanien dvs. Sverige kommer åka på stordäng tror jag, för Spaniens mittfältare är ljusår bättre än Sveriges. Trist men så är det.

Jag fick en lårkaka på matchen igår som gör jättemegaont idag, så om någon har lust att pussa så att det känns lite bättre så är ni jättevälkommna att höra av er.

Har inte så mycket mer att skriva nuförtiden så det får räcka för idag.
Juste fan vad jag längtar till Gothia!

Puss!<3


Kungsan och sjukling

Dom senaste dagarna har alla sett likadana ut. Chilla hemma, sen dra till nån polare o kolla på fotbollsmatcherna, sen hem igen.
Igår var det dock lite annorlunda. Var först tvungen att åka iväg med pappa och fixa mitt pass. Fick vänta en bra stund där borta men jag fick 100 kr så lite positivt var det väl.
Efter det åkte jag hem och sov en stund för jag var så trött. Sedan fixade jag mig och åt innan jag drog till centrum för att möta Adde och Gårde. Vi drog in till kungsan och såg på Spanien - Ryssland samt Sverige - Grekland. Fan vilket drag det var när Sverige lirade, och när första målet gjordes av Zlatan så exploderade hela parken. Underbart!
Seger till slut och Sverige började turneringen väldigt bra.
Efter det drog vi tillbaka till huddinge och hade tråkigt typ, sen hem vid halv 1.

Förresten, det är sommarlov, så glöm inte att höra av er om ni vill hitta på någonting mysigt.
Kan behövas såhär i svåra tider när man både är förkyld, vilket innebär att jag antagligen kommer missa matchen på fredag, Italien förlorar med 3-0 i öppningsmatchen, och vissa av dom som man tycker om allra mest är så sura på en så man känner sig helt jävla värdelös. Även om jag vet att jag gjort fel så ångrar jag mig så sjukt mycket, och jag saknar så jag nästan spricker.

Förresten, ta inte någonting för givet gott folk. Visa att ni bryr er, men allra främst, ställ upp för dom ni bryr er om.

Idag har jag bara läst massor fotbollsnyheter, kollat på intervjuer, Sveriges presskonferans och lirat FIFA 08.
Ska nog över till Gårde om en stund och titta på matcherna med några. Måste bara få i mig lite mat först med tanke på att jag inte ätit på typ 24 timmar, men det ska nog gå bra.
Nu ska jag iväg och deppa lite mer, hade bäst.
Puss <3

Sommarlov

Jaa ni, eftersom att bloggsidan är helt jävla fuckad just nu så hinner jag inte skriva lika mycket som förut. Fast det beror också på att jag knappt varit hemma dom senaste dagarna.
Sen EM började har jag bara varit med polare och kollat på matcherna, även träffat annat folk mellan och efter.
Juste, va ute och sprang igår också. Sånt måste man göra för att hålla igång.
Imorgon blir det dock kungsan där jag och några ska in och se på Sverige matchen mot Grekland. Eller det är planerat så i alla fall, får se hur det blir med det, men det lär vara ett jävla bra drag där asså.

Träffade även en gammal vän idag som jag inte har träffat på väldigt länge. Vi tog oss hem till henne för att hon skulle hämta pengar och sen åt vi lunch och snackade om allting.
Det jag vill säga är att fler ska höra av sig. Nu är det sommarlov och det finns inget bättre än att vara med trevliga människor.

Är rätt deppig just nu på grund av ett antal saker, så det skadar ju inte om ni kan försöka göra mig lite happy kanske.
Just nu är jag väldigt trött så jag ska gå och lägga mig, får se vad jag hittar på på förmiddag imorgon.
Puss&kram<3

Avslutningskvällen + gårdagen

Avslutningskvällen började som så att efter att jag ätit middag hemma efter att ha varit i gömmaren så drog jag till Andreas. Hans tjej var också där. Vi ställde iordning på altanen och satt o snackade en stund. Sen när allt folk precis skulle komma bestämde jag mig för att dra till långsjön en stund, så jag blev upphämtad på moppen av Max. När vi kom dit hoppade alla jag kände på mig och kramade mig, lite glad blir man allt.
De måste ha varit typ 150-200 pers där vid långsjön. Många bekanta. Jag hängde mest och snackade med massor folk och sprang runt lite då och då. Jag och Joakim körde en väldigt rolig grej också, tihi.
När klockan var runt 12 blev det bråk där och polisen kom, så vi bestämde oss för att gå till Adde igen, jag och några andra alltså. När vi kom dit var det typ 10-15 pers där redan, och det var väldigt bra stämning, så jag tillbringade resten av kvällen där. Sen när alla hade dragit skulle jag och andreas när och kolla på porr, men då lyckades jag tydligen somna sittandes i en fåtölj, och där satt jag sovandes i 6 timmar.

Dagen efter, alltså igår, vaknade jag upp hos Adde och va där ett tag. Han lagade mat och sen blev jag upphämtad av min familj för vi skulle tydligen ut till skärgården och va där hela dagen, så vi kom hem därifrån ungefär klockan 6. När vi kommit hem drog brorsan och köpte pizza till alla, och sen bar det av till Adde igen. Chillkrök där med några människor och sen träffade jag bara några andra vänner resten av kvällen.

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, jag är så sjuuukt trött, och uttråkad. Finns fan ingenting att göra.
Men snart ska jag iväg till Max och titta på EM hela kvällen, kommer bli najs. Får se vad som händer senare. Hör av er om ni vill hitta på någonting, finns på mobilen.

Jag måste tyvärr också berätta att jag är så sjukt jävla trött på falska människor. Har fått höra en del den senaste tiden och jag börjar tröttna rejält. Önskar bara jag kunde vara starkare så jag kunde skälla ut dom idioterna så att dom lär sig hur man ska beté sig.
Är deppig också för jag har inte tränat på ett tag, men jag måste verkligen vila min ljumske för den är helt förstörd. Får försöka hålla igen med onyttiga saker under tiden.
Är deppig för jag har ont i halsen också. Som jag sagt tidigare så kan små saker göra att jag blir på jättedåligt humör, men det är trots allt sommarlov och det är även fotbolls-EM från och med ikväll. Hänger även med polare hela dagarna så ska fan inte klaga. hittils har sommaren varit underbar.

Vill ni se bilder från avslutningsdagen får ni spana in min Facebook
Vi hörs sötisar <3


Sköna dagar + Avslutning

För det första vill jag bara börja med att säga att jag kommer radera bort oseriösa kommentarer, om dom inte är från folk jag känner. Det är bara irriterande att folk går in och skriver utan att ens våga säga vem man är.

Och nu till lite gladare ämnen. På min lediga dag igår, onsdag, så hade jag till en början väldigt tråkigt, så jag bakade en kladdkaka. Dock senare på dagen, runt klockan 5 drog jag och lirade fotboll en snabbis med några polare på källbrink och drog sen vidare till stuvsta för att titta på Kungsklippeskolans bal med några tjejkompisar. Efter att vi sett på dom små chillade vi ett tag och snackade allihopa, klockan blev väl runt 9 när jag lämnade av den sista med moppen, för att sen dra och träffa några polare som bor på vägen hem.
En av dom, som är min bästa vän var så gosig och vi hade en trevlig pratstund. Fan vad kul vi kommer ha i sommar!
Och ja, det är sant, nu är det över! Sommarlovet är häääääär! Kan fan inte kännas bättre asså!

Började dagen med att köpa jordgubbar för att sen ta mig till rådsparken där vi körde en mindre lyckad variant av en champagnefrukost (bara jag och två tjejer som hade champagne, resten hade annat). Men det var lika kul för det, gemenskap och mys i solen. När klockan började närma sig halv 10 rörde vi oss mot skolan och gick upp till klassrummet där vi skulle samlas. Det var väldigt livat måste jag nog säga, en del var ju faktiskt lite dragna, hahaha. Jag själv var väldigt glad måste jag säga, men det vara bara roligt. Vi gick ner till sjödalsparken för att se på ett band som bestod av några 3or. Lyssnade inte så värst mycket, snackade mest med massor folk. Sedan gick vi tillbaka till klassrummet och fick se på lite roliga grejer innan vi fick våra betyg och äntligen fick gå ut och ha sommarlov. Fick de betygen jag väntade mig, dock skulle jag kunnat få bättre om jag hade ansträngt mig mer under läsåret.
Men nu är det sommar och nu ska vi vara glada !
Efter att vi slutat drog jag och åt på donken med några glada flickor i klassen och sen gick jag till sjödalsparken där det var rätt många. Det blev pipa och chill där i ett par timmar. Några andra vänner som inte går i samma skola kom även dit.
Efter ett bra tag valde vi att ta bussen till Adde och cykla till gömmaren för att bada lite snabbt.
Hände en liten rolig grej hos honom. Jag gick upp för att fylla några flaskor med vatten, så gick jag ut på balkongen lite, sen när jag gick ner för att gå ut igen så va alla redan ute, och jag råkade stänga igen dörren. Hans dörr blir nämligen låst när den stängs, och Addes nycklas låg precis innanför dörren. Tur var det väl att jag glömde stänga balkongdörren. Söta flyckt fick klättra upp och låsa upp, haha, klantigt av mig (a).

Efter världens jobbigaste cykeltur till gömmarn satt vi i solen och snackade ett bra tag. Nu fick jag ta addes sämsta cykel hem eftersom jag bor rätt nära gömmaren. Ska äta middag och sen ska jag ut igen och kröka! Hoppas att det händer någonting kul idag, fast det lär det ju göra eftersom hela huddinge ska ut typ. Får hoppas att polisen inte förstör bara.

Nu ska jag ner och hjälpa mamma med grillen, återkommer antagligen imorgon. Ring gärna på mobilen för att se vad som händer under kvällen.
Puss<3


Skäms bobo!

Nej nu känner jag mig dålig. Har inte skrivit ett enda ord i min blogg på 3 dagar och 9 timmar. Stackars alla mina underbara läsare som börjar tappa tron på mig.
Nej men grejen är den att jag verkligen inte haft tid. Och nu ska jag berätta hur dom senaste dagarna sett ut.
Sist jag skrev så berättade jag om matchen i skulle ha, alltså i söndags. Innan matchen laddade jag upp med Sverige - Ukarina med Gårde, sen drog vi till matchen som slutade 2-2. Världens sämsta konstgräs, som i princip bara bestod av sand, och en dålig start för oss ledde till det resultatet. Vi släppte in två snabba mål sen tog vi över igen och fick ett mål precis innan paus. Några minuter in i andra kom vårt andra mål, och sen tryckte vi på för att ta ledningen. Vi hade en jävla massa chanser men bollen ville inte in, vår vanliga tur.
Efter matchen drog jag direkt och hängde med några vänner, vi gick runt och snackade och åt muffins. Lite mysigt sådär. Sen visade dom mig sin gamla skola innan min älskade Joakim kom dit en stund också. Juste vi blev utmanade av några fulla studenter på streetbasket, men vi tackade tyvärr nej, hahaha.

I måndags blev jag väckt av att mobilen ringde. Det var Sebbe som ville att vi skulle ses tidigare än vi hade planerat. Han skulle nämligen in till stan och shoppa lite. Det gick bra måste jag säga, den jäveln passar ju fan i allting.
Själv fick jag syn på ett par jättesnygga jeans. Provade dom och som satt asbra, men Sebbe sa att om jag köper dom tänker han aldrig mer prata med mig. Varför då? tänker ni säkert just nu.
Jo för att det står ett visst nummer på baksidan, nämligen 96. Ja ni förstår nog hur han tänkte där. Skickade sms till 4 kompisar och frågade om jag fick köpa jeansen. Allas svar var i princip; "NEEEEEEEJ!!!!!!!!!"
Efter stan drog jag till Gårde och chillade lite pipa där innan jag drog hem en snabbis för att sen få skjuts till Sara i min klass. Hon hade nämligen lite ff och vi satt där en stund med pipan och myste, typ halva klassen. Sedan drog vi ner till rådsparken för att möta den andra SMEK klassen i brännboll. Det höll o cirka en kvart, och den kvarten var ett helvete. Det var nämligen så att alla var packade, så ni kan nog förstå hur det gick till. Efter brännbollen satt vi där och chillade ett bra tag nästan hela båda klasserna, sen när klockan slog 12 drog vi några stycken hem till Sara igen och gosade lite.
Kom hem klockan 2 den natten, somnade runt 3 och sen gick jag upp klockan halv 8 ungefär. Så om ni är lite smarta nu så fick jag inte så mycket sömn.

Hela den dagen ledde till gårdagen. Trött som fan. Tur var det att vi bara skulle snacka betyg hela dagen. På matten satt vi dock och rökte vattenpipa utanför skolan och gassade i solen.
Men tillbaka till betygen. Jag fick VG i Psykologi, ett väldigt starkt VG i Samhällskunskap, och ett MVG i Företagsekonomi. Det är nästan precis som jag förväntade mig så jag är rätt nöjd. Skönt att skolan är över nu bara.
Eftersom jag är längst upp på klasslistan och dom började snacka betyg med folk nerifrån listan så fick jag stanna väldigt mycket längre än alla andra. Men det var ingen fara, för när jag var klar träffade jag Doris och Carro i skolan, sen kom Gårde och Johanna också. Vi hände allihopa en stund och snackade, sen gick vi ner till donken och åt lite innan jag var tvungen att åka hem, för jag skulle titta på balen i min förra skola. Fan vad dålig den var om man jämför med den vi hade. Vi var mycket finare och mycket bättre helt enkelt.
Efter att jag tittat på balen drog jag hem och käkade för att sen dra på träning. Jag kände mig jätteseg i kroppen och benen, kändes jättekonstigt. Måste nog sluta med pipandet och drickandet om jag ska hålla i gång under sommaren.
Vi fick nya overaller också, dom kostar 1000 kr/st egentligen men eftersom dom var feltryckta eller nåt så fick vi dom helt gratis, rätt najs, med tanke på att de va nånting från landslaget tror jag.
Sen var det bara hem och duscha, äta mackor och sen när jag la mig i sängen för att titta på Scrubs så slocknade jag direkt. Inte så konstigt med tanke på att jag inte hade sovit så värst mycket kvällen innan.

Det var nog bra att jag somnade, för jag sov i cirka 11 timmar. Någonting som jag inte lyckats med på ett väldigt bra tag. Så jag är lite gladig nu, även om jag fortfarande är jävligt trött. Idag är jag ledig och har ingen aning om vad jag ska göra. Förutom att baka en kladdkaka, men sen är jag helt fri, så om ni vill hitta på någonting, slå en pling. Haha, det rimmade.
Juste, ska kanske med lilla Barcken och se på väns modeuppvisning eller något. Får se hur det blir.

Sommar vädret är här och det är helt underbart. Pluggandet är slut och det är också helt underbart. Det enda som fattas nu är lov på riktigt och att EM börjar. Fyfan vad najs den här sommaren ska bli, även om jag inte ska åka någonstans. Får försöka göra mitt bästa ändå. Ska bli skönt att slippa vissa människor också. Men inte alla, vissa av er är så söta så jag bara har lust att äta upp er.
Det allra bästa med sommaren är dock alla lättklädda tjejer. Jag kan inte göra mer än att njuta. Fortsätt så tjejer!
Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare igen också. Fast det lär ju inte hända så mycket nu i sommar, men man kan ju alltid hoppas!

Nu ska jag äta frukost och försöka hitta på någonting.
Puss&kram <3

Hetthetthett

Ja helvete vad varmt det var idag. Lite dålig uppdatering i bloggen men det beror på att vi har gäster som vi haft ett par dagar nu. Dom lämnar nog oss snart, tråkigt, men det blir skönt att allt återgår till det vanliga.
Idag började jag dagen med att vakna tidigt efter en sen natt. Jag, brorsan och kusinen kom hem lite innan klockan 3 inatt efter att ha varit på slutskivan för studenterna i Sjödal- och Huddingegymnasiet. Kom in även fast det var 18-års gräns. Måste erkänna att jag känner mig lite cool asså, även fast det var ett antal bekanta där som är lika gamla som jag själv är. Många 3or som kände igen mig också, och var en aning chockade över att se mig där inne.

Eftersom det var så varmt idag hängde jag mest med släkten ute i trädgården. La mig och solade en stund på studsmattan, och när kusinen la sig där en stund också så somnade vi båda två. Fan vad trött jag var asså, men det är jag just nu också så det blir väl typ samma sak.
Efter det så åkte jag med min morbror till systemet för han skulle handla lite, och sen tillbaka hem och grilla med alla. Grillat igen asså, man ska inte klaga.
En stund senare begav vi oss till kusinerna i Segeltorp där en av mina kära kusiner äntligen tagit studenten, efter 5 år, haha. Det var en jävla massa folk där måste jag säga. Många jag aldrig träffat, både svenskar och invandrare.
Det kom en tjej som var helt sjukt snygg, och jag spanade in henne ett tag. Sen frågade jag en av mina kusiner där vem hon var, och hon berättade att dom två hade gått i samma klass. Kusinen som jag frågade är 94a.......... Kände mig lite nere efter det men ingen fara, när dom flesta svenskarna dragit drog syrran igång musiken och dansen var i full gång. Klart man satte igång med att underhålla alla, dans är ju rätt kul faktiskt. Speciellt när min kära morbror smugglat lite whisky några gånger, hahaha. Fast jag blev inte full, blev bara pigg på nåt sätt.
Efter danserna, vid klockan 10 typ fick jag skjuts av brorsan till stuvsta där jag träffade en vän. Vi gick på en väldigt lång promenad innan vi träffade lite annat folk, så då blev det chill med vattenpipa. Det var väldigt mysigt.

Bortamatch i gubbängen imorgon. Lite otaggad men jag tror det kommer gå bra för oss, dom är tydligen dåliga dom vi ska möta. Innan det blir det uppladdning med att titta på Sverige - Ukarina. Blir najsigt, fast kommer inte göra någonting annat på hela dagen.

Nu är jag megatrött så jag ska ta och lägga mig, lång dag framför mig imorgon. Ser fram emot sommarlovet också, kommer bli underbart!
Natti sötisar <3

RSS 2.0