Avgång - Paris!



Nu åker vi alldeles strax hemifrån till flygplatsen för att åka till Paris.
Vi hörs om några dagar.

Ciao<3




Seger i Derby della madoninna!

Den här söndagen har varit otroligt seg. Har bara tittat på tv och suttit vid datorn typ. Åkte iväg med mamma och handlade också, jag fick köra för första gången på 5 veckor. Det känns ju lite halvt om man säger så. Sen så har jag tittat på Milano-derbyt där mitt älskade Milan vann med 1-0 efter mål av Ronaldinho. Känns så sjukt jävla otroligt skönt alltså! Kan nog inte beskriva känslan jag besitter just nu. Bara en poäng efter kusinerna och på uppgång.

Som vanligt  när jag handlar med mamma passade på att köpa lite goda saker som jag var sugen på;




Om cirka 4 timmar, alltså klockan halv 5, sitter jag i bilen påväg till flygplatsen för att åka till Paris. Ska som sagt dit och shoppa, och även om det känns illa att missa 3 viktiga dagar i skolan så ska det bli otroligt skönt att komma iväg från allt i några dagar.
Nu ska jag passa på att njuta av fint väder, en vacker stad, shopping och massvis med godsaker.

Måste bara packa klart innan jag sover i 2 timmar. Vi hörs om några dagar.
Ciao<3

Meningslöst

Måste bara berätta om psykologilektionen igår. Vi såg ett avsnitt av uppdrag granskning där det handlade om att sälja lagliga droger på nätet.
Efter det diskuterade vi i klassrummet och det blev rätt intensivt. Nästan så att det blev bråk asså, hahaha! Men efteråt kramades vi och blev sams igen. Myspys!


Idag har jag pluggat en hel del. Har skrivit klart svenskanalysen, ska bara kolla igenom den och skicka in den imorgon. Sen så har mina kusiner varit här sen klockan 5 typ. Vi har ätit och kollat på filmer. Nu ligger jag i sängen och är jättetrött.

En av filmerna vi såg var American gangster. Grym film, den rekommenderar jag starkt, även fast den var lite för lång.

Joakim satt och sa hur meningslöst livet känns, och jag kan bara hålla med. Det känns verkligen meningslöst. Det enda jag gör om dagarna är att plugga och titta på tv typ. Antar väl att jag får fortsätta med det, låta tiden gå och hoppas på att saker och ting ändras.

Ska nog ta och köra lite rehab och sen sova. Måste ju packa inför paris imorgon.

Ciao<3

Fittäckeldag!

Efter att jag tagit bort stygnen kom jag hem och va megatrött, som vanligt. Fick lite ont i knät efter det, så jag låg mest i sängen och kollade på tv. Sov i några timmar också. Sen skulle vi åka och lämna in min mobil för alla knappar har lossnat typ, men precis när vi ska åka så ser jag att försäkringen inte gäller längre. SÅ JÄVLA IRRITERANDE! Nu måste jag lägga flera tusen på att köpa en ny telefon, fan vad sur jag blir!
Dessutom har jag jätteont i knät och är allmänt irriterade. Idag är har inte varit nån bra dag för mig.


Skön fotbollshelg. På söndag är det derby della madonnina, och sen är det sevilla-atletico också, två mindre lag som imponerat som fan. Dom kommer antagligen ta upp hela min söndag så kommer jag glömma packa och så kommer jag få stressa som fan klockan 3 på natten. Ska ju som sagt till Paris på måndag morgon. Ska bli skönt att komma iväg ett tag o bara shoppa loss. Får hoppas att jag hittar massor fint.

Nu ska jag kolla vidare på teven. Eftersom min dator är död använder jag syrrans, och man har ju begränsade möjligheter här, om man säger så, så är teven min bästa vän just nu. Imorgon ska mina kusiner komma hit tror jag. Får se vad som händer annars.


Ciao<3

Dödstrött!

Jag har varit så trött hela dagen så jag varit nära på att kollapsa. Nu sitter jag på multimedian och får damp för ingenting funkar för mig, som vanligt!

Ska till vårdcentralen om en stund och ta bort mina stygn, sen hem och sova! Ring om du vill leka idag.

Ciao<3

Långtorsdag


Det är kul att leka fjortis med Emmie :D



Vaknade upp en timme innan jag skulle för mamma kom in i mitt rum och håll på med någonting, det störde mig resten av dagen, har gått runt och varit megatrött hela dan.
          Började med redovisning på Naturkunskapen som gick rätt bra, sen var det psykologi i 40 minuter där vi bara diskuterade i våra grupper. Därefter var det idrott. Vi gick ut och hade typ överlevnadslära eller vad det heter. Vi fick sätta upp ett tält och göra eld och sånt.


Idrottsläraren berättar vad vi ska göra;



SötisVera som alltid vet hur man gör folk glada;



 
Min grupp, som jag inte tror skulle klara sig så bra i skogen...




Jenny leker fjortis. Hon är rätt bra på det :D




Grabbarna shibbar




Efter idrotten utlöstes brandlarmet i skolan precis när vi hade kommit dit, så jag, Sebbe, Jonte, Ivan och Micke satte oss precis vid ingång och spanade in massor tjejer, det var mysigt. När man kunde gå in igen var det torsdagsfika som gällde, såklart. Vi satt och diskuterade massor klassfester, det lät jättetrevligt, hoppas bara att det blir av någon gång.
Tyvärr avbröts vår lilla mysiga stund av att den 2½ timme långa fek lektionen började. Sitta och kontera i 2 timmar är inte det roligaste om man säger så. Jag var bland dom sista som var kvar för jag ville verkligen bli klar med det innan jag gick hem.

Enda sen jag kom hem har jag bara glott på tv, och just nu tittar jag på filmen White Chicks på 6an. Måste plugga lite psykologi innan jag går och lägger mig också.
De va ett jävligt bra citat på tavlan på psykologilektionen idag, synd att jag inte minns det.

Nu får det räcka för idag. Synd att folk slutat läsa min blogg också.


Ciao<3


Dålig igen

Ja nu känner jag mig sådär dålig igen, både för att jag inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort idag, och för att jag tänkte skriva ett inlägg här för flera timmar sen, men det blev aldrig av. Har tittat på idol och sen Reggina - Milan ikväll. Milan vann med 2-1 efter mål av Boriello och Pato, så jävla skönt att båda anfallarna kommit igång nu och gör mål!

Snygging? :)



Lång dag i skolan idag, började med engelska där vi fick en text och frågor att svara på. Texten var helt sjukt svår, till och med jag som har starkt MVG i engelska fattade knappt någonting. Som tur var så var det meningen att det skulle vara så.
Efter det hade vi matte, försökte jobba, gick väl sådär. Börjar fatta en aning nu i alla fall. Kommer ändå missa matteprovet på måndag eftersom jag ska till Paris, men bra att kunna sen när man kommer tillbaka.
          Redovisning på småföretagande som gick rätt bra, till vår förvåning, och sen att skriva på svenska novellanalysen. Blev helt klar med kladden, 8 a4 sidor, ska bara skriva rent den och jag ska ju egentligen ha en lektion till på mig eftersom jag missade en förra veckan, men jag fejkade att jag ska vara borta nästa vecka på grund av knät så jag fick göra den på datorn hemma och skicka den under helgen. Rätt bra ändå, det enda stora som jag missar är matteprovet.


- What does SCB mean?
- SuperChocolateBear
- I love it!
- I knew you would...


HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!!!!


Mitt hår blev så jävla bra idag, vill inte lägga mig för jag vill inte förstöra det, men antar att jag måste.
Förmodligen ser ingen av er skillnaden, men jag gör !



Kom på att jag måste berätta vad jag har ätit idag, helt underbart! Eller..?

Frukost; En halv kebabrulle, en chokladboll, ett glas fanta.
Lunch; Meny på donken
Mellanmål; Havreboll och energidryck
Middag; Chokladbollar, kanelbullar, flera glas fanta.

Nyttigt?


Börjar bli riktigt jävla trött på saker asså. Plugg hela tiden och jag har inget annat för mig än att sitta vid datorn eller titta på tv. Man blir helt rastlös liksom. Jag behöver någonting annorlunda som kan göra mig glad lite då och då, jag behöver det!
Försöker köra så mycket rehab jag kan, även fast det smärtar som fan, så jag kan börja träna igen så fort som möjligt.



Som tur är så har jag Pato och Milan som ger mig glädje, men det kan ju vända närsomhelst..




Nu ska jag prata vidare med Charly i telefon, titta klart på scrubs och sen plugga lite innan jag somnar.

Ciao<3

Hata!



Jag hatar skolan, jag hatar plugg, jag hatar fittiga lärare, jag hatar falska människor, jag hatar rehab, jag hatar smärta.
JAG HATAR!




Nu kan jag gå normalt

Började med att brorsan kom hem med ett nytaget körkort. Sen blev jag skjutsad av pappa till skolan och började med novellanalysen på svenskan. Sen var det äcklig lunch och därefter företagsekonomi. Den lektionen var helt sjuk, vi satt i 20 minuter och försökte komma fram till när vi skulle ha kunskaptestet. Det gick till så att alla skrek det dom ville...
Sen var det en helt löjlig lektion, och efter en timme drog jag till sjukgymnasten. Det var inte en ung snygg tjej som jag hade hoppats, utan en 40-årig kärring utan tänder...
Det som var bra var att jag redan efter att bara gått igenom några övningar kände jag mig bättre i knät. Kan nästan gå helt normalt nu. Snart är jag tillbaka!

Dagens skönaste va på lunchrasten när jag satt utanför matsalen och snackade med några. Så kommer en gammal gubbe, typ 80 år, med rullator, och kan knappt snacka. Han var svensk alltså. Han började fråga typ om vi ätit och så, sen fråga han om vi ville höra en rolig sak. Ja säger vi.
Vad säger han då?
Jo han drar värsta negerskämtet!
HAHAHAHA har inte garvat så mycket på flera veckor asså. Helvete vad roligt!


Vi har alldeles för mycket plugg i skolan, jag orkar fan inte. Ska nog ta och göra mina övningar för knät nu, och sen plugga innan idol börjar. Tyvärr blir det inte bilder idag, sorry gang !

Ciao<3


Fittigt med plugg

Har faktiskt jobbat på rätt bra hela dagen i skolan. Först egelska, sen matte där jag faktiskt jobbade en liten stund, blev själv rätt förvånad. Efter matten var det 3 timmar håltimme, där jag spenderade 2 av dom till att jobba med småföretagande och göra klart vår plansch som vi ska redovisa på onsdag.
Den sista timmen satt jag på donken med Jenny och Sanna, som hade gjort en kravlista på hur deras tänkbara pojkvänner ska vara, så jag satt och kryssade för allt på deras lista som passade in på mig (28/30), och sen gjorde jag en egen lista. Den blev nog rätt lik tjejernas, men vissa saker var annorlunda. Tror dock aldrig att jag kommer hitta en tjej som har "alla rätt", så att säga.

Jennys och Sannas lista, syns inte så bra men det får duga;



Min lista, syns inte så bra här heller;



Sista lektionen var Naturkunskap, där vi skulle göra ett litet experiment som blev helt misslyckat, och sen skulle vi göra klart våra arbeten, men jag och Martin som jag jobbar med var redan klara så vi behövde bara skriva ut. Passade på att beställa Canal+ när jag ändå satt vid en dator.

Nu måste jag verkligen sätta igång och plugga, har en himla massa redovisningar, prov, läxor och inlämningar den här veckan. Har ingen tid att spilla!
Ska åka och fotograferas med innebandylaget senare ikväll också.


Ciao<3



Håltimme

Har hålltimme till klockan 3, så sitter här i biblioteket och jobbar på för fullt.

Tänkte bara skriva lite kort att Milan vann mot Lazio igår kväll, som hittils vinnut båda sina inledande matcher och imponerat rejält, så med tanke på det var det ett styrkebesked från Milan.

Nu måste jag fortsätta.

Ciao!


Hata



Hata hata hata skolaaaaan!



VINST!

Säsongen första vinst i ligan för Milan! SÅ JÄVLA UNDERBART!
4-1 vann dom med till slut, efter mål av Seedorf, Zambrotta(!), Pato(<3) och Kaka. Alla målen va väldigt snygga måste jag påpeka. Dessutom var det på hemmaplan, vilket innebär att spöket från förra säsongen som hindrade laget från att vinna på hemmaplan fram till januari inte är kvar längre. Kan inte beskriva hur glad jag är just nu!
UNDERBART!!!!!!!

Stygg Bobo

Nu känner jag mig väldigt dålig. Varför gör jag det? Jo för att jag inte skrev något inlägg här igår. Känns som om jag sviker alla er som läser en aning. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!
Juste, känner mig lite dålig för att jag inte pluggat så mycket som ajg borde ha gjort i helgen.


Igår kväll var jag på fest hos min polare. Det var väldigt kul, trots att jag inte drack nånting. Ett livs levande bevis på att man kan ha roligt utan alkohol. Kul att träffa massor folk, synd att jag inte kunde shakea loss bara..

Om en halvtimme är det Milan - Lazio. Nu jävla gäller det att ta 3 poäng, annars kommer helvetet bryta ut, det kan jag lova. Får hoppas att Boriello och Pato, som varit dom 2 bästa spelarna i Milan hittils, får chansen och visar vad dom går för.

Ber ännu en gång om ursäkt för bristen på bilder.


"Wake up, wheep a bit, and then go on beeing happy"

Nu blir det tv, milans match, och sen plugg innan jag går o lägger mig. Jobbig dag imorgon.

Ciao<3

Chillfredag

Har inte hänt så mycket idag. Kollade på film i skolan, åkte till tandläkaren och fick en lapp om käkövningar, åkte tillbaka och lekte på datorn på multimedia, sen åkte jag hem och lirade Fifa. Efter det kom Carro hit och hängde ett tag, och nu sitter jag här och pratar med min käraste Joakim.

Tänkte ju plugga lite idag, eller i alla fall öppna boken så man får en översikt över plugget, men så blev det inte. Får börja med det imorgon och föröskta plugga hela helgen. Ska kanske till en polare imorgon också.
Som tur är så har matteprovet blivit uppskjutet, men jag har ändå svenskan som jag måste gå igenom och förbereda, samt massor läxor som ska göras i skolan.

Någon som känner sig manad att insperera lite?

Känns roligt att jag bara skrev ett par rader om lite tankar, alltså om hur irriterande det är med folk som frågar hur man mår när dom egentligen inte bryr sig, och redan är det flera personer som har kommit med åsikter och kommentarer kring det. Får helt enkelt börja skriva lite mer om mina tankar.
          Dock har jag ingen som helst lust att göra det just nu, för jag mår illa och är yr på grund av tabletterna. Eftersom det kommer bli en deppig helt så kommer det antagligen komma några "tanke-inlägg".

Beklagar över bristen på bilder.
Ciao<4

Måndagstorsdag?

Rätt lugn dag att komma tillbaka till skolan efter en operation. Först naturkunskap där vi ska göra ett jättetråkigt men kort grupparbete, sen psykologi i 40 minuter där vi satte oss i våra vanliga grupper och diskuterade en läxa som vi hade till idag.
Sen var det idrott då jag satt och chillade med Sanna och Miriam, medan resten var ute o sprang, och sen åkte vi till ekonomimässan i älvsjö där vi hade lite kul samtidigt som vi gjorde ett par uppgifter.

Här har vi då en monter på mässan som vi tyckte var elegant, och dom som jobbade där ville att vi skulle ta kort allihopa tillsammans.


En anledning till att jag känt mig lite nere idag har varit för att jag fick reda på att vi ahr matteprov på måndag, och jag ligger cirka 40 sidor efter, så det blir ju råplugga hela helgen. Dessutom är det svenska "prov" på tisdag, som jag förstår ännu mindre av.
           En annan sak är att eftersom idag var första dagen i skolan den här veckan för min del, så har jag gått runt och trott att det är måndag, men det är torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon, vilket innbär helg snart, som alltså är otroligt skönt. Imorgon ska vi kolla på film på pyskologilektionen, och sen ska jag till tandläkare, så det blir en rätt mysig dag imorgon också. Får väl vara lite nördig o sätta mig i biblioteket och plugga, om jag ska ha nån chans att lyckas nästa vecka.

Känns mysigt att varenda person man känner kommer fram och frågar hur man mår efter operationen, även om det börjar bli en aning jobbigt efter att 100 pers frågat samma fråga, men det är omtänksamt och det gör mig glad. Något som dessvärre gör mig rätt sur är när någon frågar hur man mår, och sen inte ens bryr sig om vad man svarar. Det är något som jag stör mig riktigt enormt på. Hädanefter, fråga inte hur någon mår om ni inte är intresserade av svaret!

Nu ska jag kissa och försöka plugga lite, även om det bara blir 10 minuter så är det bättre än ingenting.
Ciao<3

Vinst

3-2 vinst idag, fyfan vad härligt grabbar! Även om ni kanske borde gjort ett par 10 mål till, haha!
Hade jag varit med så hade vi gjort många fler mål, det kan jag lova er ;)


Härlig kväll i Champions League ikväll också, många skrällar. Skönt att smålagen kan vara med och fajtas lite. Synd att Fiorentina tappade sin 2-0 ledning.

Nu mår jag väldigt illa så jag orkar inte skriva mycket mer. Funderar dock på att börja skriva lita djupare inlägg i bloggen, lite om mina tankar och hur jag känner och så, istället för att bara skriva om vad jag gör hela dagarna. Återstår att se, just nu behövs sömn, lång dag imorgon.

Ciao<3

Pissdag

Ungefär såhär har min dag sett ut;
Vakna, se på tv, plugga, äta mat, plugga, sova, vakna, må sämst i hela världen, vara snurrig, och så sitter jag här nu.

Det är helt sjukt hur man kan börja må såhär illa på bara några minuter, och vara så snurrig så man knappt kan stå upp. Jag som hade tänkt plugga hela dagen, speciellt matte där jag ligger så mycket efter. Det gick ju åt helvete. Kan inte ens äta mat för det känns som om jag ska spy upp allt direkt. Vill bara somna och vakna upp om 1 månad o hoppas att allt är bättre då.

Ska dra och kolla på mitt lag när dom lirar på Stuvsta IP ikväll, 20.00. Förhoppningsvis blir man på lite bättre humör när man får se alla grabbar igen.

Ciao.


Skolkare?

Skippade skolan idag. Vi skulle haft ett slags prov på svenskan, men jag va så helt jävla borta efter operationen igår så jag kunde helt enkelt inte förbereda mig. Va helt snurrig idag när jag vaknade också, plus att jag mådde så hemskt illa så det blev helt enkelt att stanna hemma. Förresten var det bara den lektionen så det var ändå inte så mycket jag missade.

Passade på att plugga en del idag, dock så hann jag inte göra någon matte, där jag ligger väldigt mycket efter. Blir helt vimsig och trött helt plötsligt ibland, och mår jätteilla flera timmar om dagen. Inte kul med så starka piller och morfin efter operation. Det är därför bloggen varit lite dåligt uppdaterad också.
          Som tur är så är det friluftsdag imorgon som jag inte kan vara med på, så jag kommer vara hemma imorgon också. Ska försöka plugga så mycket som möjligt, och på kvällen har mitt lag match på Stuvsta IP, om någon har lust att komma o titta med mig o hålla mig varm så hör av er.

Kul att Champions League har kommit igång nu igen, synd bara att Milan inte är med. Kanske är en väckarklocka? Dags att förnya och komma med ett nytt koncept kanske?


Jag vill även passa på att tacka alla er som hela tiden frågar hur jag mår och bryr er, det betyder faktiskt jättemycket, och det håller mig igång. Tack så mycket!

Beklagar även att det inte blivit några bilder på ett tag, men det kommer nog snart igen när jag kommer tillbaka till skolan.

Nu är det massor smärtsam rehab som gäller, så jag kommer behöva allt ert stöd dom närmsta veckorna också. Hoppas ni inte tröttnar på mig sötnosar!


Nu ska jag lägga mjig i sängen och må illa tills jag somnar tror jag.

Ciao<3

Heldag på sjukhuset

Började med att jag var i sjukhuset klockan 9, som jag skulle, men jag fick inte börja operationen förän klockan halv 1, alltså fick jag vänta i 3½ timme. Lite bra var det dock, för då hann jag med att träffa Elin innan det var dags.
Var inte lika nervös den här gången, skakade inte och så, men när jag vaknade upp så kunde jag inte sluta gråta. Som tur var åkte Elin förbi för det var hennes tur efter mig, så tröstade hon mig lite. Dock har jag jättedåligt samvete för jag inte väntade på henne, hon skulle vaknat upp kanske 20 minter efter att jag åkte hem.
Så fort jag lämnade sjukhuset har jag mått helt sjukt enormt dåligt och gör det fortfarande, tror jag skippar skolan imorgon.
          Knät är fixat och nu är det rehab som gäller. En glädjande nyhet är att jag kommer kunna lira igen om 6 veckor, och inte 3 månader som jag först fick höra. Så jävla skönt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och må ännu mer illa, puss <3


Bobo=liten flicka?



Okej, det är nu, ungefär 40 minuter innan man ska vara på sjukhuset, som man verkligen börjar inse vad man ska gå igenom om en stund. Man är rädd, tänker alldeles för mycket och pulsen är högre än den ska vara.

Nu får ni hoppas att jag klarar mig igenom det.
Ciao<3



Operation



Nu är jag helt nyduschad och ska alldeles strax gå och lägga mig, sen blir det ännu en dusch imorgon när jag vaknar och sen sjukhuset. Nu hoppas jag verkligen att alla håller sina tummar.

Pussy<3



JÄVLA FITTKUK!

Så jävla dåligt! Seriöst om man slår upp ordet värdelös så kommer det upp en bild på Milan. 2-0! HUR FAN KAN MAN FÖRLORA MED 2-0?! Dra åt helvete jävla äckliga pisslag!
Jag är fullt seriös när jag säger att jag hade kunnat prestera bättre än halva laget om mitt knä hade varit bra. SÅ DÅLIGA VAR DOM!
Nu är hela min vecka förstörd, fyfan!

Imorgon gäller det

Har mest suttit och lirat fifa och tittat på filmer hela helgen. Hade tänkt plugga rätt mycket men det gick såklart åt helvete. Vi har massor läxor plus att jag ligger jättemycket efter i matten. Tänkte börja idag vid kl 1 men ännu har jag bara läst engelskaboken, orkar bara inte sätta igång med nåt annat. Får ta och plugga lite ikväll efter Genoa-Milan, och så är jag ju ledig på onsdag så då ska jag nog plugga en del.

Genoa-Milan. Vad innebär det? Jo det innebär bortaplan för Milans del, det innebär taggade underskattade motståndare, som dessutom kommer ha en nästan fullsatt hemma arena, utan en enda milansupporter, eftersom dom är förbjudna att åka dit. Verkar inte som om många milan spelare är heta just nu. Inte många som blev uttagna i sina landslag, och de som blev det verkar ha underpresterat. Det enda man kan hoppas på idag är att Ronaldinho är minst lika bra som förra matchen, att milan lirar lika bra överlag, och att man har mer tur och sätter några av sina chanser. Även om det mesta pekar åt ännu ett fiasko så har jag kvar den där positiva känslan, den som man bara måste ha.

Nu tänkte jag kolla igenom allt plugg lite snabbt innan milanmatchen börjar, klockan 3 alltså.

Imorgon är det operation. Ska vara där klockan 9, och min kära vän Elin som också ska operera sitt knä på samma ställe imorgon ska vara där klockan 11. Får hoppas att vi stöter på varandra. Känns rätt nervöst, men allt kommer gå jättebra. Tack för allt stöd som ni ger mig, det betyder.

Pussen<3

Nervöst



Bara 2 dagar kvar nu. På måndag är det operation. Börjar bli lite läskigt.




Segt

Även fast vi hade 2 jättelånga lektioner idag så var dom faktiskt inte så jobbiga. På psykologin fick vi jobba i våra grupper som vi ska ha resten av kursen, men vi var bara 3 i vår grupp, fast vi va ändå bäst. Alla grupper fick titta på varsitt klipp på youtube som handlade om ett dilemma, och sen hade vi en stund på oss att analysera lite och sen skulle vi redovisa, det var rätt kul.
          Sen var det multimedia där man som vanligt knappt förstår något, men till slut så gick det rätt bra, tog ett par extra personliga raster också, så det var helt lugnt. Sen var det hamburgare i skolan, ganska goda för en gångs skull.

Ända sen jag sluta har jag bara suttit här vid datorn och kollat på serier o lirat fifa. Ligger riktigt risigt till i Fifa eftersom jag köpte en spelare för pengar jag inte har, får hoppas att det löser sig.
          Tyvärr blir det inga bilder idag, för jag har inte tagit några nya. hoppas att ni klarar er ändå. Ikväll blir det nog filmtittande, samma som resten av helgen. Måste ju förbereda mig inför operationen på måndag. Lite läskigt faktiskt.

<3

15e september

Måndagen den 15e september, om 4 dagar alltså, ska jag operera knät igen. Wish me luck!
Godnatt!<3


Jobbig dag

Även fast det varit en jobbig dag så började jag 09.30, vilket är rätt bra, fast jag är alltid så orolig på morgonen att jag ska försova mig så en timme innan jag ska gå upp vaknar jag var 5e minut och kollar på klockan. Så jävla irriterande. Har varit så i flera år nu , vet inte vad jag ska göra åt saken.

Utmattad efter dålig sömn och "stå-still-tennis"?


När jag väl satte mig i bilen och letat efter nån bra låt bland massor olika radiokanaler hittade jag till slut låten I kissed a girl med Katy Perry. Då vänder jag mig om och tittar på pappa, så sitter han och diggar! Hahaha, fyfan vad roligt asså.
          Väl framme i skolan var första lektionen Naturkunskap B, och idag hade båda grupperna tillsammans, eftersom dom andras lärare var borta. Det var rätt kul faktiskt, synd att halva min grupp är såna man inte vill ha i sin grupp. Kort psykologilektion därefter. Jag har lust o välja bort det ämnet, för jag har så jävla svårt för det, fattar typ ingenting.

Fjortisar?


Fisk till lunch och sen var det Tennis på idrotten, som jag självklart inte kunde vara med på, men jag stod ändå och körde en hel del med några stycken, ägde även fast jag är handikappad. Hade lite mysigt samtal med Sara och Fredric också, eftersom dom inte heller var med på idrotten idag.

Söta Åsa, som är en sötis. På hennes tröja stod det "Jag är en sötis", vilket tydligen var en bra anledning till att inte knarka xD



Torsdagsfika blev det för tredje veckan i rad nu. Känns rätt mysigt faktiskt, nästan hela klassen sitter där och har trevligt, medan dom flesta bygger upp ångesten inför den 2 timmar och 20 minuter långa FEK-lektionen, som är ett rent helvete!
Mest ångest hade nog Sara som vid vissa tillfällen såg ut att kunna döda folk med sin blick.

Tyynga pojkar<3



Crazy-eyes? Älska oväntade foton! <3


Som jag tidigare nämnt så hade vi en helveteslektion på mer än 2 timmar i företagsekonomi där världens sämsta lärare skulle gå igenom massor saker, men eftersom det knappt är någon som förstår så sitter majoriteten med musik i öronen och gör annat, som att rita till exempel. Själv skrev jag "Wanna fuck?" rätt snyggt på bänken, blev faktiskt en aning nöjd där.
          För att klara helveteslektionen brukar vi få rast ungefär efter halva lektionen, och eftersom vi har lektion på fjärde våningen precis ovanför skolans ingång ställde jag mig i fönstret och busvisslade på alla som gick förbi. Det var faktiskt sjukt roligt i och med att det uppstår många olika situationer där folk blir rädda, förvirrade, arga, glada, smickraste etc. Bra sett att ragga på flickor också har jag märkt.

Jenny tittade i fönstret bredvid och tyckte att jag var söt



Har tittat på Idol ikväll, och skönast var ju helt klart "nervous guy". Hahaha, fan vilken skön kille, men han sjöng faktiskt riktigt bra, tur att Peter Jihde gick in och snodde en guldbiljett åt honom!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i engelskaboken, sen titta på tv och somna in. Förhoppningsvis kan jag i alla fall drömma någonting bra under mina oroliga sovande timmar.

Ciao<3

Emmie och per

Såhär flummig blir man när man är trött på en måndag och har 3 timmars håltimme;



Godnatt<3

Fittkamera

Började dagen med att bråka med syrran på morgonen, men det var inte mitt fel så jag är rätt nöjd ändå. Fick skjuts till skolan och började med en jättejobbig engelskalektion där läraren pratade enormt mycket och sen fick vi skriva ett brev. Fast brevet är jag rätt nöjd med måste jag säga.
          Därefter var det mattelektion, och som vanligt var det väldigt få som fick nåt gjort, men jag måste ta hem boken och jobba nu för jag kommer missa typ 3 lektioner. När helvetesmatten tog slut var det mat, och ännu en gång var det kaos i matsalen. Det är helt jävla sjukt hur mycket folk det är där varje dag när vi ska äta. Det är som att skolans alla elever har lunch samtidigt, för om man är kvar där i 20 minuter är det helt tomt. Nåt måste göras, bort med 92orna röstar jag på!
          Senare var det småföretagande där vi skulle göra klart vårt grupparbete, men det hann vi såklart inte för vår lärare är störd och ger oss minimalt med tid. Till slut var det svenskalektion då vi skulle hålla på med novellanalysen, så jävla värdelöst asså. Fattar ingenting, känns så jävla dåligt just nu.

Mellan småföretagande och svenskalektionerna gick jag till cafeterian och köpte den här mumsiga saken. Den var jättegod och den kommer jag köpa många gånger igen.


Dessutom hade jag på mig min "Jag vill också vara lesbisk" tröja, och när jag gick in i cafeterian var det massor tjejer som gick förbi. En av dom va ashet och såg min tröja och garvade jättemycket, då blev jag rätt glad.

Passade på att ta lite bilder eftersom jag ändå inte fattade nåt på svenskan, men det är nåt fel med min kamera. När man tar en bild och sen kollar på den så är det som att den har zoomat in av sig själv och det går inte att ändra tillbaka, blir så jävla irriterad!
Fast nu märkte jag att bilderna på datorn blir normala, så det är ju bra i alla fall;

Såhär ser jag ut på svenska lektionerna när man bara vill gå hem och sova



Och såhär ser Jenny ut när hon försöker hålla koncentrationen uppe på en svenska lektion;


Kritik är bra!

Under kvällen har några vänner påpekat några saker med min blogg som de anser att jag ska ändra på, och nu när dom säger det så märker jag faktiskt att det blir bättre om jag gör som dom säger. Eftersom jag vill ha kvar alla er läsare, samt få fler läsare, så vill jag nu att ni ska komma med kritik angående min blogg, så att jag kan göra den bättre och bättre hela tiden. Kritik är bra! Så om ni har något bra tips är det bara att kommentera.

Godnatt<3

Onödig dag

Började 11 idag, med en svenskalektion där man bara ville skjuta sig själv i huvet asså. Vi håller på med novellanalyser och det är så jävla jobbigt!
Därefter var det lunch, och som vanligt så var matsalen helt jävla fullsmockad. Det är som om alla skolans elever äter exakt samtidigt, helt jävla sjukt asså. Smart som man är så trängde jag mig jättemycket och kom före jättemånga.
Dagens andra och sista lektion var företagsekonomi i 2 timmar, där vi bara gick igenom läxan som vi hade till idag. Det var många som inte förstod så hon gick igen, men eftersom allt hon sa var glasklart för mig satt jag mest och lyssnade på musik o snackade med Sebbe, lite gosigt sådär.

Asså jag kan fan inte sluta lyssna på den här Johan Sommervåg som var med i Idol. Killen är ju helt jävla sjukt underbar, jag är helt seriöst kär i honom;



Idag ska jag kolla på ett nytt avsnitt av Prison Break, och kanske ett nytt av One Tree Hill också. Sen ska jag lira final i både Italienska Cupen och MLT-final på Fifa, så jävla sweet! Måste plugga lite också, fast det är bara att läsa några sidor. Det är sånahär dagar när vädret är så dåligt och kallt som man bara vill dra på sig mjukiskläder, fast det har jag ju varje dag nuförtiden, hitta nån kramglad flicka och bara gosa hela kvällen. Synd att sånt inte händer, speciellt inte när man är handikappad. Fast det kanske är då man behöver lite extra tröst? Äsch, vem vet, man kan inte alltid få som man vill.

"The hurt we feel, we all have earned.
The lines we've cross in search of change,
but all they see is treason"

Ciao<3

Håltimmesmåndag

Ja det finns inte så värst mycket att berätta om idag, och helt ärligt så orkar jag inte skriva ett såntdär jättelångt inlägg, så jag tänkte mest lägga in lite bilder som togs under vår 3 timmar långa håltimme idag;


En liten repris på företagsekonomin, fast det här var på matten idag. Känns som att mobilen och iPoden är en stor del av mina lektioner.




Söta Per, och helt enormt söta Emmie, under håltimmen. Filmade även en skön film på dom, har ni tur så kommer den upp här på bloggen om nån dag.




Min käraste bästaste tjejkompis Jenny som är påväg att ge upp.




I'm the ganjaman?




Lite mys med Gårde är aldrig fel<3





Förresten så fick jag full pott på engelskaförhöret idag, känner mig jättenöjd. Fast på matten gick det som ni kanske nu förstått inte så bra. Naturkunskapen är dock rätt rolig, lugna chillektioner liksom, synd att det bara är så sent på dagen.
Tack vare att jag pluggade en del i helgen slapp jag göra nåt idag. Kom hem lite innan 5, och sen dess har jag klippt mig, lirat fifa och tittat på nytt avsnitt av både Entourage och Prison Break.

Entourage är världens bästa serie, bara så ni vet!

Juste, min vän Elin som också ska operera knät, fick idag veta att vi ska opereras på samma ställe, samma dag. Rätt kul faktiskt, hoppas vi träffar på varandra där.

Nu blir det sängen och teven tills jag somnar. Imorgon börjar jag 11 och slutar 3.


Ciao<3

Mattelektion

Skönaste på mattelektionen idag. Jag, Sebbe och några andra sitter och snackar för det är segaste lektionen, och så kommer vår mattelärare Robert fram;

Robert; Sätt igång nu, det är bättre att ni jobbar istället för att snacka
Bobo; Men jag har tjejproblem.
Robert; Äh, glöm tjejerna, jobba istället.
Sebbe; Vi räkar ju ut hur vi ska läsa Bobos tjejproblem.
Robert; Jaha, men då kan jag ju lära er kärleksformeln.
Sebbe; XXX!!


Hahaha! Helt underbar asså! Sen kom Jonathan på ett bra tal i och med det.

Till höger är alltså det som läraren hade gått igenom, och till vänster är Jonathans tal.




Nu blire middag och titta på lite serier. Kommer nog med ett till inlägg innan dagen är slut. Många bilder då

Kisses<3

Lättförtjänta pengar

Kom på en sak nyss som jag måste berätta.
När jag vaknade imorse var jag ensam hemma, så gick jag ner och gick in i min syrras rum för att se om nån va där, vilket det inte var för jag va ju som sagt ensam. Så såg jag en godispåse på hennes skrivbord, gick fram o tog en godis. Då såg jag en "att-göra" lista på hennes skrivbord, där det stod; "Fixa mammas klocka".
Jag skrev till "Ge 100 kr till bobo!", och vips när jag sitter och pluggar i vardagsrummet så kommer hon o slänger en hundring på mig, så jävla najs asså! :D


Långsöndag?

Först måste jag bara börja med att lägga ut det här helt sjukt underbara klippet från idol. Killen sjunger helt jävla underbart, och låten är minst lika bra, synd att det är hans egen för nu kan jag ju inte ladda ner den. Jag är helt seriöst kär i killen!




Hoppas helt seriöst att han vinner Idol, kommer köpa hans skiva 10 gånger bara för att han är så jävla grym!


Idag har jag i stort sett lirat Fifa, pluggat rätt mycket, och så kom jag hem för en stund sen från Fridas match. Det var en målrik match, 4-4 blev det. Men jag måste bara påpeka att tjejfotboll är så jävla värdelöst. Förlåt alla tjejer som tar illa upp nu men så är det bara.

Jag tog av mig ställningen på benet igår för den hade blivit blöt. Kan ju säga att min ben inte såg sådär värst bra ut. En del av er kommer nog tycka att det är rätt äckligt, men så blir det när man skadar sitt knä, så gott folk, LIRA INTE FOTBOLL!




Nu ska jag fortsätta plugga lite. Matte blir det, hatar matte B, suger riktigt jävla stor kuk asså! Sen kanske jag drar en Fifamatch innan jag går och lägger mig.

Vi hörs domani<3

Msn-konversation

Jag och Max diskuterar serien Entourage på msn;

Max säger:

de e fan nostalgi me season 1

' Båbbå . säger:

måste slå upp ordet nostalgi

Max säger:

..............

Max säger:

ni invandrare asåå...


Hahaha! <3


Fifalördag

Igår kväll gjorde jag ingenting, satt hemma vid datorn bara, bakade chokladbollar också som blev jättegoda.
Idag har jag lirat fifa nästan sen jag vaknade. Eller jag har lirat väldigt mycket i alla fall. har tagit några pauser och så, men det går så bra just nu så det är bara kul att lira.

Såg såklart Sveriges match också men det hände ju inte så mycket så jag var inte så värst koncentrerad. Synd att dom inte lyckades vinna mot Albanien, som för övrigt har den coolaste arenan, i och med att den var omringar med höghus, samt helt öppen vilket innebär att alla som bor i höghusen runt om kan se på alla matcher.

Imorgon måste jag sitta och plugga hela dagen typ. Har massor småläxor som är jobbiga, men dom måste göras ändå. Kanske åker och tittar på en tjejkompis match, men det är osäkert.
Tittade lite på Pirates of the Carribean nyss, men nu ska jag fortsätta lira lite Fifa.

Ciao<3

Fittjobbig fredag

"Att våga är att fölora fotfästet en stund, men att inte våga är att förlora sig själv"

Någon som kan gissa på vad jag gått runt och sagt till folk för att förklara hur jag känner?
Antar att ni alla har massor tankar i huvet som förmodligen är fel. Jag kunde även säga det när någon puttades eller var allmänt dumma. Här har ni svaret:
"Jag är trött, förkyld och handikappad!"
Psykologilektionen var dock rätt chill. Det var mörk och mysig belysning i klassrummet, och efter en seg inledning på lektionen fick vi sätta oss i grupper, som vi för övrigt ska vara med resten av kursen varje gång vi har grupparbete, och diskutera några grejer. Måste bara säga att även fast läraren först verkade helt konstig så är hon rätt bra, hon tänker rätt mycket som jag, kan bli intressant. Sen skulle vi även diskutera sammanställningen av orden som vi tyckte beskrev vår klass. Skrev om det igår.
Efter det skulle alla grupper säga vad man kommit fram till, och alla grupper var överens; Vi är en väldigt barnslig, rörig och livlig klass som är kärleksfull och har jävligt kul tillsammans. Även om vi kan verka splittrade så kan alla snacka och ha kul med varandra. Det känns i alla fall mycket bättre nu än förra året, det syns på alla våra fikor vi tar i Cafeterian;



Här har vi då några av flickorna i klassen, och Per i bakgrunden. Som ni ser så verkar Sara väldigt snuskig när hon klappar sig själv på rumpan, men nu ska ni inte börja tro saker om vår klass, den är rätt skön ändå asså, hahaha!
Bara så ni vet så var det inte meningen att hon skulle göra sådär, utan jag är bara en helt sjukt bra fotograf som kan fånga allt på bild!


På Multimedia gick vi igenom hur man gjorde animationer och fick sedan sitta och träna på det, men det gick bara dåligt för mig. Jag gjorde det man skulle men inget utöver det, jävla äckligt skitprogram som vi får jobba med. Gick ut och chillade med några ett par gånger.
Kom hem vid 1, och sen dess har jag bara lirat Fifa.
Senare ikväll ska jag kanske chilla med några polare, annars blir det antagligen sängen, teven och jag. Fast ni kan ju alltid höra av er ifall ni har lust.


Citatet högst upp är rätt bra tycker jag.

Nu ska jag nog fortsätta med Fifa en stund tills jag tröttnar, Ciao<3


Bra minne?

Det har just nu gått bara några minuter sen jag skrev mitt senaste inlägg, men redan har jag kommit på massor mer att skriva.
Till att börja med måste jag berätta att det imorgon kommer bli ännu en jättejobbig dag. Förvissa slutar jag 12.20, men jag börjar klockan 8, och då är det 2 lektioner på cirka 2 timmar som är helt sjukt jätteenormt jobbiga. Den ena är Psykologi, sen 5 minuter rast och sen är det Multimedia, som helt seriöst måste vara det tråkigate ämnet någonsin! Tror att jag helt enkelt får missbruka kaffe imorgon.

Sen så såg jag idag att dom söker nya skribenter till Milan-redaktionen på svenskafans.com. Eftersom jag nu i och med mitt knä har en jävla massa tid över, och för att jag är intresserad av både milan och journalistik, så skickade jag in ett mail och sökte en plats. Kan ju aldrig skada liksom. Är rätt osäker på vad hur man ska göra men jag hoppas att jag kan lära mig och utvecklas en del, har alltid velat skriva för en tidning eller liknande.

FAN OCKSÅ! Det var någonting mer jag skulle skriva men nu glömde jag bort det, fan vad irriterande! Aja nu blir det i alla fall en fifa-match och sen tv tills jag somnar.

Hoppas att ni är jävligt nöjda med det förra inlägget förresten, och nu kan ni fan inte klaga på för lite bilder!

Vi hörs domani<3


Ännu en jobbig dag

Måste bara inleda med att lägga in en helt sjukt söt bild på helt sjukt söta Mikaela! Hon var helt oförberedd när hon kom ut från toan och cool som jag är så piccade jag direkt!




Kunde dagen ha börjat bättre? Mjoo det kunde den nog. Började med att jag vaknde cirka 06.54
Smskonversation;
06.55, Jonathan; När börjar vi? <3
06.55, Bobo; 09.30, sleep!
06.57, Jonathan; Tack babe <3

Egentligen skulle jag gått upp halv 9, men efter smsandet vaknade jag var 5e minut så det gick ju åt helvete. Gick upp, åt frukost och allt sånt innan pappa skjutsade mig till skolan. Fast vi stannade på shell-macken i centrum precis innan så jag kunde halta in och köpa halstabletter, har nämligen blivit förkyld. Så jävla irriterande, blir ju bara värre och värre för mig hela tiden. Men han där inne på macken va jättetrevlig i alla fall så jag blev lite glad.

Såhär kan det förresten se ut under en jättetråkig lektion i vår klass, detta på den enormt jobbiga Företagsekonomin;


Efter det var det av till det som jag och Jonathan kallar skrattlektionen, naturkunskap B. Vi gick igen om en del och sen skulle vi jobba i grupper om 3 och göra några småsaker. Självklart hamnar man ju i största bimbogruppen med 2 tjejer från andra SMEK-klassen vid namn Helena och Johanna. Fast det var rätt kul, kunde ju sitta och garva åt deras bimbohet(?).
Direkt efter var det en kort psykologilektion där vi fick en lista med massor ord, och vi skulle välja 5 var som vi tyckte beskrev vår klass. Jag tror några av orden vi gemenasamt kom fram till var; tung, kärleksfull, barnslig. Sen var det av till lunchen. Det var ost- och skinksallad, och det var asgott tyckte jag.
Hahaha, Miranda ville att jag skulle tjaffsa med blattetjejen som sa horunge till mig igår, minns inte om jag skrev om det eller inte, men jag pallade gå dit, får ta det nästa gång.

Sedan var det ett par timmar då jag inte gjorde någonting, eftersom vi hade idrott. Gick ner till hallen och kollade på (FAN JAG KOM PÅ NU ATT JAG BORDE TAGIT KORT I HALLEN!!!), snackade lite med Gårde för han hade idrott samtidigt, och sen gick vi tillbaka till skolan. Där skedde dagens höjdpunkt; Torsdagsfika i cafeterian med klassen. Vet inte om det kommer vara så varje gång, men mellan idrotten och den sista lektionen som är FEK på 2½ timme så drar nästan hela klassen till cafeterian och chillar där, det hände även förra torsdagen. Jag valde att ta lite söta bilder;

Tyynga grabbar!




Tyynga flickor?




Jag hade tydligen glömt bort det men det var många som var ickeglada på min kamera, dom hämnades genom att ge igen med samma medel. Biffmicke i bakgrunden också.




Och här är alla grabbarna (alla tillhör inte min klass), dessutom jennys blonda huve;





Sen måste jag bara lägga in några bilder och berätta lite om den tidigare nämnda företagsekonomi lektionen. Det är alltså 2½ timme ungefär, fast vi brukar få en eller två raster också. Det är en ny lärare som är jättedålig på alla sätt och vis. Hon är ful, har en irriterande röst, vet knappt själv vad hon pratar om, och hon snackar med oss som om vi vore jättetröga 5åringar. Den tidigare bilden är från samma lektion, och ni kan ju fatta att det efter en stund blir rätt snackigt och irriterat där inne, låt mig demonstrera;

Här har vi då Jessica som håller på att ge upp. Gång på gång, precis som Amanda som satt vid samma bord, påpekade dom att dom inte pallade mer. Jag har för mig att Amanda också ett antal gånger sa; Jag bryter ihop snart!




Fredric som gjorde det kloka valet och somnade en stund, fast det gör han iofs på dom flesta lektionerna...




Jag tror jag börjar märka av en trend här, kanske också borde prova på den och lägga mig och sova nästa gång vi har en lång och jättetråkig lektion? Patricia var ändå rätt skön. Efter halva lektionen satte hon i båda hörlurarna och lyssnade på musik och började smsa. Rätt chill tycker jag.




En liten rolig sak hände dock. Under en liten bensträckare som vi fick så ställde jag och Malin oss i varsitt fönster och så började vi busvissla på alla som gick förbi, det var jättekul!
Nu känner jag att det har blivit alldeles för mycket, men jag hoppas att ni är nöjda!

Ciao!<3

Jobbig dag

Det var en lång dag idag. B-kursen i alla grundämnen, plus en lektion småföretagande där vi ska jobba i grupp, vilket alltid innebär en del komplikationer, men jag tror nog det kommer lösa sig till slut.
Gick rätt bra på resten av lektionerna faktiskt, känns rätt bra. Fast nu märker man att det börjar bli lite jobbigt, har fått ett antal läxor och kommer bli en jävla massa pluggande i helgen. Har nämligen bestämt mig för att kämpa i år. På det sättet är det ju lite tur att jag skadat knät, för nu känns det i alla fall som om jag har tiden till att plugga.


Underbar låt;




Jag börjar bli dålig på att sköta knät. Har hamnat i konstiga situationer flera gånger idag då det böjt sig lite och då kommer smärtan direkt! Känns så jävla förfärligt när det händer. Hoppas att det inte förvärras bara.

Någonting kul som händer i helgen? Skulle vara lite kul att göra någonting annat än att titta på fotboll och plugga.


Såhär ser en Jonathan ut i klassrummet;




Och till slut lekte jag lite med några från den andra SMEK-klassen i biblioteket innan jag åkte hem;



Brunetten är alltid lika otrevlig och jag har för mig att den andra heter typ Magdalena, haha!


Jag tänkte skriva massor mer men jag har fått hjärnsläpp och minns inte vad det var jag skulle skriva. Därför ska jag nu lira lite Fifa, plugga, titta på tv och sen sova.

Ciao, vi hörs domani<3

Äckligast mat plus jobbigaste lektionen

Hade egentligen en rätt skön dag eftersom jag börjde klockan 11 och slutade typ 20 i 3. Drog till skolan tjogu minuter tidigare för att äta med Jenny, men det visade sig vara jätteäcklig soppa och minst lika äcklig rabarberpaj. Här har ni en bild på hur dessa två... sörjor, såg ut tillsammans;



Som ni ser så ser det inte ut som världens godaste. Därför tog vi oss till donken efter första lektionen, som var svenska, och åt där istället. Det var nog behövligt med tanke på att nästa lektion var 2 timmars extremt jobbig företagsekonomi. Sämsta lärare, jobbiga uppgifter och trötthet går liksom inte ihop. Som tur var fick vi en kort rast, plus att vi fick sluta tidigare, vilket även innebar att pappa kunde hämta mig och jag slapp ta bussen.

Jag gick utan kryckor i skolan idag, och alla var helt chockade;
Var är dina kryckor bobo?! :O
Bobo varför har du inte kryckor?! :O
JO FÖR JAG ORKAR INTE HA KRYCKOR! Man får ont i händerna och jag klarar av att gå utan, så det är bara onödigt att ha just nu.
Fick även tid för nästa operation. Jag som hade hoppats på att det skulle ske nästa vecka fick bli rejält besviken när jag kom hem och såg att det ska ske den 15e september, om 2 hela fucking äckliga veckor! Jag som redan nu vill slita av den här skiten för jag känner mig så instängd.
Nu får ni allt se till att ge mig många kramar och hålla mig glad så jag inte bryter ihop, speciellt med tanke på alla jobbiga lektioner i skolan och all fotboll som jag missar.

Bobo; Suicide!
Jonathan; Nej det här är fan det roligaste jag varit med om <3
Bobo; HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv till jag somnar.
Vi hörs domani<3

3 timmars håltimme

Jävla äckliga fittkuk!
Hur fan kan man lira så underbart bra på hemmaplan, ha en ronaldinho i form, och ändå förlora mot ett nyuppflyttat Bologna?! För det var precis det som hände Milan igår! Började fan gråta efter matchen! minst klara chanser och bara 1 mål, plus att man släpper in 2 mål på dom 2 chanser man släpper till.
Helt klart att anfallet måste slipa på sina avslut, och att försvaret behöver ha tillbaka gamle gode Sandro! Men det blir nog bra om några veckor när backlinjen känner sig mer säker och när dom skadade spelarna är tillbaka, då jävlar ska vi äga allt och alla!
Fast iofs var det inget av storlagen i Europa som vann i helgen, så lite tröstande är det i alla fall.

Till dagen då; började skolan klockan 9 med matte för första gången den här terminen. Jag har ju missat dom tidigare lektionerna eftersom jag varit på sjukhuset och så. Matte B känns skitsvårt faktiskt, känns lite hopplöst men det är bara att kämpa på. Har missat engelskan också på grund av sjukhuset, och den lektionen var precis efter matten. Rätt roligt med den nya läraren eftersom han bara pratar engelska, och han är från Australien. Blir ju lite svårt att förstå och att prata med honom ibland men det är bra för man lär sig mycket mer på det sättet. Fast nu kom jag på att engelskan var före matten, men det får ni stå ut med, haha.
Nu till det jobbiga; från klockan 12-3 hade jag och några andra i min klass håltimme. Så jävla jobbigt, jag kan ju liksom inte åka nånstans heller för det är bara jobbigt med mitt ben, men som tur var så satt Jenny kvar med mig för hon hade inte heller mycket för sig, men träffade några andra sötnowsar också under tiden.
Till slut var det 1½ timmes naturkunskap där jag tog lite söta bilder på 5minuters rasten som vi fick;

Jenny och Jonathan som leker med mina kryckor<3




Alltid lika söta patricia xD



Tror inte hon kommer bli särskilt glad om hon får se att jag har lagt upp den här bilden på henne, och samma sak med Jonathan, men tur att ingen av dom läser min blogg! :D

Nu blire tv och slagg, godnatt! <3

RSS 2.0