Utmattande söndag




Okej, var va vi nånstans?
Jo, en hemmakväll på fredagen. Jävligt skönt.
Lördag blev det sovasovasova till klockan 3 ungefär. Känns ganska pissigt att gå upp så sent, eftersom halva dagen då går åt helvete.
Men inga bekymmer.
Ännu en gång blev det 1½ timmes wii-dans, mycket uppfriskande! När jag efteråt skulle duscha, så hände det som alltid händer när jag är inne i badrummet, strömmen gick!
Men inga bekymmer! Ett par levande ljus och duschandet fortsatte med glädje och sång!

Ingen mening med att sitta hemma inte! Jag hämtade upp Gårde och vi körde förbi donken en snabbis på vägen till mina älskade sötnosar, Anders och Barbro. Blev en mysig liten hemmakväll, och jag måste erkänna att jag är helt jävla sjukt förälskad i Barbros hus. Första gången jag va där. JÄÄÄVLAR NU SNACKAR VI AVIS!
Kul att umgås, och förlåt om ni tar illa upp, men jag bara måste lägga upp dom här bilderna från första gången vi sågs!








Det blev ett par vändor i stan också, och lite skjutsande innan jag kunde komma hem och sova. Eller jaa, sömn blev det ju inte förän vid kl 4. Och eftersom jag skulle upp klockan 9 idag så var jag inte särskilt nöjd. Snabb frukost och sen ta bilen till söder för att lira innebandymatch. Tillbaka till tomtberga för att kolla på vår nästa match men då fick jag hoppa in och lira den också. Hem och käka och sen åka till söder återigen för ännu en match. Resultaten gick ju upp och ner, men en skön dag. Bara det att jag knappt kan gå nu, men det är så det ska vara för jag ÄLSKAR att sporta! Finns inget härligare!



Något som är otroligt skönt den här terminen är att jag inte har någon matte eller svenska B längre. SÅ JÄVLA SKÖNT! Det innebär att jag får sovmorgon imorgon, och sen typ 4 timmar håltimme där jag kan åka hem och sova, plugga, chilla gaaaaalet! Samma sak gäller på torsdag, så jävla härligt! Det gäller att ta vara på de få ljuspunkter som finns här i livet.

Och det är någonting som jag tänkte berätta mer om i nästa inlägg. Mina synpunkter på livet just nu.



Men för den här gången avlutar jag med att ge er en otroligt underbart härligt låt som jag lyssnar på jävligt mycket just nu!





GODNATT!





Fredagkväll




Mums, härlig dag i skolan idag. Fick typ veta att vi har ungefär 500 grejer o göra dom närmsta 8 veckorna, lär ju bli kul...
Men det gäller att kämpa, för när dessa 8 veckor väl är över så kommer de sista månaderna innan sommarn vara ett jävla himmelrike! Sen kommer man inte kunna njuta lika mycket om man vet att man inte gav sitt allt när det väl gällde, så nu kör vi! Full fart och sen blir det slappa, festa och slappa ännu mer!




Vad gäller kvällen så blev det en hemma kväll. En anledning var för att spara pengar till nästa helg då världens bästa "Anders" som jag skrev om i förra inlägget fyller 18. Lär bli en härlig utgång!
Eftersom jag bara lyckades sova 3 timmar natten till fredag, så sov jag mellan 6-9, kollade lite på tv, och sen har jag spelat tv-spel i flera timmar. Bland annat har jag lirat Just DanceWii, i över 1½ timme. Gaaanska härligt måste jag säga!






Blir nog sömn snart. Kanske ska träffa en polare imorgon som jag inte träffar så ofta, och då vill man ju var utvilad! Innebandymatch på söndag också, de blir härligt. Hoppas bara att den här jävla träningsvärken i rumpan går över tills dess...


Det skulle vara trevligt om ni läsare kunde komma med lite åsikter. Kommentera och berätta hur ni helst spenderar en helg. Berätta gärna också om era favoritställen när ni går ut på krogen och så. Skulle vara kul att läsa!

Ciao!




Speciella människor!




Juste, jag kom precis på en sak! Eller aa, som jag skrev lite kort i förra inlägget att jag träffat folk jag inte träffar så ofta, och jag måste bara säga att jag verkligen ser fram att börja umgås med två av världens härligaste människor; Barbro och Anders, ni vet vilka ni är! :D
2010 kommer bli vårt år och vi ska ha så sjukt kul tillsammans! Ni är helt underbara, och jag längtar efter våra grymma krogrundor framöver i vår.
Barbro, du vet att du kan snacka med mig närsomhelst, dygnet runt. Jag finns alltid! <3 <3 <3





Jullov




Jag beklagar över att ni som väntat inte haft någonting att läsa under lovet, men jag har inte alls haft lust att uppdatera.


Kan berätta lite kort om mitt lov;
Vi hade gäster i en vecka, jag har lärt mig blanda riktigt grymma drinkar, jag har varit på bio, träffat folk man inte träffar så ofta, firat nyår med grabbarna, varit domare på en inomhusturnering och tjänat pengar, och sen så har jag sett massor filmer o slappat som fan!






Juste, en hel jävla tv-spelande har det blivit också. Wii, just dance. PS3, Guitar hero. Aaarå, allt blir bra på den nya julklappen vi fick;



Nu har skolan startat igen och jag har en sån enorm jävla ångest. Det är min sista, min viktigaste, min roligaste termin som jag har kvar på gymnasiet, och det är så sjuuukt många tankar, funderingar och saker som måste göras som surrar runt i mitt huvud just nu, så jag orkar bara inte med det. Jag ska ändå försöka njuta så mycket jag kan och ta en sak i taget.


Mina nyårslöften är att träna regelbundet och äta nyttigt, och även att lära mig spela guitarr till sommarn. Därför kommer jag spendera större delar av min fritid då jag inte pluggar, till att träna, och lära mig spela på guran. Jag kommer inte skriva särskilt ofta, men jag ska försökta uppdatera lite då och då.



Tills vidare kan ni njuta av världens bästa låt;







Se nu till att ha ett grymt 2010 allihopa!
Vi hörs snart! ;D









RSS 2.0