Gothia och Grekland

Jaa ni, som ni kanske märkt så har jag skrivit ganska mycket på senaste tiden! Eller..?
Nä jag skojar bara.
Gothia va helt jävla underbart, och BILDER FINNS PÅ FACEBOOK. Bara att söka på Båron af Silfvertryffel så hittar ni massor fina bilder!

Träffade massor nya människor och hade sjukt kul med grabbarna samtidigt som det gick hyffsat bra fotbollsmässigt.


Tyvärr har veckan efter varit ännu en såndär deppvecka. Att gå från att ha så sjukt kul hela tiden till att sitta hemma och ha absolut ingenting att göra, jag klarar inte av det.

Som tur va så drog jag ut på krogen igår med ett gäng människor i alla fall. De va riktigt trevligt.


Klockan är nu 04.35, om cirka 8 timmar sitter jag på planet till Grekland, Rhodos. Ska dit med familjen, vilket är mindre kul, men ska ändå bli skönt att komma iväg. Bra väder, god mat och förhoppningsvis en hel del festande!


När jag kommit hem från Grekland så lovar jag er att jag ska börja skriva mer regelbundet. Tills dess får ni njuta av den synen jag haft, på ett ungefär, när jag vaknat varje morgon den här veckan;







Ciao!





Gothia



Jaa ni kära läsare, nu var det ett tag sen jag skrev, och tyvärr så blir det inte något skrivande på minst en vecka till, för imorgon bär det nämligen av till Gothia.

Tänkte bara berätta för er att Åhus 09 var det bästa jag någonsin varit med om. Sjukt sköna polare, najs boende, nära till stranden, som förövrigt var ett rent jävla paradis, och vi var ständigt fulla. Dessutom var vädret perfekt. Kunde knappast ha blivit bättre. Därför har jag varit lite deppig sen jag kom hem, eftersom det inte finns någonting att göra här hemma. Har dock tränat varje dag och lirat en match.

BILDER FRÅN ÅHUS FINNS PÅ FACEBOOK, DÄR JAG NUMERA HETER BÅRON AF SILFVERTRYFEFL!


Tänkte bara avsluta med den här underbara bilden, som visar hur otroligt tråkigt man kan ha vissa dagar, innan jag drar iväg med laget och upplever ännu en underbar vecka.
Ciao!




Hemma igen



Igår när jag kom hem på kvällen kände jag mig så illamående och så bra som jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag hade precis varit med om den bästa veckan någonsin. Idag är jag så deprimerad så jag håller på att få panik.
Jag orkar inte skriva nu på ett tag, hoppas ni förstår det.





RSS 2.0