Huvudvärk, en del av vardagen?

När jag vaknade imorse, alldeles för tidigt, så hade jag världens jävla huvudvärk. Jag tog piller och drack vatten och allting men det vägrade släppa. Dessutom blev men meddragen av mamma för att hänga med och fixa inför uterummet och massor annat. Inte den trevligaste förmidadgen om man säger så, men jag fick köra bil i alla fall, och köpa nytt hårvax.
Eftersom jag vaknade alldeles för tidigt på grund av huvudvärken så har jag varit megatrött hela dagen.
Ändå drog jag iväg till Carro och hjälpte henne vara barnvakt åt hennes lillasyster. Fyfan asså, inte det enklaste om man säger så.

Denna huvudvärk förresten, jag har haft huvudvärk varje dag i snart en vecka, hoppas verkligen att det går över snart. Jag litar på att ni håller tummarna för mig, annars är ni inte några bra läsare.
Även om jag är sjuk och mår dåligt imorgon så ska jag träna, för nu börjar träningarna igen och jag har suttit still alldeles för länge, börjar seriöst få ångest för att jag inte rör på mig.

Jag tror min dator kommer krascha vilken dag som helst nu. Tur att det finns en extra i hallen nuförtiden, och att jag numera kan surfa på min iPod, rätt chill måste jag säga.

Förresten, jag måste ha världens coolaste moppefrilla, det vill säga när jag har haft hårgele/hårvax i håret och sen tar på mig moppehjälmen en liten stund och sen tar av den igen. Fyfan vad coolt hår jag får, helt spretigt och sexigt liksom. En liten ljuspunkt i vardagen.

Nu orkar jag inte mer för jag håller på att somna här sittandes. Vi hörs gott folk.
<3

Big mistake

Jag har gjort ett väldigt stort misstag gott folk, jag har glömt att nämna en av nyckelpersonerna i Gothia. Det är en flicka vid namn Linnéa. Denna Linnéa är en väldigt söt flicka från Uppsala som älskar att ragga på danska småpojkar.
Det hela började med att jag mobbade danskarna på skolan för
deras sätt att prata, och vips så satt helt plötsligt Linnéa och hennes vän bland danskarna. Hon tyckte att jag va dum och kaxig som mobbade danskarna, men det slutade med att hon tog mitt nummer och nu har vi kommit fram till att vi båda är dyndersötisar, mycket bra av oss om jag själv får tycka till.
Inom kort ska jag lägga upp bilder på Linnéa så att ni får ta del av hennes sötighet, fast glöm inte, hon är min!

Nu till lite usual stuff.
Har inte gjort mycket alls idag. Har varit ute i solen en hel del, sett film på tv, sett två avsnitt av one tree hill, och bara vandrat runt utan internet större delen av dagen. Det beror på att min bror nyligen köpt en bärbar dator, och det innebär att vi har 2 såna hemma nu. Då tyckte vi att det skulle vara bra att skaffa trådlöst här hemma, och det tog ett par timmar att fixa eftersom det krånglade en del, men det löste sig till slut. Det är rätt chill för nu kan jag sno brorsans eller syrrans dator och sätta mig ute eller framför teven eller varsomhelst liksom, plus att jag kan gå in på internet på min ipod nu också. Lite coolt faktiskt. Juste, jag har lirat poker på min ipod också, rätt kul måste jag säga.

Börjar bli lite bättre, men kan fortfarande få jätteont i huvet som jag har just nu. Får hoppas att det går över snart.

Max är hemma nu igen så nu har jag i alla fall EN kompis att leka med om dagarna, får man ju hoppas i alla fall.
Blir ju en del hoppande(att hoppas) märker jag nu, men det är väl en stor del av livet.
Om jag inte misstar mig så går vi alla runt och hoppas på en massa saker hela tiden.

Orkar inte skriva mer nu för jag är megatrött, har jätteont i huvet och jag ska upp rätt tidigt för att åka iväg med mamma och fixa lite, vi ska nämligen glasa in vår altan, kommer bli asnajs. Här är en bild på hur det UNGEFÄR kommer se ut;

'

Ciao<3


Meningslöst

Ännu en anledning till att allting är meningslöst. Det är helt underbart kvällsväder ute men det finns absolut ingenting att göra. Är dessutom ensam hemma, så man är helt ensam liksom, knappt nån vän hemma heller. Fan vad trist asså =/

Värme och malaysier

Det är typ äääääckligt varmt ute. Vaknade för typ en timme sen, gick ut och jag fick en fet jävla käftsmäll av värmen. Nu har jag ätit frukost och suttit lite här, så när jag skrivit klart detta ska jag ut och njuta av vädret.

Jag kom på en annan sak som jag måste berätta om. Jag och några andra hade varit och åkt kanonen, och sen skulle vi möta upp Jocke och ett par till. Dom sa åt oss att möta dom på ett ställe i liseberg, och när vi kommer dit slås vi av chocken att jocke sitter mellan 4 killar från malaysia och typ försöker ragga på tjejer. Heeeelt sjukt asså. Dom satt och stampade i takt i marken, och sa sen i kör; "Guzzaaaaaaarrrrr", som då Jocke hade lärt dom att säga.



Det slutade med att hela deras lag kom dit och skulle va med på kort innan dom skulle dra. Notera att typ varannan kille har en stor toblerone... xD


Nu ska jag ut, ciao <3

Dags igen

Okej, jag vet att många av er har tjatat på att jag ska börja skriva mina grymma inlägg igen, men det var faktiskt en händelse idag som gör att jag tar tag i det nu. Jag satt och höll på med min iPod i mitt rum, och så kommer brorsan in och säger; Dennis säger att du ska uppdatera din blogg och skriva om Gothia.
Jag; Va? Vadå Dennis? Läser han min blogg?
Bror: Ja jag vetefan varför men han sa det.
Dennis är alltså min brorsas kompis.

Lite roligt tyckte jag, och eftersom jag har funderat på att uppdatera i några dagar nu så fick det där bli det avgörande.

Joo vad ska man skriva om då? Antar att många av er, precis som ovan nämnda Dennis, vill att jag ska skriva och berätta om Gothia. Om ni bara kunde förstår hur svårt det är att ens komma igång angående Gothia, och ännu svårare att berätta om allt eftersom det är så sjukt mycket som behöver berättas.
Jag skulle ju kunna skriva dag för dag men det känns så hemskt tråkigt. Tror jag helt enkelt väljer ut dom bästa händelserna och berätta om dom.

Först skulle jag dock vilja berätta att Gothia var den absolut bästa veckan i mitt liv. Den veckan kommer på förstaplats precis före förra årets Gothia, som var aningen sämre men ändå underbart.
Varför var Gothia08 den bästa veckan i mitt liv då? Jo det ska jag ta och berätta för er; vi hade så sjukt jävla kul hela jävla tiden! Vad vi än gjorde så var det roligt, förutom vissa småsaker då men dom minns man knappt.
Efter den veckan kommer man hem till äckliga stockholm och helt plötsligt har man ingenting att göra längre. Från att dygnet runt i en vecka vara ständigt sysselsatt, till att sitta hemma och titta på serie efter serie, även fast dom suger. Eller kanske sitta och spela Fifa08 om och om igen, och göra mål på exakt samma sätt hela tiden. Iofs har jag hittat en ny grej på fifa som är rätt kul, men det är ju inte så att man vill sitta med det hela dagarna. Tillbaka till Gothia då;
Fotbollesdelen gick både bra och dåligt. Vi släppte bara in 2 mål på 4 matcher, varav ett av målen var mot ett lag i juniorallsvenskan, och det andra var ett offsidemål. Måste ju säga att vi hade en del chanser dom 2 första matcherna som vi spelade 0-0. Dom 2 matcherna var förresten mot 2 tyska lag. Hade vi gjort mål där så hade vi ju kommit till a-slutspel, vilket hade varit grymt. Men nu gjorde vi inte ett enda mål framåt och det resulterade i att vi kom 3a i gruppen och åkte sen ut mot ett amerikanskt lag med 1-0. Även fast vi bara tog 2 poäng och sen åkte ut direkt så lirade vi faktiskt jävligt bra, synd bara att vi inte kunde göra några mål, för då kunde vi gått jävligt långt. Kändes väldigt illa när vi åkte ut, fast ändå inte, för det innebar att vi hade 2 hela dagar att göra precis vad vi ville. Men jag tror ändå att jag hade föredragit att gått vidare i fotbollen faktiskt.



Utanför fotbollen då? Jo det var helt underbart det också. Även fast 16 killer i ett rätt så litet klassrum kan låta lite illa, vilket det också var vid vissa tillfällen, så var det ändå mysigt. Skön stämning i hela laget, alla hade sin plats, även fast jag var den enda som hade fungderande eluttag, hahaha. Jag måste erkänna att jag hade nog den skönaste madrassen också, måtten var precis som en vanlig säng och den blåste upp sig själv på 2 minuter med el, helt perfekt. Dock så fick jag ligga och frysa varenda natt, både på grund av att jag inte hade något täcke, utan bara lakan, men även för att jag sov precis vid glasdörren som vi hade öppen varje natt för att alla klagade på att det var för varmt.
När alla hade lagt sig och vi hade släkt varje kväll så berätta Oliver en eller två historier, som för övrigt inte var sådär jättebra, men vi fick ett jävla gott skratt i alla fall. Sen blev det ju så att det helt plötsligt dök upp en kille i kalsonger och gosade ner sig breve en, och låg där en liten stund, medan man lyssnade på musik och försökte somna. Juste, mycket smsande blev det också.

Dom två första dagarna fanns det inget varmvatten i duscharna, och det innebar alltså att vattnet vi fick duscha i, inte kan ha varit mer än 7-8 grader varmt. Kan ni förstå hur det kändes? Det var bara att skutta in och stå och hoppa och duscha jäääävligt snabbt. Måste ju berätta att man började snacka med ett antal killar i duschen, trevligt ställe det där.
Ett annat trevligt ställe var matsalen. Där busade vi väldigt mycket, till exempel genom att köra en lek där någon börjar säga ett ord rätt tyst, och så ska nästa kille säga samma ord högre hela tiden, och ja, till slut så blev det ju väldigt högt eftersom det inte var många som ville förlora. Vissa av orden som kom upp var till exempel korv, penis, hästkuk (om jag inte minns fel) och så massor andra söta ord såklart.
Vi busade även med mattanterna, som vi till slut lärde känna en aning. Blev även en del tjaffs där eftersom dom envisades om att man skulle visa sitt gothiakort, vilket innebar att vi fick gå tillbaka till vårat klassrum och hämta det ett antal gånger, men dom gjorde det bara för att jävlas.
Juste, den där leken med att man ska skrika ord ledde till att Jocke började tjaffsa med en kille i matsalen där, så jääävla kul asså, hahahaha.
Ännu en rolig grej var när jag, Jocke, Viktor och Chris satt utanför matsalen och snackade. Varje gång det kom ut tjejer från matsalen så ropade jag på riktig svensk-engelska; Excuse me, which country are you from? Fick rätt många svar måste jag erkänna. Rolig stund det där.




Vi fick lära känna en hel del på skolan där vi bodde faktiskt. Det var ju trots allt 700 gothia spelare som bodde där. Vi blev homies med ett helt kanadensiskt lag, ett par tjejer från ett lag i skåne, några killar från Mjällby, några otrevliga flickor från piteå, ett par väldigt söta danska pojkar, och så massor andra såklart.
Som bilden ovan visar så tog vi en jävla massa bilder med olika människor. Det var rätt roligt eftersom alla blev lika chockade när vi kom fram och sa typ; "Teamphoto?!"
Hahaha juste, ännu en rolig sak. Det var nångång i början av veckan, första gången vi skulle duscha, så stod alla och tog sina duschgrejer och sånt, och så stod det 4 svenska tjejer utanför vår fönsterdörr (som vi använde för det mesta) och kickade lite. Så stod vi och skrek massor till dom, bland annat max som skrek typ; Kom så ska ni få smaka på kuk. Sen när vi hoppar ut och går förbi dom så frågar jag på svensk-engelska igen; Excuse me, do you know where the shower is?
"Eh, behind there i think" svara dom lite osäkert. Så säger Joakim rätt högt till mig när vi fortfarande är vid dom; Varför pratar du engelska för? vet inte, kul, svarar jag. Och sen när vi nästan kommit runt hörnet en bit bort, alltså typ 10 sekunder efter så hör vi att dom skrattar och säger; "men dom var ju svenskar".
Låter säkert jättetråkigt nu men hade ni varit där hade ni förstått hur roligt det var.

Dagarna spenderade vi mest på Liseberg där vi förmodligen raggade mer brudar än att åka karuseller. Här måste jag berätta en sak för er; min älskade Fredrik Krebs är en GUD på att ragga. Eller inte bara ragga, utan att vara allmänt rolig. Han var en stor del av hela den här veckan. Störd men underbar kille. Han kunde gå fram till vemsomhelst och börja snacka liksom, kille som tjej, ung som gammal, anställda som icke-anställda, och minst 3 gånger om dagen hörde man en viskande Fredrik; bobo ge mig din kamera jag ska göra en grej, och vips så står han och tar kort med massor tjejer liksom. Tack vare honom fick jag flera telefonnummer, bättre självförtroende, men även miljontals skratt. Tack så hemskt mycket Fredrik, saknar dig <3



Ännu en rolig sak som dock var min idé; Vi tog av oss byxorna och gick i kalsonger från shell-macken till skolan; cirka 500 meter. 3 gånger tror jag vi gjorde det, på kvällarna dock så det var inte så mycket folk ute, men helvete vad roligt det var. Den roligaste gången var nog den första, då vi precis innan hade träffat kanadensarna nånstans i stan och deras tränare hade blivit rätt irriterad på oss. Hela deras lag tog taxi hem, och när vi var precis vid skolan i kalsonger, såg vi bara att en bil var påväg, så vi ställer oss, 5 killar, och moonar bilen, och det visar sig att det är kanadensarna med deras tränare som sitter längst fram. Sen när vi gick förbi dom i skolan fick vi ett antal sneda blickar kan jag säga, men det var värt det.
Sneda blickar fick jag även mycket av när jag drog upp en liten broschyr om hur man använder kondomer och lite information om könssjukdomar, i kön till Kanonen. Jag höll den högt och läste noggrant. Kan ju säga att det var jävligt mycket folk som kollade och garvade, men det var bara roligt. Sen på tåget hem när jag gick igenom en vagn var det en tjej som sa ungefär; Hallå var det inte du som läste om hur man använder kondomen i kön till kanonen?
Joo det var jag, sa jag.
Har du lärt dig nu då? frågade hon.
Jag stirrade iskallt på henne i ett par sekunder, och sa sen ännu kyligare; Jag är ju väl förberedd, om man säger så...



Vad mer finns det att berätta om? Jo jag gick på discot en gång, värdelös skit asså. Sen var vi ute och åt ett antal gånger, typ halva laget, väldigt trevligt, även fast det var svindyrt i hela göteborg. Men det kan man inte klandra dom för när dom är så pass trevliga där.
Vi såg brassarna i Cruzeiro spela ett antal matcher, dom knullade sönder alla såklart. Vi såg även vår vän Andrea spela final i Flickor16, tyvärr så förlorade dom den matchen med 1-0.
Vi lirade fotboll på skolgården. Vi kramades framför folk som var väldigt antihomo, vi sjöng en jävla massa tillsammans. Vi gjorde väldigt mycket som jag inte ens kan komma på just nu.
Jag är för trött antar jag, håller på att somna här på tangentbordet. Men det här borde väl räcka för ikväll tycker jag? Jag lovar att skriva igen dagarna framöver om jag kommer på någonting mer roligt som hände i Gothia.

Jag vet att många av er vill se fler bilder, men det är alldeles för krångligt och segt att lägga upp bilder här, så ni får söka er till antingen Playahead (Oerfaren), Facebook (Sorush Amoorpour). Dom allra flesta bilderna jag tog finns där. Ni får jättegärna kommentera alla bilder, det är alltid trevligt, förutom otrevliga kommenterar då, men det förstår ni säkert själva.

Gothia cup 2008 var det absolut bästa i mitt liv. Man var hela tiden sysselsatt och allt man gjorde var roligt, därför känns det så meningslöst att komma hem till Stockholm där alla är otrevliga, där man nästan aldrig har någonting att göra, och ännu mer sällan någonting roligt att göra. Gothia är livet, jag önskar att man hela tiden kunde ha den lyckan inom sig, men tyvärr så är livet inte alltid som man vill ha det, och det måste man helt enkelt leva med. Det gäller att göra det bästa av situationen.

Alla ni grabbar som var med i Gothia;
Jocke B, Viktor, Marcus, Harry, Putte, Jocke N, Johan, Krippa, Jesper, Glenn, Kribba, Oliver, Fredrik, Max, Chris, TACK FÖR DEN BÄSTA VECKAN I MITT LIV! Jag kommer aldrig glömma det här sålänge jag lever. Tur att jag har så många bilder som minne. Jag hoppas verkligen att vi håller ihop även nästa år så vi kan åka dit igen, även fast det är rätt overkligt.



Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, utan det får bli imorgon och dom kommande dagarna, men jag vill bara avsluta med en text som verkligen omfattar många, men absolut inte alla, tankar som jag har haft i huvet dom senaste dagarna;


Ibland när du är ung tror du att ingenting kan skada dig. Det är som att vara oövervinnerlig.
Hela ditt liv är framför dig och du har stora planer. Stora planer.
Att hitta din själsfrände. Personen som gör dig komplett.
Men när du blir äldre, märker du att det inte alltid är så lätt.
Det är först i slutet av livet du förstår att planerna du hade, var endast planer.
Till slut, när du ser tillbaka, istället för framåt, vill du tro att du gjorde det bästa av vad livet gav dig.
Du vill tro att du lämnar någonting bra bakom dig. Då vill du att allt ska ha spelat roll



Godnatt på er <3


 


Shit!

Fan förlåt Krebs. Jag glömde verkligen. Men jag lovar att jag ska göra det så fort jag kan. Jag ska skriva ett jättelångt inlägg och berätta vilken gud du är!
<3

sjukling

Okej helt seriöst så skulle jag kunna skriva flera mil här i bloggen, men jag orkar faktiskt inte just nu, jag är jättesjuk och orkar knappt prata. Verkar även som om dom flesta vill höra om Gothia, men då kan ni kolla facebook eller playahead för där finns massor bilder. Om jag någon gång lyckas bli frisk och får tillbaka orken att skriva ner mina tankar så kommer jag göra det, när jag mår bättre alltså.


.

Vädret är underbart och allt är meningslöst, det är alla mina tankar just nu. Hejdå

Fan?

Jag tror jag har fått ögoninflammation, fan också?

Lat?

Helt seriöst så orkar jag inte skriva sådär jättemycket som jag gjorde förut.
Gothia var den bästa veckan i mitt liv. Vi hade kul hela tiden, förutom när vi förlorade 2 av 4 fotbollsmatcher såklart, men typ en timme efter var vi igång igen och hade kul. Liseberg, ragga brudar och gå naken till skolan på nätterna var bara en bråkdel av allt det roliga.
Tänkte faktiskt lägga upp bilder, men det är ju över 300 bilder och bloggsidan är så hemskt seg när det gäller bilder, så jag har valt ut dom bästa bilderna och lagt upp dom på både playahead (Oerfaren) och på facebook, det är bara att spana in.
Jag har absolut inget att göra om dagarna, så hör gärna av er. Nu blire slagg.
Ciao <3

Hemma igen

Såg att typ ingen besökt in blogg under tiden jag varit borta men idag när jag varit hemma var det 20 pers som hade kollat min blogg efter en uppdatering. Synd. Orkar inte skriva just nu, får se om det kommer inom några dagar.

Åker iväg nu

Ja nu åker jag, drar till Linköping om några minuter, kommer hem på söndag morgon men drar direkt till Gothia då, så kommer inte skriva mer förän nästa måndag typ.
Ni kan nå mig på 0707 77 24 21, puss sötisar <3

Kladdkaka+kebabrulle=briljant idé?

Jag sitter och snackar med sötiskajsa, och vi började snacka om kladdkaka. Då kom jag på att nästan alla älskar ju kladdkaka, och eftersom jag gör typ världens godaste kladdkaka, så måste det fan vara en garanterad brudmagnet på Gothia-tåget, eller vad tror ni? :O
Sen har jag funderat på att ta med en fet kebabrulle som matsäck också.
Världens godaste kebabrulle+världens godaste kladdkaka = världens succé?!
Fyfan vad jag älskar mig själv ibland, du är BÄST Bobo! <33333333

Fotbollsskor, träning och fekke

Vaknade rätt tidigt imorse eftersom en viss person väckte mig. Chillade en stund och sen drog jag iväg med brorsan till kungens kurva för att köpa fotbollsskor, till slut!
Köpte dom, åkte hem och åt mat, och sen drog jag till IP en timme innan träningen för att prova skorna och lira lite med några.
Skön träning, vissa grejer gick skitbra medan andra grejer gick åt helvete. Får hoppas att man jämnar ut sig lite i Gothia, även om vi ändå kommer förlora alla matcher typ.
Efter träningen blev det dusch och sen till Loffes för att käka med Max och Chris. En stund senare gick jag till Adde där det var lite småfest. Var där typ 2 timmar innan jag var tvungen att åka hem, både för att mamma va sur men även för att jag är så sjukt jävla trött.
Sen jag kom hem har jag typ varit uppe på vinden och hämtat 2 väskor att packa inför Gothia. Ska inte ha med båda, men vet inte vilken jag ska välja. Tänkte packa lite saker nu innan jag går och lägger mig men vi får se om jag orkar, annars blir det att stressa imorgon eftersom jag kanske ska dra och bada med några också, får hoppas att vädret blir fint.

Juste, satte igång min kamera idag. Fyfan vad skön den är asså, snygg som fan, tunn, enkel att hantera. Helt underbar helt enkelt.
Eftersom jag är så trött och inte orkar skriva mycket mer idag tänkte jag lägga in lite bilder jag tagit under dagen. Ni måste alltså klicka på bilderna för att se dom i större format.

                                  
Dom nya fotbollsskorna,                                     Chris posar efter träningen
väldigt sköna


                                   
Schtek i bilen påväg till kungens kurva,                    Ny piké
 glasögonen gör öronen konstiga, haha.


                                     
Jag till vänster och Jocke till höger <3          Frida tittar på skräck/porrfilm...

Hoppas att vissa av er som tidigare tyckt att min blogg sett tråkig ut, tycker annorlunda nu, jag försöker ju verkligen xD

Förresten, jag ska till Linköping imorgon eftermiddag och kommer hem på söndag morgon, och då ska jag direkt till Gothia, så antagligen kommer jag inte skriva något mer inlägg förän nästa måndag. Tycker synd om alla mina läsare men så är det, jag ska äntligen iväg och göra någonting kul för första och enda gången i sommar.
Nu ska jag nog ta och sova alldeles strax, orkar i alla fall inte skriva mer här.

Vi hörs domani, eller nästa vecka, ciao sötisar <3

Stan igen

Joakim ringde och väckte mig vid 12, men vi åkte in till stan typ vid halv 2. Vi kollade runt en jävla massa men hittade inte värst mycket, jag köpte till slut en Lyle&Scott piké som är randig, minns inte vilka färger, hahaha.
Snygga tjejer på stan idag, happy bobo.
Kom precis hem och är jättemegasupertrött, men ska alldeles strax iväg med mamma och köpa fotbollsskor och en digitalkamera, ska bli mysigt. Får se vad som händer ikväll.

Tror jag har bestämt mig för den här kameran, för den är riktigt snygg och dessutom bra.



Vi hörs senare, ciao <3


Stan och träning

Vaknade alldeles för tidigt idag, alltså klockan 10.30. Dock så låg jag kvar till 11, men ändå, jag frös som fan och det var ren smärta. Varför gick jag då upp så tidigt? Jo för jag skulle till stan och shoppa lite med min "själsfrände". Det var väldigt trevligt måste jag säga. Köpte ett par Diesel-jeans och en Fred Perry tröja, kollade annat också men resten ska jag ta imorgon när jag åker in till stan med Joakim.
Fika blev det också, det det blev en hel del djupa diskussioner och berättelser, men så var det nästan hela tiden.
Tyvärr så var jag tvungen att dra vid 5 för jag skulle hem och äta och byta om inför den första träningen på ett par veckor. Dags att komma igång inför Gothia kanske?
Det var rätt skön träning, inte allt för jobbig men jag va så taggad så jag sprang rätt mycket faktiskt.
Synd att vi bara tränar 2 gånger innan cupen. Och ännu mer synd att alla i vårt lag kritiserar varandra hela tiden, en aning jobbigt måste jag erkänna.

Efter träningen har jag duschat, ätit och suttit o kollat på "So you think you can dance". Rätt bra faktiskt, i brist på annat att göra. Sen har jag även suttit och sökt jobb på El-Giganten. Inte för att jag kommer få något jobb, men försöka går ju alltid.

Imorgon ska jag som sagt in till stan med Joakim. Vi ska shoppa lite, t-shirt/piké och fotbollsskor för min del, får se om han ska köper något. Sen ska vi antagligen äta också. Kommer säkert bli en del emotionaltalk, vilket också är rätt mysigt.
Senare på eftermiddagen ska jag åka iväg med mamma och äntligen köpa en digitalkamera. Fyfan vad skönt det ska bli.

På fredag kväll ska jag antagligen åka med mor bror och syster ner till Linköping. Egentligen har min morbror bjudit in oss över helgen men jag åker mest för att spendera lite tid med min älskade Vanilla, och såklart äta världens godaste kebab och glass.
Vi kommer hem tidigt på söndag morgon för att jag ska hinna till Gothia-tåget. Får hoppas att det inte händer något på vägen hem så att jag missar tåget.
Detta innebär att jag måste fixa allting till Gothia på fredag innan vi åker. Jag måste köpa allt jag ska ha med mig, tvätta kläder, packa, klippa mig. Fan asså det kommer bli rätt stressigt, men så blir det när man saknar sin Vanilla Bear!

Min hårddisk kämpar på förresten. Får hoppas den klarar sig tills jag åker till Gothia i alla fall.

Idag har jag kommit fram till att jag hatar falska människor så sjukt mycket.
Har även kommit fram till att jag längtar som fan till Gothia, och det kommer bli askul.
Förresten, har fortfarande inte fått några tips på låtar eller bus till Gothia. DÅLIGT AV ER MÅSTE JAG SÄGA! SKÄMS!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Joey som börjar alldeles strax, sen lär jag ju somna, så nästan i rätt tid blir det ikväll.

Domani, Ciao <3

Kan bli uppehåll

Kom på att jag kanske borde berätta för er, att om min hårddisk nu kraschar så kommer jag antagligen inte skriva här i bloggen på ett par dagar, bara så ni vet. Eftersom det finns ett visst antal människor som verkar följa min blogg rätt intensivt kan det vara bra för er att veta.

Vanilla, jag ska försöka nämna dig så ofta jag kan, för du vet att du är mitt solsken i mörkret . Du får mig alltid på bättre humör, till och med när min hårddisk som är full med porr och fjortisbilder håller på att krascha. Du är mitt allt! <3

Buena notte !


Ny bra låt

Fick tips om den här av söta Sannis idag, och jag måste erkänna att den är grym. Tycker ni annat är ni störda.



Godnatt <3

Äckligt väder

Blev väckt imorse av att den lilla filuren Jenny ringde och väckte mig typ vid halv 1. Snackade med henne ett tag under tiden jag drog mig upp från sängen. Vägrade dra undan gardinerna för jag vill inte se det hemska vädret, men eftersom fönstret var öppet hörde jag hur bilarna plaskade utanför.
Sen kom pappa in och sa att vi skulle hämta mamma klockan halv 3 och at jag skulle lägga ner mina mynt i en påse.
Hade samlat ihop totalt 2812 kronor, men valde att spara 500.
Vi åkte iväg och la in pengarna på mitt konto, sen köpte mamma ett par nya hörlurar till min iPod. Efter det åkte vi vidare och köpte en luftmadrass till Gothia, hittade ÄNTLIGEN en sån som jag ville ha. Kollade även på fotbollsskor och digitalkameror, tror jag ska köpa dom imorgon dock. Blir nog ett par Diadora, såna som Totti har, och en väldigt slimmad men snygg digitalkamera med 10 megapixel.
Juste, vi handlade en del innan vi åkte hem också.

Vi kom hem typ vid halv 6, och jag höll på att dö av hunger eftersom jag inte hade ätit någonting på hela dagen.
Helvete vilken god mat vi åt idag asså. Det var så gott så jag va tvungen att äta igen efter ett par timmar. Pasta och hemmagjord potatismos med kycklingbitar och en sås som jag och syrran gjorde helt själva, det måste vara bland det godaste jag ätit i hela mitt liv.

Resten av kvällen har jag mest spenderat framför teven samt datorn.
Satt och lirade fifa för typ 3-4 timmar sen, och helt plötsligt stannade allt upp, det gick inte att göra någonting. Jag startade om datorn och fick då se att hårddisken inte var tillgänglig. Öppnade datorn och såg till så att alla sladdar satt i, och sen när jag satte på den lät den som fan. Hårddisken håller på att dö. Den hamnade i "koma" typ 5 gånger innan jag lyckades få den att funka igen. Så nu har jag alltså suttit dom senaste timmarna och lagt över allting viktigt på den externa hårddisken, som förövrigt blev full vilket komemr resultera att min bror kommer bli skitsur på mig.
Får övertyga mamma om att köpa en ny hårddisk åt mig. Stackarn, så mycket som hon spenderar på mig, jag tror hon har rånat en bank eller nåt, helt seriöst.

Imorgon ska jag till stan och shoppa med min själsfrände som jag nämnt i tidigare inlägg.
Jag behöver massor nya kläder och hon sa att hon hade bra smak, får väl helt enkelt ta och lita på henne. Måste dock hem vid 5 för att hinna till träningen, som jag längtat efter hela sommaren.
Får hoppas att det är bra väder imorgon, men jag är inte speciellt övertygad..
Förresten innebär det att jag måste gå upp megatidigt, eftersom vi ska ses klockan halv 1. Måste ju hinna duscha och fixa håret och allt, kanske till och med äta en redig frukost.

Gothia närmar sig med bamsekliv och jag blir mer och mer taggad för varje timme som går! Helvete vad kul det ska bli asså. Känns som om jag kommer spricka av glädje snart. Skönt o träffa laget igen imorgon på träning så man kommer in i gruppen lite innan vi åker.
Med tanke på att jag suger på att packa, någon trevlig prick som vill hjälpa mig att packa så kan jag bjuda på världens godaste kladdkaka kanske?

Har inga bilder att lägga in idag tyvärr, eller jag har det men kan inte lägga in dom på grund av att min dator knepar. Förhoppningsvis får jag kameran imorgon också, så då blir det fler bilder tror jag.
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig om jag ska orka kämpa upp imorgon.

Vi hörs domani, Ciao<3

Stan+fotboll

Började dagen med att bli väckt av bror min en halvtimme innan vi skulle ta bussen till huddinge centrum för att åka in till stan. Låg kvar i sängen i typ 10 minuter, sen fick jag skynda mig massor.
Vi drog och åt nästan direkt, tog en ciabatta, caffelatte och muffins till efterrätt, men det är ju faktiskt ett måste med muffins när man drar till Muffin Bakery eller hur?
Efter det blev det en jävla massa klädtittande och provande. Hittade ett par snygga Dieseljeans som jag kanske ska köpa i veckan. Hittade även en Fred Perry tröja som satt jävligt snyggt, dyr som fan men tror jag ska köpa den också. Sen ska jag nog köpa en piké också, kanske ett par fotbollsskor, och om jag hittar nåt mer som sitter fint köper jag nog det också.
Efter att vi varit i stan åkte vi hem, jag åt lite snabbt och sen drog jag till IP där några av polarna redan varit ett tag. Slutade med att vi lirade match mot några som va där. Vi va jätteoseriösa men vann ändå. Då ringde dom typ 3 av sina kompisar som lirar i pojkallsvenskan , 92or asså. Då blev det allt lite svårare för oss. Vi va fortfarande lika oseriösa även fast dom typ utklassade oss.
När vi lirat klart skulle dom dra, och precis när dom skulle åka iväg på sina cyklar och mopeder så kom jag på att min boll låg där dom packat sina grejer. Sprang dit för att fråga om dom sett sen, och då märkte jag att en kille försökt ta den. Jävla fittunge asså. Han cyklade iväg, men som tur var så var några av dom andra killarna schyssta och åka iväg och hämtade den. Jävligt schysst måste jag säga. Bollen är min käraste ägodel.

Sen jag kom hem har jag mest suttit och snackat med folk. Mycket med Vanilla Bear, you know who you are. Fyfan vad jag börjar sakna asså, massor saker, men förhoppningsvis kan man få åka iväg ett tag och ha kul.
Ska försöka åka iväg till Linköping på lördag en snabbis, men får se om det går

Imorgon ska jag lämna in mina mynt och lägga in allt på kontot. Det är alltså cirka 2800 kronor som jag har samlat i mynt, men jag tror att jag ska spara lite av det, mamma ska trots allt betala jeansen åt mig, tihi.
Förresten så ska jag och mamma åka iväg imorgon och förhoppningsvis få tag på en luftmadrass till Gothia. Dessutom ska vi kolla på digitalkameror, och förhoppningsvis får jag en inom några dagar, weeii!

Återstår att se vad som händer på kvällen imorgon. Om det är hyffsat väder antar jag att det blir fotboll igen.
Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig klockan två inatt, men skrev en kompis och sa att vi skulle köra Sanning&konka på msn, så det är därför jag sitter 20 över 3 och skriver det här inlägget. Ska faktiskt gå och lägga mig alldeles strax.

Juuuuuuuuuuste! Min kära själsfrände är tillbaka från Arvikafestivalen. Smsade lite med henne för ett tag sen men jag antar att hon slocknade för helt plötsligt slutade hon svara och hon förmodligen inte fått så hemskt mycket sömn dom senaste dagarna. Får bara hoppas att hon inte dissade och hör av sig imorgon.

Juuuuuuuuuuste! Jag hittade ett såntdär halsband som jag efterlyste igår. Den var inte lika snygg som den jag hade köpt i Barcelona, men den får duga, ser helt okej ut faktiskt:



Okej nu ska jag sova på riktigt, annars kommer jag verkligen inte orkar någonting imorgon.
Ska lägga mig i sängen och sakna massa saker först bara.

Puss <3

En till bra låt

Den är låten är också sjukt bra just nu, fast hon som sjunger den här, Kate Ryan, är så sjukt het så det kittlas till i byxan, hahaha xD
Njut!


Lugn dag

Har inte gjort någonting speciellt idag.
Ätit frukost ute i solen på verandan. Lirat Fifa, kollat på några avsnitt av One Tree Hill, ätit grillat, och kollat på Scrubs-maraton, även fast jag redan hade sett alla avsnitt som dom visade.
Runt klockan 11 valde Carro, Doris och Sophia att dyka upp hos mig. Vi la oss på studsmattan, eller aa jag låg och dom satt, och snackade om massor saker, sen gick vi in i mitt rum eftersom det blev kallt och fortsatte innan dom skulle dra rätt snabbt, sista bussen ni vet.
Men vad säger ni om den förresten, 3 brudar uppe på rummet? I know you're jlaous bitch!

Imorgon ska jag nog in till stan på förmiddagen, antingen med familjen eller med Jocke, får se hur det blir. På kvällen ska jag antagligen lira fotboll med Chris, och förhoppningsvis några fler. Fan en hel dag utan fotboll, man börjar känna sig lite dålig. Får lira riktigt länge imorgon för att kompensera.

Började typ gråta idag när jag tittade på One Tree Hill. Dels för att det var sorgligt i serien, men också för att det fick mig att tänka på mitt eget liv. Livet är för kort fan. Alldeles för kort, och alldeles för omständigt. Snart är man vuxen och allt det som finns i ens liv just nu kommer försvinna. Främst vännerna. Alla kommer gå skilda vägar och dom flesta kommer man aldrig träffa igen. En annan sak jag tänkte på var det är många grejer i livet som man bara får en chans att göra, och om det inte blir perfekt, får man ingen annan chans, vilket resulterar i att man resten av livet kommer att gå runt och grubbla över vad man kunde gjort annorlunda, eller varför man har den vanliga oturen.
Har egentligen massor mer angående det här men det gör mig bara väldigt ledsen så jag orkar inte tömma mitt hjärta mer angående det. Om det är någon som vill diskutera eller dela med sig av sina tankar så får ni som vanligt jättegärna höra av er.


Om det är någon av er få läsare som vet var man kan köpa såna här halsband och armband, alltså liknande den på bilden, så får ni hemskt gärna dela med er av informationen. Jag skulle bli så glad att den som säger det kanske till och med kan få en liten belöning, men helst ska ni höra av er inom dom närmsta dagarna.
Den på bilden är köpt i Barcelona men den är sönder, och halsbandet är borttappat.




Nu är klockan alldeles strax 2, vilket innebär läggdags för mig, och den här natten tror jag faktiskt att jag kommer i säng i hyffsad tid. Yaaaay for me!
Får bara hoppas att det är fint väder imorgon, annars blir jag en aning surig.

Godnatt <3

Bästa låten just nu

Precis som rubriken lyder, bästa låten just nu;


Skön dag

Jorå en skön dag var det allt. Jag är jättetrött så jag ska sammanfatta dagen.
Vaknade av att Carro ringde och var jättepigg som jag tror att jag nämnt i ett tidigare inlägg. En frukost på altanen och solande i cirka 2 timmar. Efter det kom Jocke och Chris förbi. Packade snabbt väskan och så drog vi till gömmarn där även Max mötte upp oss. Chill, sol och bad där, sen fik vid cafét vid källbrink. Alla drog hem till sig och åt, sen drog vi alla till Viktor och chillade där.
Jag kom hem för typ en halvtimme sen, alltså 20 minuter för sent, och då stod mamma såklart klarvaken och väntade på mig.
Luktade en aning alkohol efter ett ynka tequila race och mamma lackade såklart. Kommer antagligen inte få gå ut på ett tag men aja, fotboll får jag nog lira, får vi hoppas.

Hos Viktor satt vi mest och snackade strunt, mycket om Peace&Love festivalen som dom hade varit på, och det blev en jävla massa skratt.

Många som ringde mig och ville typ hitta fest men så blev det inte. En kompis ringde och sa att det var bad imorgon, men med tanke på att han var rätt packad så vet jag inte om jag vågar lita på det han sa.

Nu varken orkar jag eller vill skriva mer, fast har faktiskt inte så mycket mer att skriva om. Det betyder alltså godnatt.
Imorgon ska jag försöka planera lite, eftersom jag har mycket att fixa den kommande veckan. Får se hur det kommer gå med tanke på all skäll jag kommer få av mamma.

Puss&kram<3

Tidigt!

Jag vaknade för typ en halvtimme sen. "WOW!!" tänker nog dom flesta, "Vad duktig han har blivit!". Men lugna ner er gott folk, det var nämligen så att Carro ringde mig, och med min ringsignal så kan man inte göra annat än att vakna. Inte nog med att hon bara ringde och väckte mig, utan hon var även jättesupermegapigg och babblade på även fast jag bara grymtade. Men det var ju det här jag strävade efter, att vakna tidigare, så jag ska nog inte klaga. Verkar vara skitfint väder ute förresten, får försöka göra nåt bra av det, men nu ska jag gå ner och fixa frukost.

Förresten så kan jag numera lägga in videon jag rekommenderade igår;





Ciao <3

Musikvideo

Fick ju tips förut att jag borde lägga in bilder och videos på min blogg, till exempel video på dom låtar jag rekomenderar.
Nu när jag precis tjatat så mycket om turkar kom jag precis på att jag nyligen börjat lyssna på en gammal låt vid namn Dudu, med den turkiske sångaren Tarkan. Fastnade för låten för cirka 4 år sen när jag var i turkiet på semester, och jag kom att tänka på den så jag laddade ner den igen.
Tyvärr vet jag inte hur man får in youtube-videon direkt i min blogg (någon får gärna berätta hur man gör) så ni får nöja er med länken sålänge.

http://www.youtube.com/watch?v=EF5IbmDoK9U

Själv tyckte jag inte att videon var så bra, men lyssna gärna på minst halva låten innan ni stänger ner, för jag känner på mig att rätt få av dom som kollar på den kommer tycka om låten. Jag tycker i alla fall att den är rätt svängig och fin, även om jag inte förstår ett ord av vad han säger.

Juste, turkarna imponerade som fan i fotbolls-EM, bara så ni vet.

Godnatt <3

Vanlig dag

Det mesta har i alla fall varit vanligt. Den första förändringen kom dock imorse. Jag vaknade strax efter 12. Fan vad stolt jag är över mig själv! Fast som vanligt satt jag och degade i ett par timmar innan jag bestämde mig för att dra till Chris, som vanligt.
Jocke kom dit och vi drog iväg på en löprunda. Blev ett par stopp på vägen eftersom vi hälsade på Viktor och sen träffade på våran tränare. Efter löpningen drog vi iväg och käkade, och där mötte Max upp oss. När vi hade ätit klart drog vi direkt till IP, som vanligt. Jocke var där och vi lirade alla fyra en bra stund. Lirade också oseriös match mot några andra killar som var där.
Efter en stod drog jag Max och Chris iväg och chillade en stund, satt mest och snackade. Sen blev mamma sur så jag var tvungen att åka hem. Tycker fortfarande det är lite sjukt att hon blir sur på att jag är ute vid 12 dom flesta kvällar, NÄR JAG HAR SOMMARLOV!
Egentligen vill hon inte att jag ska gå ut över huvudtaget. Mmmmm det låter ju jättemums. Sitta inne hela dagen och typ titta på tv eller nåt. Nejtack, jag väljer nog min vardagsfotboll alla dagar i veckan.

Jag tror jag har kommit på varför min blogg inte är så värst omtyckt. För det första så är jag rätt negativ, men det vet ni ju redan. Det som jag kom på ikväll, efter att ha kollat igenom ett antal andra bloggar, är att jag inte lägger upp olika bilder eller videos på mig själv eller andra, alternativt olika saker.
Nu vill jag inte låta fördomsfull men är man inte lite nörd om man sitter och letar massor olika saker att lägga upp på sin blogg, uppdelat i alla dom olika inläggen under en och samma dag. Nu snackar jag ju såklart om dom lite mer kända bloggarna som har en del läsare.
Liksom jag har varken tid, lust eller ork att sitta och leta upp bilder osv, eller att ta så hemskt mycket bilder på mig själv och allt runtomkring mig. Eller nu ska jag inte ljuga, klart jag har tid med det, men jag gör mycket hellre något annat som att lira Fifa eller dra till en polare o bara sitta och snacka skit.
Jag vet ju inte säkert hur mycket tid folk spenderar med att redigera sina bloggar, men det låter i mina öron som en enorm brist på annat att göra.

Jag råkade även klicka in på en blogg tillhörande en tjej som tydligen kallas Kissie? Ni kanske vet vem hon är. Hon verkar i alla fall ha en jävla massa fördomar, främst emot invandrare.
Just därför tänkte jag skriva lite om fördomar. Fast bara några rader, skulle jag skriva ner alla mina tankar skulle inte en jävel orka läsa.
Men kort sammanfattat, varför har folk så mycket fördomar? Visst att man kan ha fått fel intryck av en viss grupp, men man behöver ju inte dra alla över samma kant eller hur? Jag själv är ofta rädd när jag går i områden där det bor mest invandrare. Varför då? Jo just för att jag, precis som alla andra fått ett dåligt intryck av invandrare. Jag har fått det intrycket att dom mest rånar och håller på med dumma saker. Men hoppsan, kolla på mig? Jag är ju invandrare. Gör jag dumma saker kanske? Okej, jag dricker väl alkohol lite då och då, och jag kan vara lite småtaskig ibland, men ni förstår var jag vill komma.
Som den tidigare nämnde Kissie skrev; "Killar som inte kan svenska, NEJTACK."
Jag orkar inte kommentera och starta en "diskussion" i hennes blogg, för dom flesta där verkar vara rätt trångsynta. Därför skriver jag lite om det här i min egen blogg.
Hon hade skrivit sådär därför att en kille, turk tror jag, hade skrivit till henne på facebook och frågat hur det är i Stockholm eftersom han ska hälsa på här om ett par veckor.
Killen hade ett turkiskt namn, men skrev ändå väldigt bra engelska. Ännu en fråga; tror ni hon hade reagerat på samma sett om killen hade hetat typ "Jake Taylor" och bott i USA? Det tror absolut inte jag. Bara på grund av hans namn, skapar hon sig en uppfattning om att killen bara vill sätta på henne.
Nu ska jag inte babbla mer om just det här fallet. Det jag helt enkelt vill komma fram till är; sluta upp med era fördomar, ALLIHOPA!
Såklart att ni ska vara försiktiga när ni känner er osäkra, döm ingen på förhand. Alla människor är olika, även om man har samma hårfärg, hudfärg eller religion.

Tänkte precis skriva mer men jag märkte att det blev rätt mycket, så jag slutar där. Om någon vill diskutera sina åsikter går det jättebra att höra av sig.
Jag är i alla fall alldeles för upprörd för att skriva mer just nu.
Eller jag kom på att jag knappt har fixat något inför Gothia, eftersom det är typ det enda vi pratar om nuförtiden, så jag måste verkligen börja ta tag i saker.

Ska kanske bada med några imorgon och sen på kvällen får vi se vad som händer, kanske blir nåt annat än fotboll för en gångs skull, haha.

Klockan är just nu 02.24, alltså är jag 24 minuter sen med att lägga mig. Nej nu måste jag verkligen springa och gosa ner mig i sängen. Ha det bra allihopa så hörs vi domani.
Puss <3


Lite förändring

Även fast jag somnade cirka 1½ timme tidigare igår natt så vaknade jag samma tid idag, alltså lite innan klockan två. Antar att jag har vant mig vid att vakna just då, men nu ska det bli ändring på det, senast 12 ska jag sikta på att gå upp inom dom närmsta dagarna.

När jag vaknade idag hörde Max av sig direkt. Han hade kommit hem efter att ha seglat i 4 dagar och var jättetaggad på fotboll. Jag som lirar typ varje dag var ju inte lika taggad, men en stund senare kom han med moppen och hämtade upp mig och vi lirade till typ klockan 6. Han skjutsade hem mig för båda skulle äta, och precis när jag ätit klart smsar Chris och frågar om vi ska lira fotboll. Lite motvilligt säger jag ja, men den stora förändringen idag var att jag inte tog cykeln. Jag kände att jag behövde vila lite, och då passade det ju perfekt att pappa hade fixat moppen.
När vi kom till IP kom det två andra som vi kände, och vi lirade lite med dom. Efter en liten stund kom även några av deras vänner så vi blev rätt många som lirade. Sköna snubbar som jag inte kände innan, men det slutade med att jag och Chris stod och snackade med dom vi inte kände i över en timme, och runt klockan 12 drog vi till slut därifrån. En av dom skulle tydligen börja i samma skola som mig också, lite fiffigt. 
Åkte lite snabbt till statoil för Chris skulle köpa nåt, och där var ju såklart Putte och BamseAnton och handlade chips. Dom skulle tydligen ha tv-spelskväll. Åhhh jag vill också ha det. Fan vad najs o sitta med några polare och bara sitta o snacka skit. Jag blev inbjuden men tyvärr så var jag tvungen att dra hem för mamma va sur som vanligt. Det är sommarlov och ändå måste jag vara hemma jättetidigt, bara för att hon ska sova och gå upp tidigt. Det suger!

Känns ju förresten bra att veta att man är tyken. Kan ju vara lite roligt att veta, bara sådär. Men det är sån jag är och om ni inte trivs med det behöver ni inte läsa min blogg.
Tips är alltid välkommna, och jag ska försöka lägga in fler grejer, men för det mesta orkar jag inte hålla på för det krånglar alltid.
Förlåt, jag SKA försöka, jag lovar!

Fortfarande inga tips på bus som vi kan hitta på i Gothia? Herregud vad dålig fantasi ni har. Snart får vi börja hitta på egna bus och då kan jag inte lova er att det blir bra.
Fast Gothia kommer nog bli rätt mysigt ändå. Det är ju trots allt sommarens höjdpunkt, och fotboll o kombination med massor roliga människor kan ju inte bli så värst misslyckat faktiskt. Det enda som fattas är att jag måste köpa massor saker inför den veckan, så är jag helt klar.

Bara lite gosig information, just in case; Fan vad plopp är gott! Det är ju helt underbart, gudomligt, nästan lika gott som mina kladdkakor. Fast jag ska försöka hålla mig, det är ju trots allt inte så nyttigt.

Nej nu är klockan redan 20 över 2 och det betyder att jag borde gått och lagt mig för 20 minuter sen, så nu måste jag verkligen avsluta här.
Imorgon kommer jag antagligen träffa lite folk, men man vet aldrig hur det blir, återstår att se. Vill ni leka så är det bara att slå en pling.

Vi hörs domani, puss <3


Meningslösa dagar

Denna dag har inte varit mycket bättre än dom andra det här sommarlovet. Först var det fint väder så jag gick ut i trädgården och lyssnade på musik och solade en bra stund. Sen när solen försvann gick jag in och gjorde i princip ingenting i väntan på att mamma skulle komma hem så jag kunde få pengar. Joakim ringde och frågade om jag ville äta ute med honom så jag drog med Chris och så cyklade vi till il pirata. Det blev lite nyttigare för min del idag, nån pasta med ost och skinka, det var rätt gott, fast så mycket nyttigare var det nog inte med tanke på att hälften bestod av fett.
Efter det skulle Joakim träffa sin tjej och jag o Chris drog till IP och lirade fotboll. Det känns nästan som en vana att dra dit varje eftermiddag och stanna rätt sent.
När vi tänkte dra kom några andra från laget så vi stannade och lirade med dom en stund. Helvete vad både jag och Chris var sega idag asså, ingen av oss orkade knappt göra någonting, så det blev mest massor skott bara.
Juste, på tal om andra från laget. Oliver kom dit och han sa att han också ville bli nämnd i min blogg. Så gullig som han är så kunde jag helt enkelt inte säga nej.

Oliver, rätt skön kille. Hett temprament men otroligt skojig vid vissa tillfällen. Även han kommer bli rolig att ha med på Gothia. Får bara hoppas att hans arga sida inte visar sig så ofta.

Det jag menar med meningslösa dagar är att det känns som om jag inte gör någonting alls, även om jag lirar fotboll varje dag. Asså jag älskar ju att lira fotboll men det känns som att man skulle vilja göra någonting annat också, speciellt på dagarna när man ändå inte gör någonting.
Det hela beror väl på att dom flesta är bortresta.
Att resa bort, en underbar grej. Synd att det inte har hänt mig på typ 4 år. Ingen semester i år heller. Tänk att bara få åka utomlands till ett varmt land, sola och bada hela dagarna, shoppa loss och äta gott. Har man inte allt för stränga föräldrar så kanske man till och med kan festa nån eller några kvällar.
Men vad sitter jag och skriver? Dom flesta av er behöver inte tänka, ni gör ju det nästan allihopa.
Om det mot förmodan skulle finnas någon människa därute som känner sig sugen på en resa, varsomhelst bara man kommer iväg härifrån, så är det bara att säga till, jag är taggad på det mesta.
ÅHHHHHHH VAD JAG VILL ÅKA IVÄG!
Asså det behöver ju inte ens vara utomlands. Nästan varenda jävel har ju nåt landställe som dom åker till, och det kan ju vara kul bara det, eller bara man åker bort nånstans, för Huddinge och Stockholm är så sjukt tråkigt just nu.

Börjar bli dags att växla in mina mynt, cirka 2700 kr, och shoppa loss inför Gothia. Måste ju såklart ha nya fina kläder och massor saker som jag behöver ha där, till exempel en madrass att sova på osv.
Dessutom har jag även funderat på ett par nya fotbollsskor, men vi får se vad som sker på den fronten.

Nu måste ni verkligen börja komma med tips på bus som man kan göra på tåget till Gothia och under tiden som vi är där. Jag har ju gett upp hoppet om att ni vill hjälpa mig shoppa eller ge tips på en bra låt som vi kan ha inom laget, men väldigt många är ju busiga av sig, så varför inte dela med er av en fiffig tanke som ni själva anser skulle vara sjukt men roligt?

Eftersom min "själsfrände" antagligen gått och lagt sig tidigt ikväll på grund av att hon ska till Arvika imorgon, och jag inte har någon speciell serie att följa längre, så tänkte jag faktiskt gå och lägga mig tidigare än vanligt. Klockan är just nu 02.04, och jag som satsar på klockan 2 varje natt får ju faktiskt vara rätt nöjd med bara några minuter för länge.

Ingen bild inatt tyvärr, men ni får ha det så bra och så får ni alla hoppas att jag får en bra dag imorgon.
Puss&kram <3

Kommer alltid att vara stygg

Till min kära hemliga läsare; jag bryr mig faktiskt inte om ni läser eller inte, för det finns folk jag faktiskt bryr mig om som läser och det räcker för mig.

Jag får ingen kamera för att jag inte kommer överens med min syster så värst bra just nu.


Det blev inget tittande på den enda stjärnan på himlen, och därav inte heller några tankar. Vad beror det på? Jo det beror på min hemliga vän som jag helt enkelt inte kan sluta prata med. Hon själv är inte heller så ostygg. Klockan 10 ska hon upp men hon kan inte slita sig från mig. Det är nästan som att vi har en speciell kontakt på något sätt. Mer ska jag inte säga.

Som vanligt planerade jag på att gå o lägga mig klockan två men ännu en gång sitter jag här strax innan fyra och är megatrött men ändå vaken.
Jag tänkte demonstrera lite och visa hur en väldigt väldigt trött Bobo kan se ut såhär dags på dygnet.

Nu kanske några av er kommer få för er att jag sitter och spänner mig, och det tror jag att ni kommer få för er eftersom jag själv tycker att jag ser onormalt biffig ut, men faktum är att jag faktiskt sitter helt normalt. Kanske bara är så att jag är spänd i kroppen efter den här jobbiga dagen. Vem vet.
Ni kan även se att mobilkameran suger.



Godnatt på riktigt<3


Helt slut

Istället för att själv gå ut och löpa så tog jag cykeln till Chris, vilket är cirka 7-8 km. Han drog med mig på en jävla runda asså. Tror vi sprang sammanlang 5-6 km och det var väldigt högt tempo, för mig asså. Chris körde ju på som vanligt. Efter löprundan åt jag en underbar middag hemma hos honom och direkt efter tog vi cyklarna ner till IP där även Jocke mötte upp oss. Vi lirade fotboll ett bra tag tills Oliver och Krebs också kom ner och lirade med oss. Efter en liten stund skulle veteranerna lira match som dom gör varje måndag men dom var inte så många, så dom frågade om vi ville lira med dom. Det var jävligt många andra unga med också, så lite bra blev det ju ändå.
Efter att den matchen tog slut, lite innan 11 ikväll, så blev det cykelturen hela vägen hem, vilket även det innebar en 7-8 km.
Därför skulle jag vilja påstå att jag är rätt slut nu när jag sitter här och knappt kan röra mig. Innan ni börjar kritisera mig och säga typ att det jag gjort inte är nånting eller så, så tänk efter ännu en gång. Det var jobbigt för MIG och låt mig vara nöjd över det.

Anledningen till att jag var så himla taggad idag var för att jag såg dokumentären om Zlatan igår och jag blev verkligen peppad av den. Även om jag troligen inte kommer nå samma nivå som honom så känns det bra inombords att jag spelar fotboll och försöker med konditionen så mycket jag orkar. Jag älskar ju trots allt att lira fotboll.

Någon mer än jag som tycker att det är lite coolt att det bara synd en enda på nätterna nuförtiden? Eller det kanske inte är någon mer som har lagt märke till det. Det har jag och jag tycker det är lite fascinerande, det får en att tänka efter. Tror jag ska sätta mig och stirra på den där stjärnan och tänka på massor saker. Antagligen kommer det göra mig rätt arg och deprimerad men jag känner att jag behöver tänka på allt lite då o då.

En sak som jag definitivt kommer tänka på är min nya vännina som jag är nästintill besatt utav. Ni vet vem jag snackar om, hon som är så underbar att prata med om nätterna.
Varför kommer jag tänka på henne? Jo dels för att hon också är en tänkare, men också för att hon ska lämna mig för arvika-festivalen i 5 dagar. Har ingen aning om hur jag ska klara mig utan henne. Hon har blivit som en ljuspunkt i det kolsvarta rummet som symboliserar mitt liv. Nu när det där ljuset försvinner kommer jag antagligen känna mig vilse, antar jag i alla fall.

Juste jag lovade ju Krebs att nämna honom i bloggen. Vad kan man skriva om den sötnosen då? Hmm..
Kanske att det ska bli kul att åka till Gothia med honom sålänge han tar fram sin sköna sida, för då kan han faktiskt vara så sjukt rolig att vara med. Men det blir nog bra, jag känner att det kommer bli rätt bra.

Imorgon ska jag kanske lira fotboll med Jonathan och hans grabbar. Brukar vara rätt kul att lira med dom faktiskt, även om det inte är så seriöst. Funderar på att dra ett löppass innan jag drar och lirar med dom. Fast när jag vaknar imorgon kommer jag antagligen vara helt död i benen, får se hur det känns.

Juste, under Gothia har vi kommit överens om att göra massor sjuka saker, så om ni har något tips är det bara att höra av sig.
Fan börjar bli dags att shoppa snart. Måste försöka fixa ihop lite pengar bara, och såklart en vän att shoppa med.
Förresten verkar det inte som att jag kommer få en kamera, så ni får helt enkelt klara er utan bilder och hålla er till mina enormt inspererande ord.

Nu känns det som att det här inlägget börjar bli en aning långt, plus att ögonlocken sakta håller på att sänka sig.
Har egentligen massor saker att skriva om, men jag får nog avsluta med att för typ 10e gången be er läsare att skriva vem ni är när ni kommenterar, det är faktiskt irriterande när folk tror att dom kan säga vad dom vill och samtidigt vara så fega att man inte vågar skriva vem man är. Har ni nåt att säga så säg det direkt till mig istället.

Godnatt <3

RSS 2.0