Stressigt



Shit, de går bara inte o komma igång med skrivandet. Jag säger hela tiden att jag ska börja skriva regelbundet men det skiter sig.

Aja, har haft fullt upp i alla fall. Jobbat dom 3 senaste veckorna med företagspresentationen, och på fredag small det. Vi drog och käkade frukost på ett mysigt café med företaget för att ladda upp. En latte och 3 energidrycker senare vare dags. SPEEDAD?! Jahaaaadu! Det kan man verkligen påstå.
Och hur gick det då?
JO DET GICK GRYMT!!!!
Blev till och med ett par öl för att fira att det hade gått så bra.











Grymt het bartender på Mia's Kök & Bar som är nyöppnad i centrum. Blev bjuden på shots av henne. Shit, nästan så man måste ragga innan man tar studenten! TAGET!



Den här veckan kommer bli sjuk, både på bra och dåliga sätt. Det är monterbygge och förberedelser inför Våga Vara Egen 2010 som gäller. Kommer förmodligen bli stressigt som fan, men ändå sjukt kul. Det hoppas man på i alla fall. Och samtidigt ska man hinna med alla andra jävla pissämnen. TJOHOOOOOOOO!!! Eller?


Nej nu måste jag plugga och dra på träningen. Vi hörs väl om två veckor igen? Självklart!
Ciao!






Oooh, oh, oh! Can't nothing hold me down I'm gonna touch the sky



Okej, nu vare riktigt länge sen jag skrev. Som vanligt finns det en anledningen till det, ni har säkert hört den förut.
Det är faktiskt så att det är sjukt mycket i skolan just nu. Från och med att skolan började igen efter lovet, fram till den 22a januari var det fullt ös med Företagsrapporten, som till slut blev riktigt grym. Nu är det företagspresentation och monterbygga som gäller, inför Våga Vara Egen mässan alltså.
Dessutom så tränar jag i stort sett varje dag. Innebandy, fotboll, och sen är det nästan alltid flera matcher varje helg. Dom dagar jag inte har nåt drar jag till gymmet. Här biffas det för fullt!


Grym låt;
 








Dom senaste dagarna har jag dock börjat känna mig lite mer positiv till livet, trots det hemska vädret. våren är på väg och det börjar kännas riktigt bra. Ska på jobbintervju på SEB imorgon, och snart börjar dessutom alla skivor som man ska gå på. Sen så bokar vi alla sommarens resor snart också. HELT UNDERBART!

Har blivit en hel del festan
de också;






Som sagt, längtar galet till vecka 10. Då har vi varit på mässan och förhoppningsvis vunnit massor priser, det blor lugnt som fan i skolan och vädret bli bättre. Det enda som fattas är nästan en flickvän. Har börjat bli sjukt jävla sugen på att träffa någon speciell. Någon som förstår mig, någon som jag kan ha kul med, någon som man kan hålla om när man har det lite mindre bra. Förhoppningsvis kommer det med den underbara våren!


Dessutom känner jag att det går riktigt bra för mig, både på innebandyn och fotbollen just nu. I slutet av februari är det inomhusturnering med fotbollen. Ska bli så sjukt underbart att komma igång med det igen, min största glädjekälla!


Det får räcka för den här gången, jag ska försöka hålla igång skrivandet. Hoppas inte för mycket!
Ciao!







RSS 2.0