Bra och dåligt



Bra: Jag va hos sjukgymnasten för sista gången idag och jag får börja tränaaaaa !! :D:D:D:D:D

Dåligt: Jag har knappt pluggat under lovet och jag är astrött hela jävla tiden.. :(


Fekke ikväll?

Ciao<3



Hungrig mitt i natten

Klockan är 05.39 och jag sitter här helt jävla jättehungrig och lanar. Eller aa lan kan man nog inte kalla det, alla andra ligger och slaggar. Tråkiga jävlar!

Har inte så mycket att berätta faktiskt. Gjorde naturuppgiften idag så jag har en sak mindre o tänka på, men jag har fortfarande den sjukt svåra boken på 300 sidor att läsa ut till på tisdag och jag har knappt börjat. Måste fan sparka mig själv i baken och sätta igång.

Ska till sjukgymnasten om några timmar, INTE TAGGAD!

Blir nog en hel del slagg på dagen för min del.

Ciao<3


VINST!




Blev inte sådär jättekoncentrerat tittande på milans match men jag följde den ändå, och 2-1 innebär vinst vilket betyder att jag är hur nöjd som helst, även om spelet inte alltid var det bästa. Dessutom spelade inter 0-0 mot fiorentina, alltså ligger milan 1 poäng före inter! JAAAAAAAAAA!






Fittplugg & kaffemissbrukande.

Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg igår kväll men min dator började lukta bränt så jag kände att det var bäst att stänga av den.

Har inte gjort så mycket dom 2 senaste dagarna, mest varit hemma och slappat. Lirat fifa och haft enorm ångest eftersom jag har så mycket plugg. Kände att det verkligen var dags att sätta igång idag, men min vana trogen så är jag megatrött så jag måste missbruka kaffe idag.

En liten gullig sak; Min käraste vän Hårfönsgumman som i "danmark" (skåne alltså) var jättegullig och skickade ett födelsedagskort till mig. Såna småsaker kan göra mig jätteglad, så varje gång jag känner mig nere behöver jag bara kolla på kortet.







Nej nu måste jag återgå till pluggandet, mycket som skall göras. Ni får gärna höra av er om ni har lust att hitta på någonting under lovet sötisar.

Ciao <3

Födelsedag

Började med tårta på sängen precis som jag sa, vilket innebar att det inte blev så mycket sömn för min del. Jag fick en burberry halsduk och playstation 3 med fifa 09, rätt bra faktiskt (a)
Satt mest och spelade fifa och skrev tack till alla som var så gosiga och hade skrivit grattis.
Senare på kvällen drog jag och Jocke på bio och myste till riktigt rejält, sen drog vi till Carro och gosade lite till.

Måste nog ta det lugnt ett par dagar nu, måste sätta igång och plugga också, ÅNGEEEST!
Blir nog en hel del fifa också.
Ska försöka komma med en bättre uppdatering senare idag, för nu måste jag gå.

Ciao<3

Vild helg

Jag ber verkligen jättemycket om ursäkt för att jag inte har skrivit under helgen.
Har faktiskt varit ute nästan hela tiden och umgåtts med folk. Känns så underbart att komma ifrån skolan ett tag och slippa allt jävla pluggande, bara få chilla och ha kul med vänner.

inatt gick det vilt till. Började med att jag och Jocke drog till Carro och så satt vi där och snackade. Sen efterhand kom det folk och det blev lite mer livat.
Eftersom JAG FYLLER ÅR IDAG DEN 26E OKTOBER, så blev det så att alla som var där sjöng för mig, och precis när dom hade sjungit klart så fick jag ett antal centiliter alkoholbaserader drycker uthällda över mig, både mysigt och omysigt.
Mamma och pappa misstänkte ju en aning när dom kom och hämtade mig. Ändå var hela kvällen chill, dom flesta av mina närmsta var där och alla var så jättetrevliga, kan bara vara nöjd.

Men nu börjar det bli alldeles för sent, ska upp kl 10 imorgon för dom ska väcka mig med tårta på sängen, fan vad underbart!!
Blir nog ett roligfare inlägg imorgon!

Ciao <3

Nattplugg igen

Ja nu sitter jag här igen mitt i natten, klockan är just nu 03.56 och jag har precis blivit klar med psykologiarbetet.
I början av natten, runt klockan 1, var vi 8 personer från klassen som satt i en masskonversation på msn och alla sa hur mycket dom hatade allt som har med psykologi att göra. Nu är det bara jag och Jenny kvar. Hon har inte heller så mycket kvar.

Milan vann med 3-1 mot heereenveen på bortaplan förresten, så jävla skönt! Inzaghi 2 mål och Gattuso 1.
Min förebild, mitt allt<3



Den stora frågan just nu är ju om man ska sova i två timmar? Eller ska man sitta uppe och dra till skolan utan att sova? Jag vet att om jag sover kommer jag garanterat försova mig, och det är ju inte bra.
Jag ska i alla fall titta på ett avsnitt av How I Met Your Mother, sen får jag bestämma hur jag ska göra.

Men nu är det i alla fall slut! Inget mer plugg, det är lov!
Eller va? Fan snackar jag om? Vi har ju såklart 58 grejer till dom 2 närmsta veckorna efter lovet, och det innebär ju såklart att man måste sitta och plugga hela jävla lovet.
Men så ska jag fan inte göra, jag är riktigt jävla trött på skolan just nu, och jag behöver en paus, det tror jag alla i min klass behöver.

Nu får vi verkligen hoppas att vi får bra betyg på våra arbeten gott folk.

Ciao<3

Nattplugg

Det var för lite mål i CL ikväll, och inte ett enda snyggt mål som var värt att minnas.

Sitter här 04.06, blev klar med första mvg-frågan på psykologiuppgiften. Fick hjälp av min kusin som läser till psykolog så nu får man fan hoppas på ett jävla mvg. Dock så måste en till mvg-uppgift göras innan fredag kl 12, men då blir det nattplugg imorgon igen då!

Som tur är har jag haft min älskade Jonathan hela natten, så det har varit rätt chill ändå.


Världens sötaste par?



Nu blir det dock slagg i 4 timmar, och en upp och kämpa en heldag till klockan 5. Lär bli många Red Bull...
Ciao<3

Kort inlägg

Får bli ett kort inlägg idag. Har ett fittigt psykologiarbete som jag måste göra mvg-frågorna på, och det lär ta tiiiid! Sen så är det ju CL ikväll också. Min älskade sötnos spelar ju! Hoppas såklart att han hänger ett par baljor!

ÄLSKLING!



Idag var en lång dag, men den var ändå rätt chill. Har gått runt och varit glad i stort sett hla dagen, och såna dagar blir oftast bra. Det är bara nu när man kommer hem och måste sätta igång och plugga som ångesten och dom deprimerande tankarna kommer. Men det är bara att kämpa sig fram till fredag för sen är det lov ! :D

Jag fyller år på söndag, nananana !

Imorgon har jag bestämt mig för att starta matkrig i skolan, för det är köttbullar.
It's gonna be LEGEN... Wait for it... DARY!!!!!

Nu måste jag plugga.
Ciao<3


Champions League = målfest?

Lugn dag idag, svenska, företagsekonomi och sen sjukgymnast.
Har blivit lite plugg sen jag kom hem, men mest har det varit Champions League. Och fyfan vilken kväll! 36 jävla mål! Det är helt sjukt, och så jävla många fina mål! Det enda som fattas är Milan, men vi kommer nästa år!

Har jättemycket plugg fram till fredag, men efter det är det lov! Fast då måste jag ändå plugga ännu mer.. Men det får vi se hur det blir, känner för att gå ut och ha kul rätt mycket på lovet.


Tills lovet kommer, njut av den här underbar låten!



Nu måste jag plugga inför engelskatest imorgon så hinner inte skriva så mycket mer.
Eller jo! Jag får börja jogga nu i slutet av veckan, WOOHOOO!!!

Ciao<3

Företagsmöte

Måste be om ursäkt för att det inte blev någon inlägg igår, men jag tittade på fotboll och sov hela dagen, sen pluggade jag till halv 4 på natten och då var jag alldeles för trött för att skriva något.

Skulle egentligen gå upp klockan 7 imorse men jag vaknade halv 9. På 45 minuter hann jag med att duscha och äta frukost och fixa mig och ta mig till skolan. Rätt bra faktiskt.

Idag var vi på företagsmöte, där vår grupp skulle besöka en chef på Team Sportia. Mötet, eller intervjun kanske jag borde säga, skulle ta runt en timme, men det tog 2 timmar. Fyfan vad han pratade på asså! Men det var ändå rätt intressant. Han sa att jag kunde söka jobb där också, jag som så gärna vill ha jobb. Så det var bra. Lärde mig mycket. Men det innebar att jag och Jenny kom typ 40 minuter sent till naturkunskapen, där det var labb. Ändå hann jag bli klar före flera som var där när lektionen började.

Professor Jtn & Professor Jemps



Patricia i ett nötskal...




Resultatet av våra fina labbar;



Nu ska jag nog titta på ett nytt avsnitt av How I Met Your Mother, och sen försöka plugga lite, om jag orkar.
Ciao<3

Tankar

Idag har jag suttit och skrivit ner alla mina tankar. Ja alla dom som jag hade i huvet då jag skrev i alla fall. Det var Jenny som sa att hon gjorde det, och då kände jag för att göra likadant. Helt ärligt så kändes det inte bättre över huvudtaget att skriva av sig, som många brukar säga.
Jag är väl antagligen annorlunda, fast det är ju ändå rätt bra, tycker jag.

Börjar bli riktigt trött på att alla storlag har sån jävla tur hela jävla tiden! Vem fan får straff i 95e minuten?! Så jävla äckligt dåligt så jag mår illa! Men det var en bra match iaf...

Kommer bli dyr telefonräkning den här månaden. Pratade 1 timme med hårfönsgumman förut, fast det var värt det, hon gör mig alltid glad.

Tänkte ju sätta igång och plugga lite idag, men det gick åt skogen. Det får bli jättemegaplugg hela söndagen istället. Illa! Måste nog dra iväg och köpa några Red bull eller nåt..

Nu är jag alldeles för trött för att komma på någonting mer att skriva.

Ciao<3

Världens tröttaste människa

Ja det är faktiskt jag, världens tröttaste människa. Har liksom börjat dricka Red bull till frukost för att orka med dagarna. Det är inte bra asså. Måste lära mig att lägga mig tidigt, och hinna gör allt som ska göras innan jag lägger mig.

Är riktigt besviken på Rise Against nya skiva, förväntade mig mycket mer...

Var sugen på att dra ut ikväll, men istället blev det Idol där jag fick se min älskling, min favorit, min drömtjej, åka ut och nästan drunkna i sina egna tårar. Visst var låtvalet inte det bästa, men hon va ändå värd att få stanna kvar!

Nån vacker dag ska vi gifta oss du och jag <3



Kommer bli en jävla massa plugg i helgen.
FITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Kom precis på att jag glömde ta hem engelskaglosorna!
Jävla äckelkuuuuk!!!!!

"A herooo of waaaaaaaaaaaaaaaar"

Madridderby i helgen, kommer bli najs!

Va hos sjukgymnasten idag efter skolan, och det var rätt jobbigt. Kände för att köra lite extra hårt idag. Plus att jag har träningsvärk i hela kroppen efter barpumpen på idrotten igår. Inte bra..
Men knät spökar som fan, inte kul!


Kommer inte på nåt mer att skriva så det får räcka just nu. Håller på att däcka på tangentbordet så det blir nog sängen nu.

Ciao<3

Trötter

Tänkte faktiskt skriva igår, men jag kunde inte logga in på min blogg och jag orkade inte kämpa.
Värdelös dag förresten, vi hade ju resursdag och skulle ha FEK från 1-4, men läraren gick bara igenom läxan vi hade till igår eftersom ingen hade gjort den, förutom jag. Så jag behövde inte lyssna. Och sen fick vi gå halv 3, så heeeeeeelt onödigt!


Min dator funkar igen, vilket innebär Fifa! WEEII!
Men andra delar i den håller på att gå sönder, inte lika kul.


Min nya kärlek <3


Idag var jag jättemegatrött hela dagen för jag låg uppe inatt o tittade på fotboll.
Ett par Red Bull hjälper alltid!
Barpump på idrotten idag, och läraren sa att jag skulle vara med men ta det lugnt. Fick chilla när det blev övningar som ansträgde knät. Men jag blev helt slut ändå. Kommer ha världens träningsvärk imorgon, inte bra...

Tänkte börja med psykologiuppgiften idag, det gick inte så värst bra.. Sitter här klockan 20 över 9 och har inte börjat än. Kanske skriver några rader senare.


Imorgon är det sjukgymnasten, förhoppningsvis får jag börja träna för fullt snart.

I helgen lär det bli en jävla massa plugg. Måste verkligen bli klar med psykologiuppgiften för jag kommer inte orka med den under veckan. Kanske ska dra o kolla på fotboll också.

Nu ska jag göra annat, förhoppningsvis plugga lite.
Ciao<3

Magi !


"Non piangere perché è finito. Sorridi perché c'è stato."
Jag hade inte hört talas om dig innan du gick bort, men du har rört mig, vila frid<3


Det finns bara ett ord för den här låten, och det är
MAGI !




Helt seriöst, jag blir tårögd varje gång jag hör den. Inspiration till 100 !
Det är den här låten som ger mitt liv hopp just nu



Resursdag imorgon, men självklart ska vår fittiga ekonomilärare lägga in en lektion på 3 timmar mellan klockan 1-4. GAAAAAAH SÅ JÄVLA IRRITERANDE! Hela dagen blir ju fan förstörd!
DÖDA!


Har precis gjort mina övningar. Nu ska jag kyla knät och se på scrubs.
Ciao<3



Helveteeeee

Allt går bara åt helvete asså.
- Delen till min dator som skulle kommit för 4 dagar sen, har fortfarande inte kommit, även fast vi har betalat för den.
- Jag fick G++++++++++ på naturprovet, men inte VG, som var det högsta man kunde få på det här provet.
- Förra året sa studievägledaren att man fick meritpoäng för naturkunskap B, men idag sa hon att man inte får det, vilket betyder att jag har valt det helt i onödan, speciellt eftersom jag hatar allt som har med naturkunskap att göra.
- Jag ligger efter i typ 5 ämnen.
- Knät blir inte bättre.
- Jag får aldrig något jobb hur mycket jag än söker.


Jag kan fortsätta hur länge som helst, men det orkar jag inte.

Fast jag har märkt att hur skit allt än blir så blir det ju inte bättre av att man är sur eller deppig för det. Så nu ska jag börja bli gladare och gladare för varje grej som går fel. Om ett par veckor kommer jag nog vara världens lyckligaste människa!


En ljuspunkt, min gud;




Fyller ju fan år om 13 dagar, vad ska jag önska mig?


Nu ska jag baka kladdkaka och äta mat.
Ciao

Ojsan

Verkar som att jag inte riktigt är den bästa på att uppdatera bloggen just nu. Har helt enkelt inte tänkt på det.
En annan sak som jag dock tänkte göra var att plugga idag, men det blev inte så för en kompis från Örnsköldsvik var i stockholm och ville träffas, så jag åkte in till stan och hängde en stund med henne och 2 vänner till henne. Det var mysigt. Sen efter det drog jag och kollade på mitt innebandylag. Fyfan vad man blir sugen på att lira asså. nu gäller det att ta hand om knät så jag kan börja träna igen så fort som möjligt.


Imorgon ska jag på avslutning med fotbollslaget, och efter det så MÅSTE det bli en jävla massa pluggande. Kul söndag..

Okej, nog för att vi ska vara nöjda med oavgjort mot portugal, men ändå inte. Inte på hemmaplan när man visar upp så fint spel. Visst kan man ha otur och missa massor chanser, men som tränare måste man fan se till att göra allt man kan för att försöka vinna matchen!
Varför i helvete låter lagerbäck samma elva spela hela matchen, när flera av spelarna var så trötta efter 70 minuter att dom gjorde någonting dåligt varje gång dom var inblandade i någon situation. Dåliga tacklingar, går in fult, börjar lacka, tappar bollen. BYT IN HUNGRIGA OCH FRÄSCHA SPELARE DIN DUMMA FITTA!!!!!


Sitter här och försöker lära mig lira gitarr, men det går bara åt helvete. Någon som vill lära mig?

Nu blire slagg för jag är helt död. Puss<3

Killing thoughts



Killing thoughts are rushing through my head,
A stab in the heart or hanging from the ceiling,
Doesn't mather as long as it stops the breathing...




Utbränd

Började dagen med att försova mig. Vaknade 30 minuter innan jag skulle börja, med naturprov. Men det var bra att jag kom sist för jag sitta framme vid katedern, så kunde jag sitta o titta på alla och ha rätt roligt.
Men provet gick jävligt bra det också faktiskt. Känner mig nöjd, och vågar nästan hoppas på ett vg. Man kunde alltså bara få vg som högst.


När provet var slut så hade man en känsla som sa ungefär; Fyfan vad skönt att det är över, nu kan man chilla, men resten av dagen bestod i stort sett av att planera in när vi skulle ha cirka 5 prov till, plus ett par megastora arbeten. Jag vet inte hur mycket mer jag orkar asså. Känner bara för att ge upp redan nu.
Men nu har jag slappat hela dagen för jag har ingenting till imorgon, jävligt skönt måste jag säga!


Sjukt underbar låt;




Förutom allt provplanerande så har vi smygit runt och fixat en grej som en tjej i vår klass inte får veta om förän imorgon. Kommer lägga ut bild på det imorgon så ni får se. Blev jävligt snyggt faktiskt.

Körde rehab på gymmet på idrotten idag också, kändes väldigt skönt, joggade och lekte lite med boll dom sista minuterna. Snart så kan jag nog börja träna igen, förhoppningsvis!

Nu ska jag forstätta slappa, sådeså!

Ciao<3

Injection



Knees are weak, hands are shaking, I can't breathe...
So give me the drug,
Keep me alive,
Give me what's left of my life,
But let me go.
Pull this plug,
Let me breathe,
On my own I'm finally free,
Don't let me go.


Om jag inte hade haft musiken...




Fever fever



Fever fever, leave my heart alone
Teardrops down my face
I curse the day when i was born



Cuttning



SNÄLLA SKÄR AV MINA KULOR, SKJUT MIG I HUVET OCH STICK EN KNIV I MIN RYGG !




Kung av trötthet

Beklagar att det inte blev något inlägg igår, men jag gick och la mig så fort jag kom hem från skolan och sen pluggade jag tills jag skulle sova igen på kvällen.
Har nämligen naturkunskapsprov imorgon, och jag ska nog göra samma sak nu idag. Ska sova en stund och sen pumpa i mig energidrycker och hoppas på att jag får in nåt i skallen. Wish me luck!

Grym låt;



Idag var en rolig dag. Först engelska där vi bara chillade, sen matte där vi chillade mer. Det var kaos i matsalen, och därför var det tur att vi hade gått iväg på mattelektionen och ätit.
Sen så ska vi intervjua en person i ett företag, med dom grupper vi blivit indelade i. Så jag ringde till den vi fått numret till på mattelektionen, eftersom ingen i min grupp vågade ringa. Mitt hjärtade bultade för fullt men det gick bra, tills vi 5 minuter efter fick reda på att Rebecka inte kan vara med då, så nu måste jag ringe igen och boka om. Illa!

Senare hade vi småföretagande, och då var det en kille som skulle snacka hela lektionen. Han har startat egna företag och blivit stenrik typ. Det var jätteintressant och alla vill ha honom som lärare istället, men det kommer ju tyvärr inte hända. Nu gäller det att se till så man kommer ihåg allt han sa, för det var riktigt bra, och försöka göra ett bra företag nästa år.

Jag fyller år om ungefär 2 veckor, någon som har tips på vad man kan önska sig? Hojta gärna till!
Och på tal om födelsedagspresenter, fyfan vad jag är grym asså! Eller hur amanda? ;)
Ni får se på fredag.

Nej nu blir det slagg och sen plugg.

Ciao<3

Hoppa av skolan?

Faaaaaan vad dåligt det går i skolan asså. Det var nästan tur att jag inte gjorde matteprovet förra veckan, för jag fick det idag och skulle göra hemma. Klarade typ 2 uppgifter på egen hand. Det går så jävla dåligt! Inte bara i matte, utan vi har ju prov i naturkunskap på torsdag. Vi ska lära oss typ 50 olika begrepp och jag fattar ingenting där heller, såklart.

Just nu känns allt bara så jävla värdelöst. Fan vad jag längtar till höstlovet. Lite distans från skolan kan ju aldrig skada.

Till dess håller jag hoppet uppe genom att gång på gång lyssna på den här helt underbara låten;



Vet att jag lagt in den förut men den är bara så underbart bra!
Ska försöka lära mig den på gitarr. Notera ordet 'försöka'. Har ju sagt att jag ska lära mig rät tmånga låtar på gitarr men det har inte blivit så. Jag har alldeles för små fingrar. Men nu jävlar ska lära mig någonting i alla fall, eftersom det inte går i skolan.

Enda positiva idag var att jag fick 11/11 på det sjukt svåra glostestet i engelska. Alltid något.

Up in my lonely room
When I'm dreaming of you
Oh what can I do
I still need you, but
I don't want you now

Nu blire mer plugg och slagg,

Ciao<3

Nattinlägg - Finns det något bättre?

Ja, här sitter jag klockan 4 på en söndagnatt och skriver i min kära blogg. Vad beror det på? Det beror på att jag har suttit och pluggat engelska och matte ungefär från klockan 12. Inte för att det har hjälpt, fattar fortfarande ingenting, men man känner sig ändå ganska tvungen när man ligger efter.

Börjar om cirka 5 timmar, och innan dess ska jag hinna sova, vakna, äta frukost, klä på mig och fixa mig, och ta mig till skolan. Baggis! Det börjar arta sig nu, som dom gamla goda tiderna, ni vet. Snart blir det väl som det var ungefär varannan dag för 1-2 år sen, plugga till klockan 6-7, sova en timme och sen dra till skolan. Men det fixar sig, det gäller ju att kämpa.

Till er stackars satar som missade Zlatans mål i helgen, se och njut!


Har precis duschat, och det är ju som ni säkert vet väldigt skönt att gå och lägga sig när man är nyduschad och dyndertrött.
Hoppas bara att jag kan somna, för jag oroar mig alladeles för mycket för när jag kommer få göra matteprovet. Hoppas INTE att det är imorgon. Sen så har jag ju naturprov på torsdag, som jag inte fattar nåt av heller. Kommer bli en hektisk vecka, mycket plugg, mycket deprission, och väldigt lite sömn.


En positiv sak är dock att jag vet vad som är fel på datorn nu och har hittat en ny del att beställa, behöver bara mammas kreditkort.. Fast det är ju bara att fråga lite snällt!
Ska ladda ner Fifa09 så fort jag får igång datorn.
Men det är ju faktiskt en negativ sak, att jag kommer skita ännu mer i att plugga för att jag kommer lira fifa hela tiden...
På tal om nytt fifa, jag fyller ju år snart. Kanske kan önska mig det på Playstation istället? För det är ju faktiskt roligare än på dator.

Tips på vad man kan önska sig i födelsedagspresent?

Var är du?<3




Någon som har lust att banka in lite vett i min skalle?

Ett par saker som är lite synd;
  • Färre som läser min blogg
  • Milan spelade 0-0 mot Cagliari ikväll
  • Känns som att jag börjar tappa kontaken med alla mina vänner
  • Jag blir aldrig frisk
Men nu ska vi inte vara såna, det finns ju faktiskt bra saker också; Till exempel det otroligt fina vädret under det senaste dygnet..
Heh, skämta måste man ju få göra.
Knääät! Förhoppningsvis kommer jag kunna börja träna igen lagom till höstlovet. Nu hoppas jag att alla ni håller tummarna, ni som fortfarande läser.


Nej nu känner jag att jag flummar för mycket. Det är nogs dags att sova? Aa vi säger så.


Ciao<3

Hatar



Herregud vad jag hatar att plugga, speciellt matte!




Nostalgi..

Även om allt verkar vara på ett sett så betyder det inte alltid att det är så. Dock så finns, trots allt, den där lilla gnistan. Den där lilla gnistan som får en att kämpa vidare, och det är den gnistan som man ska försöka ta vara på, tro mig.




Nostalgi..



Kort inlägg

Det får bli en kortis inatt.
Igår vad jag hos Elin och bakade chokladbollar och tittade på tv typ, lite mysigt sådär
idag har jag kollar på mitt lags innebandymatch. Det gick inte så bra. Förlust med 8-3. Får väl hoppas att det går bättre när jag är tillbaka. HAH!
Efter det åkte jag med Chris till en kompis och hyrde film o gosade. Kom hem för en stund sen, har glott på en gammal match mellan Man Utd - Juventus och käkat hemmagjord pizza. SWEET!


Jag är riktigt sugen på att åka på resa med ett gäng polare. Någon som känner likadant? Bara att höra av sig!


Fan vad handikappad man känner sig när ens dator är sönder och man tvingas sitta på sin systers dator. Visst kan man göra dom flesta grejerna här, typ vara inne på msn och chilla runt på nätet, men man kan inte spela några spel eller ladda ner saker. Ni anar inte hur mycket jag saknar mitt Fifa! Och nu har ju Fifa09 kommit också. Åhhhh vad jag vill att min dator ska funka igen! Men det kommer den nog göra till nästa helg. Vet vad felet är och ska beställa en ny del imorgon.


Trots det har jag lyckats ladda ner massor serier på en annan dator och lägga på den externa hårddisken, så nu ska jag sitta och glo hela natten.

Ciao<3

Långtråkigt

Rolig uppgift på psykologilektionen. Vi fick lite papper, sax, linjal och tejp, så skulle vi bygga ett torn av det, och en i varje grupp skulle sitta och observera hur gruppen arbetade tillsammans. Det var rätt kul, speciellt när jag började fråga alla som gick förbi vad dom tänkte på. Fick ett par söta svar, men några dissar blev det också. Äsch, sånt får man ta om man ska ha kul!
          I alla fall, vi gör alltid roliga saker på psykologilektionerna. Känns tråkigt att det kommer bli asjobbigt när vi sätter igång med våra enskilda arbeten, kommer gå jättedåligt på det för min del.

Sen var det multimedia där jag var bara några få millimeter från att lacka ur totalt och slå sönder tangentbordet, men eftersom det verkade som att flera i klassen som kände likadant så känns det ändå lite bättre.

I matsalen hittade jag min nya förälskelse, och ni anar inte hur fin hon var idag. Trodde jag skulle explodera asså.
Sen var det en annan söt flicka, 92a, som väckte min uppmärksamhet. Känns som om det är måna nya intressanta flickor i skolan just nu. Längtar tills den nya skolkatalogen kommer så man kan kolla upp alla, tihi!

Klockan 1 var det sjukgymnasten en snabbis och sen hem efter det. Jag ska dit 2 gånger i veckan nu och det känns rätt bra, fick ett par nya övningar och det känns som att jag kommer kunna börja springa igen om nån vecka eller så. Man kan ju alltid hoppas.

Ikväll är jag alldeles för trött för att göra något, och dessutom är jag sjuk. Sen så finns det såklart ingenting att göra, vilket bäddar för en hemmakväll. Några filmer och nåt gott från Frankrike borde göra susen. Kanske dra ett par shots av mina olika Malibusmaker? ^^
Nej så desperat är jag inte, faktiskt!

Nu tror jag att jag ska köra lite övningar för jag vill bli bättre så fort det bara går!

Ciao<3

Oh happy day!

Idag har varit en bra dag. Vet inte varför men jag har varit ovanligt glad den större delen av dagen. Jag tror det beror på att alla var så trevliga i skolan idag, och att det inte var så jobbigt.

Vi hade FEK-prov, som för min del gick otroligt bra och jag tror att jag kommer få bra betyg på provet. Om jag nu får det så betyder det att Jossan också kommer få det,  för hon skrev nästan av allting som jag hade skrivit.
Jag fick sitta kvar en halvtimme efter att jag var klar bara för att hon inte lät mig gå iväg, men hon ska bjuda mig på en kaffe! :D

Förövrigt hade vi idrott där jag körde rehab, kort psykologilektion och en tråkig Naturkunskaplektion. Vi fick en läxa på pysokolgin som jag har kämpat med en liten stund under kvällen, men främst så har jag tittat på fotboll. Först Kalmar-Feyenord där kalmar tyvärr åkte ut ur Uefacupen.

Därefter var det Milan som gällde. Dom mötte Zürich borta och ställde upp med till hälften med bänkspelare, fast det är ju inte dåliga spelare om man säger så, eller vad sägs om Flamini, Ronaldinho och Shevchenko?
Shevchenko gjorde det enda målet i matchen och matchen slutade 1-0 till Milan.

Är kungen tillbaka?



Nu ska jag titta klart på Scrubs och sen sova. Ska till sjukgymnasten efter skolan imorgon och sen har jag ingenting planerat. Har du lust att leka är det bara att höra av sig.

Ciao<3


Paris

Nu när jag inte har skrivit på ett par dagar har besökarna på min blogg minskat för varje dag, vilket är lite tråkigt. Men nu ska jag i alla fall berätta om min resa till Paris och hoppas på att fler börja kolla in min blogg igen.

Började med att jag körde hela vägen till flygplatsen klockan 5 på måndag morgon. Kallt som fan och sen sitta på flygplatsen och vänta på att få gå på planet. Väl på planet satt vi bredvid ett par jättesnackiga kineser, jobbigt!
Lekte mest med min iPod och sov en stund på planet.

Redan här började kaoset. Planet kunde inte landa på den flygplatsen den skulle på grund av vädret så vi fick åka till flygplatsen i Lille, som alltså ligger 2 timmar längre bort från Paris. När vi kommit till flygbussarna som skulle ta oss in till Paris fick vi vänta i mer än 1 timme på att åka iväg. Alla blev såklart jätteirritrerade.
Väl inne i paris gick vi in i ett centrum och åt och sen åkte vi till hotellet och lämnade våra väskor, sen bar det av till Eiffel-tornet.


Utsikt från tornet och det var väldigt kallt högst upp;

                                                     


Därefter åkte vi till Champs-Elyssés och hittade en väldigt cool bil;



Vi såg även Louis Vittons största varuhus;



Dagen efter åkte vi till ett köpcentrum utanför stan, men därifrån har jag inga bilder. Senare på dagen bar det av till köpcentrumet La Fayette, och för att ni ska få en uppfattning om hur det var så får ni se den här bilden när jag själv tycker att jag är rätt cool;



Området som vårat hotell låg i var väldigt känt för en viss sak. Vill ni veta vad? Här får ni se två bilder på ungefär en av flera hundra likadana och liknande butiker;
                                                   

Det var alltså så kallade "Sex shops" ungefär var 5e meter, och ibland var det 3-4 stycken precis bredvid varandra. Sen var det också lika många strippklubbar där kvinnorna satt i dörren och försökte dra in alla som gick förbi. Dom var ju inte fräscha om man säger så..
När man gick förbi och tittade in såg man liksom stora bjässar till kvinnor som stod i string, omysigt!

Rolig sak; Första morgonen när vi skulle ner till frukosten kollade jag ut för ett fönster och en kvinna som var helt nyduschad öppnade fönstret och visade hela kroppen, dock så hade hon handduk.
Imorse hände samma sak när vi åkte upp från frukosten, men den här gången var det en annan kvinna, och hon hade ingenting som täckte, alltså såg jag hela hennes framsida! Hahahaha det var så jävla kul!

Nu till shoppingen, för shoppa är faktiskt det man gör i Paris, tro det eller ej;
  • En trenchcoat med märket Energie, 2400 kr
  • En niketröja med hög krage, 650 kr
  • Ett par pumaskor, 1200 kr
  • En armaniparfym, 570 kr
  • En Calvin Klein väska, 900 kr
  • Diverse småsaker så som tidningar, shotglas, alkohol
Sammanlagt blir det över 6000 kronor, vilket är väldigt väldigt mycket för mig. Sen så åt vi massor gott hela dagarna så det lär ha kostat en del också, inte för att jag hade koll på några pengar.

                                                



Tyvärr så blir inte bilderna på resten av grejerna så bra, så om ni vill se hur otroligt snygg jag kommer vara framöver så får ni helt enkelt ta och bjuda ut mig ;)


Nu måste jag plugga lite för jag har ekonomiprov imorgon, och dessutom skadar det ju inte att sova heller.

Ciao<3




RSS 2.0