Tuff vecka




De blev torsk med 5-0 mot tellus. Fast det resultatet speglar nog inte matchbilden. Vi hade ett par chanser som vi missade och dom hade en supersnabb kille som gjorde typ 4 mål.
Tror dock att vi har mött dom två bästa lagen i serien, så det borde gå lättare från och med nu.


Träning igår, måndag, men inget mer fram till helgen, vilket är skönt eftersom jag måste vila foten samt att jag har en lätt bihåleinflammation. Hoppas båda blir bra till helgen, för då är det vinst som gäller!


Massor plugg den här veckan och nästa vecka, nästan omänskligt. Blir nog plugg på valborg. Ska på begravning då också, så kanske borde ta det lugnt ändå. Vi får se.


Nuuuu ska jag lägga mig i sängen och försöka somna tidigt!
Ciao<3








Matchdag




Taggaaaaaaaaaaaaaaa!!

Match mot Tellus IK

Västberga IP

18.00


Fifa och dunka hög musik. Bästa uppladdningen! <3








Att skita på sig



Jaa ni, såna här saker kan ju hända närsomhelst och varsomhelst. 3 polare har varit på coop och köpt varsin läsk, ska tillbaka till skolan och går runt och småfnittrar åt diverse roliga saker.
HELVETE VAD RÄDD JAG BLEV!
Trodde seriöst att jag skulle bli uppäten av en monsterhund eller något! Kollar man noga på mig så ser man sen att jag är beredd o kasta min läsk på vad det än är.
Hahaha, klockrent!








Ciao<3








Ångest



Fan, precis när jag hade kommit ur nattpluggandet så måste jag sätta mig in i det igen. Tufft i början, men man vänjer sig. Har fan pluggat varje dag den här veckan. Så jävla deprimerande. Men vad gör man inte för att få mvg på alla slutgrejer i 2an?


Vila i 3 dagar och sen vare lugn bollspel imorse, sen naturprov, religion där vi bara satt och snackade skit, och sen idrott. Måste varit en av dom jobbigaste idrottslektioner jag varit med om. Hinderbana runt hela löpbanan i hallen. Helt sjukt! Maxpuls på sista varvet!
Foten kändes lite efter det, men inte lika mycket som förut, så jag bestämde mig för att gå på träningen ikväll, men skippa löpningen innan. Det visade sig vara ett bra koncept. Såhär efter träningen känns foten relativt bra och jag gjorde en bra träning, så jag är nöjd. Hoppas bara det fortsätter uppåt nu!


Fick reda på hur mycket lön jag ska få för dom 3 dagarna jag jobbade på LivInvest. 850 kr in på kontot imorgon. Dessutom har jag redan massor pengar på kontot eftersom jag bara använder pengarna jag får från att döma matcher. Shoppaaaa hallååååååååååå?!



Negativt är dock att jag har börjat få en enorm ångest. Det är snart bara 1 år kvar i gymnasiet, men jag VILL INTE sluta gymnasiet. Jag vill inte lämna tryggheten, jag vill inte lämna alla underbara polare, jag vill inte lämna alla rutiner, men främst av allt så vill jag inte bli vuxen. Känner mig gråtfärdig.
Snälla kan nån komma med några visa ord?


Nu ska jag kolla på spansk fotboll tills jag somnar.

A domani<3







Tuffa veckor



Seriepremiären gick ju inte särskilt bra. Torsk med 3-0, men om vi hade haft lite tur så hade vi kanske kunnat få ett oavgjort resultat. Det var helt klart ett bättre motstånd.
Kul att Sara, Emmie och Natta kom och kollade i alla fall, sånt blir man glad av!



Ännu en underbar låt att njuta av;






Så jävla najs att döma fotbollsmatcher. Lätta pengar samtidigt som man får motion. Visst får man ta en hel del skit, men det är ganska roligt ändå. Och pengar tackar man ju aldrig nej till!

På tal om pengar så har jag samlat ihop över 2300 kr i mynt, bara så ni vet.


Så jääääääääävla irriterande! Nu när jag äntligen kan träna för fullt och knät känns bra, så ska jag självklart skada foten. Jag kan fan aldrig få vara skadefri. Jag börjar seriöst tro att det finns en högre makt som sitter och roar sig med att skada mig gång på gång.

Dock så va jag hos sjukgymnasten och gjorde ett konditionstest som jag gjort massa gånger, och jag ligger nu på över elit. Då menas det alltså syreupptagningsförmågan. Känns skönt att veta i alla fall, även om jag fortfarande har kass kondition. Dessutom hade hon aldrig testat nån som fått så bra resultat.


Det är, som många säkert redan räknat ut, inte långt kvar till sommarlovet. Veckorna fram till sommarn är dock helt sjuka. Vi har så otroligt mycket prov och arbeten och uppsatser så man blir galen bara man tänker på det. Sen så måste jag få mvg på alla sista grejer för att få mvg i slutbetyg, jag ligger och väger i alla ämnen typ. Känns ju skönt o ha den pressen på sig också.


Nej nu ska jag sova och sen plugga söööööndeeeeeeeer!

Ciao<3








Frid





Äntligen fick du frid Morfar. Nu behöver du inte lida längre <3









Seriepremiär





SERIEPREMIÄR MOT BROMMAPOJKARNA
LÖRDAG 18/3, STUVSTA IP, 16.00
GLID NER OCH NJUT!




Underbar låt!






Ciaooooooo









Latisbobo



Senast jag skrev så hade jag precis varit på källbrink och lirat fjortisboll, remember?
Det var riktigt kul och måste upprepas!


Tyvärr har det inte blivit något skrivande sen dess, och det beror helt enkelt på att jag tränat och varit ute varje dag på lovet. Har varit ett väldigt chill lov faktiskt.
Har som sagt tränat mycket, och igår gjorde jag löptest för att få döma äldre serier, sen direkt efter dömde jag stuvstas p92 och fick 500 kr, kollade på a-lagets seriepremiär, och sen på kvällen var det fotbollsträning.


Idag ska jag träna med b-laget, ser fram emot det. Har dock rätt ont i vänsterfoten så får se hur bra det går att träna. B-laget har i alla fall seriepremiär imorgon, och jag hoppas verkligen att jag får vara med, även om jag bara får lira några minuter.


Skolstart idag då. Ja det var ju inte det roligaste. Som tur var hade vi bara 2 lektioner, mellan 11-3. Så det var som en mjukstart. Skönt också att vädret är så ljust och fint nu, för det gör mig otroligt mycket gladare! Det man inte ser fram emot är ju såklart alla prov och arbeten som kommer hagla över oss en tid framöver. Bara att blicka mot sommaren och hålla gnistan igång.


Juste, kära älskade innebandyklubba gick av på senaste träningen. Så jävla trist. Får väl samla pengar och köpa en ny sötnos.
Har 4 matcher att döma bara i helgen, så det lär väl bli en tusing ungefär. Cashflooooooow?!



Nej nu ska jag snabbplugga lite och sen dra på träning. Direkt efter blir det skynda hem för då avgörs kvartsfinalerna i Champions Leauge, sweeeeeeeet!


Ciaooo<3







Fjortisboll






FAN VAD KUL DET ÄR ATT SKJUTA BOLLAR PÅ FJORTISAR!! :D:D:D










Påsklov



Vem fan orkar skriva egentligen? Börjar kännas som en börda. Eller jag vill ju skriva, men jag har varken lust eller ork att göra det. Får bli ett kort inlägg idag.



Matchen mot örby i söndags blev väldigt konstig eftersom dom kom med 6 man och fick låna 5 stycken av oss. Personligen gjorde jag en grym match och ett ännu grymmare mål, så jag är nöjd. Direkt efter fick jag döma 94ornas match, 300 spänn lite oväntat tackar man inte nej till.


Igår vare chill med grabbarna, och sen träning med laget. Väldigt skön träning faktiskt. Idag blev de chill igen, och sen skulle jag träna med b-laget, men det blev ingen träning så jag och chris stod och nötte långbollar och frisparkar istället. Börjar se rätt hyffsat ut nu faktiskt.


Imorgon ska jag träna innebandy, de va ett tag sen, men känns ändå kul att dra dit och se hur den nya tränaren är. Måste plugga en del på lovet också, men sånt vill man faktiskt inte göra på ett lov. Ännu ett tecken på att Sveriges skolor orsakar stress och depression bland ungdomar.
Någon som är med på att bojkotta skolan?


Ojdå, blev nog inte så kort inlägg ändå..
Nuuuuu blire slagg, hare braaaaa, tja!








Mirakel?



Jaa ni, senast jag skrev var precis innan jag skulle iväg på en studentskiva. Det var asnajs i onsdags, dansade med adrian och hade skitkul! Bakis i skolan hela torsdagen, sluta klockan 5 för att direkt åka och träna fotboll. Därifrån direkt till nästa skiva, som inte var lika najs, men de va ändå trevligt.


Igår va jag ju helt död i skolan kan jag ärligt berätta för er. Men det var najs ändå, vädret var helt underbart så det var bara att njuta. Orkade verkligen inte skriva igår, satt bara och tittade på serier och filmer.


Imorse var jag tvungen att gå upp kl 9, för jag skulle döma en fotbollsmatch på Stuvsta IP kl 10. Najs o springa runt lite och få 200 kr, välbehövligt efter veckans festligheter. Därefter har jag bara chillat hemma. Vi har haft gäster för syrran fyller år.


Förresten, fan vad bacardi breezer watermelon är god ! <3


På tal om vädret, så var just vädret underbart idag också. Fan va sugen jag blev på att lira match när jag dömde matchen imorse. Som tur är så har vi match imorgon, men lite otur har vi dock, vädret ska bli sämre imorgon. Det spelar egentligen ingen större roll, jag är bara glad över att det går att lira fotboll nu, för det gör mig lycklig!

Vi möter alltså Örby, och där lirar Lukas i min klass. FYFAN VAD DÄNG DOM KOMMER FÅÅÅÅÅ!


Nu till miraklet; Klockan är ungefär 10 på kvällen, och jag ska gå o lägga mig! Helt sjukt!
Visserligen har jag knappt sovit på hela veckan, men ändå rätt coolt att jag är så pass trött redan nu. Rätt skönt ändå, bra uppladdning inför matchen.


För er som känner för att komma ner o kolla; STUVSTA IP, IMORGON SÖNDAG, MATCHSTART 13.30!


Nu blire en underbar slagg!





A DOMANI!










Studentskiva



Fyfan, nu kommer veckan igång på riktigt!
Underbart väder och massor med fest!




Igår tränade jag med B-laget. Så jävla bra träningar, och tempot är fan högre än det är på våra matcher. I år ska jag fan ta mig in i laget, det är mitt mål för det här året.


Satt och skrev på en ekonomirapport vid klockan kvart i 1 inatt, och helt plötsligt kommer min morbror från Linköping in och skrämmer mig. En aaaaaning oväntat. Dom skulle tydligen lämna bilen här och åka till Kuba från arlanda klockan 5 på morgonen. Lite trevlig surprise där.


Idag har jag inte orkar göra något särskilt i skolan, bara gått runt och varit trött.
Ikväll däremot, då smäller det! Ska på smek06b;s studentskiva och festa sönder med typ halva min klass. Många andra man känner ska dit också, så det kommer säkerligen bli underbart roligt, speciellt när alla sovit 3 timmar och ska till skolan imorgon, haha!


Nu måste jag käka och fixa mig innan vi ska iväg och förkröka.

Ciaoooooo<3







RSS 2.0