El Clasico!

Sorry dudes! Har inte riktigt orkat blogga dom senaste dagarna. Haft ganska mycket för mig, tro det eller ej!
Spelade innebandymatch igår, 5-5.

Spelade imorse också, fick vara kapten, lite oväntat, vinst med 5-3. Skönt att jag lirat 3 matcher den här säsongen och resultatet är 2 vinster och en oavgjord. Ganska skönt faktiskt! Alla matcher jag inte lirat har vi förlorat, tydliga tecken? Haha!


Har även dömt 2 matcher idag och fått 700 kr, inte illa!
Dessutom var jag hos Adde och kollade på El Clasico.
ZLATAN ASSÅ! VILKEN KUNG!!!







Nu ser vi INTE fram emot ännu en horig skolvecka!
Ciaoooooo!





Sömn!




Jag är alldeles för trött för att skriva ett ordentligt inlägg.
Det får räcka med att säga att jag varit duktig och lagt mig runt klockan 12 varje kväll den här veckan, och så ska det bli ikväll också!
CIAO!






MIRAKEL!



DET ÄR HELT SJUKT!
KÄRA LÄSARE! JAG, SORUSH BÅRON BOBO AF SILFVERTRYFFEL AMOORPOUR ÄR FÖR FÖRSTA GÅNGEN I VÄRLDSHISTORIEN KLAR MED PLUGGET FÖRE KLOCKAN 12! DET ÄR ETT JÄVLA MIRAKEEEEEEEL!!!!!!



Ni anar fan inte hur det känns! Att jag lämnade in det i tid också, helt sjukt! Ska bli så jävla skönt att få sova ut lite inatt. Även fast jag kommer vara grymt trött imorgon. MEN DET SKITER JAG IIII!!!!





Helgen var ganska mysig den också. I fredags kollade jag på idol och sen drog jag på fest, men då jag körde bil så drack jag inget. Helt okej asså. En grymt snygg tjej där, trevlig va hon också!
I lördags drog jag och gymmade, sen stressade jag hem och bytte om, drog till Gårde för att kolla på fotboll och förkröka och sen dra på 18-års fest hos Sara i klassen. Grymt trevlig kväll. Eller aa, det jag kommer ihåg i alla fall!

Riktigt jävla bakis var jag igår också. Vaknade o drog till kebaben med grabbarna, kom hem och sov, kollade på tv, pluggade, somnade. Jävlar vilken konstig söndag måste jag säga!


Har massor annat att skriva om men jag orkar inte, för nu ska jag sovaaaaaaaaaaa! Ska försöka skriva mer härliga grejer imorgon! Och totalt skita i att vår affärsplan blev helt fel!


CIAOOOOOOO!!!!






Härlig dag!




Hörni! Jag hade fel.
JAG FICK 3 POÄNG PÅ MATTEPROVET! Hahahaha! Helt sjukt asså. Fattar inte hur det gick till. Långt ifrån G men jag är hur nöjd som helst!


Dessutom fick vi lämna in alla våra svenskaböcker idag! Helvete vad glad jag blev när läraren sa det. Kändes fan som julafton! Dessa böcker har plågat mig i 2 år, dom har varit det värsta i hela mitt liv sen jag började på gymnasiet! Dessutom fick vi lira fotboll på fotbollen, bara grabbarna. Ganska kul faktiskt!



Eftersom innebandyträningen var inställd idag så gick jag upp extra tidigt för att köra ett riktigt ordenligt pass på gymmet. Jävlar vad jag tog ut mig, orkade inte ens köra klart det jag hade tänkt. Orkade helt seriöst inte lyfta en enda vikt till.







Nu sitter jag, klockan 01.11 och skriver ett jävla pressmeddelande som ska in imorgon. Somnade ju självklart framför teven och sen så har jag haft ett väldigt trevligt samtal med SötisSara, så det blev lite sent. Det är bara så jävla synd att man inte kan skriva lika snabbt och effektivt som man skriver här i bloggen...


Nej fan, ska ju upp om 6 timmar. Dags att kötta!
Ciao!






IG



Juste, haha!
Jag glömde berätta en sak. 6 stycken i klassen fick G på matte C provet, resten fick IG. Hahahaha! Ganska komiskt ändå. Jag har inte fått se mitt prov än men jag är ganska säker på att jag fick 0 poäng.



Nationellt prov i Svenska B idag. 5 timmar fick vi sitta där. Jag va där i 4½ timme. Kändes som att det blev en ganska bra text. Men som vanligt när det känns så, ja då blir det ju självklart dåligt betyg. Bara att tagga till!


Har precis kollat dagens avsnitt av Paradise hotel. Lite kul faktiskt, att se hur otroligt dumma i huvet vissa människor är.





Blev träning med b-laget idag också. Regnade ganska mycket. Gick faktiskt jävligt dåligt. Men skönt att röra på sig lite. Ska nog gå upp tidigt imorgon och dra till gymmet. Får ju bara ont i ryggen när jag sover för länge så kan lika gärna utnyttja min sovmorgon.


Ciaooooooo!





Nominerade!



Tjena bloggeeeeeeeeen!
Haha nej fyfan vad fjortis! Så ska jag absolut inte börja mina inlägg.
Eller vad tycker ni? FÖRSLAG TACK!



Som ni kanske förstått så blev vår affärsplan nominerad.
SÅ JÄVLA SKÖNT! Fast ändå inte, för det innebär ju extra arbete. Haha liiite dubbelmoral där.
Och på tal om skolan så är det sådär sjukt mycket som ska göras den här veckan. Fan det tar ju aldrig slut. Vet inte hur mycket mer jag orkar faktiskt.








Hängde med Viktor till gymmet och köpte till slut ett gymkort. Skönt som fan att träna. Dags att komma i form nu för faaaaaaan!
Tyvärr blev kortet lite cp eftersom hon i kassa inte kunde skriva mitt namn rätt, utan skrev typ Nadim Borompor. Hahaha!










Nu ska jag käka en härlig middag och sen bara dega framför teven. Vem vet, jag kanske till och med pluggar lite. HAHA! Vi får se...

Ciao!





Chill




Försov mig imorse, kom en kvart sent till engelskalektionen. Lika bra, dom lektionerna är så jävla tråkiga så man dör lite varje gång man är där.
Nu på multimedian har läraren varit borta så det har mest varit chill, fast lite jobb också...


OM EN TIMME SMÄLLER DET!
Då får vi veta vilka av klassens affärsplaner som nomineras och skickas vidare till UF.



Ska nog köpa gymkort idag också, känner nästan att det är dags asså.
Ciao!






ARG!



Ingen särskild lyckad dag idag. Lyckades somna på alla lektioner. Fast på multimedian kom jag ändå en bra bit på en hemsida som jag håller på med, kändes ganska okej med tanke på att jag inte hade sovit.


Nationella i Svenska B på onsdag; INTE NAJS!



Sen kom ju självklart dagens höjdpunkt.
Två timmars håltimme. Jag satt helt ensam i skolan, somnade en halvtimme ungefär, och sen när jag går till lektionen så får vi veta att lektionen är intälld! TVÅ JÄVLA TIMMAR ÅT HELVETE!!!









Imorgon får vi veta om vår affärsplan blir nominerad av läraren att skickas in till UF. Självklart hoppas jag på det, men ändå inte, för då innebär det en jävla massa timmars övertid igen!
Ganska mycket att göra den här veckan också. Inte särskilt najs.
Dock blir det gymnasietmässan på fredag, blir nog ganska kul!



Fick precis mail från Innovation Camp. 100 deltagare från Sverige, Norge och Finland. 13 stycken av dom är från Stockholm och 8 av dessa är från vår skola. DET är ganska coolt måste jag säga!



Nu ska jag iväg o träna innebandy.
Ciao!









Helnatt!



Klockan är 07.21 och jag har inte sovit över huvudtaget inatt. Jag skulle sitta uppe och skriva en jävla uppsats som skulle in för 3 veckor sen, men då jag precis fått kontakt med en gammal vän som jag tappade kontakten med för över 2 år sen så satt vi och pratade i telefon i flera timmar. Den här människan är helt jävla underbar, det ska ni ha klart för er!


Nåväl; ett par etanolhaltiga drycker senare så är skiten nu klar, och jag har absolut ingen aning om den håller g-nivå eller mvg-nivå. Den som lever får veta.


En sak jag dock är säker på är att alkohol löser alla problem.
DRINK & STUDY !!


Nu ska jag äta frukost och dra mig mot skolan. Vem ser inte fram emot en mattelektion på måndag morgon efter en sömnlös natt?!

Ciao!








Vinst



Blev en härlig 6-3 vinst igår. Skönt att få vinna den första matchen man lirar för säsongen.
Efteråt blev det donken med Chris som hade fått hjärnskakning och på nåt konstigt sätt var flummigare än han brukar vara, hur nu det går till...


Idag har jag varit matchvärd för a-laget och sen sovit en hel del under dagen.
Dessutom blev det till att se premiären på tv6 för både Paradise Hotel och Entourage, två riktigt härliga program!
Speciellt med en iskall Amstel i handen... Åh herregud, PARADIS!





Nu ska jag supa ner mig och skriva klart en uppsats som skulle in för 3 veckor sen.
Underskatta aldrig att komma full/bakis till en mattelektion en måndagmorgon!


Ciao!








Säsongsdebut



Nu jävlar gäller det. Första innebandymatchen för säsongen; Första matchen på typ 8 månader.
Tomtbergahallen 18.30!


NU JÄVLAR GÄLLER DET ATT KOMMA IGÅNG!







Kärlek



Nej nu är jag fan trött på den här skiten.
Varför kan jag aldrig hitta någon? Någon som gör mig glad. Någon som jag kan göra glad. Någon som tycker om mig för den jag är.
Varför kan jag inte få uppleva det där underbara som alla kallar för kärlek? Det som alla kallar kärlek, det har jag knappt fått uppleva under mina 18 år.
Jag vill bli kär, nu. Jag vill att min kärlek ska bli besvarad!






Nokia Innovation Camp Stockholm 2009




Jaa ni gott folk. Träningsvärk i hela kroppen är nog dagens uttryck. Och att jag är trött förstås, men det visste ni redan säkert. Plågade mig igenom en helvetesdag idag; UF-lektion som ändå var rätt chill, sen Svenska C i en och en halvtimme, och sen Engelska C lika lång tid. INTE KUL!


Något som däremot var riktigt kul var att jag, tillsammand med 3 andra i klassen blev utvald till att delta i Nokia Innovation Camp 15-16 december.
Vad är det? undrar ni med all säkehet.
Jo det är nämligen så att UF-elever från hela landet samlas och blir indelade i olika grupper med folk man inte känner. Därefter tilldelas man ett verkligt fall/problem som man ska lösa på cirka 24 timmar. Det kommer bli otroligt jobbigt, men även jävligt kul! Dessutom får vi sova på ett nästintill lyxhotell med bar; Aldrig fel!


De andra som blev valda från klassen är Jenny, Emelie och Stefan. Vi kommer att dela på två rum; förhoppningsvis hinner vi umgås lite fritt också!






Vill ni veta mer så kan ni kolla in detta;
NOKIA INNOVATION CAMP





JUSTE!
Jag ska göra debut i innebandy den här säsongen imorgon.
18.30 i Tomtbergahallen. Kommer bli grymt, DÅLIGT! MEN DET SKITER JAG I!




Nu ska jag iväg och kolla på idol med mina sötisar.
Ciao!










Upp och ner



ÄNTLIGEN ÄR AFFÄRSPLANEN KLAAAAAAAAAAR!
Det blev den iofs igår, men jag har inte orkat skriva om det.
Efter flera veckors slitande blev vi klara med skiten.


Den blev jävligt snygg och bra, även om det självklart finns massor småsaker som man kan förbättra. Men det tar vi och ändrar när vi blivit nominerade att skickas vidare till UF!


Efter att affärsplanen blev klar drog jag in till stan och köpte ett par skor.
Vad för skor kanske ni undrar? Jo, sånadär som jag aldrig i hela livet trodde att jag skulle köpa;







Jag tycker i alla fall att dom är skitsnygga, synd bara att dom inte är särskilt sköna.
Får hoppas att man vänjer sig.


Utöver det har den här veckan varit upp och ner. Som sagt blev det mycket slit med affärsplanen måndag och tisdag, men tisdag kväll var det chill och ikväll har jag bara tränat. Så otroligt jävla skönt att det går en kväll utan att man behöver tänka på något.

Iofs kommer jag få IG på matteprovet som vi hade idag, men det är sånt som händer. Säger vi...
Nu ska jag ta mig en iskall öl och somna snarkandes framför teven.

CIAO!






Stressig vecka



Jaa nu sitter man här klockan 01.22 och hungrar ihjäl. Tyvärr har det varit alldeles för stressigt den gånga veckan med både plugg och träningar vilket har resulterat i ungefär... NOLL INLÄGG. Jag vet, jag vet; fan vad dålig jag är.
ELLER?

Näää jag har kommit fram till att jag är ganska grym. Har tränat nästan varje dag, suttit kvar flera timmar i skolan 3 av 5 dagar, kört en träningsdag på lidingö och stuvsta, och självklart hängt med grabbarna.


Affärsplanen ska in på tisdag och det är panik panik panik! Dessutom är det matteprov på onsdag, vilket kommer gå superbra då jag har gjort ungefär... 1 tal under hela 3an. SKITBRA BOBO! Kommer bli första gången i hela mitt liv jag får IG; känns pirrigt.


Idag vaknade jag upp bakis efter en trevlig kväll med trevligt folk och åkte iväg för att döma 3 matcher. 900 kronor på 3 timmar är INTE ILLA! För att ni ska få lite bättre intryck av hur bra det är så ska ni få ta del av två härliga bilder;



NU KAN JAG STOLT SÄGA ATT JAG HAR BADAT I PENGAR!






Nu ser vi fram emot ännu en jobbig och misslyckad vecka både när det gäller träning och skola. TJOHOO!
Ciao!

PATO ÄR KUNG!






Höstlovet!



Jaaaaaa nu känner jag mig hemsk! Jag vet att många gått in på bloggen nu under lovet och hoppats att jag skrivit någonting nytt, men tyvärr har det inte blivit så.

Därför får det nu bli ett långt inlägg om hela mitt höstlov!



Det här lovet har jag faktiskt haft rätt mycket att göra, till skillnad från tidigare lov då jag bara suttit hemma och degat och varit deppig för att jag inte haft någonting att göra. De gångerna jag väl försökt skriva i bloggen så har bloggsidan krånglat.

Det hela började med min 18års middag/fest på lördagen; Grabbarna kom förbi och vi åt en underbar middag som min underbara mamma hade fixat. Därefter gled det in fler människor och vi hade det trevligt och dansade o massor hela kvällen; Bilder finns på facebook!

Här är en bild på mina underbara favoriter!





Hela söndagen gick åt att vara bakis och plugga teori. Ja precis, körkortsteori! För jag skulle nämligen göra skiten på min födelsedag på måndagen och dessutom köra upp. Med min vanliga otur i bakfickan fick jag 51 på teoriprovet; 51!!!! Kan ni fatta? Godkänt är alltså 52!

Ledsen och arg drog jag vidare till farsta för att misslyckas med uppkörningen också, men så jag tydligen tappat bort oturen ur bakfickan så klarade jag uppkörningen helt galant! Hem och uppdatera vägvärkets hemsida var 5e minut för att hitta en ny tid för teorin; Onsdag blev ny tid och som tur var klarade jag teorin; KÖRKORTET VAR KIRRAT!



Härlig låt!







Senare på måndagen fick jag presenter och tårta och blandade massor drinkar och drack champagne; trevlig kväll! Tisdag var jag bakis igen men drog till centrum för att köpa ett par jeans jag fått pengar till och samtidigt umgås med tmL och skaffa ett visakort & internetbank. Nu jääävlar känner man sig vuxen!


Onsdag var träning och sen krogen med Adde; Massor annat folk var där också.
Märkvärt är att det var första gången jag va på krogen utan att behöva oroa mig för att åka fast för falskleg, TJOHOOOOOOO!
Kvällen däremot var både bra och dålig; Kul var det, men 700 kr på en kväll på östermalm är fan inte min stil!


En liten lista på det jag fick;

     - Halsduk
     - 2500 kr
     - Jeans
     - Skor
     - Ett inramat foto på mig och Hårfönsgumman <3
     - 2 plattor underbar öl!
     - Körkortet betalt
     - 1000 kr för jag klarade uppkörningen första gången på farsta



På torsdag blev det bakiskebab och lite chill med grabbarna och sen innebandyträning för första gången på jävligt länge; Gick väl sådär men kommer nog igång snart.

Fredag blev det lite shopping i stan med Gårde, som förövrigt suger på att shoppa, och sen match med B-laget för att sen dra på fest med massor folk. Härlig kväll och dagen efter var inte heller helt fel; Bakiskebab igen och sen dega i soffan hos Gårde och kolla på fotboll hela dagen; Kvällen avslutades med en härlig Milanvinst och en snabbis på donken kl 1 på natten.


Idag var ännu en jävligt seg dag, men vad gör det när AIK TOG SM-GUUUUUUUUUULD!
Kollade matchen hos Viktor och hade allmänt mysigt. Väl hemma blev det en lång stund med Nintendo Wii och sen har jag suttit och kämpat med det förbannade talet som jag ska ha i Svenska B; en del av det nationella provet.

Klockan är nu 02.35 och det är ÄNTLIGEN dags att sova.
CIAO!










RSS 2.0