Tröttast i stan

Drog till en vän med Joakim igår och chillade, det var rätt trevligt, fast jobbigt att man är handikappad bara. Skulle varit roligare om vi kunde sovit över där också men det fick jag inte för mamma.
Jag var i alla fall jättetrött på vägen hem, även fast jag hade sovit typ 9 timmar natten innan, och ett par timmar på dagen. Det är precis som sköterskan på sjukhuset sa till mig, att jag skulle känna mig extra trött i några veckor. Weeiii, kul! Det kommer ju inte påverka mig i skolan det minsta...

Nu ska jag äta frukost och titta på någonting roligt, om det finns något roligt att titta på. Sen blir det fotbollstittande ikväll, Serie A startade ju igår!

Ciao <3

.

Just nu är jag så jävla trött så jag inte ens kan komma på en rubrik, men det är väl inte hela världen?
Eller det kanske är det, med tanke på att det inte händer någonting över huvudtaget just nu. I alla fall inte något som passar mig och mitt kära ben som är fast i sitt egna lilla fängelse. Ja det är precis så det känns, det känns som om mitt ben är fängslat i den här jävla skitgrejen. Jag får små panikattacker ibland och får lust att slita av den för jag känner mig så instängd, men om jag gör det riskerar jag att aldrig mer få lira fotboll, så då gäller det att hålla sig.

På tal om fotboll, mitt lag förlorade tydligen igår med 1-0. Motståndarna hade haft en chans och den hade dom gjort mål på, medan "vi" hade styrt hela matchen och haft jättemånga chanser utan att få in bollen. Låter nästa som förra gången vi mötta Hanviken på vår hemmaplan, fast då var det ju dom som hade hela matchen. Synd att jag inte var med, jag hade säkert kunnat trycka dit en eller två, för alla mina mål har ju varit såna mål där jag bara "råkat" stå på rätt ställe.

Ikväll är det NRJ in the park, men dit ska jag såklart inte. Känns helt värdelöst att ens försöka dra dit o ha kul när man är, med risk för att låta tjatig, instängd.
Istället ska jag kanske på fest hos en kompis, men det är rätt osäkert, får se hur det blir. Känns ju inte sådär jättekul o dra dit med mjukisbyxor och kryckor liksom. För tillfället vill jag bara sova.

Ciao<3


En "vanlig" fredag..

En "vanlig" fredag hade jag tagit bussen till skolan på morgonen
En "vanlig" fredag hade jag sluppit gå på kryckor i skolan hela dagen
En "vanlig" fredag hade jag sluppit vara på gränsen till att somna hela dagen
En "vanlig" fredag skulle jag sluppit snubbla på mitt eget ben när jag spanar in en tjej
En "vanlig" fredag hade jag kunnat hämta mat åt mig själv
En "vanlig" fredag hade jag åkt buss hem från skolan
En "vanlig" fredag skulle jag taggat till inför match
En "vanlig" fredag hade jag redan ätit och packat för att klockan 18.30 samlas vid Stuvsta IP
En "vanlig" fredag hade jag haft roligt i bilen påväg till bortamatchen
En "vanlig" fredag skulle jag varit med i startelvan
En "vanlig" fredag skulle jag förhoppningsvis ha gjort mål
En "vanlig" fredag skulle jag antagligen skrattat på plan med mina vänner och varit glad hur matchen än slutade
En "vanlig" fredag skulle jag duschat och kanske träffat några vänner under kvällen
En "vanlig" fredag skulle jag kunnat somna som en normal människa

Suicide

Sitter på första lektionen i Multimeda, och det suger riktigt jävla hårt. Det är tråkigt, och jag har jätteont i knät, och jag håller dessutom på att somna. Det blir inte bättre när lektionen är 2 timmar och 15 minuter heller.
Som tur är så har vi fått 2 korta "bensträckare", skulle aldrig klarat mig annars. Men vi slutar om 4 minuter, och då ska jag hem och sova och ha ont i mitt knä, men det är mycket skönare att ha ont när man är hemma än när man måste sitta i skolan och låtsas vara intresserad och lyssna hela tiden.

Ciao<3

Irriterande

Den här jävla grejen jag har på benet börjar verkligen gå mig på nerverna. Jag har haft den i 1 dag och har redan tröttnat på den, fattar inte hur jag ska stå ut i 2 veckor, ända till nästa operation, kommer bli galen asså. Tur att jag slutar 12.20 imorgon så jag kan gå herm och sura. Inte nog med att den är jätteirriterande, utan jag börjar få jätteont i knät också. En lite dold men konstant smärta som vägrar ge upp, orkar fan inte med den asså.
Låg i sängen och pratade i tele och helt plötsligt blev jag helt deppig. Allt känns bara så jävla meningslöst just nu, känner som om inget går bra för mig.
GAAAAAAAAAAH!

En lite rolig sak är dock alla 92or i skolan. Typ idag stod vi utanför matsalen, så kom det 2-3 tjejer hela tiden, och varje gång så sa jag "Hej!" och log mot dom. Antingen så blev dom jättechockade eller jättegenerade och började fnissa. Tror nästan att jag skapade glädje åt vissa av dom för resten av dagen. Är alltid kul med såntdär, att vara spontan och göra konstiga saker.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv tills jag somnar, hoppas det går bättre att somna ikväll.

Ciao<3

Första riktiga skoldagen

Det var rätt skönt att börja sent idag, 9.30. Fast pappa skulle till sjukhuset så jag fick bli skjutsad lite tidigare, typ runt 9, men det är mycket skönare att åka bil än att åka buss.
Låg i sängen och tittade på tv igår till klockan 12, och sen försökte jag sova, men det slutade med att jag somnade klockan 3. Det är så jävla äckligt irriterande, har varit så i flera dagar nu. Jag vill ju somna tidigt så jag kan vänja mig vid skoltider, hatar att vara trött i skolan.

Började med en väldigt lång lektion Naturkunskap B. Tror den var runt 1½ timme, och det var verkligen skittråkigt. Efter det hade vi en psykologi B snabbis, lektion på 40 minuter där vi typ bara fick lära känna läraren och få betygskreterier och studieplan. Efter det var det "lunch". Åt knappt någonting för det var äcklig kalops. Usch asså! Sen var det en lite längre rast och sedan skulle vi ha idrott. Asjobbigt att gå dit på kryckor men några tjejer i klassen va gulliga och gick sakta med mig. Snackade med idrottsläraren om mitt knä och angående ämnet Bollsport som jag hade valt till den här terminen. Han var schysst och sa att det inte va någon mening att gå den här terminen eftersom jag kommer vara borta i 3-4 månader, så jag skulle få gå nästa termin. Det är jävligt skönt eftersom det innebär att jag slutar typ 12 på fredagar nu och börjar nångång efter 11 på tisdagar, men å andra sidan innebär det att jag nästa termin har 10 minuter på mig att duscha och ta mig till naturkunskapen, och att jag har både bollsport och idrott samma dag hela nästa termin, men det löser sig säkert.

Sista lektionen för dagen var Företagsekonomi B, en lektion på 2½ timme. Som tur var så fick vi 20 minuters rast emellan, annars skulle ingen orkat klara sig igenom hela lektionen. Jag hamnade i samma grupp som Rebecka och hon ritade en väldigt fin bild tyckte jag;




Själv kände jag också för att visa lite skillz, men eftersom jag inte har några så betyder det att jag inte ens kan skriva snygg, men jag hade den här låten i huvet, ni vet nike reklamen; "I've got soul but i'm not a soldier"




Måste faktiskt erkänna att vi har jävligt kul i skolan just nu. Vi garvar åt massa saker och har allmänt kul tillsammans, men det beror väl mest på att det seriösa inte har börjat än. Får njuta så länge det går, men det känns ändå som att vi har bättre sammanhållning nu än förra året. satt typ 10 pers i cafeterian idag och chillade innan sista lektionen, mysigt!


Nu tänkte jag vara lite feminim av mig och härma typ alla tjejer som har blogg, dagens outfit;


Som ni ser så är det ett par vanliga idrottsshorts, eftersom jag inte kan få på mig nåt annat på grund av ställningen, och en söt t-shirt, inte sådär värst spektakulärt men det fick duga för dagen.


För er som inte kan läsa spegelvänt;




Nu äre middag, ciao<3

Smärta!

Till att börja med så vill jag säga att folk som skriver kommentarer och gör reklam för sin blogg kan sluta upp med det genast. Det är jävligt irriterande och helt respektlöst. Skriv gärna en kommentar om inlägget, och om ni är trevliga kanske jag klickar på er länk och besöker.

Går runt och har ständig värk i knät. Kan inte böja på det, för då får jag jätteont direkt. Jag får inte heller böja på det, för då riskerar jag att någonting åker in i knät och förstör korsbandet, och då blir det aldrig mer fotboll för min de.
Fotboll för min del blir det aldrig mer heller om dom misslyckas med den nya operationen som ska ske om två veckor. Det känns ju jävligt bra...

För att jag inte ska böja på knät har jag fått en jävla grej på benet så jag ser ut som en robot, låt mig demonstrera:


'



Ur min synvinkel, nästan:





Min arm som blev knullad för sköterskan inte kunde hitta rätt:



Först skulle dom göra titthålsoperation för att se vad problemet var, Fick sprutor o massor tabletter o dropp o skit, fick träffa typ 6 sköterskor o 5 läkare. Dom undersökte och ställde massor frågor och skojade med mig. En kille var typ chilenare och gillade fotboll, så han sa till sina kollegor; Okej grabbar vi tar det jävligt lugnt med honom nu vi måste fixa honom. Är du back eller anfallare? Anfallare, svarade jag. -Shit grabbar ingenting får gå fel, dom är primadonnor dom här vi måste fixa till honom så han kan lira igen. Han slog vad med sin kollega från kina också, som inte kunde svenska, om vad det var för fel, korsbandet eller menisken. Sen efter typ 1 timme var det dags, och när vi va påväg in i operationsrummet börja jag skaka som fan blev skiträdd. Jag låg och sprattlade som en fisk som hoppat ur vattnet typ. Helt skraj och chockad, men som tur var, så var en av sköterskorna rätt het och hon va jättesnäll mot mig.
Efter blev jag nersövd, vilket också var väldigt läskigt, och vaknade upp med den gigantiska ställningen på benet. Dom hade ju sagt att det var antingen korsbandet eller menisken som va problemet och tydligen så var det båda. Om jag nu ska säga att jag har haft lite "tur" så var korsbandet bara skadat, inte av, men det var dock menisken. När dom hittat problemet försökte dom fixa det redan då, men det var så svullet så dom kunde inte sy ihop menisken idag även fast dom försökte, vilket gjorde att operationen pågick jättelänge.
Därför ska jag dit igen om 2 veckor och bli opererad.

Jag kommer gå hos sjukgymnast, och jag kommer inte kunna träna på minst 3 fucking äckliga månader. Konditionen kommer försvinna helt och jag kommer bli jättetjock. Fatta vad jag kommer få kämpa för att komma tillbaka sen igen.
Nu måste jag även se till att byta bort ämnet "Bollsport" för jag kommer kunna träna igen när den kursen är slut, och det betyder att jag inte kommer kunna få mer än G. Då gick det åt helvete.


Nu har jag skrivit så mycket så jag har glömt massor annat som jag hade tänkt nämna, men ni får jättegärna skriva en kommentar om ni undrar någonting eller höra av er på annat sätt. Nu måste jag sitta och räkna lite matte eftersom jag har missat båda dom mattelektioner vi haft på dom här 3 dagarna som skolan varit igång.


Operation, hemskt.

Jag kom hem för cirka två timmar sen från sjukhuset. Har opererat mig och sitter här vid datorn nu. Orkar inte berätta om allting just nu men jag ska göra det så fort jag har lust, senast imorgon.

Ciao<3

Korrektion

Nu berättade mamma nyss att det troligen inte är en titthålsoperation, utan dom ska fixa problemet direkt, men jag är inte säker, kanske blir både och. Återstår att se, pussen ! <3

Fittskola, fittknä.

Skolan började igen igår. Han bara gå på uppropet innan jag skulle iväg till sjukhuset för att kolla knät eftersom jag skadat mig på matchen. Jag tror att jag sammanlagt fick ta av mig byxorna 5 gånger, varan ena gången var för att få en spruta med smärtstillande. Var fick jag sprutan? Jo det ska jag berätta för er. I RUMPAN! I vänster skinka, trots att jag har ont i höger knä. Pang, rakt in. Och det var ingen snabb spruta, utan den jävla sköterskan höll kvar den i flera minuter. Fick röngta och bli undersökt av flera olika läkare, och då passade jag även på att somna några minuter när jag väntade på en av dom.
Dom snackade lite och sen fick jag ett par kryckor och åkte tillbaka till skolan för att ha Naturkunskap B. Hade då varit på akuten i cirka fyra timmar. Det innebar ju att jag missade mattelektionen också, fast där fick dom bara böcker, och den fick jag idag.

Ja juste, idag var ju en dag också. Alla ska såklart leka med mina kryckor, fast det är lugnt, det är så för alla som har kryckor.
Började med att jag drog till idrottshallen klockan 8 för att ha Bollsport som jag har valt till som individuellt ämne. Det var inte så värst bra med tanke på mitt knä och jag tänkte fråga lärare om jag borde byta, men han sa att om det bara är några veckor så kan jag komplettera det på vårterminen, och under tiden köra rehab och gym på dom passen. Låter ju bra.
Sen hade jag håltimme i typ två timmar. Hängde en del med Patricia eftersom hon hade haft tidig lektion och hade håltimme. Eventuellt så dök ju alla andra upp.
Till slut hade vi Företagsekonomi B där vi har en ny lärare, så vi spenderade den lektionen till att lära känna henne och så. Blev ju en hel del härliga skratt.
Juste, från och med nu är det jag som är Bobo B-kupa!
Under den lektionen ringde min kära mor och var orolig. Dom hade ringt till henne från sjukhuset och berättat att jag ska
opereras imorgon. KUUUUUUUUUL!
Iofs är det bara en titthålsoperation för att se vad som är fel, men antagligen kommer dom fixa det redan då, eller så måste jag opereras igen. Missar alltså skolan igen imorgon, och en heldag blir det den här gången. Det känns inte bra, för jag har inte missat såhär mycket från skolan sen 6an typ. Även om jag hatar skolan hatar jag ännu mer att missa lektioner och hamna efter för då går man miste om så mycket, men jag hoppas att det inte är så viktiga lektioner imorgon.

Nej nu måste jag gå iväg och duscha med en viss svamp som vi var tvungna att köpa på apoteket, och jag får inte äta någonting heller, så nu sitter jag och är jättehungrig.

Håll alla tummar ni har!
Ciao<3

Otursdag?

Matchen började helt underbart. Vi kontrollerade spelet, stoppade alla deras anfall, gjorde två sjukt snygga mål och vi hade alltså en 2-0 ledning i halvlek.
Sen brast det. Motståndarna fick en feldömd straff. Efter det gick jag in i en närkamp och mitt knä vreds till. Jag har aldrig haft såhär ont förut, och jag kan knappt gå, måste hålla benet helt rakt för att det inte ska göra ont. Det innebär ju att jag kommer missa resten av fotbollssäsongen, jag kommer missa första halvan av innebandysäsongen, och jag kommer få IG i ämnet bollsport som jag har valt den här terminen. Det beror ju självklart på att jag inte kommer kunna idrotta på ett par månader, så som det känns nu iaf. Jag är nästan helt säker på att någonting har gått av.
Efter det fanns det inga Powerrade på coop, och nyss fölorade Roma som jag hellre föredrar än Inter, i Italienska supercupen.
Helt underbart som mitt liv är just nu så har jag 3 timmar håltimme imorgon också, och slutar vid 4 nångång. Fast det är bra, jag kanske hinner dra till läkaren och kolla upp det. Jag måste ju fan åka till flemingsberg när jag ska till vårdcentralen, istället för huddinge vårdcentral som ligger i min skola, helt sjukt.
Jag kunde inte heller göra mål för fjärde matchen i rad. När det äntligen börjar gå bra så ska någonting såklart gå helt fel.

Nej nu orkar jag fan inte mer, allt går ju bara åt helvete! Kommer antagligen vara på världens sämsta humör imorgon, men hoppas verkligen att någon i skolan kan få mig på bra humör.

Godnatt.

Brist på fantasi?

Vad finns det att säga? Har tittat på OS och lirat fifa i stort sett hela dom 2 senaste dagarna. Fast jag var iofs och kollade på en kompis match igår också. Dom förlorade med 3-2.
I pausen gick vi in på planen och lattjade lite, och självklart ska jag göra nån dum rörelse så jag får jätteont i knät igen, smaaaaaaaart Bobo!

Har knappt sovit inatt, tittat på OS hela natten typ. Inte bra eftersom det är match idag, bara några timmar kvar.

STUVSTA IP, 18.00!!

Nej nu måste jag ner o fixa nåt att käka, kanske klippa mig också. Vi ses på matchen.

Jävla fittskola imorgon..

SCHEVA TILLBAKA TILL MILAN! :D

Ciao<3

Sämst natt också

Först åkte Jörgen ut, även fast han spelade grymt, och sen somnade jag 5 minuter innan fotbollsmatchen började och vaknade 5 minuter efter att den slutat. FAN VAD IRRITERANDE!!


Sämst dag och helnatt

Har typ inte gjort någonting vettigt över huvudtaget idag. Tittat på OS, tittat på Casanova, ätit pizza, spelat fifa, fått deprission över att skolan ska börja. Det gamla vanliga ni vet.
Inatt dock, då jääävlar smäller det! Vår älskade Jörgen "jyrgen" Persson är ju i semi-final i bordtennis efter en grym match i kvarten. Den följde man ju såklart klockan 8 imorse!
Först är det jyrgen klockan 4 inatt, och sen typ en halvtimme efter det är det final o herrfotboll, mellan Nigeria-Argentina. Nu gäller det bara att kunna hålla sig uppe! Om det är någon som mot förmodan råkar läsa det här och är uppe medan nån av höjdpunkterna pågår så är det bara att slå en pling på mobilen och hålla mig sällskap!

Fyfan vad jag börjar bli deppig över skolstarten asså. Vill verkligen inte tillbaka, finns knappt något nämnvärt där som är det minsta positivt. Kanske att det har börjat massor 92or som man kan mobba, men resten är sämst. Dåligt schema, halvdan klass, dåliga lärare för det mesta, tråkiga ämnen, massor jobbiga prov o arbeten. Vetefan hur jag ska klara mig igenom det här året asså.

Nej nu börjar Jyrgens pingismatch alldeles strax, ska bädda sängen och fixa och lite sånt så att allting är perfekt till matchstart. Glöm inte att höra av er om ni har lust o hålla mig sällskap. Speciellt med tanke på att jag antagligen kommer sitta uppe till förmiddagen eller nåt, är ju fotbollsfinal också.
Helnatt! <3

Glöm inte heller vår match på söndag, 18.00 på Stuvsta IP.

Kisses!

Tråkig dag

En tråkig dag för mig innebär såklart en väldigt massa OS-tittande. Dock så har det varit lite annorlunda idag. Förutom finalen i dam-fotboll, där USA vann mot Brasilien med 1-0 i förlängning, så tittade jag även på första halvleken mellan Hammarby-Kalmar i Svenska cupen. Även den matchen slutade med 1-0 i förlängning, till Kalmars favör.
En liten höjdpunkt var dock Jörgen Persson, en väldigt känd och rutinerad bordtennisspelare som tog sig vidare till kvartsfinalen. Åttondelsfinalen som jag följde under dagen var väldigt intressant och var fylld med spänning. Till slut blev det ju såklart att man stod upp och skrek och hejjade.

Blev även träning under kvällen. Varför känns det som att det är fint väder hela tiden, och sen precis när vi ska träna så börjar det regna? Nu skojar jag inte, det har hänt minst 15 gånger dom senaste månaderna, och det börjar bli jäääävligt irriterande.
Ett tips förresten, ät aldrig tacos innan ni ska träna, inte bra kan jag berätta. Fan vad illa man mår, speciellt när man kör en mindre fysövning, och sedan försöker kämpa så gott man kan genom att springa mycket under resten av träningen. Till slut klarade jag mig igenom träningen utan att spy, vilket var positivt. Nu blir det match på söndag mot dom nya serieledarna Ingarö IF, som vi förlorade mot med 3-1 senaste vi mötte dom. Förhoppningsvis går det bättre för oss den här gången.

Jag har tittat på en film som tog slut alldeles nyss. Den heter 50 pills, och handlar om en kille som ska sälja 50 ecstacytabletter på en dag för att kunna betala din collageräkning. Den var helt okej, 3 av 5 om man säger så.

Vad händer härnäst då? Jo jag ska såklart lägga mig och titta på OS tills det att jag somnar, vilket förhoppningsvis blir rätt sent eftersom jag gillar att titta på OS. Glöm nu inte, ring inte och väck mig alldeles för tidigt. Ring inte över huvudtaget faktiskt, bara om det är jätteviktigt, för jag behöver min sömn, tro det eller ej. Som sagt, är det viktigt så är det okej, det är därför jag har en mobil som är påslagen dygnet runt.

Älskar att ligga i en helt bäddad säng med öppet fönster som betyder att det blåser in sval luft, och glo på tv tills jag somnar. Fast när mamma eller pappa kommer in 7 på morgonen och ser att teven står på och en sovande Bobo, ja då blir dom inte glada...

Ciao<3

Tidiga samtal

Inte för att jag har något emot att vakna av att telefonen ringer och någon söt jävel vill något, men när det gäller att fråga om jag ska på dagens träning så är det bara onödigt. Man ringer inte så tidigt som klockan 12.49 för att fråga den frågan, även om den som ringer går i skolan och har gått upp jättetidigt. Ni får ju tänka på mina känslor vafan! NI vet vilka ni är grabbar. Skicka ett sms istället så svarar jag när jag vaknar, det blir mycket bättre så.

Förresten, jag har 181 pa-dollar men har inte betalat en enda krona, mihihi (a)

Fan måste nog börja lägga in lite bilder i mina inlägg snart, känns som om jag börjar tappa lite läsare, speciellt med tanke på att jag brukade få uppemot 10 kommentarer på vissa inlägg förut, och nu får jag inte ens ett enda.

Nu tänkte jag dra lite fotbollssnack, men dom som är ointresserade kan ju hoppa över den här långa delen

Kom o tänka på en
sak för en liten stund sen. Nu ska jag inte dra hela historien för det skulle ta flera timmar, men varför i helvete låter man inte en spelare som Yoann Gourcuff spela? Killen har fått stämpeln som den nya Zidane, ändå fick han MINIMALT med speltid i Milan, vilket nu lett till att han blivit utlånad till en fransk klubb igen. Dessutom fick han det otacksamma jobbet att hoppa in när det var cirka 20 sekunder kvar av matchen igår mellan Sverige och Frankrike. Hur i helvete kan man förvänta sig att han ska prestera på 20 sekunder, eller 10 minuter, eller på en kvarts speltid varje månad. Man måste ju ge killen lite tid att visa vad han går för. Kolla bara på Kim Källström i matchen mot Frankrike igår. Han fick till slut en riktig chans, och han visade vad han verkligen går för.
Som Milanfan så följde jag nästan varje ynka minut han fick spela i Milan, och tro det eller ej, ibland hann han faktiskt visa upp rätt mycket under 10 minuter. Killen skulle kunna bli hur stor som helst om han bara fick chansen. Nu hoppas jag verkligen att han får förtroende i Bordeaux och visar att han är en stor talan, så att Milan sen kan ta tillbaka honom och göra honom till en världsspelare.
Det är nästan som om Milan och Sverige jobbar tillsammans ibland. Man vägrar släppa fram unga spelare. Kolla medelålder i Milan, om jag har rätt ligger den nånstans över 30, och medelåldern i Sverige igår var 29 eller nåt. Jämför det med andra lag, typ Spaniens landslag, där medelåldern ligger runt 23, och hur går det för dom? Jo dom fullständigt utklassar sitt motstånd. Självklart menar jag inte att man ska slänga in 11 spelare på 23 bast och så kommer man vinna ett mästerskap, men man måste ge dom chansen någongång. Det håller inte i längden att spela på rutinerade spelare som håller på att falla ihop.
Släpp fram ungdomarna och låt fotbollen leva!

Ojdå nu blev det väldigt mycket mer än jag hade tänkt skriva, men så blir det ibland, det rinner iväg liksom.
Nu ska jag äta tacos och glo på OS, vi hörs senare.
PUSS!

.

Fantasin är ju inte den bästa såhär dags på natten. Jag syftar såklart på att jag inte orkar komma på en bra rubrik.
Får väl helt enkelt börja med att berätta om min dag, som förövrigt inte varit den roligaste.
Har mest tittat på OS hela dagen, som vanligt. Tittade även på Sveriges landskamp i fotboll mot Frankrike, där frankrike vann med 3-2. Dock så måste jag erkänna att det nya spelsystemet som Sverige körde, 3-5-2, verkade fungera rätt bra framåt. Sverige radade upp anfall på anfall som jag inte har sett landslaget göra på flera år. Som resultatet visar så blev det ju sämre bakåt, fast det beror mer på dåliga backar och elegans av fransmännen, för deras mål var faktiskt väldigt snygga.

Fyfan vad jag hatar playahead asså. Skickade ett sms för att sätta in pengar på min pea, och då kostar det 50 kronor som jag får i räkning. Jag skickade ett sms, och fick tillbaka 5 sms om att jag har satt in pengar, så nu kommer jag få en räkning på 250 fukking kronor. Jävla äckelskitsida!

Träning imorgon, är taggad som fan. Knät blir liiiite bättre för varje dag som går, förhopppningsvis är det bra till helgens match, som alltså är klockan 18.00 på söndag, Stuvsta IP. Självklart ska ni komma och kolla om ni har tid!

Nu har jag varken orken eller lusten att skriva mer, förutom att jag gör världens godaste nattmackor!
Ciao <3

Dålig uppdatering

Ja det är väl dom vanligaste ursäkterna, jag har inte orkat, kollat på OS, haft tråkigt.

Igår träffade jag en vän från Uppsala, och lite senare på kvällen var jag med Joakim och Gårde, och så träffade vi några andra en liten stund.

Sen blev det hem o sitta vid datorn såklart, och titta på OS hela natten. Hela dagen idag också faktiskt.

Såg matchen mellan Argenting och Brasilien. Den slutade 3-0 till det förstnämnda laget. Inte helt rättvist med såna siffror, men Argentina var helt klart värda segern. Brasilien har inte imponerat särskilt mycket i OS i år, medan Argentina för det mesta spelat som gudar. Speciellt Messi, fyfan vilket underbarn asså, blir förvånad om han inte blir framröstad till årets spelare i år.

Väldigt synd att Stefan Holm inte lyckades ta någon medalj idag i finalen i höjdhopp. Det var otroligt nära att han klarade 2.36, men han hade nog inte vunnit guld, för ryssen som vann verkade kunna hoppa hur högt som helst. Dock hade det varit väldigt mycket roligare med en medalj faktiskt.
Grattis till Johan Wissman också, som är i final i 400 meter. Tror hans chanser till guld är minimala, men man kan ju alltid hoppas på en andra eller tredje plats i alla fall.

Skippade b-lagsträningen igår, samt vår träning idag för jag känner att jag verkligen måste vila knät, annars kommer det aldrig att bli bra. Jag ser fram emot träningen på torsdag, men jag ser ännu mer fram emot matchen vi har på söndag. Den äger rum på Stuvsta IP och börjar klockan 18.00. Som vanligt hoppas jag att det kommer många och kollar, för det är väldigt mycket roligare att spela då. Dessutom har jag, som jag tidigare nämnt, gjort mål i dom 3 senaste matcherna. Skulle vara väldigt roligt om den trenden håller i sig även den kommande matchen. Dock hoppas jag ännu mer på att knät ska bli bra igen.

Juste jag har bakat en kladdkaka idag också. Blev inte sådär perfekt men ändå väldigt god.

Skolan börjar snart igen, på måndag dvs. Vääääldigt segt. Kommer bli så jävla mycket att göra så jag knappt kommer ha någon fritid över, men det finns ju ändå små positiva saker; man slipper ha tråkigt hela dagarna, och sen så kommer det ju börja massor 92or på skolan, och det finns väl knappast något roligare än att mobba 92or? Fyfan vad kul vi ska ha!
På tal om skolan, mitt schema suger verkligen. Börjar typ 8-9 varje dag och slutar runt 4-5. Juste, vi kommer ha massor tråkiga ämnen också, så jäääävla triiiist! Man har ju lust o bara bränna ner stället asså.

Min mamma börjar bli så jääävla naiv asså. Idag när jag va o kollade på vår träning så hade jag såndär tabletter, extra drops heter dom. Dom smakar och luktar väldigt mycket, och när jag satte mig i bilen o skulle åka hem så börjar mamma skälla ut mig o anklagar mig för att ha druckit cider o säger att jag ljuger om att jag ska på träning för att dricka. Jag fick nog och skällde tillbaka. Fyfan asså nu börjar det gå för långt, jag orkar inte om hon ska hålla på sådär längre.

Har som vanligt beslutsångest, men smart som man är så får man dela upp saker och ting så löser det sig till slut, även om det inte är den ultimata lösningen.

Måste bara berätta att jag hatar alla blonda fördomsfulla bloggare så jävla mycket. Ni vet vilka jag menar, blondinbella och alla dom. Nu är jag också fördomsfull såklart, men det bara så himla mycket med dom som stör mig. Nu orkar jag inte dra upp allt, får bli en annan gång.
För att minska min fördomsfullhet en aning så skriver jag att jag inte hatar ALLA blonda bloggare, utan vissa utvalda. Iofs har jag bara kollat på deras blogg en gång, men det räckte för att göra mig arg.

Nu ska jag se på OS och somna, som vanligt. Får se vad som händer imorgon, ska kanske till stan med Joakim.
Puss&kram <3


Kort inlägg

Jag tänkte inte skriva nåt inatt över huvudtaget för jag är så jävla trött men jag kände mig lite tvungen.
Igår kväll åkte jag in till stan med Gårde och drog på the voice. Helvete vad mycket fjortisar, inte så förvånande men det sjuka var att det var typ 10åringar där. Var är vår värld påväg egentligen?
Vi träffade några tjejkompisar där inne och hade rätt roligt faktiskt. Sen drog jag och Gårde hem till han och chillade lite med Joakim innan vi drog hem till mig där vi busade, gosade och tittade på OS hela natten.

Vaknade upp med Gårde och Joakim, och dom drog efter en stund. Sen var det några släktingars om var här, så man fick hänga med dom. Rätt tidigt bar det av till bortamatchen mot Boo. Vi förlorade med 5-1, vilket inte var riktigt rättvist, men sån är fotbollen. Jag gjorde vårat mål, som förövrigt var rätt snyggt. Tog en löpning och nån försökte slå bollen på mig, men deras mittback gick emellan, fast han typ halvmissade bollen så jag sprang in framför honom och dunkade upp bollen i krysset på halv volley.
Det innebär att jag har gjort mål 3 matcher i rad nu. Känns rätt bra faktiskt, bra för självförtroendet och så.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på OS tills jag somnar.
Puss&kram<3

Fittknä och tennis

I torsdags gjorde jag inte så hemskt mycket. Åkte in till stan och åt med min bror och min syster, kom hem och sov och sen drog jag på träning. Inge vidare tempo på träningen men det är inte så konstigt när vi lirat fotboll typ varje dag sen i söndags.
Nu får vi ladda om till matchen på söndag, som är mot serieledarna. Kommer bli en väldigt svår match, och jag kanske inte ens ska vara med. Vad beror det på? Jo det beror på mitt jävla fittknä som ibland inte smärtar alls, men ibland gör det så ont så jag inte kan gå. Var hos läkaren idag. Fick typ smärtstillande och röntgade knät, men fick inget svar idag och kommer antagligen inte få det innan måndag. Känns det bra i knät på söndag kommer jag nog lira ändå.

Vad har hänt mer än läkarbesöker idag då? Jo när jag kom hem var det nämligen tennis på tv. Det var semifinal i dubbeln mellan sverige och frankrike. Det hade gått cirka en halvtimme när jag började kolla, och det var väldigt jämt. Det var intressant med svenska i semifinal så jag satte mig och började följa det.
Jag tänkte dra till Gårde en stund senare för det var några hos honom, men jag kom inte iväg dit. Varför inte? Undrar ni säkert. Jo för att tennismatchen pågick i sammanlagt 5 timmar, och jag såg den enda till slutet. Jag vad helt enkelt tvungen att se klart den eftersom det var så enormt intressant och spännande.
Till slut vann svenskarna och glädjen inom mig var euforisk.
Efter tennisen åt jag middag och sen bar det av till stuvsta där jag träffade Chris. Vi handlade lite och sen drog vi till långsjön och träffade några innan vi cyklade(!) tillbaka till Chris och lirade fifa. Jag har tappat allt inom fifa förresten, kan inte göra mål längre, helt sjukt.
Blev sen hämtad av mor och efter det har jag suttit här och haft vilda diskussioner med ett antal personer.

Som svar på en av kommentarerna i det senaste inlägget, från Claug om jag minns rätt;
Min mor har tagit min kamera så jag kan inte ta några bilder att lägga in på bloggen just nu. Surt sa räven, men sånt är livet när man har varit stygg.

Någon som har tips på någon bra film? Helst komedi, eller typ highschool/collage filmer.

Imorgon måste jag nog vara lite fjortis av mig och dra mig inåt mot stan när det lider mot kvällen. Det är nämligen The Voice i kungsträdgården och det är liksom ett måste känner jag. Även om det säkert kommer bli jättetråkigt så ska jag nog in och checka läget i alla fall. Får se vad som händer.

Nu tror jag att jag ska lägga mig och sova en timme innan OS-sändningarna börjar, för det finns absolut ingenting att göra just nu. Kanske drar på nån serie, har inte bestämt mig än. Ska i alla fall borsta tänderna och fundera på saken.

Juste, jag måste hitta mitt täcke också, det är spårlöst försvunnet. Någon som sett det?

NATTI<3

Roligaste matchen någonsin

Jag leder ju inte skytteligan i laget längre kan jag säga. Vet ni vad det beror på? Jo det beror på att vi vann kvällens match med 19-0. NITTON FUCKING NOLL!
Kan ni fatta eller? Här är alla målskyttarna; Glenn 2, Viktor 3, Ryssen 3, Jesper 2, Stefan 2, Jag 1, Johan 1, Oliver 1, Gårde 1, Max (vår målvakt) 1, Krebs 2.
Dessutom sköt jag i ribban en gång, spelade fram till typ 4 av målen, och så lät jag andra göra mål istället för att ta bollen och göra mål. Juste, släppte ett friläge till Nicklasson också, som har hela målet öppet men väljer att skjuta rakt på målvakten.. BRA DÄR! Sen sköt älsklings Jocke, inte den vanliga Joakim, i stolpen, stefan missade typ 2 perfekta lägen, och sådär fortsätter det.
Det var så jävla kul, vi sprang runt och skojade och hade asroligt. Skrattade både med och åt motståndarna. Dom var lika roliga dom, pratade om massor annat och blev lite bundis med dom. Domaren var ju skönast som skrattade åt dom.

Mitt knä kändes inte så mycket på matchen, men nu efter kan jag knappt gå. Tror jag ska kolla upp det nån dag nu innan helgen.
Det var rätt många som kom och kollade också, det var rätt mysigt. Synd för er som inte kom, för ni gick  miste om en jävla grym match måste jag säga. Har nog aldrig haft så roligt på en fotbollsplan innan.

Tänkte dra till Max nu efter matchen och fira genom att baka lite chokladbollar, men jag fick inte gå ut för mamma. Synd att han inte orkade ta sig hit, kunde blivit mysigt.

Jag ser verkligen INTE fram emot skolan, som för övrigt börjar den 25e. Lite lyxigt måste jag erkänna, men fyfan vad jag hatar skolan. Vill ju bara bränna ner stället. Får passa på att njuta av den lilla delen av lovet som är kvar.

Nu ska jag ha roligt med Joakim, puss&kram <3


Matchkväll

Har bara tittat på OS idag och känt efter i knät. Knappt nån smärta längre, men fortfarande stelt. Ska nog gå bra att spela, får vi hoppas.

STUVSTA IP, MATCHSTART 20.00, IKVÄLL ONSDAG!
KOM, ANNARS BLIR JAG SUR!

Pato <3

Bättre i knät

Finns inte så mycket att skriva om idag. Har varit en väldigt seg dag då jag har varit jättetrött hela tiden. Kollade på svenska dam-landslagets match mot kanada, som dom vann med 2-1. Mycket bra spelat måste jag säga, även fast dom är kvinnor. Sen har jag bara haft tråkigt hemma och känt efter med knät. Bestämde mig för att dra till träningen men jag stod bara vid sidan av och lattjade lite med Joakim, som är sjuk och inte heller kunde vara med. Känns mycket bättre i knät idag om man jämför med igår, och förhoppningsvis blir det även mycket bättre till imorgon så jag kan vara med i matchen. Nu krävs det att varenda en som läser det här håller alla sina tummar så hårt det bara går!

Jag tror ganska starkt på att vi kommer vinna imorgon, så ni får gärna komma ner och kolla. Matchen börjar 20.00 på Stuvsta IP. Alltså imorgon onsdag.

Nu ska jag smörja in knät och sen gå och lägga mig. Förlåt för det tråkiga inlägget, men det är bättre än ingenting.

Ciao<3

Fittknä

Ja min dag har ju inte varit sådär jätteintressant om man säger så. Fast det har ju hänt mer än en vanlig dag under den här skitsommaren.
Först tittade jag på OS några timmar, väldigt intressant. Sen drog jag och lirade tennis en liten stund med några polare. Efter det satt vi och chillade och snackade om saker som skulle vara roliga att hitta på.
En liten stund senare när jag varit hemma bestämde jag mig för att gå på b-lagsträningen, även fast mitt knä var svullet och jag hade rätt ont. Det gick förvånansvärst bra på träningen, även fast jag hade jätteont, men efter typ 75 minuter gick jag av för det började göra alldeles för ont.
Nu när jag kommit hem har jag ätit och tittat på tv, och så har jag precis tittat klart på en film; Harold and Kumar go to White Castle. Jäääävligt skön film faktiskt, skulle rekommendera er att se den.

Tillbaka till mitt jävla cp knä som gör jätteont. Det började med att jag fick ont på matchen igår, men jag fortsatte spela för det var liksom inget som störde mig särskilt mycket, men när jag kommit hem från matchen började det göra väldigt ont, och idag hela dagen har det bara blivit värre. Förutom nu på kvällen då, då jag masserat med smärtstillande kräm och lindat det. Det gör faktiskt mindre ont nu, men det är stelt som fan. Troligen kommer jag missa matchen på onsdag som jag hade sett fram emot så jävla mycket, men man kan ju alltid hoppas på att mirakel och att det går över till matchen.

Det här är en sak som kan förstöra massor för mig. Jag började faktiskt bli lite positiv nu. Som jag nämnde i mitt förra inlägg så är dom flesta av mina vänner hemma, och fotbollen har kommit igång igen. Jag hade sett fram emot dom här 3 matcherna på en vecka så himla mycket, det skulle vara höjdpunkten på hela sommarn, förutom Gothia då, men självklart ska det hända mig nånting, alltså att knät blir helt cp. Nu känner jag mig bara deprimerad igen. Känns som om allting är meningslöst. Vad är det för mening att kämpa när allt bara skiter sig ändå? Varför kunde jag inte bara fått vara hel och frisk i en enda vecka i streck? Precis när man blivit av med bihåleinflammationen så ska det här såklart dyka upp. ATT DET ALLTID ÄR NÅGOT SOM SKA FÖRSTÖRA!!

Nu måste jag dock vara klok och försökta se till att knät blir bra så fort som möjligt. Om det inte går över inom några dagar så får jag gå och kolla upp det. Förhoppningsvis är det något mindre farligt. Den där tanken om en rejäl knäskada som håller en borta från sport i 6 månader finns ju nånstans i bakhuvudet, men Jag försöker vara så positiv som möjligt.




Nu till en liten roligare grej, och ja det kan faktiskt hända roliga grejer i mitt liv, tro det eller ej. Det är nämligen så att min kära väninna Josefine Theorin fyller år idag den 12e augusti. Ja klockan har ju passerat tolv, så hon fyller faktiskt år idag. Jag lärde känna Josefine under Gothia. Jag, Jocke och Fredrik började snacka med henne och hennes vän när dom stod bakom oss i kön till Virvelvinden. Jag är väldigt nöjd över att jag blev meddragen att åka den, för annars hade jag aldrig lärt känna Josefine, som är en enormt trevlig och söt människa. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SOCKERTOPP! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG <3






Nu när jag sitter och skriver om den söta pricken här, så kom jag att tänka på gårdagen så jag snackade med en annan vännina vid namn Andrea Odelius. Vi hade ett litet snack och jag måste bara berätta för alla er hur mycket jag älskar henne. Jag älskar henne enooooooormt mycket, för hon är bra på alla sätt och vis. Fast jag är ju såklart sötare..
<3

Nej nu får det ta och räcka med dom här söta inläggen om mina käraste.
Tror faktiskt att jag ska titta på uppföljaren till filmen jag såg nyss. Den heter Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay och den lär vara minst lika bra som den första filmen.

Have a nice one, och håll tummarna för mitt knä <3

Första matchen sen gothia

Nu tänkte jag ägna en liten del åt att svara på den långa kommentaren jag fick senast.
Till att börja med så vet jag inte ens vem du är. Det innebär att jag helt ärligt inte bryr mig särskilt mycket om vad du tycker. Jag menar visst, det är jätteroligt att du försöker uppmuntra mig till att skriva mer och så, men jag skriver för min egen skull, för att det är skönt att få ut lite av allt inom mig genom att skriva ibland, men då skriver jag som jag vill och när jag vill.
Sen så är jag seriös när jag säger att jag inte orkar, jag sitter hellre och tittar på OS, som jag förövrigt funnit ett stort intresse för, eller lirar fifa, än att sitta och skriva ner mina åsikter här på bloggen när det knappt är någon som läser. Just nu har jag det även lite svårt hemma vilket innebär att jag är för irriterad för att tycka till om andra saker. Jag vill helst lösa det som hänt här hemma innan jag börjar uttrycka mig på bloggen. Just för att jag inte gör så mycket om dagarna så har jag inte heller så mycket att skriva om.

Nu har dock både fotbollen och innebandyn kommit igång, plus att dom flesta vännerna är hemma. Det innebär att jag kommer träna/lira match åtminstone 6-7 gånger i veckan, plus att jag kommer förmodligen hänga med mina vänner för det mesta. Men det är faktiskt då jag skriver mer, eftersom det händer mer då. Juste, skolan börjar snart också. Vänta några dagar så kommer jag nog igång, för skolan frambringar väldigt många blandade känslor inom mig.

För att återgå till "det vanliga" så ska jag berätta lite om vad som har hänt. Iofs har det inte hänt så värst mycket, men idag lirade vi vår första match sedan Gothia. Det kändes verkligen att man inte har rört på sig på ett tag, men vi lirade ändå rätt bra måste jag erkänna. Det tog ungefär 15-20 min innan Glenn gjorde det första målet i matchen, för oss alltså. Väldigt snygg pass av Chris och Glenn avslutade iskallt genom att chippa/lobba över målvakten.
Några minuter innan paus kvitterade dock GT76 (dagens motstånd) genom att fint skott rakt upp i krysset. I andra halvlek radade vi upp chans på chans, eftersom vi börjat trycka upp mycket mer. Motståndarna hade en spelare utvisad. Det hade gått cirka 10 minuter när Oliver fintade bort några på mitten av egen planhalva och sen slog en drömpass genom deras backar fram till Viktor på kanten som kom helt fri mot målvakten från vänster sida. Jag följde med hela vägen och Viktor valde att slå en pass till mig istället för att gå på avslut själv. Jag behövde bara sätta dit foten och slå in bollen i öppet mål. Så jävla skönt att göra mål alltså! Nu har jag gjort 4 mål i serien, och det är mest i laget, bara för att skryta lite.
Efter mitt mål började vi dominera och kontrollera matchen. Motståndarna hade knappt några chanser efter det om jag minns rätt. En till snygg pass från Chris och Glenn kunde göra sitt andra mål för dagen, och där med fastställa slutresultatet, 3-1.
En liten detalj bara, när det var typ 10-15 minuter kvar av matchen blev jag utbytt. När jag satte mig på bänken frågade jag om jag skulle komma in igen. Då sa vår tränare Micke; Nej jag tänkte spara dig. Vi har match på onsdag också. Jag ska byta ut Glenn också och vila honom.
Ska man ta det positivt eller negativt? :P
Efter matchen drog vi några från laget och åt kebab och snackade. Mysigt. Sen var jag tvungen att åka hem och nu sitter jag här. Ska nog titta på en film snart, eller lira fifa, och senare kolla lite på OS om det är något intressant på tv.

Juste, vi har match på onsdag igen, hemma på Stuvsta IP. Den börjar 20.00, och jag är rätt säker på att vi kommer vara mycket bättre än motståndet, så det skulle vara väldigt glädjande om det kom någon och kollade, förhoppningsvis kommer jag göra fler mål då. Jag gjrode ju mål mot dom senast.

Nu är jag väääääldigt trött på att skriva för ikväll, så det får räcka. Hoppas att ni uppskattar att jag skriver över huvudtaget.
Puss och godnatt <3


.

Orkar inte tänka ut en bra rubrik, ifall ni undrar.
Igår satt jag hemma typ hela dagen, och på kvällen drog jag till Gårde där det var chill. Va där till typ klockan 2 på natten, sen tog jag moppen hem, och eftersom jag hade smakat lite dricka så luktade jag alkohol och det har resulterat i typ värsta kriget här hemma, orkar inte berätta mer.

Har suttit och tittat på OS typ hela dagen, det är rätt intressant faktiskt, ska nog börja sitta uppe hela nätterna och följa det så mycket jag kan.

Imorgon, söndag, har vi match på Stuvsta IP, matchstart klockan 18.00. Hoppas att det kommer någon och kollar, då blir jag glad och förhoppningsvis kommer jag göra mål för vi möter ett ganska lätt motstånd.

Skulle kunnat lägga in lite bilder om inte mamma hade tagit min kamera. Hon har även tagit mina nycklar, min iPod och min mobil, så jag har inte så många möjligheter längre. Är ju lite irriterande eftersom jag har jättesvårt att somna utan att lyssna på musik. Ifall någon har ringt eller smsat och inte fått svar så är det därför.

Nu ska jag tjaffsa lite mer med mamma och sen titta på en film tror jag.

Ciao <3


Seg dag?

Nästan direkt när jag vaknade idag drog jag till Gårde igen eftersom Chris hade sovit där och sa att jag skulle komma över och se på OS-fotboll. Det var ju brasilien som lirade så jag skyndade mig, men det blev så att vi såg massor matcher där. Sen åkte jag hem för att äta, vilket jag gjorde. Woooh! Lirade lite fifa och så, och sen åkte jag till träningen. Det var lite mer seriös träning idag, om man jämför med dom 2 förra gångerna. Det innebär att det är första gången sen Gothia jag rör på mig riktigt ordentligt, och fyspasset i början var ju inte den bästa starten. Är helt död i kroppen och när jag vaknar imorgon kommer jag ha en jävla träningsvärk, om jag nu har räknat rätt.

Imorgon får vi äääääntligen tillbaka våran älskade rosa bil. Min bror krockade nämligen med den för cirka en månad sen och sedan dess har den varit på verkstaden, men nu är den äntligen fixad. Jag ska åka med mina föräldrar och hämta den, har saknat den enormt mycket!
Sen har jag funderat på att fråga om någon vill dra in till stan med mig imorgon, eftersom det är stockholmsdagen, 08-08-08 ni vet. Händer ju en del i stan och jag lär knappast ha något bättre för mig.
Ni som känner er sugna kan ju höra av er

I helgen har jag inte så mycket planerat. Det mesta är väl fotbollsmatchen jag har på söndag eftermiddag. Klockan 18.00 på stuvsta IP ifall någon skulle vara lite intresserad. Jag tror vi kommer vinna matchen rätt lätt, och förhoppningsvis kan jag få göra ett eller två mål.
På lördag ska jag kanske träffa min själsfrände som jag berättade så mycket om för ett tag sen, får se hur det blir, men egentligen är jag ledig så hör gärna av er.
Känner mig lite desperat som sitter och försöker ragga folk att umgås med genom min blogg, men vad gör man inte klockan 3 på natten när man är dyndertrött?
Juste, man kan ju sitta och sakna sin bästa vän Joakim som kommer hem imorgon från Grekland! Har inte träffat honom på tre hela veckor. Hoppas att han är riktigt brun och på bra humör.

Känner inte att jag har så mycket mer att skriva just nu. Ska nog lägga mig i sängen och läsa lite i boken jag lånat från Chris. Den handlar typ om allt man måste göra i alla åldrar, verkar rätt rolig faktiskt.
Hoppas att alla ni läsare mår bra och att vädret blir bättre snart. Kändes verkligen nödvändigt att skriva det där..

Ciao<3

Sent

Ja det är väldigt sent just nu. Jag kom precis hem från Gårde. Va där med några och chillade hela kvällen, ända tills nu alltså. Tvungen att åka hem eftersom mamma blev rätt sur, men lite snäll måste man ju vara mot sin mor. Väcktes idag av att Chris skickade typ 10 stycken likadana sms. Rätt jobbigt att vakna på det sättet. Satt hemma en stund, åt mat och sen åkte jag till gårde. Vi tittade lite på dam fotboll och chillade. Sen bar det av till stuvsta för att käka på illen. Underbar kebab måste jag säga. Efter det drog vi till Chris och lirade fifa ett par timmar, för att sen dra till gårde med några andra, där jag alltså varit resten av kvällen.

Men nu orkar jag inte skriva mer för jag är enormt trött, så det här korta inlägget får räcka just nu.

Puss&kram <3



Skåne och meningslöshet

Påväg till malmö












Ja som det stod i mitt tidigare inlägg så åkte jag ner till malmö med familjen i fredags. Vi kom fram typ, väldigt sent på natten så vi gick mest in och la oss och sov. Dagen efter, lördags alltså, blev jag väckt relativt tidigt av min syster för vi skulle tydligen åka till helsingborg. Hennes kompis bor nämligen där och vi åkte över till helsingör ett par timmar. Där åt vi på restaurang och kollade på sprit, för det mesta.
Bilderna är från restaurangen och från båten
Sen åkte vi tillbaka till helsingborg och efter det tillbaka till malmö där vi gjorde oss iordning för 50-års festen som var anledningen till att vi hade åkt dit. Det blev en del champagne där och han som fyllde år blev rätt överraskad när han såg stora släkten stå och skrika "Surprise".





En del skratt infann sig också, som vanligt när mina roliga kusiner är i närheten. Juste, enormt mycket dans blev det också. Det ska ni veta, om ni går på en av mina släktfester så kommer ni dansa, vare sig ni vill det eller inte. Förr eller senare är det någon som drar upp en på dansgolvet.
Väldigt äcklig tårta blev det också, fyfan man ville ju bara spy, till och med champagnen smakade bättre, och den smakade ILLA!
Maten kan man dock absolut inte klaga på. Helvete vad gott det var. Det var buffé med bland annat potatisklyftor, olika kötter, skinka, pastasallad, sallad, bröd, såser, grönsaker och massor annat. Jag åt såklart tills jag höll på att spricka, och då tog min bror maten ifrån mig, hahaha.
Får inte glömma att nämna min morbror som alltid är lite rolig;
Efter väldigt mycket dansade som jag nämnde tidigare, bar det av till en nattklubb, eller krog eller va man nu ska kalla det. Ännu en gång blev man meddragen även fast man inte ville. Det är alltid så att dom äldre kusinerna drar ut efter festerna, och jag drogs med den här gången. Det var rätt kul faktiskt, och med tanke på att vi kom dit klockan 2 och dom stängde 3 så var det inte sådär jättelänge heller.

Dagen efter, alltså söndag bar det av hem till han som fyllt 50. Rik jävel det där asså, vilket jävla hus. Där hade dom flesta i släkten samlats för att äta tillsammans. Väldigt god mat igen måste jag säga. Efter att ha hängt där ett tag var det dags att åka hem. Tog väl runt 6-7 timmar dit och samma tillbaka hem.
Juste, bilen vi hyrde. Det var rätt roligt att köra, även fast ratten var sne. Hände lätt att man började komma upp mot 140-150 km/h utan att tänka på det, men då var ju såklart mamma där för att säga till en att sakta ner.




Enda sen jag kom hem har jag mest suttit och lirat fifa, vädret har ju inte varit det bästa. Anledningen till att jag inte skrivit är att jag helt enkelt inte haft orken, men nu kände jag att det var dags att uppdatera lite.

Skulle träna med u21 igår men det regnade ju så sjukt mycket så jag stannade hemma och kollade på några filmer istället.
Idag ringde Adde och frågade om vi skulle gå på bio, och så blev det. Jag, han och Gårde drog in till stan och såg Arkiv X filmen, lite halvbra sådär, 3/5 ger jag den. Kollade lite i affärer efter också, men åkte hem rätt snabbt eftersom jag och Gårde skulle på träning.
Vi blev inte så många på träningen eftersom dom flesta är bortresta, så det blev mest att lattja. Måste bara säga; Fyfan vilka skott jag börjar få till! Är rätt nöjd med mig själv faktiskt.
Kommer bli rätt mycket fotboll dom kommande veckorna. Börjar med träning nu på torsdag, och sen är det match på söndag, träning med u21 på måndag, träning tisdag, match onsdag, träning torsdag, match söndag igen. Det betyder alltså 3 matcher på en vecka. Kommer bli tufft men jävligt roligt.
Innebandyn börjar nästa vecka också men det kommer jag inte hinna med eftersom det är samma tider som fotbollen. Lite tråkigt men jag prioriterar fotbollen alla dagar.

Skolan börjar närma sig, bara 19 dagar kvar av sommarlovet. Det är ju det börjar kännas meningslöst igen. Jag har inte gjort någonting vettigt under hela sommaren förutom Gothia. Känns som om jag har slängt bort 2 värdefulla månader av mitt liv. Helt meningslöst om man uttrycker sig så.
Sen känns det ju såklart inte bättre av att man börjar tänka på skolan. plugg plugg och ännu mera fittplugg. Jag kommer inte ens ha tid att träna när skolan börjar. Ännu ett helvetesår väntar nu, bara att det är typ väldigt mycket värre än det första året. Får hoppas att många av er känner för att stötta mig hela vägen.

Nu börjar ögonlocken bli tunga. Får skriva ner flera tankar senare.
Här har ni en rätt bra låt under tiden;



Ciao <3

Bihåleinflammation och malmö

Ja anledningen till att jag inte har skrivit på ett par dagar är för att jag har haft en enorm huvudvärk nästan hela tiden, och det beror på att jag har bihåleinflammation idag fick jag reda på. Eller det kanske är det, om det inte går över om en vecka ska jag tillbaka till sjukhuset och kolla efter cancer. Kul. Får väl hoppas att det går över snart.
Jag har mest suttit inne och lirat fifa dom senaste dagarna, rätt kul när man hittar alla nya funktioner faktiskt. Är manager för Milan just nu, och leder serien såklart, så duktig som man är.

Alldeles strax ska jag åka till Malmö med familjen. Det är någon släkting eller nåt där nere som fyller 50 och då tvingar mamma såklart med mig eftersom hon inte litar på att jag kan vara ensam. Det är inte helt hopplöst dock. kan ju alltid hoppas att folk blir fulla och roliga, och det ska ju tydligen bli dåligt väder i Stockholm i helgen, men grymt väder där nere. Lite plus är det ju. Finns ju inte så mycket att göra här hemma heller.

Pappa har hyrt en gigantisk minibuss. Typ 9 platser eller nåt, men man kan fan festa i den så stor som den är. Det är ju cirka 7 timmar till malmö, och jag har planerat rätt bra hur det ska gå till. Sova i 2 timmar, titta på film i 2 timmar och sen köra i 3 timmar. Kommer bli askul att köra en automatbil för första gången, som dessutom har turbo.

Nej nu måste jag packa klart det sista för vi ska åka alldeles snart. Ha det bra så skriver jag antagligen om några dagar igen.

Om ni vill så kan nu ju alltid underhålla mig lite genom att höra av er på 0707 77 24 21, men det är ju bara för dom som känner sig extra snälla, liksom.

Puss på nosen <3

RSS 2.0