Tröttast i stan

Drog till en vän med Joakim igår och chillade, det var rätt trevligt, fast jobbigt att man är handikappad bara. Skulle varit roligare om vi kunde sovit över där också men det fick jag inte för mamma.
Jag var i alla fall jättetrött på vägen hem, även fast jag hade sovit typ 9 timmar natten innan, och ett par timmar på dagen. Det är precis som sköterskan på sjukhuset sa till mig, att jag skulle känna mig extra trött i några veckor. Weeiii, kul! Det kommer ju inte påverka mig i skolan det minsta...

Nu ska jag äta frukost och titta på någonting roligt, om det finns något roligt att titta på. Sen blir det fotbollstittande ikväll, Serie A startade ju igår!

Ciao <3

Kommentarer
Postat av: Lojs

Hahah, jag hade ingen kamera med mig :/ och jag tror inte att det finns några bilder på såna på google :P men om jag ser den igen ska jag ta ett kort, lovar!

2008-08-31 @ 14:52:23
URL: http://lojskojs.blogg.se/
Postat av: Lojs

tack tack! det funkade, vi vann! :D och jag sköt mig själv offside (?) men jag är ganska glad ändå! :)

2008-08-31 @ 20:44:55
URL: http://lojskojs.blogg.se/
Postat av: Lojs

Haha! just då var det ju inte så kul.. men nu efteråt så skrattar man ju bara åt hur dålig hon var! Tur att pappa satt på läktaren och skrek allt som jag ville skrika åt den där ruggugglan!

2008-09-01 @ 18:50:41
URL: http://lojskojs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0