Sliten grabb



Jag ska försöka sa jag!
Kanske inte är den mest kontinuerliga bloggaren, men tanken finns där i alla fall.


Kom hem från kos i torsdags morgon, klockan 4 på natten, sov 3 timmar och drog till jobbet sen.
Har nog aldrig mått så dåligt, men ändå har man kul på jobbet, det är väl ett bra tecken?



Rösten är inte riktigt som den borde vara, och den så kallade koshostan sitter fortfarande i, men lika glad är jag väl för det.
Hade en av dom absolut bästa veckorna i mitt liv på kos. Sola, bada och festa varenda dag. Kunde inte ha blivit mycket bättre. Sköna grabbar att resa med också.
Bilder finns på facebook, och det kommer läggas upp ännu fler.




Undrar ni något mer över resan så är det bara att fråga på!



Har faktiskt börja fundera över en hel del viktiga saker här i livet efter resan. Så det var inte bara en underbar semester, det var en riktig tankeställare också. Snudd på att jag blev kvar där i 3 veckor till.

Nu är det jobb hela veckan som gäller, och sen är det dags att börja sätta sig bakom skolbänken igen. Hur taggad jag är på det vet jag faktiskt inte, inte så värst i alla fall. Vi får se hur det går.


Nu ska jag sova för att orka med jobbet imorgon, för direkt efter är det brännbollturnering för alla SEB-kontor i hela stockholm, kan bli stort!

Ciao!





Goodbye and hello




Klockan är i skrivande stund 01.51, och jag har precis kommit hem från Chris. Det blev en väldigt lång hejdå kram, vi kommer ju trots allt inte ses på 4 månader.
Jävligt skönt att skype finns i alla fall!

Där blev det alltså ett redigt goodbye, men på onsdag åker jag ju faktiskt till Kos med mina andra favvograbbar.
Alltså bara imorgon, tisdag, kvar att jobba, och sen är det direkt hem för att packa väskan och fixa allt inför resan, för sen blir det Hello beautiful partygirls!

Nu ska jag nog se till att få cirka fyra timmars sömn innan jobbet.
Ciao!




Back in business!

Ser man på!
Dags att börja skriva igen? Aa jag tänkte faktiskt det.
Den här sommaren har varit annorlunda på väldigt många sätt, och det känns som att jag startar ett nytt kapitel i mitt liv nu, i och med att jag har tagit studenten och börjat jobba för första gången på riktigt.


Som många av er få läsare kanske redan kommit underfund med så tog jag studenten för cirka 2 månader sen.
Det var ungefär såhär kul:









Helgen efter studenten var det jobbet som gällde direkt.
För er som har hållt er uppdaterade trots min dåliga kontinuitet här på bloggen så vet ni att jag har sommarjobbat på SEB i globen. Den där stora banken som finns i hela europa alltså, för er som inte riktigt hänger med i svängarna vad gäller vuxenvärlden.

Jag trivs riktigt jävla bra på jobbet. Härliga kollegor och ett utmanande jobb där man lär sig nya saker varje dag, samtidigt som det innebär en hel del ansvar.





Trots konstant arbete så lyckades jag klämma in en helt underbar vecka i Åhus nere i skåne.
Jag åkte dit med 5 grabbar, Gårde, Chris, Adrian, samt dom 2 nytillskotten för i år, Nuñez och Harry.
Riktigt jävla skönt gäng = riktigt jävla härlig vecka. Vi lirade Beachfotbollturneringen där nere och det gick hyffsat bra, vi kom till A-slutspel och förlorade mot dom som kom typ 3a. Utöver det var vi ständigt fulla. Jag tror vi konsumerade runt 20 plattor, 7-8 spritflaskor och 2 vindunkar, och därutöver brände vi ett antal tusen på strandbaren.
En av dom bästa veckorna i mitt liv som jag sent kommer glömma.
Fler bilder finns på facebook!



Nu är sommaren snart slut och det är förmodligen högskola kombinerat med deltidsarbete som gäller. Jag hoppas dock att något roligt ska dyka upp inom en snar framtid.


Nu ska jag duscha och sen dra iväg till min älskling Chris, för att träffa honom för sista gången innan han flyttar till USA i 4 år.
Därefter ska jag hem och packa, för på onsdag bär det av på partyresa till KOS!

Ciao!







RSS 2.0